Komentari na vest

Tri godine kasnije: Muljanje od 20.000.000 evra oko Osimena steže obruč oko De Laurentisa

F

FKCZ91

pre 7 meseci

Ali najjaci su likovi koji na vesti o Napoliji i Lilu , govore o Terzicu i Zvezdi, sta su komplexi, brate mili, drmaju samo tako.
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Terza interpol like this!😂😂😂😂
G

Gost RS

pre 7 meseci

A mene onako na prvu zanima zašto je Lil uopšte prihvatio sve ovo?
S

Slanina

pre 7 meseci

Mozda je neko iz Lila ispod stola dobio jos koji milion da aminuje sve.
p

podesen

pre 5 meseci

Napoli je oprao cisto 20 miliona evra na ova 3 anonimusa,a neko iz Rena uzeo pare ispod stola.Osimen kostao Napoli 55 miliona plafon.
J

Joksa1986

pre 7 meseci

Ovo nije prevara, ovo ti je jendostavno rupa u zakonu, kako neko moze sad da procijeni koliko ko vrijedi. Vrijedis onoliko koliko je neko spreman da te plati, ako je Lil platio 20 miliona za ta 4 igraca to je to, prevara bi bila da nisu isplatili transfer, da nisu njima davali plate, da nisu njih isplatili kad su raskidali saradnju, ili da su imali dvojne ugovore, lose racunovdostvo(jedno prikazali a drugo uradili) itd, e to je prevara, ovo je ejdnostavno u biznisu rupa u zakonu i nije prevara, bar ne pravno gledano... Ko meni sad brani da ja komsiji platim 2 miliona evra za auto koje vredi recimo 200k , niko , ako ja hocu da platim a on hoce da primi novac, napravi se ugovor i isplatim posteno, plati porez na dobit i to je to, nema tu prevare, sna se sta je prevara, ovo je rupa u zakonu kao sto ima milion rupa... Hajde recite mi koliko kosta Mbape danas, i ko uopste odredjuje cijenu nekog fudbalera, pa zna se onaj koji prodaje, tj. prodavac i kupac, ako se svi sloze PSG moze da proda Mbapea za 0 evra :), ako hoce :). Ovi trazili, Lil posteno platio,posteno posle isplatio igrace, nema tu ni P od "Prevare" klasicna rupa u zakonu...
F

Finansija

pre 7 meseci

Lil uopste NIJE platio ni evro Napoliju za njih, samo su prikazane vrednosti u knjigama , kao "kapitalna dobit" Napolija, da bi se prava cena sa 70 spustila za 20 mil ( koliko su procenjeni ovi klinci ). Zasto bi Lil placao 20 mil, a ceni Osimhena 70 mil. Napoli je u stvarnosti platio 70 mil ( smeo je max 50, a kroz njihe je tih 20 mil ispeglano kao da je Lil "duzan" 20 mil Napoliju, koje naravno nikada nije platio niti ce platiti niti ce ikada Napoli potrazivati taj novac). To je citava poenta, Lil je pristoa da se "fiktivno zaduzi" za 20 mil, koje se nikada nece naplatiti od strane Napolija, Lil je samo izasao u susret Napoliju, kroz knjige i pumpanje vrednosti i stelovanje cifri, to je citava poenta.

Proficap

pre 7 meseci

A sto se bune ovi igraci? Pa bili su na pozajmicama, i to u boljim klubovima, nego ovim u kojima su sada, kada su sami birali klub sa cistim papirima. Da su bili dobri igraci napredovali bi. Jer ih je i Napoli slao na pozajmice. Kakve veze ima ko ih salje?
G

Gost997

pre 7 meseci

U sustini ne mogu mu nista, svaki igrac vredi onoliko koliko je neko spreman da plati, ako su oni imali te pare u kasi a samo kroz knjige provukli da su pare dobili od Lila ko ce tu i kako da dokaze bilo sta, ovi iz Lila kazu platili smo ih toliko nasa stvar, ovi potvrde i nikalvu zakonsku osnovu nemaju da ih gone
h

hgfg

pre 7 meseci

Tako su i za juve pričali pa na kraju prihvatili nagodbu za manju kaznu
J

Joksa1986

pre 7 meseci

hgfg@ Juve nije imao ni priblizno isti slucaj, Juve je imao problem sa isplatama, uplatama, bankama, skrivanjem dokumenata, dvostrukim knjigovodstvom itd. nisu oni nagrabusili zbog duvanja transfera tj. cijenama igraca, vec sa surovanjem sa agentima, nerealne isplate agentima, bonusi, cudni ugovori itd itd itd
N

NOLEEEEEEEEEEEEEEEE

pre 7 meseci

Juve je kao ovaj domaci klub, ima knjigovodstveni i stvarni dug. Sve duplo. Jos samo da ispliva da im firma za proizvodnju zita sa obrtom kapitala od 2000 dinara pozajmi 10m eura i eto ih isti.
.

