Komentari na vest

Tripleta ili Zlatna boginja: De Brujne, Mesi ili Haland - ko će biti igrač godine?

a

ajdehoven

pre 9 meseci

Xaxaxaxa kakvi oziljci su ostali fanicima penalda od Qatara...uuuuuuuuu...samo se zavalite u fotelje i uzivajte! Ja vas razymem,ali shvatite druskani KRAJ JE! KRAJ! Vi sad brojite golove protiv burj kalife,al quadisiye )))))) ali to je to )))))))))) caooo
a

asfafad

pre 9 meseci

Haaland ili De Bruyne... Iako je Messi najbolji u istoriji, ovo je nagrada UEFA-е, gde će Liga šampiona i trostruka kruna sigurno imati prednost u odnosu na Svetsko prvenstvo, kao sto je za FIFA The Best imao Mundijal (a tako ce biti i za Zlatnu loptu). Svako stiti i daje prednost svome takmicenju.

Marko Stankovic

pre 9 meseci

Haland ne zaslužuje zlatnu loptu iz razloga što u velikim utakmicama učinak ispod svog nivoa finale lige šampiona i super kupa ni gol ni asistent
u

unitedalltheway

pre 9 meseci

Mogu dati zlatnu loptu kome hoce, da ne kazem nastimat, ali zna se da je Mbappe najbolji pojedinac na svijetu. Usudio bih se reci da ce tako biti narednih 5godina minimum.
A

Aleksejko

pre 9 meseci

Dok god bude igrao, Messi. Od 2007-08 do danas niko drugi nije bio bolji od njega niti jednu sezonu. Ovo je moj lični stav i ne želim uopšte da raspravljam o tome,svako ima pravo na mišljenje.

Darkoki

pre 9 meseci

muka mi vec od ovog Messi-Ronaldo prepucavanja,jaooo kad ce doci taj dan da odu u penziju da neslusam vise o ovim setacima i folirantima
A

Arnaut Cecen

pre 9 meseci

Ko god da osvoji ! Zasluzeno je .
h

hjjhhj

pre 9 meseci

A Ronaldo osvajao nekad zbog trofeja, a nekad zbog statistike :D
B

Boško Djurovski

pre 9 meseci

Ja bi je dao Zlatku Krmpotiću....
Г

Гробар

pre 9 meseci

Како нема места за селектора Аргентине ипак је човек освојио СП искрено и најбитнији трофеј у фудбалу.
x

xpert

pre 9 meseci

Messi osvaja i kada treba i kada ne treba
m

mkmmk

pre 9 meseci

Kao i Ronaldo.
r

realnooo

pre 9 meseci

Ako mu mogli Ronaldu davati ispred Messija samo zbog trofeja neka sada daju i Mesiju ispred Halanda.
6

656

pre 9 meseci

Messi treba uzeti vodio argentinu sa 35 godina do boginje najveci ikad
Z

Zvezdas1989

pre 9 meseci

De Brujne je zasluzio zlatnu loptu,kakav Mesi nije nista specijalno igrao u Francuskoj,a svetsko je bilo sumnjivo sto je osvojio,stoji da je najbolji igrac bio posle Ronalda,jer je Ronaldo u njegovim godinama kidao u Juventusu dok je on otisao u Ameriku,a sto se tice Halanda daleko je on od najboljeg igraca,ove sezone ce imati losiji ucinak to garantujem,jer mu je De brujne pola golova dao na tacni.A i ko sam igrac ne zna solo da stvori akciju,nego samo odpatke zna da da.
h

hmmmu

pre 9 meseci

Messi sa 33 igrao kidao u Spanskoj ligi, a Ronaldo vec u tim godinama pobjegao u mrtvu Italiju gdje Juve nije imao konkurenciju 🤣 Ronaldo je i sam priznao nedavno da je dosao u mrtvu ligu 🤣🤣 ko je onda bolji?
m

miksyn

pre 9 meseci

Fanovi Ronalda prozivaju Messija zato jer je Ronaldo sa 35 godina bio samo najbolji strijelac Seria A i šesti u izboru za zlatnu loptu, a Messi je sa 35 godina ove sezone bio najbolji asistent lige, a za klub i reprezentaciju imao 37 golova i 25 asistencija. Messi je jedini igrač koji je učestovao kod 62 gola ove sezone. Haaland je učestovao kod 61. + Messi sa 35 godina je bio najbolji igrač svjetskog prvenstva dok Ronaldo u svojim najboljim godinama nije mogao biti ni najbolji igrač Europskog. Messi je i bez penala imao 3 gola i 3 asistencije. Messi je uz to dobio i nagradu FIFA The Best + Laureat za najboljeg sportistu u godini, a vjerovatno uskoro i zlatnu loptu. A gde je Ronaldo bio sa 35? hahah
4

