Komentari na vest

Trojica bivših trenera Crvene zvezde bez poraza u sezoni

Fudbals

pre 7 meseci

I nema neke velike razlike kada je ucesce Zvezde u LS pod Milojevicem i sada pod Baharom tada je Borjan svojim bravurama uveo tim oba puta u LS izbegli petarde jos u kvalifikacijama. Sada Glazer jos vise odbrana imao protiv Sitija rezultat samo 3 umesto 10 ili 15 golova u mrezi.
Z

Zimao Zabroza

pre 7 meseci

Vladan Miloje je najvazniji trener u ISTORIJI Zvezde ! Covek koji je vratio Zvezdu iz mrtvih bukvalno. Oterali smo ga Kao kera,opet je ispao gospodin! Covek koji bi sa ovim kadrom sigurno bio u igri za drugo mesto u grupi !
G

GABI GO

pre 7 meseci

MILOJE DEKI NISU IGRALI FUDBAL LEP ZA OKO ALI SU IMALI REZULTATE NISU GUBILI U LIGI I IMALI SU I U EUROPI REZULTATE . A STA IMA BAHAR .SEM ATRAKTIVNOSTI REZULTATA NEMA NISTA .VRATITI NAZAD MILOJA OD OVE EKIPE BI NAPRAVIO ČUDO.DA JE MILOJE IMAO OVE IGRACE KO BAHAR IMO BI JOS BOLJE REZULTATE NEGO STO JE IMAO .VRATITE MILOJA GDE BI MILOJU BIO KRAJ
S

SezonskaJakarta

pre 7 meseci

Iako je Vladan Milojević korektan stručnjak, još uvek se čeka peta boja za Zvezdinu kentu trenera. Jer, još uvek ne ide nekako ispred, pa, iako možda najbliži tome, ni uz Miljana Miljanića (suštinski, od Zvezde napravio veliki klub), Branka Stankovića (finale Kupa UEFA), Ljupka Petrovića (kako osvajanje Kupa šampiona, tako i povratnička titula iz 1995. godine) i Slavoljuba Muslina (mandati i titule u nevreme). Ali, ako bi se vratio ... Ili da se prisetimo gde su dva trenera koja su Zvezdi donela finala evropskih takmičenja (Stanković i Petrović) prethodno osvojila titule (Vojvodina), pa da se u budućnosti angažuju ljudi sposobni za prave podvige (osim Lalatovića, on može da trenira podmladak OFK Beograda).
T

Trpadzia

pre 7 meseci

Realno Kiparska I Emiratska liga su u rangu nase druge..
C

C7

pre 7 meseci

Prethodnih dana ste mi jedno 3 komentara zabranili gde se vi kritikujete, na celu sa Darjanom neznalicom. A o cemu se radi, paa o tome da vec duze vreme pokusavate da izazovete nemir u Zvezdi i da oterate Bahara. Kakva bi to neozbiljnost bila oterati DOKAZANOG trenera u prva 3 meseca za koga si platio obestecenje i dao milionsku platu. Covek gde god je radio imao je uspeh i stalno napredovao u karijeri, uostalom i nas je u oba meca nadigrao. Nema sumnje da covek zna posao ali kao strancu mu je definitivno potrebno vreme, posebno jer je ovo skroz nova ekipa, kako njemu tako je i tim pojacanjima potrebno malo vremena. Ni Klop ni Gvardiola ne da nisu osvojili titule u prvim godinama nego su igrali uzasno, posebno se na Klopa ovde misli paa su ih sacekali i kasnije osvojili LŠ. Dajte malo vremena, a vi zvezdasi ne padajte na ove novinarske provokacije, najjaci smo i to cemo i dokazati, samo malo vremena.
j

jedno brdo...

pre 7 meseci

S jedne strane ovi, a s druge: Paunović, Jokanović, pokojni Antić.
h

hdhdhd!

pre 7 meseci

U pravu si Deki osvojio vise trofeja nego svi grobari od postanka.
D

Dzo Black

pre 7 meseci

Haha ma cokna mi je trener, haha i deki :))))
S

Slaba odbrana

pre 7 meseci

Samo jedan od ove trojice će osvojiti titulu,pogodite koji....
R

Rasadnik iz rupe

pre 7 meseci

Lige za respekt.
p

pa jeste

pre 7 meseci

ova nasa vrhunska sa sve patlidzanom na celu idi bre dete...
V

Viki Miljković

pre 7 meseci

Svaka čast svoj trojici, pokazuju da mlađim srpskim trenerima mora da se da šansa. Samo mala napomena: Stanković ima ubedljivo najskuplji tim u ligi (triput vredniji od drugoplasiranog), Vladan deli drugo mesto po prosečnoj vrednosti igrača u ekipi, a Cokna nema poraz sa šestom ekipom po prosečnoj vrednosti igrača. Sve je bolje od ove prevare koja prima po tri gola od ekipa koje su DEVET PUTA manje vredne od njegove... Šarlatan i prevarant.
T

