Komentari na vest

Trubači, pritisak, preokret Partizana i prečka na kraju: Stranci i Terzić drže korak sa Zvezdom (VIDEO)

D

Dojčilo

pre oko 2 godine

Odgledao sam utakmicu na Areni...Tuga, kako igraju centarhalfovi. Sam Bog nas je pogledao u zadnjoj minuti...
T

Tiću

pre oko 2 godine

S god da pričaš iz super lige da li igrač neki,sudija ili funkcioner svi će ti reći da Partizan igra čvrsto i pošteno i to svi znaju.Obećano je pre prvenstva da neće biti kao za prošle 4 godine gde jedna ekipa ima 4 kiksa i to kad dovoljno odmaknu drugom.To je kriminal teški šta se radilo zato je i najveća zvezdina zvezda Piksi rekao da je prvenstvo bilo za zatvor poslednje 4 godine.Ni ove nije idealno ali eto bolje je jer nisu klubovi toliko ucenjeni da puštaju mezimicu.To Terziću i smeta.I pored toga imamo 5 kardinalnih grešaka sudije i vara u korist zvezde gde se Partizan nije oglašavao a posle jedne greške u korist Partizana ovi odmah skaču.Sram vas bilo posle svega i slinih kradja vaših.
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Tako je. Pošteno je samo kad je avangarda prva.
Z

Ziki33

pre oko 2 godine

Smanjiti ligu na 10 kluba Ako hocemo kvalitet I nista bez privatizacije.
M

Makijan

pre oko 2 godine

@Grobar Nish, Meniga sam naveo bas sto su drugi takvi nikakvi a on covek eto ima brzinu i ono to je to. Eto upao si sam u jednu zamku kazes lako je Zvezda ima pare i dovodi dobre individualce. Pare nisu garant ni zasta prva Zvezda je omasila Dionija, Zivkovica, Falco se nije snasao... pogodili su Ohija. Ima Dekija koji je vratio Ivanica sa margine do toga da pravi i u Evropi ozbiljnu razliku prevashodno po fudbalskoj inteligenciji. Deki je poslozio sve to i od Kange cak napravio igraca za ekipu i to je bilo nezamislivo. Erakovicev napredak je veliki.Dragovic klasa. Ipak je pokupio od ala koje su ga trenirali jedan Eriksen, Manci, Murinjo itd.. U Dekija je verovala uprava i Terzic iako su gresili jako u prelaznom roku Deki Terzic i Mrkela opet su slozni i kapiraju se sto se vidi. Partizan i Stanojevic to jest uprava se ne razumeju u fudbal druze ali veruj pa skoro uopste. Stanojevic nije slucajno nigde se zadrzao dugo preko i bio najuren, od Sume napravio drzavnog neprijatelja rasprodali Savinog Sadika, Asano najuren. Vidis sam po povratnicima cuvenim kakvo im je znanje i sta se radi u klubi. Ko se dovodi ko juri i forsira u klubu i sve ti jaasno. Miljkovic, Miletic vracaju povredjenog Fejsu Lutovac prosecno krilo za nasu ligu prave beka mozes misliti o kakvoj strategiji da pricamo. Sustina je da su imali para i u nasoj ligi bolje da skautiraju. Kada se spoji neznanje nestrucnost ovo ti je rezultat prosto i jednostavno.
M

Mrcina

pre oko 2 godine

Kao zvezdaš kažem da si sve rekao od reči do reči.Stanojević je haos napravio,da manje kuka a više dovodi proverene igrače,možda bi i izdržao u šampionskoj trci.Oterati Sumu,kakve god da je glave,lično je maradona za jojića i ostale povratnike.Pustiš Asana,dečko igra prvu postavu u bundes ligi.Sa ovom vašom odbranom ste dosta i dogurali u evropi.Jeste da zvezda ima veći budžet,ali je isto tako imala mnogo više prihoda.Skauting je očajan i nama i vama,imamo i mi promašaje u vidu dionija,rišarija i još njih par..Sve u svemu mislim da su obe ekipe zatvorile sve utakmice do kraja i da će debi odlučiti titulu.Sportski pozdrav.
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 godine

