Komentari na vest

TSC koristi Zvezdinu trku sa vremenom, poslao ponudu za bisera crveno-belih

V

Veliki Zvezdas

pre 12 meseci

Jovan Sljivic supertalentovani momak iz Krusevca, koji je po izboru engleskog "Gardijan"usao prosle godine u izbor 60 najboljih igraca u svom godistu u celom svetu i sto je svojim igrama u kadetima Zvezde i mlade reprezentacije Srbije, cijim se golom i igrama i nasa reprezentacija plasirala na evropsko prvenstvo za mlade i osvojila trece mesto...Supertalenat koji je iz kadeta preskocio omladince i usao u seniorski fudbal u ekipu Graficara i odlicno se uklopio u ekipu i na svojih prvih nekoliko utakmica pokazao svoj raskosni talenat postigavsi i nekoliko golova. Supertalenat za kog sa pravom mogu da kazem da je buduci pravi naslednik nase najbolje 10 reprezentacije, Dragana Stojkovica Piksija u sta mogu da se uvere na YouTube snimcima oni koji za razliku od mene nisu gledali svaku utakmicu ovog momka. Zato Vas moji zvezdasi pitam, jel moguce da ovakvim talentima nema mesto za igru, a ima nekim stranim "pojacanjima", koji su kao sto ste i sami mogli da vidite bili totalni promasaj i bruka za nasu veliku Zvezdu. Ako ovakvim talentima kratimo krila, kuda ide nas fudbal i nas klub ???
Z

Zvlat-Zvlat@Zvlat BG

pre 12 meseci

@Zvlat BG – Zvlate, delimično se slažem sa tvojim komentarom, osim u onom delu gde decidirano kažeš: “I ovako će ići dok ne udare u zid i shvate da sa ovakvim načinom poslovanja i vođenja kluba ne idu nigde”! Tu debelo grešiš, jer oni će biti u Zvezdi dok u Beogradu bude Namesnik kolonijalne uprave, čim on ode na neplaćeno odsustvo (bez povratka), odoše i oni! Sve je u životu uzročno-posledična povezanost! Što se tiče nikova, tvoj nik je Zvlat BG, a moj je Zvlat-Zvlat i to nikakve povezanosti nema! Prestani da se joguniš i da se ponašaš paranoično!
K

Kegevara87

pre 12 meseci

Ko je tačno sve uspeo kada je krenuo sam? Skoro niko. Vi ne kontakte sa mi ne možemo sa 11 klinaca. A na drugoj strani otkada je Terza tu prodali smo dosta klinaca za dobre pare. Da li mora bolje? Mora. Da li može? Može.
R

Rambaudi

pre 12 meseci

Kojih klinaca? Stvorenih u vreme Terzica i Mladenovica? Svi prodati su bili zateceno stanje u klubu kada du stigle stetocine!
Д

Делија

pre 12 meseci

Терза,даље руке од наше деце! Зајеби више са уништавањем младих!
K

Kegevara87

pre 12 meseci

Iskreno? Niko od vas nema pojma zasto klinac nije potpisao novi ugovort. Svi ste neki insajderi, pametnjakovici i gore. Al za to sto govorite nemate dokaze. Da bi ste imali i kap postovanja prema drugima, nebiste pisali takve gluposti.
Z

Zvlat-Zvlat

pre 12 meseci

Evidentno je, postoje neusklađenosti između šansi koje se nepružaju mladim igračima Zvezde I šansama koje se pružaju strancima, uglavnom Afrikancima! Taj nesklad I pravilno poslovanje bi mogla da donese samo jedna HITNA PRIVATIZACIJA! NE bi smo dugovali 76 miliona evrića, to je sigurno!
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

Od prave privatizacije nema ništa! Zvezda je već sada privatni klub sa postavljenim gaulajterom od strane države! I ovako će ići dok ne udare u zid i shvate da sa ovakvim načinom poslovanja i vođenja kluba ne idu nigde! A ti prestani da zloupotrebljavaš moj nik! Ok?
J

