Komentari na vest

Trgovina državljanstvom zarad unosnog transfera: Hrvatske se odrekao, za Nemačku ne može

Ž

Žuta podmornica

pre oko 3 godine

Sosa je nešto izjavio da ima neke kontakte s Bayernom, tako da mi se čini da je zbog toga tražio državljanstvo i mjesto u repki njemačke, zna se da bayern voli švabe pa makar bio naturaliziran, makar sad kad razmislim 80% repke im nisu čisti švabe. Dalić je ovo grdo zaje*o, i nek je Sosa promjenio repku kad nam savez vode idioti, oni guraju barišića i melnjaka koji su već u godinama i koji nijedan nije bog zna što, barišića pod opravdanjem kao najbolji ljevi bek u škotskoj, ko da je neka liga, srpska i hrv liga su valjda jače, a onaj melnjak ne znam ni od kud su ga izvukli i zašto je on tu. S druge strane imaš sosu i bradarića koji igraju rdovno i dobro u puno jačim ligama (njemačka i francuska) i koji su puno mlađi. I ajde još bi mi prodao neku priču o iskustvu protiv jačih reprezentacija, al za koji k služe utakmice protiv cipra i malte nego da gurneš mlađe i daš im šansu, što si jedna viceprvak svijeta ne može priuštit istrčat protiv malte u miješanom sastavu ? ma daj me nemoj...
g

gostinjo

pre oko 3 godine

nemas neki hrvatski sajt da tamo pises srcedrapajuce price o vicesampionima s bijele tacke?
d

d2

pre oko 3 godine

Neće mu Hrvati ovo zaboravit. Zna se šta u Hrvatskoj reprezentacija predstavlja.
g

gostinjo

pre oko 3 godine

bogami i tebi. predlazem da uzmes domovnicu
Ј

Јосиф

pre oko 3 godine

Аууу, јак мије неки клуб тај Лидс! Толико фрке, као да прелази у Манчестер Ј, а оно уствари у Лидс. Овакви на крају пропадну, за годину две!
B

Beken Bauer

pre oko 3 godine

Nemas ti pojma o fudbalu.Ni ne znas da klub koji najvise mrze navijaci Mancester Uniteda jeste zapravo Lids, klub koji ima 40 000 navijaca po utakmici.
g

gostinjo

pre oko 3 godine

nema nijednog navijaca na stadionu. neki dan sam gledao utakmicu
G

Gledije

pre oko 3 godine

'' Da se radi o nekom svetskom asu kojeg bi mogli privoleti možda bi išli da ruše Fifin statut ili da traže rupe '' Hahahahahaha kakvi panjevi rade odgovorne poslove u fudbalu pa ovo je fenomenalno. Koliki IQ trebas imati da ovo izjavis i da ne skontas sta si rekao. Ako nesto ne moze onda ne moze. Ali ako je mali novi Ronaldo onda cemo naci rupu u sistemu i zakonu. Javno. Hahahahaha.
B

Brko

pre oko 3 godine

Bezveze se digla prašina, a lik nije ni bio pozvan u Hrvatsku reprezentaciju. Hrvatski mediji nasjeli, pa odmah opleti po savezu i trazi krivca.
h

handycam

pre oko 3 godine

Kada sam ja imao 15, 16 godina fudbal se svodio na to da izadjes na teren i da igras, da gledas bravure Brazilaca na terenu, Italijansku odbranu... Sada je fudbal postao jedan OGROMAN biznis, sto je klasican primer ovaj decko.. Sta je sve uradio da bi "PODIGAO" svoj rejting.. Hrvati ako su pametni da ga nikada ne pozovu!