Rikardo vredi pola tima,kad igra on igra i Partizan i mnogo toga zavisi od toga da li je njegov dan ili nije.Kako ga je danas sasio u levi donji,to je za pricu Za nasu ligu je dominantan u igri jedan na jedan pogotovo kada je licem okrenut prema golu.Partizan trenutno nema igru,nema tecnih akcija,tacnih pasova,mnogi igraci su ispali iz forme,ekipa je moralno pala posle zadnjih neuspeha.Ova pauza ce dobro doci da se malo konsoliduje,pobedi TSC i Cukaricki a onda najtazim mogucim putem preko Marakane pokusati da se prestigne Zvezda.Ko dobije derbi bice Sampion.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Код тог гола два играча Радника гледа како се наместа на шут са 17 метара. Иначе Рикардо вам јесте пола тима.
M

Makijan

pre oko 2 godine

Okej, razumem da si navijac i to je lepo. Ali i ne poznajes fudbal. Rikardo se izdvojio kao solidan igrac zato sto su ostali jako limitirani i on zbog toga odskace veruj mi. U derbiju se nije video drugi ste, nikakva tecna igra ne moze da postoji i da hocete jer imate povratnike zadnje vezne osim tog Natha ali covek je spor i u godinama. Ovde ste provukli i kuci protiv Lucane sve sanse mrtve u zaostavnom vremenu vec sada bi bilo 4boda. Imate stopere koji su jako losi na zemlji sto su svi iskautirali i tu vas svi smisljeno napadaju. I veoma kriticnu desnu stranu gde vam i najvise golova pada. Fejnord je ekipa iz lige konferencija takvu razliku napravila u oba meca da to nije normalno sta da u kv.za LS da radite? Da vas sprdaju sa ovim timom i pune do čepa. Ovako ne moze se uzme titula realno, Zvezda je jaca individualno bas bas. Partizanu je potrebna potpuno nova selekcija igra i da se skautiraju drugacije. Osim eto tog Rikarda,Nàtha kojeg nema u visokom tempu u utakmici jer je mator, i Meniga. Ostali su druze statisti i prosecni igraci, ko ti drugacije kaze laze te.
G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Makijan - vidi, istina sve sto si napisao, osim Meniga, decko je igrac bez inteligencije, ima brzinu, brz prvi korak i taj tzv.brz dribling, ostalo prilicno lose, uopste nije taj stranac koji pravi razliku... Rikardo jeste dobar, inteligentan na terenu, borben, ali on nema iskustvo u evropskim utakmicama, zato je jedan razlog zasto se nije video protiv zvezde, drugi je taj sto nema igrace iza sebe osim Natha... A sto se tice zvezde sto je jaca, a jeste jaca individualno primetno, pa koliko je Usna ulozio, bila bi velika sramota da nije bolja zvezda! Zato budite maksimalno realni, ako vec pojusavate, a ne te price nepotpune kako vama odgovaraju...
j

jeste stojali su

pre oko 2 godine

D.g … sto ne napravi karijeru kad je tako lako ?
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

@ grobar Niš… koji bre Mening ima dribling za koga ? Surdulicu … on da je valjao ne bi napuštao holandiju
Z

Zli_Vuk81

pre oko 2 godine

Ooo,i te kako je Liverpul zapamtio Pavkova.. ;)
S

Sashki85

pre oko 2 godine

@darkok To ono kao Ma znaš mogao sam ja biti odličan fudbaler, nego mlad, alkohol žene... 😂 Za njega je pavkov dzontra volta lično
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

Namešteno bre , onaj pogodio namerno prečku na kraju utakmice
d

darkok

pre oko 2 godine

Po ovakvom terenu dati dva ili više gola je umetnost,ne može pas po zemlji da se odigra,po ovakvom terenu ovo je najbolje što je mogao Partizan da odigra.Bravo za Meniga,Rikarda,Terzića,Jevtovića,Uroševića i Saničanina bili su odlični,Zdjelar i Natho solidni,ostali su bili loši.Ali šta reći za sudjenje katastrofa,sudija je trebao za udaranje laktom u predelu glave bar tri crvena kartona da pokaže igračima Radnika,nije smeo da svira niti jedan faul za Partizan u krugu od 30 metara od gola Radnika,za celu utakmicu jedan faul je svirao nad Rikardom a tukli ga nenormalno.Ps ciganlijia se ponadala ali više sreće drugi put,sad sipaju kao sklanjalica kako god da smo odigrali oni bi našli nešto ljudi iz Radnika se pokidali da nam otkinu bodove čak su pogodili prečku u zadnjem minutu,ovo je čista pobeda Partizana koji je danas morao da igra i protiv sudija i var sobe jer je i tamo bio ciganski sudija čuveni Elvis Simović,šta bi terza i mrkela pisali da je imao ovakvo sudjenje i da su kojim slučajem kiksnuli žalili bi se do strazbura
a

abc

pre oko 2 godine

Ne gledaš ti utakmice Zvezde dečko, koliko je truda, udaraca, grubih startova bilo na Zvezdinim utakmicama vi toliko niste imali u pet sezona.
k

kVAR na Marakani

pre oko 2 godine

Ma pola zvezdinog tima na urgentnom. Al srećom da se Terza bori kako reče na terenu i van njega.
L