Jdjdrjrj

pre 12 meseci

Jedan od najtalentovanijih igraca Zvezde i Srbije u ovom veku, Terza ga je sad preterao nema ni srama ni stida, dal je realno da mora u bas svaki ugovor i transfer da se utali, jos ce da ispadne da decko nas ucenjuje a istina je sasvim druga, najgore od svega sto decko nece ni debitovati za nas vise to vredja nego da ode za nulu, nadam se da ce ga pustiti u Tsc za 50 posto od sledece prodaje, ne sumnjam da ce to biti najvecii izlazni transfer Tsc a mozda i lige u novijoj istoriji, decko je igrac za top 20 timova Evrope,slicna je igrac kao mali Firc, ima po nesto i od De Brujnea, ta lakoca s kojom igra s tim se radjas to se ne vezba, stvarno velika steta,ovako smo izgubili barem dve do tri godine uzivanja u buducoj 10 reprezentacije i minimum 15 miliona mozda cak i celih 20, Bruka
u

urbanizam

pre 12 meseci

Jesi li to ti Šljiviću?
p

pedjast3

pre 12 meseci

Iskreno prvi put cujem za ovog igraca.Sto ne znaci da nema kvalitet,ali ako ima samo 17 da dobijamo trocifren broj,prodaja.Vidjeli smo kakvi su nam talenti kad zaigraju za 1.tim ,nula !Gavric,Nikolic,Mijatovic,Mituljikic itd ,itd,Erakovic se eto dokazao,a meni je iskreno zao sto se ne racuna ozbiljnije na Stankovica box tu box igrac to je ono sto nam nedostaje.Bice dobar u TSC u garantujem ,ali pritisak igranja za TSC i Zvezdu ,mislim smijesno poredjenje.U tome i jeste kvaka.Gledao sam mmoge i bio odusevljen kad smo ih doveli u Zvezdu,ali kako obuku nas dres,napune gace!
M

Marinjola

pre 12 meseci

Jovan Šljivić je jedan od najvećih talenata srpskog fudbala u 21. veku. Znam da će mnogima delovati pretenciozno, ali će on to vrlo brzo pokazati. Ovo ponižavanje će ga učiniti samo još jačim, poznajem čoveka. Pratim fudbal već decenijama, ono što Jovana izdvaja od drugih je upravo mentalni sklop, džabe sav talenat bez toga. Gadjanje ciframa je obična glupost, njemu je ponudjen osnovni ugovor i nikakva garancija da će igrati. To ili ništa, bukvalno tako je rečeno roditeljima i menadžeru. Posle pisanja Gardijana, ponovo su pokrenuti neki nazovi pregovori, ali suština je ista: niko Zvezdi ne postavlja nikakve uslove... E pa zeznuli ste se gospodo, naišli ste na zdravu i normalnu porodicu, kojoj je novac u ovom slučaju potpuno nevažan i koju ovaj truli uspostavljeni sistem neće poremetiti. Sve ovo pričam, jer poznajem celu porodicu, prosečni, normalni, časni ljudi. I još jednom, nemam ni promil sumnje da će Joca biti veliki igrač.
T

Tarantula

pre 12 meseci

Ne razumem šta si hteo da kažeš?!Momak je veliki potencijal,iz zdrave porodice ali eto,ima "mali "uslov za ostanak,da mu garantuju minute u ligi šampiona sa 17 godina?Bila je Zvezda i pre mnogo većih od njega,biće je i posle,srećan put momku želim!
D

Dosadili ste više svima

pre 12 meseci

Ne mogu više godinama ove standardne insajderske priče o "taljenju" koje donose mnogo lajkova. Presveti menadžeri i presveti roditelji da ucenjuju Zvezdu? Pa ja sam uvek bio i uvek ću biti na strani kluba. Neki kažu jao ucenjuju ih, pa valjda je Zvezdi u interesu da klub ne ostane bez talenta a i da Zvezdaška javnost ne bude u prilici da sluša kako deca beže iz kluba bez ugovora. Istina je da su menadžeri mafija, a roditelji pohlepni i jedva čekaju da preprodaju decu u inostranstvo i da jedu leba bez motike.
M