456789/

pre 9 meseci

Ronaldo u Juventusu "kidao" tako sto je postigao gotov jednu trecinu golova sa penala. Tako bi svako "kidao" :D Ajde daj Messiju 30 penala pa da vidimo :D
O

Ove godine definitivno

pre 9 meseci

Kevin De Brujne
p

plokl

pre 9 meseci

Haaland jeste zasluzio ove godine ali i Messi je bivao pokraden 2016, 2017 kada je imao i najvise golova i najvise asistencija i kada je po svim statistikama on bio najbolji igrac. Gledale su se naravno namjestene lige prvaka Realu, pa eto sada Messi ima svjetsko tako da je sve jasno.
g

guki

pre 9 meseci

Ovo je nagrada za najboljeg igraca ove godine, a ne kompenzacija za nekoga ako je eventualno bio pokraden. Onda je ajmo dati Anriju za 2023.
Z

Zvezdas1989

pre 9 meseci

hahahahahahahaha,pokraden nije mogao nista u Francuskoj farmerskoj ligi,gde je Lakazet istroseni dao 20+.
m

mmmii

pre 9 meseci

Zvezdas1989, U PSGu ucestovao kod 32 gola i imao 16 golova i 16 asistencija samo u ligi u zadnjoj sezoni, a nije izveo nijedan penal. A Mbappe sa penalima ucestovao kod 34. Messi mator sa 35 godina bolji od momka koji ima 25 i koji je u najboljim godinama 😂
И

И

pre 9 meseci

Меси је већи играч од свих ових заједно, али ово треба да је награда за играча ГОДИНЕ. Да ли би ико од нас у ОВОМ моменту у тиму радије имао Месија од Халанда на пример? Нема шансе. А историја је нешто друго.
N

Napapijri

pre 9 meseci

pa naravno da ce messi...na stranu sto je najbolji ikada po meni naravno da je vec dodeljena njemu zbog cega bi inace svi oni penali za argentinu ???
B

Banjo10

pre 9 meseci

To sto je Haland uradio je stvarno da mu se skine kapa,al on pred sobom treba da ima jos takvih 10+ sezona da bi se poredio sa Mesijem.E onda,ono sto je Mesi uradio na svetskom prvenstvu ,kasnije najskupljem defanzivcu sveta Gvardiolu koji je pri tome u tom momentu jedno 12-13 godina mladji,to bi bilo dovoljno za zlatnu loptu u tim godinama.
b

batoo..

pre 9 meseci

ovo je za 1 sezonu ne za ukupni ucinak, cemu o da talmicenje lad niko nece ponovit njegovu karijeru?, da cekaju penziju?
m

messi 8. zlatna soon…

pre 9 meseci

2021 kada je Mesi osvojio svi su pricali da je oteo da nije zasluzio bla bla, a nisu svesni da je Lewa imao samo vise golova od Mesija, a Mesi je bio bolji u svemu ostalom. Ove godine je Haaland dao vise golova od Mesija, a Mesi je bolji u svemu ostalom, tako da ce Mesijevi hejteri opet vrteti istu pricu. Lewa je zasluzio 2020 zlatnu, ali sticajem okolnosti se tad nije dodelila zbog virusa, a Leo je zasluzeno tada osvojio, a sada je osvojio najvredniju nagradu u istoriji fudbala a to je trofej svetskog prvenstva i bio je najbolji igrac turnira. To je vece od svega.

uefalona

pre 9 meseci

Lewi nisu dodelili ZL jer je poljak/sloven. Da je Messi te sezone imao ikakvu sansu za osvajanje ZL ipak bi bilo dodele ali su imali savrsen izgovor za Lewu: virus.
?

??

pre 9 meseci

Mesi ili haland
G

Gostgost

pre 9 meseci

Kako ko? Pa Mesi. Njemu ce da je daju i kad bude prestao da se bavi fudbalom. I zagrobno ce da je dobija. Lobi mu je neverovatan.
S

Scekic

pre 9 meseci

Zadnji put kad je Ronaldo dao gol u nokaut fazi Svetskog prvenstva,on je bio Brazilac 🤣
b

bhfhh

pre 9 meseci

Mesi je imao 4 zlatne lopte dok Ronaldo 1 dok se nije pocelo sve raditi sa stigne Mesija po broju ZL. Kada je Ronaldo imao golove onda su bitni golovi, a kada ima trofeje onda su bitni trofeji, Zasto Mesi nije dobio 2016 godine kada je dao 59 golova i imao 31 asistenciju ako je zlatna lopta individualna nagrada? Ronaldo je 2013 godine dobio samo radi golove zar ne? Svake godine se menjali kriteriji za zlatnu loptu i pravili se onako kako Ronaldu odgovara
k