Top Gun

pre 7 meseci

Jedini koji vredi u sadašnjem trenutku je VLADIMIR IVIĆ! Računajući sve naše u inostranstvu.
g

gxx

pre 7 meseci

Jake ekipe nema sta ...u svojim ligama...stvarno je to tesko...ufff...vežu dva,tri poraza za redom i cao ..
A

Anđus

pre 7 meseci

Svi su naturščici!
P

Pedja108

pre 7 meseci

Pa kako sad to? Kad Zvezda ovde nije imala poraz, to je kao nemoguce, sklanjalice i ne znam sta. To sto njihov Partizan u poluraspadu igra kao Siti u nasem prvenstvu i nema poraz, za njih je najnormalnije. O kakvom timu se radi, pokazali su danski juniori.
T

Top Gun

pre 7 meseci

Izvini a šta oni to rade? Gde rade? Možeš li da pobrojiš koliko pedala je dobio Milojević recimo nakon Zvezde i gde? Stanković? Gde radi? Mađarska? Koje takmičenje igra?
M

Mađija

pre 7 meseci

Pa lepo. Sklanjalice, uz dodatak da su ovamo obarali sezonske rekorde. Naslov može da glasi i da su sva tri trenera Zvezde dobila otkaze u prethodnim klubovima.
P

Peki30

pre 7 meseci

Deki Šerif i Velež Miloje vidim lepo napreduju.. a gde je i šta radi Grof?
p

pancevac992

pre 7 meseci

Miloje je Jang bojs,liverpul,salzburg,napoli,kopenhagen,itd itd ,nemoj vi samroci da se javljate
1

1980

pre 7 meseci

Ovo nije tačno. U kojim klubovima rade koja takmičenja igraju? Po naslovu kao da su u ligama petice i da učestvuju u ligi šampiona. Nismo svi veverice.
G

Gost45

pre 7 meseci

Znam da ce botovi udarati minuse ali neka ih,ako ih to usrecuje. Neumar je u madjarskoj dok ne bude pobegao pred derbi,kao sto je nas istavio pred naivazniju utakmicu u prvenstvu-Derbi!! Sramota kako je otisao pred takvu svetkovinu! Miloje je za sve vas "strucnjake" izmislio fudbal! A Cokna da je imao ovaj tim,pokidao bi sve redom!! Tako da strucnjaci treneri tastature,pljujte i dalje i udarajte minuse,to jos jedino mozete!
S

Srbija Majka

pre 7 meseci

Ne razumijem ovakve tekstove, osim ako se ne ide u smjenu Bahara. Davanje kerozina na vatru nije dobro...pustite covjeka da radi i na kraju sezone sudite.
G

Gostyyy

pre 7 meseci

Sto govori samo jedno - treneri su dobri, tastatura navijaci nemaju pojma! Sva trojica su oterani, i tp bez valjanog razloga. Mozda se najvise na drugom Milojevicu pogresilo, jer da je njemu neko dozvolio da napravi cistku i da dovije igrace koje sad imamo, verujem da bismo daleko bolje i igrali i rezultate imali.
G

GABI GO

pre 7 meseci

MILOJE DEKI NISU IGRALI FUDBAL LEP ZA OKO ALI SU IMALI REZULTATE NISU GUBILI U LIGI I IMALI SU I U EUROPI REZULTATE . A STA IMA BAHAR .SEM ATRAKTIVNOSTI REZULTATA NEMA NISTA .VRATITI NAZAD MILOJA OD OVE EKIPE BI NAPRAVIO ČUDO.DA JE MILOJE IMAO OVE IGRACE KO BAHAR IMO BI JOS BOLJE REZULTATE NEGO STO JE IMAO .VRATITE MILOJA
K