MIKI NS

pre 12 meseci

A Terza i Mita su tek postenjacine???! Piksi odveo u Bajalicu u Nagoju, celu prvu godinu mu dao na ruke. Dzaja izgurao Marka Perovica, cale mu prodao sve na Kosovu sto je imao to da plati.. itd. i sad mi pricamo price.. javne tajne, neka je upola tacno, mnogo je.
@

@MIKI NS

pre 12 meseci

Piksi odveo i Burzanovića, jer je Zvezda bila u bedi. Ali Piksi im ne valja jer nije hteo da pravi dilove sa šipkom. Pa njega optuži Arizona za sve, za sve što ustvari oni rade.
G

GOstivoje@MikiNs

pre 12 meseci

Nisam bas upucen u pojedinosti. Ali vidi se da je Piksi covek na mestu za razliku od ovih mufljuza u Zvezdi. Nije im dao da muljaju i kradu i naravno odma drvlje i kamenje na njega. Standardna prica. Nece na Terzu sigurno krenuti rulja. Oni su slicni, a vrana vrani oci ne vadi.

Nemanja154

pre 12 meseci

Sve je tačno i da roditelji nece da prave tal sa Terzom i da ce u TSC znalo se jos pre mesec dana slucajno sam iz istog mesta odakle je Jovan, Jovanovov otac je takodje bio strasan igrac,radi se o jednoj jako dobroj postenoj i patrijahalnoj porodici i uopste njie u pitanju novac jer sigurno znam iz price a poznajuci njih da im novac nije na prvom mestu vec to da Jovan uspe u Zvezdi. DECKO JE BUKVALNO PROTERAN IZ ZVEZDE TACNIJE SA TRENINGA GRAFIČARA JER NAISAO JE ZNATE KO PITAO STA OVAJ RADI OVDE I ISTERAN JE!!!!!! Jer nije hteo da potpise to sto je trebao za razliku od Mijatovica......Objavite mi komentar
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

@Nemanja154. Ja sam još prošle godine pisao ovde da Šljivić neće produžiti ugovor zbog raznih ucena. Ali me samo zanima dokle da se pravimo ludi, dokle. Javna je tajna da u CZ i PAR se igračima daju mnogo manje pare nego što piše u ugovoru. Namerno im naduvaju plate pa dobar deo tih para vraćaju nazad. Andjus je dosta pričao o tome i o još nekim stvarima pa sklonjen a i videli smo na koji način. Posle je vraćen ali prevaspitan, jeste on i ovakav i onakav ali taj zna gde djavo spava, zna svaki detalj vezano za CZ i PAR, pogotovo za CZ. A i nije samo on pričao o tome, pričao je i Rade Bogdanović i još par njih. Da li je realno da Katai, Kanga, Ivanić, Rodić, Borjan, Zeka Jojić, Fejsa, Natho, Obradović, itd itd itdddddd izlaze ili su izlazili sa raznim bonusima i preko milion evra godišnje. Ni upola tih para ne bi videli ni u jednom klubu na kugli zemaljskoj. Volimo mi klubove za koje navijamo i radujemo se uspesima, ali nemoj da se foliramo da ne znamo šta se radi po klubovima. Objavi mi komentar, hvala.
@

@Nemanja

pre 12 meseci

Reci mi šta nije šteo da potpiše, predugovor sa klubom za koji nastupa i koji ga je afirmisao? Traži sigure miute u prvom timu, izlaznu klauzulu da klub ne može dobiti više od 50 odsto, ili su upitanju procenti ispod stola??? Šta god da je napišite tačno da svi znamo!! A ova priča "neće on po njihovim uslovima.." alo bre Nejmari, Mesiji smirite se malo, minut za prvi tim nemate a svi imaju menadžera i već spemne svoje ugovore.Pun miK. tih zvezdica i svaki put po medijima razvlačenje kao šikaniranje a svki od tih klinaca do sad koji nešto nisu bili zadovoljni brže bolje se vrate u srbiju.Dajte istinu pa da merimo!

