Komentari na vest

Trka utroje kakva nije viđena u poslednjoj deceniji ili nova Sitijeva šetnja do titule?

C

Come On Arsenal

pre 3 meseca

Ako suđenje u Premier ligi, bude iole pošteno i regularno, neće se Siti "prošetati" kako mnogi, njegovi navijači prognoziraju, istina, Siti dobija u kontinuitetu, ali realno, nije to onaj Siti iz prošlih sezona. Protiv Arsenala na Emiratima, imali su 1 šut u okvir gola, Aston Vila ih je prebila sa 22 šuta a mrtvi Čelzi im je zabio 4 komada, dakle nije to, to. Povređen im je bio De Brujne i Haland, šta je onda sa povređenim iz Arsenala i Liverpula, oni se ne računaju, ispade, da su povrede hendikep samo za Siti i gde je ta garancija, bilo kome, da neće biti povređenih do kraja. Sigurno je, da će do kraja prvenstva biti zanimljiva trka trojke za titulu, Aston Vila i Totenhem su opasni ali ne vidim, da mogu više od 3. mesta u vrh glave. Kao navijač Arsenala, želim da se titula vrati u London, 1. put na Emirate i verujem da će Arsenal titulu obezbediti u predposlednjem kolu na Teatru Snova.
Z

Zenica

pre 3 meseca

"City",van svake sumnje...
D

Družeeu

pre 3 meseca

Šetnja Sitija do titule,kad uzmu ovu zaostalu i zasednu na prvo mesto,tu će da i ostanu.
D

Djape45||

pre 3 meseca

Siti i bez De Brujnea koji je jedan od najboljih igrača na svetu igrao fenomenalno. Tek sad će da se vidi da nemaju konkurenciju ni ove godine.
x

xyzet

pre 3 meseca

Siti vozi trku u Formuli 1, dok LFC i Arsenal voze u sporstkim autima serijske proizvodnje. Siti će do kraja odigrati jednu utakmicu nerešeno a ostalo sve dobiti. Jednostavno je totalno neravnopravno. Tučeš se sa Tajsonom s jednom rukom vezanom na leđima.
9

999

pre 3 meseca

City ce vjerovatno osvojiti, jednoatavno najjaci i najiskusniji u ovim situacijama. Meni npr malo smeta sto kad se rade ovakve analize i nabrajaju povredjeni igraci, niko ne spomene dvojicu u Arsenalu koji bi igrali strahovito vaznu ulogu, a ne igraju citave sezone. To su Timber i Tomas Parti. Bili bi zakucani u prvoj postavi, a realno takva dva profila igraca Arsenal nema u ostalim fudbalerima.. Mrzim ono sta bi bilo kad bi bilo, ali to su neke cinjenice, videli smo i City bez Rodrija za koga nemaju zamjenu..
M

Mišo seljo

pre 3 meseca

Biće zanimljivo do kraja ,bilo bi lepo da se malo zamrsi situacija i da se u igru uključe vila i Totenhem.... opstanak isto zanimljiv Luton je oživeo i ima čemu da se nada ... Brentford u najlošijoj firmi isto kao i notingem .... Luton je po meni hit sezone trenutno ...čelzi i Njukasl razočarenje ..⚽🇷🇸
G

Gariljo

pre 3 meseca

Ako Siti uzme mogu samo da kažem naklon za Pepa. Čovek je pre 15 godina postao trener prvog tima Barse i od tada je osvojio 3 lige sampiona i 11 titula prvaka domaceg prvenstva sa klubovima koje je vodio. Ostali trofeji nisu bitno a i njih ima na kilo. Takodje bice trener jos sigurno narednih 5 do 10 godina i verovatno će napraviti jaz kao sto su Djokovic i Phelps napravili u svojim sportovima sa konkurencijom.

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Rekordi Majkla Felpsa su već pola oboreni
G

Gariljo

pre 3 meseca

Aludirao sam na medalje a ne rekorde ili u Djokovicevom slucaju na trofeje
Z

ZV

pre 3 meseca

Nazalost,lagano Siti. A KDB je umetnik.
G

Gosty

pre 3 meseca

Naravno da ce se City prošetati do titule, uskoro opet slijedi onaj njihov proljetni niz pobjeda.
S

Sivonja iz RS

pre 3 meseca

Siti prvi, Liverpul drugi, Arsenal druga pratilja.
P

Pjer Karden

pre 3 meseca

Besmislena i bezvezna liga u kojoj se već godinama unapred sve zna,Siti pa jedno dve stepenice Liverpul pa za nijansu Junajted i londonski trio Arsenal,Totenhem,Čelsi koji je ove sezone podbacio i tu i tamo u top 6 se umešaju timovi tipa Njukastl ili Aston Vila ali to je uglavnom po principu plesali smo jedno leto,već unapred znaš da od 3 tima koji uđu iz Čempionšipa sigurno 2 ispadaju a treći se grčevito bori za opstanak,ko osvoji bar 40 bodova opstaje u ligi.I tako iz sezone u sezonu,tu i tamo neke rokade i rotacije unutar klase kojoj timovi pripadaju ali bez nekih velikih drama,Lester se desi jednom u 30 godina.Atmosfera na tribinama nikakva,fudbal iz godine u godinu sve lošiji,desi se tu i tamo neko atraktivno kolo ali generalno mehanički,industrijski dosadan fudbal,ne pamtim kada sam odgledao 90 minuta neke PL utakmice,klubovi uglavnom bez identiteta sa gomilom stranaca,sve više podseća na NFL.
A