Lord Lukan

pre oko 2 godine

Nisu hteli da vas mnogo nerviraju u 2.poluvremenu,odmah uso prvi sut u gol, i cao zdravo... Inace oba gola golmanova, usli ste im u igraca, onakva dva suta ni pionir na golu ne bi primio😎
I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Nije bas da su igrali na oranici da bude umetnost dati dva gola. Lopta je isla normalno, nije se desio ni jedan kiks bilo kog igraca dva tima koji je imao direktno veze sa terenom.
S

Srcom

pre oko 2 godine

Rikardo nije nikog udario kopackom u glavu.
S

Srbija Majka

pre oko 2 godine

Ocajno i tuzno stanje Srpskog fudbala gdje nam se vidi cuda blizi situacija da ce mo imati dva predstavnika u Ligi Sampiona i skoro 5 u Evropskim takmicenjima a kvalitet fudbala blago receno katastrofalan. Imamo klub koji je osvojio 75 prvenstvenih bodova i bori se za titulu a sa druge strane prima 8 komada od Fajnorda i igra dekadentan i fudbal koji vise ne prolazi ni u Avganistanskoj ligi. Koliko se radujem ovoj situaciji sa nasim fudbalom i koeficijentima koje smo nabildovali sa druge strane me plasi da ce mo se brzo vratiti na pocetak ako se nesto drasticno ne promjeni i liga ne smanji na najvise 12 klubova i ne ulozi u infrastrukturu i ostale klubove.
P

Pleme Mau Mau

pre oko 2 godine

A ko da ulozi novac u klubove? Drzava? Pa mi nemamo pare ni za hleba a kamoli jos da ulozi u infrastrukturu po uefa/evropskim standardima! A i ko bi kupio bilo koji nas klub?Koji to milijarderi bi ulozili u LLSL? Ko bi prodavao klubove? Ko bi procenjivao koliko koji klub kosta? Gde bi isle pare od privatizacije? Da li postoji politika volja za privatizacijom klubova? Pitanja i pod pitanja je mnogo, a odgovora malo....
B

Budibogsnama

pre oko 2 godine

Braco Srbi niko vam ugoditi ne moze! Repka ide direktno na svetsko, veciti igraju cetvrtfinala evropskih takmicenja i opet kuknjava, drvlje i kamenje na nas fudbal! (nije problem fudbal mi smo problem)
g

gunners

pre oko 2 godine

Jedva cekam na kraju sezone da vidimo da li Rikardo ide u Bajern ili u Siti. Bice bas zanimljiva borba.
d

darkok

pre oko 2 godine

sine jel ti vidiš i razumeš fudbal ili samo tako mlatiš da bi bio zanimljiv,kada tvoj Ohi bude postigao gol kao što ga Rikardo danas zabio onda se javi,i nije to jedini dobar gol Rikarda ove sezone bilo ih je još dosta van 16m,levom ili desnom, glavom,ili iz okreta,kompletan napadač samo ima bubica i zato nije dostigao visine koje zaslužuje svojim kvalitetom a to je neki klub iz sredine tabela liga 5 pozzz sine i šolju mleka pa u krevet!😜
M

Mitro

pre oko 2 godine

Isto ko i Pavkov
A

Axaxa

pre oko 2 godine

Pavkov jednostavno ne ide nigde, nema se kud. Ne znam kako onaj Liverpul nije zapamtio takvog centarfora.
g

gunners

pre oko 2 godine

Za Pavkova i ja sam kazem da je prosek igrac koji ni za Zvezdu nema potreban kvalitet. Pogledaj reakciju golmana kod Rikardovog suta, u blizi ugao mu prolazi lopta lagano, a cak i nije preterano precizan sut. Poenta je da je nerealno da takav panj poput njega da 22 gola u regularnoj ligi.
g

gost111

pre oko 2 godine

njemu otkazali, ide pavkov
S

Smislov

pre oko 2 godine

Pavkova će pustiti vani tek kada navrši 28 godina, kao u SFRJ.
S

Sreca

pre oko 2 godine

Pa se sklonise.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Dokaz da može i pošteno,kada bi neki drugi povukli ručnu naša liga bi bila regularnija.Ubedjen sam da bi mnogi pomrsili konce Zvezdi i Partizanu ali viša sila to nedozvoljava.
D