Nemanja154

pre 12 meseci

@Nemanja Druze stavi se u situaciju da je tvoj klinac u pitanju da dolazis iz manje sredine da li bi tebi bilo prijatno da te neko ucenjuje i potpisivao procente sto bi ti davao nekom nesto a da on nije zasluzan za to, jel decko zasluzuje da igra ako zasluzuje pruzi mu sansu ako ne neka decko potrazi klub za sebe gde ce igrati onoliko koliko zasluzuje to jest dokazace da li ima kvalitet ili ne jel stvarno mislite da on ucenjuje Zvezdu to je glupost kao sto je i glupost da je on ponikao u Zvezdi a fudbal je poceo da igra u Dule Juniorsima iz KS a vi govorite ovde kao da je Zvezda njemu dala ne znam sta i nisu svi roditelji alavi za pare kao sto pisete mnogo je drugacije kad dete potiče iz fudbalske porodice gde je profesionalizam i uspeh ispred novca!!!!A Jovan ce sigurno pokazati svoj puni potencijal.
D

Dokle više

pre 12 meseci

Jao a vi koji "sve znate" pa jedva čekate da jurite lajkove na priču o "talu". Kao da su sa druge strane neki sveci menadžeri i roditelji. Kao da Zvezdi nije u interesu da ima ultratalentovanog igrača kof sebe pa ga još kao ucenjuje da potpiše ugovor? Kako mogu da ga ucenjuju kad može otići kao slobodan igrač.
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

@Dokle više. Pusti ti klince, kaži koju reč o igračima koje sam nabrojao iz oba kluba, i kaži gde bi oni preko imali tolike pare da im ovde nisu naduvani ugovori pa ide lapo lapo ili u najboljem slučaju za igrače 60:40. O tome ima brdo emisija gde su ljudi objasnili kako se legalno istovara iz klubova. Zašto se pravite ludi, i vi odlično znate za to ali se folirate zarad mira u kući. Boli me uvo ko je i šta je, i da li ima rezultate, NE DAM DA SE ČERUPA KLUB KOJI VOLIM A TO JE ZVEZDA. To se skroz isto dešava i u partizanu, ista priča, ista šema, isti šablon. Objavi mi komentar, hvala.
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Uopšte me ne zanimaju mladi igrači, tj klinci. Jer oni ne služe da bi igrali četiri pet godina u prvom timu, nego da bi se brže bolje prodali a menadžeri i uža uprava pokupili kajmak. Samo oni što nemaju kvalitet ostaju duže u klubu ili se vuku po pozajmicama. Ono sve što valja, ode već sa 16 godina, pa tamo najkasnije do 18. Tako da te priče o mladim igračima je čisto ispiranje mozga navijačima. Koji te super talente neće gledati duže od godinu dana u prvom timu, a 80 posto njih ode dosta ranije preko i ne stignu do prvog tima.
e

esex

pre 12 meseci

Zelim procenat za sebe.ja sam tsc u preporucio sljivica u vise navrata.pratim ga oko 4 godine.puno pozdrava za brata iz hospitala,bivseg igraca proletera i studgarta..
Š

Šahmat

pre 12 meseci

Bio jednom jedan Filip Janković...
?

???

pre 12 meseci

Ako nece da produzi ugovor iz bilo kog razloga treba ga prodati za 0e i sto veci procenat. Gledajuci kako tsc radi prodace ga za dobru lovu. Bolju nego mi sto bi ga prodali. Verujem da ce mu vec ove sezone sto dolazi dati veliku minutazu bez obzira na godine. U najjacim ligama daju sanse igracima od 17, 18, 19 god bez razmisljanja u zvezdi to jos nije slucaj nzm zasto, na sve to smo dominantni u ligi
c