Anri King

pre 3 meseca

"... za nijansu Junajted " - Ovo je za sad najveća provala u 2024 godini, bez dileme!
M

Mancika

pre 3 meseca

Man Utd nikad gori! O čemu pišeš prijatelju?? Daj i meni "to" da konzumiram, možda i mene ubediš u sve ovo sto si napisao :DDD
p

pa gledaj super zanimljivu revucionalnu Seri

pre 3 meseca

Nije ovi za tebe jer je Und, 5,6,ili 7 kako god...Losiji fubal gde se tempo drzi 90 min .hahah
R

Redsi

pre 3 meseca

ne otpisujte nikoga,City jeste najjaci,ali nije kao prosle god,ranjijivi su pozadi, Arsenal, Liverpool i A Vlla su im pokazali zube,bice tu jos svega,Salah se vraca ,a City je gost na Enfieldu.
Б

Блок

pre 3 meseca

Арсенал има озбиљан проблем ,а то је остављање Саке и Мартинелија нон стоп 1 на 2 ,а јако често и 1 на 3 ...Бекови не помажу па ни везни.Крила су Арсеналу била главни мотор прошле сезоне.То копирање Пепа,да штопер игра бека...ужас. Мислио сам летос да ће они да узму Кансела.Арсенал озбиљан проблем има са бункером.Па чак и против Ливерпула крила су била без помоћи па још на полувремену уместо бека улази штопер.Арсенал=Хаверц недоречено.Еј тај лик 90м...Артета их је подигао два нивоа изнад,од екипе које топ тимови разбијају ,до тима за врх табеле...али сад стагнација. Ливерпул је дигао форму,али утисак да нема оштрице те у нападу.Дијаз ван форме и то јако..Дарвину треба пет шанси гол да да.Салах мало слабије него пре.Све у свему нису тако опасни ни у транзицији као пре. Сити...мислим да их Пеп води добро,али да због њега нису убедљиво први.Гвардиол за Хрватску игра штопера за РБ исто ,доведеш га и ставиш на левог бека. Нису доминантни до сада били...али...али сад се вратио Де Брујне и то је сад другачија екипа.Доку,Халанд изашли из повреда.Разлика је кад је Халанд у нападу и кад није.Није Алварез тај. Тотенхем игра најзабавнији фудбал.Да су им сви играчи ту,мислим да би били у игри за титулу.Јако је тешко играти на гол више,а они и даље то играју,упркос толиким изостанцима. Не памтим да је толико повреда било,ајде да је то задесило један тим... Тотенхем,Брајтон,Њукастл ....сви нон стоп по 8-9 играча ван протокола.
P

PD

pre 3 meseca

Kako te ne mrzi čoveče
Б

Блок

pre 3 meseca

Па није баш роман :))
k

kojotski

pre 3 meseca

Siti peške...
L

Leao

pre 3 meseca

Pa postoji nesto sto se zove postepeno dizanje forme. Mnogo puta se desilo da timovi odskoce u prvih 10, 15 kola. Recimo lece u italiji ove godine sa krstovicom. Ali to je samo 1/3 sampionata. Oni glavni, sa rosterom od 16+ igraca na kraju dodaju gas kada je najpotrebnije. Premijer liga je ziva kao sto davno nije bila. Arsenal nikako nije iznenadjenje jer su 3 sezone unazad sve bolji i bolji uz to najmladji tim od konkurencije. Liverpul mi deluje kao tim sa najmanje sanse, nekako mi nisu uverljivi ni kada dobijaju. Siti mi je kao prekaljeni bokser sampion, koji je vec odradio 15 meceva gde je branio pojas i svaki put je dobijao. Prednost Mancesteru
L

LFCC

pre 3 meseca

Sitijeva setnja do titule naravno, nema ravnopravne trke sa njima
T

Tobdzija iz Knjazevca

pre 3 meseca

Iako navijam za Arsenal , mislim da su oni I Liverpul prokockali svoje sanse . Arsenal sa ona 2,3 kiksa i poraza od Wh , poklonima sudija protiv Njuke i porazom od Fulama . Siti do pre 4 kola nije delovao nista specijalno. Tada ih je zanimalo da osvoje Svetski kup, plus su bili bez nekoliko kljucnih igraca . Liverpul mi je tu najtanji po pitanju igrackog kadra , jer sredina pa i defanziva na ulivaju poverenje. Utisak je da ce medjusobni dueli sitija sa ove dve ekipe ako ih koji slucaju namuce i uzmu bodove uciniti ovo prvenstvo bas zanimljivim , posto siti tesko protiv ostalih moze da gubi bodove.
Н

НС 021

pre 3 meseca

По мени Сити се шета до титуле, везаће сад серију победа + најлакши распоред до краја, једино гостовања Ливерпулу и Тотенхему, евентуално Брајтону, Арсенал ће рутинирати ко прошле г на Етихаду. Ливерпул мислим да је прокоцкао своје шансе у изгубљеним бодовима код куће са Арсеналом и Јунајтедом где су требали узети свих 6 уместо 2. Такође, ми делује да много теже узимају 3 бода него Сити, Сити синоћ лагани преокрет Брентфорда, а Ливерпул гостује тамо следећу мислим да ће се намучити. Арсенал ми је прошле године плесао по терену, ове сезоне се многи више муче. У овој конкуренцији дајем им најмање шансе. Доста су изгубили бодова у малим утакмицама + најтежи распоред.
S

Sprdnja

pre 3 meseca

Najbolja odbrana ulogu ti ne ulijeva povjerenje,?Važi! ahahaha ahahag ahahs