Dragan Znalac Obr

pre oko 2 godine

"Bezvoljno, mlitavo, sporo. Sve suprotno od zahteva trenera Stanojevića da se „ide do koske“. A hoće titulu!? Kako prijatelju? Na lepe oči? A ne ide to baš tako.

Savo

pre oko 2 godine

Zasto je Stanoje toliko gurao Jovica kad je Terzic duplo bolji sto se i videlo danas kada je krenuo sa njim i on se upisao u strelce i dobro igrao, ali je takodje imalo uticaj i to sto je konacno i Jojica ostavio na klupi veci deo utakmice.
b

batabane

pre oko 2 godine

Savo jeste da Jović nista ne igra,ali to nije zbog netalenta već je pao psihički,uvuko mu se strah.On na silu hoće da se izvuče, trener ne ume da ga podigne, i sad gledamo šta gledamo.To se najviše vidi u izboru poteza.Kad treba da prodje,on vraća loptu saigračima.Kad treba da odigra,on krene u prodor u tri igrača.Inače što je mnogo bitno u savremenom fudbalu, Jović jefizički mnogo snažniji,prava zver za Terzića.
T

Terzinjo

pre oko 2 godine

Sve je reseno u proslom kolu sa Napredkom, titula ostaje na Rajku, 5. godinu zaredom !
B

Bas providno

pre oko 2 godine

Prelaz, radnik samo protiv ŠAMPIONA na krv i noz! Za inat svima ZVEZDA ŠAMPION
P

Prividno

pre oko 2 godine

Protiv Partizana je cela liga na 100% a ovde možete trabunjati šta hoćete o prepoštenoj Crvenoj zvezdi.
@

@prividno

pre oko 2 godine

Mozes ti da lazes sebe, ali nas ne. Imamo oci. A i Evropa i derbi su pozali kome su sklanjalice u ligi potrebne a kome ne.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Bas providno-Kakav prelaz,jesi li to mislio na Zvezda-Radnik što su prošle godine odigrali prelaz...Zamalo da postignu gol u nadoknadi,bolje od ovoga nisu mogli,onaj igrač na sredini terena polomio Terzića,mogao ga je ozbiljno povrediti....
.

.....

pre oko 2 godine

Isto tako je i Surdulica pokazala da su Zvezdi potrebne sklanjalice. A vi se samo ložite. Jedan derbi ste dobili Partizan zasluženo a prvi ste izvukli nerešeno.
O

Odgovor

pre oko 2 godine

@...... zadnjih 10 derbija vi ne znate za oobedu, o cemu pises?
@

@Odgovor

pre oko 2 godine

A silna Crvena zvezda u zadnjih deset derbija zna za 7 nerešenih. To je moć.
G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Napadac sto je dao gol Partizanu je stvarno pristojan igrac, lako ga zvezda isterala, a i golman je dobar... Lutovac nije fudbaler profesionalni, ja verujem da kad on krene sa loptom, dosta dece u Teleoptiku prestane da trenira fudbal.
L

Lutovac

pre oko 2 godine

Odlicno krilo samo su ga strucnjaci u pfk od 50 utakmica na 47 stavili na beka
b

batabane

pre oko 2 godine

Stanoje će i Vuleta iz penzije da stavi da igra samo da se ne ustali Živković,jer će njegova ljubav Miljković izgubiti mesto zauvek.A Lutovac što je gori sve više igra.Pa i balvan Miletić.
G

Gost1111

pre oko 2 godine

Jesu se vratili iz skole ovi sto se cude ceo dan na kvotu?
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