cccc

pre 12 meseci

koliko je ovo lose. pa dajte momku ugovor. decko je klasa za vecinu prvotimaca. za 2 sezone eto nama 15 20miliona.ovako ce tsc da zaradi zbog inata uprave. ili neka uprava izadje i kaze sta mali trazi
g

giovinco13

pre 12 meseci

Dobio je on ugovor, ali nece da potpise. Malo mu je love ;)
e

esex

pre 12 meseci

Nece tal
J

Joksa1986

pre 12 meseci

esex@ ajde da ne kazem sta...Momku i porodici do sada ponudjena dva ugovora i oba je u dorovoru sa porodicom i agentom odbio, a mi nismo u mogucnosti da nekome damo 900k kao neki pa onda da nas tuze i traze pare. Sljivic je talentovan igrac ali on i ljudi oko njega misle da je on vec Mbape a to nije dobro nikako..
L

Likuve Tuki

pre 12 meseci

Dobija partizan kao veliko pojačanje, najbolje igra glavom a to će njima najbolje doći ili ti leći.
N

Nisu provalili

pre 12 meseci

A lupaju minuse. Fora je u Niku.
d

d. g.

pre 12 meseci

Nije neće Šljivić da potpiše nego menadžer i roditelji. Nisam siguran da im je to pametno. Retko je ko na taj način uspeo.
A

Archie

pre 12 meseci

Zvezda je propast za mlade domaće talente. Pokupi najtalentovaniju decu po Srbiji koja su oduševljena zbog ispunjavanja ''dečačkog sna'', osvoje pionirske, kadetske i omladinske lige i onda ili dobiju otpusnu listu ili završe u nekim niželigašima na pozajmicama, zaboravljeni. Koga je Zvezda izbacila zadnjih 6-7 godina osim Erakovića kojem veštački pumpaju cenu preko medija, a već dve godine ne mogu da ga prodaju?
@

@arch

pre 12 meseci

Izbacila je Krasnodar,Ludogorec, Kopenhagen i Yangboys i zato sada igra Ligu Šampiona!!! A da je prodavala ne bi igrala evropu sada i ne bi uzela 6 titula i 3 duple krune, jel dovoljno??
D

Darth Vader89

pre 12 meseci

Marko Lazetic u Milan, NJegos Petrovic u Granadu, Aleksa Terzic u Fiorentinu, Dejan Joveljic u Ajntraht Frankfurt, Filip Manojlovic u Hetafe, Uros Racic u Valensiju, Braca Ilic u Mancester City, Mihajlo Ristic u Krasnodar, Marko Grujic u Liverpul, Luka Jovic u Benfiku. Nekog sam i zaboravio, jednostavno u Zvezdi je takvo stanje da mladi ekstra igraci kao sto su bili Luka Jovic i Marko Grujic se prodaju posle jedne dobre sezone za nekoliko miliona jer klubu je to glavni prihod i ne mogu da se cekaju vec odmah na zapad ili istok zavisi ko nudi vise. Tako je i u ostalim klubovima Istocne Evrope sve sto valja odmah za bogati Zapad ili Bliski Istok. Secam se Zvezdince generacije Basta, Jankovic, Milovanovic, Mustafa, Perovic, plus Bisevac, Milijas, Bojan Miladinovic, strasna generacija u jednom trenutku skoro cela mlada reprezentacija je bila sacinjena od Zvezdinih igraca. Nazalost nas fudbal je mafijaska organizacija gde se ispumpavaju veliki novci, malom je mozda i bolje da ide u TSC pre ce tamo dobiti sansu nego u Zvezdi. E sada da li su u pitanju procenti, mala plata, zagarantovani minuti, starlete, automobili, muda, sarma to znaju samo oni a mi mozemo samo da nagadjamo.
K

Kidalicaa

pre 12 meseci

Svi ovi tansveri su nebitni, jedino što je bitno je da Pešić ode, posle toga sve može da krene svojim tokom.
S