komedija

pre 9 meseci

Da li stvarno poredite ove cirkus majstore sa mesijem
B

Bar Kohba

pre 9 meseci

Naravno da ce dati Mesiju, nije bzv guran na SP da osvoje na silu. Ja Argentinu gotivim, o Mesiju kao igracu sve najbolje i ne sporim ranije igre i klasu, ali mi je vec ovo postalo bzv.
s

sta cez

pre 9 meseci

Pa nije on kriv sto mu nije niko blizu nikada bio, sto je najbolji.
z

zokič

pre 9 meseci

Haland
N

Novak majstor

pre 9 meseci

Prema zaslugama samo Haland moze da uzme ovu nagradu , sve ostalo je favorizacija nekog igraca na osnovu utiska o njegovoj igri . Svi znamo da su Mesi i De Brujne veci majstori ali kad u prvoj sezoni doneses jednom klubu LS prvi put u istoriji , grunes 36 golova u ligi nema se sta pricati
8

8080

pre 9 meseci

Mesi ima vise golova i asistencija kad saberes od Halanda
N

Novak majstor

pre 9 meseci

@ 8080 Sezona sa PSZ se ne moze smatrati uspesnom , ovde je jedino pitanje da li se ove sezone vise gleda SP ili LS , realno Mesiju dosta 7 zlatnih lopti , npr Maradona nema nijednu
l

lol12

pre 9 meseci

Najbolji strelac najbolje lige sveta( i to u istoriji kad je u pitanju jedna sezona a prva mu je sezona u PL),najbolji strelac LS,osvajac najbolje lige sveta,osvajac nacionalnog kupa,osvajac LS,osvajac superkupa.Ali nee 4 data penala na SP vise vrede.
A

Avduulj

pre 9 meseci

Pa i Ronaldo je 2002 dobio Zlatnu Loptu a nije 15 golova dao te godine na osnovu toga sto je osvojio Svetsko.Isti slucaj sa Zidanom 1998 i Kanavarom 2006.
l

lol12

pre 9 meseci

Tih godina nije bio neki momak koji je osvojio sve ostalo i bio najbolji strelac u svim takmičenjima u kojima je igrao.Treba da osvoji SP sa Norveskom da bi osvojio glupu nagradu?
l

liga samooipna

pre 9 meseci

Ako su je mogli Ronaldu davati zbog golova sa penala i iz ofsajda neka je sada i Messiju daju.
S

Suhoj37

pre 9 meseci

Mislim da će biti Messi, ali bilo bi lepo da već drugi igrači dođu do izražaja.
r

rea

pre 9 meseci

Mesi (i Ronaldo) dok je bio glavni golgeter sveta, gledalo se isključivo to ko će dobiti zlatnu loptu. Kada su posustali, a pojavile se mašine u obličju Halanda i Levandovskog, onda je naprasno postalo bitnije ko je uzeo SP, EP... Haland uzeo sve, dao skoro 40 PREMIJERLIGAŠKIH golova, dakle to nisu farmerski golovi u Primeri protiv Almerije, Hetafea, Hihona... već 35 golova protiv timova gde 20. na tabeli ima budžet jači od Sevilje.
G

Gost99

pre 9 meseci

To se promenilo kad je Real poceo da osvaja LS.Da se daje iskljucivo po brojkama,dosas bi Mesi imao 8 Zlatnih Lopti.Secam se 2018 Mesi imao najvise golova i asistencija te sezone i opet je zavrsio 5.
T

To

pre 9 meseci

Okaci macku o rep, sta je bitan budzet kad unazad 10-15 godina redovno timovi iz Spanije dobijaju Engleske, Engleska jeste najzanimljivija za gledat, ali kad se sastanu njihovi timovi sa Spanskim obicno izgube
T

Trololo

pre 9 meseci

@to tako je, zato je Siti razneo Real i kasnije uzeo LS, a pritom je i West Ham osvojio evropski trofej, bas su losi ti Englezi.
d

de brujn

pre 9 meseci

posto je haland prevara koja samo profitira od kevineove magije i postavlja nogu da pogodi praznu mrezu a bez kdb-a u finalima je opasniji od mene iz fotelje za nekih 3 dodira sa loptom.To sto se tice uefinog igraca godine na nivou kluba a sto se tice zlatne loptace tu je mesi nedodirljiv..onakav krampus od tima dovesti do boginje je posao za 3 zlatne lopte a ne jednu
E

Erik Djemba Djemba

pre 9 meseci

Leo zna se..Niko drugi
B

Beryrand

pre 9 meseci

Iskreno me cudi kako mbape nije ovde...Statisticki je imao najbolji sezonu od svih,jedini razlog je ispadanje od bajerna u ls...na svetskom je bio najbolji igrac,3 gola u finalu