Komentari na vest

Tri večita derbija sa evropskom licencom: Borba bez rizika, Partizan bez poraza

r

re>vini go..o

pre preko 2 godine

Vidim, Tadic doneo Gasprom 2011, a mi se pod njim naosvajali titula. Prvu titulu videli tek 2014 i tada nas Vucic izbacio zbog vas da bi vi igrali kv za LS. A vi osvajali i 2015 i 2017. i Ajde molim te sjasi vise kada nemas pojma o cemu pricas.
T

Tokyo

pre preko 2 godine

Sto malo ne napisete da Partizan nema pobedu u prvenstvu od 2019, dakle pune dve godine ?
B

Bugarin 76

pre preko 2 godine

A izmedju toga jedna vasa pobeda i 3 remija
v

v1ad

pre preko 2 godine

0-0. Ako neko misli da ce Stanojevic da krene ofanzivno u derbiju taj nikad nije gledao derbi. Partizan se zatvara i kvari igru na sredini. Zvezda igra bez rizika. Simovic gubi końce do sredine prvog poluvremena i dozvoljava tucu. Igraci nervozni i neko dobija crveni oko 70og minuta. Tradicionalni prekid od 10-15 minuta zbog navijackog performansa na pocetku drugog poluvremena. To je moja prognoza.
9

951357

pre preko 2 godine

Interesantni tekstovi od jutros. Svi o nekim suludim statistikama u korist gromade, i o psiholoskoj barijeri Zvezde. Vi to insinuirate nesto, ili?
G

Grobari su piglu

pre preko 2 godine

Zamisli nekog nazivas drzavnim projektom a drzava ti kupuje licence i daje pare kada god zatreba
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

A zamisli koliko si ti tek supljoglav,zuti koji vas mrze vam dovedu Gazprom.sutira vam tadasnji zli predsednik Grobar penale u rupi,oproste vam banke po 20 000 000 duga,60 000 000 ibrisanih preko noci gotovo sve,dobijas godinama licencu za ovu nasu polu ligu a ti pominjes opet Partizan...
P

Paglu ciganska botino

pre preko 2 godine

I vama drzava placa tu istu licencu.
L

Ljanmi88

pre preko 2 godine

Ako nam bude igrao Dioni, nema nam spasa, plus Zivkovic koji je tek dosao... Steta za pavkova i bena

Sakur

pre preko 2 godine

Ukoliko sudije ne budu krale za drzavnu mezimicu mi ovo lagano dobijamo sa bar dva gola razlike
I

IgorCar

pre preko 2 godine

Mnogo se vi glodari trudite da podcenjujete a vec 3 derbija niste presli pola igrate bunkericu i idete na foru kontra pa sta uradite. Ove derbije za 5 godina kako je zvezda sampion samo ste hvatali na umornu zvezdu posle Evrope i tako dolazili do nekoga kolko tolko povoljnog rezultata za vas. Znaci dok zvezda igrala Evropu svih ovih godina, nabijala taj prokleti kojeficijenat gde se i vi sada slepate vi ste igrali po Surdulici i plakali kako vas svi kradu od drzave do CIE, BIE i marsovaca !!!