Steva ns

pre 12 meseci

Tsc nek nam uzme i ovog derana i veljka nikolića ubedjen sam da i velja može da poludi kao i luka ilić samo da mu se da njegova pozicija a to nije zadnji vezni
v

v1ad

pre 12 meseci

U pravu si da pozicija Velje Nikolica nije zadnji vezni. Samo ne znam kad si ga gledao da je on igrao na toj poziciji. To sto domaci komentatori ne znaju razliku izmedju klasicnog zadnjeg veznog, centralnog veznog, box-to-boxa, povucenog pleja, sidrasa i slicno nego trpaju sve sto nominalno igraju tu oko centra na "zadnjeg veznog" je druga prica. Doduse, na koju god poziciju, zadnji, prednji, levi, desni, gornji, donji, Velja Nikolic je truba igrac.
V

V. Nikolic

pre 12 meseci

Da nisam hteo to napisati, ali i ja mislim da je odlican igrac za TSC
S

Steva ns

pre 12 meseci

@v1ad njegova omladinska pozicija je bila klasična desetka a nadji meč u zvezdinom dresu kad je to igrao nije mogao od miće i kataija box to box sigurno nije jer on ne trči puno više voli ofanzivu nego da se vraća nazad čim mu neko to ispuni ja sam siguran da će ispuniti očekivanja
x

xyz

pre 12 meseci

Jedini razlog sto mali jos nije produzio ugovor je sto Terza trazi svoj deo kako od ugovora tako i od buduceg transfera. Decko je jedan od najvecih talenata koje smo imali zadnjih 20ak godina sigurno! Voleo bih da ode u TSC i da odatle ode za 10ak miliona a Zvezdi da ne ostane nista!!!
I

Ista priča uvek

pre 12 meseci

Ne zna se ko je gori menadžeri ili roditelji igrača. Imamo Jankovića kao primer, pa i Veljka Simića koji je bio ultratalenat, a od skorašnjih smo imali Radulovića čiji su se menadžeri isto tako ganjali, pa se sve smirilo nakon što se bio razboleo i sad se sa pozajmice vraća u formu. Suština priče je da je jako malo njih uspelo, bez obzira na talenat koji su posedovali. A ljudi ovde se i dalje lože na "našu decu". Pogledajte samo onog Filipa Stevanovića što je ubo ugovor u Sitiju i sad snima tiktokove i uživa u trošenju love.
S

Srećko ns

pre 12 meseci

Ko ga je gledao uživo, a razume ovu igru, prepoznao je budućeg igrača top timova petice. Šta je razlog sklanjanje ovog bisera će se saznati ali tad će on biti daleko i u reprezentaciji! Šteta za Zvezdu!
G

Gost123

pre 12 meseci

Pa ne najbolje da da Zvezda kao klub pusti da je ucenjuju deca od 17 godina!!!!!!!!!!!! On, njegovi roditelji, i menadzeri drze konce ove price..........
N

Nepm

pre 12 meseci

Jedino logicno bi bilo da ga prodamo vec kad mu ne daju da igra, a malom zelim da dobije sansu u TSCu, bice medju najboljim igracima u ligi sa svojih jos uvek 17 godina.
A

Atlantik1996

pre 12 meseci

Nisam znao da TSC kupuje i zene fudbalere... Moze li neka fotka od Jovane Sljivic?
G

Grajkula

pre 12 meseci

Da li uprava trazi tal kao u slucaju Erakovica, Gobeljica i Pesica,ili je nesto drugo..?
G

Gile 89

pre 12 meseci

Za Gobelju i Eraka se zna da se dele na pola sa upravom Eraka su pride gurali, zbog toga sto mu otac radi nesto u drzavnoj sluzbi, a vezano za gradjevinu u BG.. Za Šilju prvu put cujem..
r

ragazzi di belgrado

pre 12 meseci

hahahaahahah nema sta, sve sami insajderi i strucnjaci upuceni u desavanja u Ljutice Bogdana... Zna ko se s kim tali, ko kome zenu i slicno... Jaoj ej hahaaha tastatura sve trpi, a stadion vidite na tv-u samo , eventualno na proslavi titule... Sram vas bilo!