KUKURUZ

pre 7 meseci

Lepo je što su našli takmičenja koja im odgovaraju.
F

Fußballspieler

pre 7 meseci

Dejan Stanković tata za oba Milojevića. Za sve ove koji Vladana ponovo prizivaju da se vrati u Zvezdu i koji stavljaju njega pa 10 mesta prazno i koji bi mu dali dugoročni ugovor mala napomena da pogledaju skor u tekstu (6 utakmica i 9 golova). Takvu Zvezdu ne želim nikada više da gledam. Njega je u LŠ dva puta uvelo pravilo koje više u fudbalu ne važi a to je gol u gostima, tako da više ne bismo prošli na istu foru ni Salcburg ni Jang bojs. Od Cokne će još i biti trener samo da odu u penziju igrači koji su blizu njegovih godina i da stekne još iskustva a znanje nesumnjivo ima. Koliko je Vladana služila sreća toliko Dekija nije pa su se desili i Omonija i Šerif i na kraju Haifa. Omoniju spasila kiparska vrućina i što nije bilo revanša u Bg, Šerif dao neregularan gol iz slobodnjaka a posle dobijao i Dinamo i Real i Šahtjor. Haifa je jedino kondiciono ubila Zvezdu i tu je jedina zamerka Dekiju loš izbor kondicionog trenera. Igrački, taktički i tehnički je Zvezda bila bolja u dvomeču, imala rezultat koji je vodi dalje i primila jedan glup i jedan nesrećan gol. Iskreno se nadam da će Deki ponovo sesti na Zvezdinu klupu i da će mu se sve to jednog dana vratiti u vidu jednog velikog rezultata. Ipak u LE gde Zvezda u ovom trenutku realno i pripada Deki je imao dobre rezultate i ravnopravno se nosio čak i sa jačim protivnicima.
H

Hahahah

pre 7 meseci

Ovaj prosao na srecu 3 surove ekipe Ovaj izgubio na nesrecu od 3 smesne ekipe BAJO BRE
b

brate mili

pre 7 meseci

Vladan Milojevic je bukvalno uradio nemoguce 3 puta uzastopno i sa onim igrackim kadrom se kvalifikovao za LE i LS. Ne moze 3 puta da se desi nesto slucajno. Deki nije uspeo da nas uvede nijednom u ligu sampiona. Bukvalno me ne interesuje kakav je fudbal igrala zvezda, to su cinjenice.
P

Princip

pre 7 meseci

samo da kazem, nema veze bivsi treneri, sadasnji trener itd.. uprava nap0000lje!!!
P

Pravi jole

pre 7 meseci

Pa hteli ste napadacki fudbal.. Eto.. Dajete 4 al primate 3 od tima koji nije ni za okruznu ligu

Srpski samuraj

pre 7 meseci

Penaldzije, tišina! Početni udarac počinjete sa penala protiv klubova koji nisu ni za opštinsku ligu!
н

никад се померити нећемо

pre 7 meseci

Наш народ је потпуно фудбалски необразован Ако сам и ја, то само потврђује ту чињеницу
Đ

Đukin fan

pre 7 meseci

Nije im cvetalo,po odlasku iz Zvezde e sad ova nova tura angažmana vrlo usprsni!!!Tacno je i da se Zvezda nije u niz utakmica pod njima proslavila s kvalitetom igre ali pobede išle i Evropa takodje;činjenica da su sva trojica za Bahara(do sada)ozbiljne rezultate postigli!!!Bahar nema puno vremena,ostaje 7.novembar i Lajpcig u Bgd;ako ne izgubi a do tada u ligi popravi igru i rezultat ostaje inače sam da se kupi i batali mučenje
M

MANOL0

pre 7 meseci

Pakš 🤣🤣🤣. Gde igrate sledecu tekmu ? Kuci,dolazi nam pakšu 😂😂
M

Manche

pre 7 meseci

Dobre trenere je Zvezda izmenjala poslednjih 10ak godina. Miloje jedan i drugi, Stankela, Grof, Slavisa Stojanovic, Prosinecki.
D

Dejani

pre 7 meseci

Ovaj skroz desni miloje ima jezik od Marakane pa do Malmea. Samo prica i govori kako nešto treba, a nikada ne primjenjuje. Vladan i Stankovic su bili na mjestu koliko god da ih pljuvali. Meni su obojica donijeli dosta radosti. Stankovic je uvijek prezimio u Evropi, a ovaj Milojevic igrao očajno. Toliko smo bili losi, a Milan je drhtao do zadnje minute.
j

jovafut

pre 7 meseci

sreca pa treniraju klubove u jakim ligama,madjarska,kipar ... inace 🤣🤣🤣
P

Pobogu...

pre 7 meseci

Dobro je da ne treniraju u srpskoj ligi, moćni JSD bi sve to isprašio.
S

SilverSurfer

pre 7 meseci

Pre neki dan su oni protiv kojih je čitav univerzum skovao zaveru ostavljali komentare da je Vladan Milojević dobio otkaz na Kipru. Nije važna istina važno je da se piše.
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Supermena deganzirali iz Arabije,ser deki ferguson imao 20-tak poraza u POLUSEZONI u Seriji A😂😂😂😂 spavas li mirno Ser Aleks Fergusone?😂😂😂😂
S