Jedna od providnijih. Gledao sam bukvalno 3 minuta i bilo je dovoljno. 5 minuta do kraja, Radnik ima kontru, izbijena lopta u aut, a u odbrani Partizana samo 1 igrac. Da li je neko iz Radnika pozurio da izvede aut, iskoristi situaciju? Ne, oni se klackaju, cekaju da se odbrana Partizana namesti. Onda posle toga, izbijena lopta, Rikardo trci ka njoj, ispred njega igrac Radnika koji je blizi, i samo treba da pruzi nogu i doda je golmanu. Sta se desava? Igrac Radnika odjednom staje, Rikardo ga pretrcava, uzima loptu i zakomplikuje se, cak ni ne sutne, ali je bitno da je usao u sansu nicim izazvanim kocenjem igraca Radnika. I sta da kazes na to? To su dve situacije u 3 minuta! Ko zna koliko bih ih video da sam gledao vise od toga. Da ne pricam kako je Menig okrenuo Mitosevica, pa ni mene ne bi tako mogao da okrene iako nisam ni za autobusom potrcao godinama. Onda onaj gol Rikarda kad je sviran ofsajd - Rikardo istrcava a za njim dva igraca Radnika u laganom dzoging tempu gledaju sta ce da se desi, niko od njih da zasprinta. Zalosno je sve ovo, zalosno. Nikako da shvatite da samo sebi stetite.
G

Gost1234567

pre oko 2 godine

i onda igrač Radnika u 93. min opali iz sve snage i pogodi prečku jer, kako bi ti neostrašćen rekao, on je gađao prečku zato što je tako u mogućnosti i zato što je sve tako providno namešteno da Partizan pobrdi. Dečko, sigurno ti se može pomoći, al to mora neki profesionalac....
M

Mitro

pre oko 2 godine

Bitno je da Zvezda sebi nije štetila kad je okrenula ofk sa 2-0 na 2-6 ili Inđiju sa penalom 20 metara od gola.
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

@Mitro - izgleda da nije, ipak je poobarala sve rekorde u Evropi i ostavila vas na preko 100 razlike
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

@gost1234567 - a mozda je samo dunuo loptu i slucajno pogodio precku? Ili mozda nije bio obavesten, umete vi da motivisete igrace protivnicke ekipe da odigraju za vas. A njega izgleda niste obavestili i pravilno motivisali... Mozda gresim, mozda nije Radnik bio motivisan, vec samo neki njihovi igraci... Ne znam, nisam gledao utakmicu... Mozda se i vama nekako moze pomoci, ima nade da izadjete iz te paralelne realnosti...
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Teska utakmica i najvaznije tri boda da smo uzeli.Jevtovic,Natho i Zdjelar jednostavno moraju da igraju umesto ovog Zlozinca masnokosog.Menig i Rikardo pola tima
G

Gost ali bukvalno

pre oko 2 godine

U duhu dobrog dela sezone, oni koji su bili dobri postaju loši a oni koji se brukaju u Evropi i derbiju postaju opet dobri... Sramota je kako su pojedini igrači Radnika zaboravili da igraju večeras. Ovaj Lukić je komotno mogao da obuče partizanov dres, ionako se vidi da je njihov...
B

Bukvalni gostu

pre oko 2 godine

Vi pišete saopštenja kad se završi utakmica🙊, pa je jedno ako Partizan pobedi, drugo za nerešeno, treće ako izgubi, četvrto za penal, peto za Stanoja, šta god uradio Partizan u vašim glavama je vrtoglavica.
G

Gost ali bukvalno

pre oko 2 godine

@Bukvalna grobarčina Ako se iko hvata saopštenja i bilo kojih spinova to ste vi. U skoro svakoj ekipi imate igrače koji odrađuju posao za vas. Nikolić iz Spartaka je najgori primer. Lukić večeras. Ali ova večerašnja nameštaljka ustvari najviše nama ide u prilog, izbacili ste iz plej ofa ekipu koja nam je otkinula 5 bodova...
N

Nenad B.

pre oko 2 godine

O čemu ti pričaš? Pogodili prečku i imali još jedan zicer u nadoknadi, pretukli nas gde je bilo nekoliko namernih i brutalnih startova, a ti video nameštaljku. Verovatno nisi ni gledao utakmicu, jer u suprotnom je sramota šta si napisao.
G