.i.

pre 7 meseci

hahaha kao sto sam rekao.Fudbalski Savez Italije ce naci nesto protiv gazde Napolija zbog osvete za Spaletija. Morali su da plate obestecenje za Spaletija iz FS Italije. Sledi letenje u Seriju C zbog gazde. pustite komentar
p

pustili smo

pre 7 meseci

O ovom slučaju je istraga pokrenuta davno pre slučaja "spaleti"
S

Sale018

pre 7 meseci

Meni samo nije jasno zasto se ova 3 igraca bune? Da su nesto vredeli, napravili vi volje karijere. Ovo s Lillom im je samo posluzilo da i oni zarade neku paru, jer sve vreme su igrali u nizerazrednim klubovima.
r

roni

pre 7 meseci

vidi ovog strucnjaka.znaci svi koji su napravili bolje karijere vrede?jel moguce da rezija pusta komentare ovakvih kretena?
Z

ZV

pre 7 meseci

Rezija? Brt, nisi bacio komentar na Zadruzi,skoncetrisi se,ko zna sta si tamo napisao...
1

131200

pre 7 meseci

Ne mogu mu ništa.
p

podesen

pre 7 meseci

De Laurentis cist kao sunce.Lil je u problemu jer moze da plati ,pozajmi igraca za 3 puta vecu sumu od realne.Nedokazivo da je De Laurentis kriv.Moralno nije,svi to rade ali nedokaziva krivica Napolija.
B

BokiUSA

pre 7 meseci

Ovi da su vredeli dokazali bi se. To sto su potpisivali ugovore levo i desno je sasvim nesto drugo. Igrali su na pozajmicama i da su vredeli i te kako bi ih neko zgrabio...
p

pdk

pre 7 meseci

Upravo to sam hteo da napisem. Jos dobili sansu, u CV-u im stoji Napoli, Lil. Da su pametni odskocna dadka pdlicna, mogli su barem Arape odrati za pare ako nista drugo. A oni dileje...nece u Francusku, ovi ih isplatili posteno..pa sta hoces.
Z

Zizuu

pre 7 meseci

Ćale:)

bojke

pre 7 meseci

Ovo se znalo odavno, tri igraca procenjana na 20 miliona evra , a dvojice od te trojice se danas bave amaterskim fudbalom. Isto je ovo leto i inter radio, prodao je spica ne znam kako se zove koji je prosle godine dao 5 golova u seriji b za navodnih 15 miliona ako se ne varam sasuolu, ali posto su njihovi ljudi zadnjih 30 godina u figc inter se ne sme dirati

Gostirista

pre 7 meseci

Nemas blage veze, Pinamonti je odlican igrac koji je standardan u Sassuolu. Bitno je da te kompleks od Intera puca jako.
@

@gistritista

pre 7 meseci

Jak si mi ti navijač ne znaš da ste mulatierija prodali za 6 miliona,čovek ne priča o pinamontiju uopće i za njega ste dobili 20 a ne 5,međutim nije ni on u pravu,mali je dao prošle sezone 12 golova u seriji B a ne 5 i verovatno vredi tih 6 miliona
M

Masimo Morati

pre 7 meseci

Juve nemoze oprat 100godina fer playa koliko su u kanalu i besu.Svaki put kad se negdje spominje Juve nista pozitivno samo muljaze,kradje,afere sve negativno i onda dodje neko ko navija za njih i brani ga Trazi od drugih klubova barem sitnicu da se nesto makar kaze .....

Pjanić sa tri žutaa

pre 7 meseci

Pricas o Pinamontiju koji rastura u Sasuolu? Kad se juventin izvlaci, cesto ispadne glup. 😂 A i ta mantra koju svi ponavljate jer ne znate sta drugo da svi kradu samo se juventus istrazuje je postala dosaaaaadna. Smislite nesto drugo.
F

Forza Lecce

pre 7 meseci

Sta treba da se uradi da Juve osvoji ligu sampiona,zaasto nemogu zato sto generaciski muljaju nevjerojatno koliko izgubljenih finala to se naplati na neki nacin.Zadnju titulu lige sampiona osvojili na penale znaci i to finale su trebali izgubit.
I

Inter

pre 7 meseci

bojke@ kada nesto komentarises treba da imas argumente, a ne napamet, kako bi oprao Juventus, a ukaljao Inter. U tvom komentaru skoro sve je netacno. Prvo u transferu Napoli-Lil nisu bila 3 igraca u pitanju, nego 4. Kao drugo, po tvom komentaru se ne moze bas razjasniti o kom igracu Sasuola pricas. Jedan je Pinamonti koji je bio na pozajmici u Sasuolu, pa je otkupljen za 20m (ne 15), a dakle, on nije igrao Seria B, nego je igrao za Sasuolo. Drugi igrac (na njega verovatno mislis) je Mulatieri, a tu si tek izneo neistine. On je prosle sezone dao 12 golova u Seria B (ne 5 kako ti kazes), a placen je 6m (ne 15m kako ti kazes). Ovaj igrac po Transfermarketu vredi 4,5m. Tako da pusti nas tih Juventusovih prica gde sve prebacujete na Inter, a sami ste glavni u svakoj muljazi koja se otkrije.
S

Subjektivni komentator

pre 7 meseci

Tko bi rekao da jedan napuljski bogataš pegla lovu na ovako skandalozan način? Meni je u ovome tekstu najviše upalo u oči izjava novinara da Artur i Pjanić nisu zajedno vrijedili ni pola od 130m, Pjanić sam vrijedio 50-60m u tome trenutku, i po Transfermarktu i po igračkoj kvačiteti, bio čovjek u životnoj formi. Sportski pozdrav!
G

Gost99

pre 7 meseci

Italijani mogu napisati knjige o muljanju koliko su se uvezbali u tome
m

mKv

pre 7 meseci

a ovi naši ne mogu
M

Mestrovic

pre 7 meseci

A englezi ne muljaju, svaki igrač im kao vrijedi od70 do 100mil. Pritom, fer plej vrijedi samo za italijane a čelzi troši milijardu za godinu dana takodje ostali timovi iz premijer lige ništa bolji nisu a još i ne igraju evropu, pa kojim načinom pokriju te uložene novce
9

99999

pre 7 meseci

Pa nije Napoli Juventus pa da ga kažnjavaju SAMO OPUŠTENO 😉 Jer na Čizmi svi muljaju a samo jednog se kažnjava
R

Roby Kean99

pre 7 meseci

Zato sto je Juve poput Lava svaki put obeca da nece vise da jede srne,zebre i tako te mesne delikatese i prelazi na vege.