Sabago

pre 7 meseci

Na stranu svi,ali jedan je Vladan Milojevic. Covek sa tolikim optimizmom i tako velikim srcem,a Zvezdas do koske,retko se radja. Miloja za trenera,ali na duze staze.
2

2305

pre 7 meseci

nije to to bez Kosana da se ne lazemo
П

Пеђа РС

pre 7 meseci

Владан Милојевић, па 10 мјеста празно. Али добро, онај што је био ослобођен од физичког је писао текстове о нешто слабијим партијама против Бајерна, Париза, па се примио и добар дио навијача, који замишља екипу, која меље ривале до полуфинала ЛШ, са Вујадином, Јованчићем, Бакулом и осталима и сматра да нам треба неко ко игра отворенији фудбал. Наравно да овакав текст није написан да би се величали претходни тренери, него да још више ударимо по садашњем. Не могу рећи да нам је Бахар идеалан, али не могу рећи ни да нам није добар, јер је превише рано, али да новинар сваки дан пише тенденциозан текст као да смо сеоски клуб, па да на мјесец дана треба да мијењамо тренера као да смо Сурдулица. Будимо паметнији од новинара, проћи ће групна фаза, полусезона, па ћемо судити.
n

nanas

pre 7 meseci

Evo sto pisu takve tekstove,to smo i navikli,ali sto zele biti ozbiljan portal,a cenzurisu svaki drugi komentar kojim pokazujemo da su provaljeni,e to je vec bezobrazluk
c

cjepka123

pre 7 meseci

Slažem se u potpunosti.
P

Peroxides

pre 7 meseci

Stankovic mora jos puno pure pojesti da moze ici u istu recenicu sa V. Milojevicem
p

prti

pre 7 meseci

Sto bi rekli internet strucnjaci nemaju oni pojma...
o

ovaj u sredini

pre 7 meseci

ne nosi brushalter....
e

ehhhe

pre 7 meseci

Ma ne zna stankovic to nam pricaju nesrecnici koji su ga oterali
R

Realni batica

pre 7 meseci

Terali ste Miloja jer igra nije "lepa za oko", a covek dosao do LS sa Vujadinom i Gobeljicem. Terali ste Dekija jer je on ocigledni krivac sto Kanga ne ume da ispuca, a Borjan da umiri sut sa 40 metara. Terali ste Miloja 2.0 jer nema autoriteta, suvise je njajav... Pa eto vam sad ovaj Izraelac koga bas briga za Zvezdu, koji je dosao samo zbog para i dalju samopromociju. Vecito nezahvalni srpski narod. Bolje i ne zasluzujete...
m

milo123

pre 7 meseci

Barak bolji trener od sve trojice. U dvomecu bi ga jedino Miloje (stari, pravi) - jer to je Miloje, majstor kvalifikacija. Cokna i Deki bi pukli lagano (Deki je vec pukao i svi smo videli kako - nedisciplina Kange, Borjanovi karjesi) - a Cokna - njegova ekipa bi pretala da igra fudbal nakon 15 min, mozda bi ostalo 0-0, ali verovatno bi izgubio na penale kasnije svakako.
e

ej

pre 7 meseci

Da ali kad je bilo za poluvreme 0. suteva,sansi za gol znali ste da pricate "lepo"...
n

neverovatno

pre 7 meseci

Ali kome pricati? Grobare iskompleksirane razumem ali sta pokrece toboze navijaca zvezde da mrze nase bivse igrace?
B

Burek

pre 7 meseci

Druže moj, to sve samo govori o njima, tj. njihovom intelektu. Zaista je skroz drugo kada mi peckamo Stanojevića jer on stvarno jeste kompleksaš i kada se šalimo na Žocov račun zbog budžeta kojim raspolaže (a realno jeste veliki, doduše ni naš ništa posebno manji). A ovo što ne vole Stankovića samo govori koliko im je nabio komplekse (a stvarno nikad nije pecnuo Partizan) niti im je Cokna nešto skrivio. Vladan Milojević je jedan jedini neponovljivi, čovek koji nas je izvukao iz mrtvih i svaki pravi zvezdaš će ga (kao i ostalu dvojicu) doveka poštovati :)
s

sportski pozdrqv

pre 7 meseci

@burek,gari ja imam 45 god i nikada nisam omalavazavao nekoga.Problem je sto je forum ovde postao terem za nadmetanje klinaca ko je gluplji i ko ce veci balvan ispasti
@

@sportski pqzdrav

pre 7 meseci

Veruj mi, to samo pokazuje koliko zaostajemo kao narod za zapadom