GostNBG

pre oko 2 godine

Ja iskreno nisam gledao ruznije poluvreme fudbalske igre od danasnjeg drugog poluvremena.Igraci radnika durisu loptu napred ko da imaju Krauca u napadu.Partizanovi se valjaju kao da igraju finale LE i vode 1-0.Potpuni amateri u obe ekipe.Teren kao da su danas prepodne vadili krompir iz njega.Koja bre LS LE i ostale gluposti sa ovakvim Srpskim fudbalom.Majko moja mila.Samo i Miletica da napomenem.Lik usao u igru i svaku loptu gradi kao da izlazi u gol aut nevezano dal je na 10 ili 50 m od gola.A onu koju ne gradi ta ide preko stadiona na ulicu.Pa rodjace digni glavu dodaj saigracu igras za Partizan ne za Mojmilovo.Au bre sta sam ja gledao
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Radnik pritisnuo na kraju. Stanojevic se dere na sudiju da svira kraj.
G

Gazda Srba

pre oko 2 godine

Vidim panteru da pratis svaki nas korak, nastavi da nas pratis. Dere se jer je prosla nadoknada, a sudija se zna ciji je....
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Pa isteklo je nadoknadjeno vreme,sta je tu cudno?Nikad nisi video da u inostranstvu treneri ili nekad i cela klupa trazi od sudije da se svira kraj kad istekne nadoknada?
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Sudije je produzio jer se odbrambeni igrac Partizana ceo minut valjao ispred svog gola. Stanojevic zasluzio javnu opomenu zbog ponasanja.
G

Gostiona

pre oko 2 godine

Cemu se nadate?
R

Ris

pre oko 2 godine

Nadamo se tome da titulu ne uzima uvek bolja ekipa!
b

bravo crno-beli

pre oko 2 godine

Uzasan teren, ogroman pritisak, mešetarenje, saopštenja. Posle rep. pauze idemo još jače, da uzmemo titulu!! Smrt fašizmu, živeo PARTIZAN.
H

Holse

pre oko 2 godine

Vise sreće nego pameti,ali sobro sve je regularno
B

Bogdan58

pre oko 2 godine

Fudbaleri Radnika nisu ni 50% trčali i bili borbeni kao protiv Zvezde. Treba da ih je stid i sramota !!!
T

Tomovic

pre oko 2 godine

Radnik od kad je 2015. usao u ligu nije otkinuo bod patlidzanu
H

Holse

pre oko 2 godine

Jeste..jednom ih radnik pobedio i jednom je bilo nerešeno
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Tomovic-Ne bi ni Zvezdi uzeo bodove,nego su pustili Tončeva niz vodu pa im se on osvetio....
F

Fnru

pre oko 2 godine

2015.oktobar radnik partizan 2:2 (0:2 za partizan na poluvremenu 2018.jul radnik partizan 1:0
A

Aebre

pre oko 2 godine

Partizanu su svi otkidali bodove unazad 5 razliku za razliku od zvezde koja je imala kikseve samo onda kad je dovoljno odmakla Partizanu
H

Host

pre oko 2 godine

Sunce ti poljubim da l' je moguce da ovi treniraju 20 godina 2-3 puta dnevno i da ovako igraju hahaha... Ovi iz Partizana kao Kolumbijci kad igraju Kopa Libertadores pa leze 20 min po poluvremenu. Neverovatno! O kojoj vi tituli pricate, kakvi zrebovi za lš, ja sam u soku sta sam gledao
Č

Čopa

pre oko 2 godine

Nisam neki fudbalski ekspert al garantujem da ću sastaviti ekipu iz druge lige koja će razvaliti Stanojevićevu ekipu ako on ne koristi strance ovo što je on doveo i vratio po meni nisu ni rekreativci a kamo li profesionalni fudbaleri.
p

phen

pre oko 2 godine

Stanojevic konstantno u drugom dijelu trazi alibi za losu igru, te los teren, trubaci, pritisak Zvezde na sudije. Partizan je ocajan od derbija, danas je ponovo visio kiks u nadoknadi, bas kao protiv Mladosti, pa penal u Subotici pa remi sa Napretkom.
P

Pfc!

pre oko 2 godine

Pravda je pobedila. Uz Božju pomoć osvajamo titulu!
N

Nemači pojma

pre oko 2 godine

Ali pravda je pobedila!!! Da li si ti realan čoveče. Sabili vas na vašu polovinu zadnjih desetak minuta. Pitanje je zašto su 80 minuta glumatali fudbalere po terenu. Pobedio je tončev i sps. Po ovakvom terenu da su stvarno hteli da igraju ne bi im dali gol dva meseca. Ovo se gledalo samo da se vidi koja šema je u pitanju. Sudija najsrećniji, nije uopšte morao da se cima.
M

Miguel

pre oko 2 godine

Koliko se samo valjate po terenu.. tuga