TSC odbijen i za Šljivića, Simić pojačava konkurenciju na golu

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.06.23. | 18:13

Golman Vojvodine se seli u Bačku Topolu, Zvezda ne pušta mladog bisera tako lako

Uveliko se radi u TSC-u na pravljenju tima za Evropu. Cilj je zadržati kostur ekipe, sa tim što će Petar Ratkov uskoro postati igrač austrijskog Salcburga gde se već nalazi na lekarskim pregledima. Od ekipe se oprostio dugogodišnji golman Nenad Filipović, odlazi i Nemanja Jorgić, pa je uprava hitro angažovala njegovu zamenu u vidu čuvara mreže novosadske Stare dame. Nikola Simić će od prvog jula zvanično postati igrač Topolčana, kada mu istekne ugovor sa Vojvodinom, i tako pojačati konkurenciju među stativama. Najavljen je ostanak Veljka Ilića te će Simić biti podrška mlađem kolegi i eventualna zamena.

Nikola Simić ima 26 godina i u Novom Sadu je proveo pet godina. Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Bežanije, odakle je preko Srema iz Jakova i beogradskog Sinđelića došao do dresa Vojvodine. Branio je ukupno 55 puta za tim iz „Srpske Atine“ i prošle sezone je preseljen na klupu zbog dolaska Lazara Carevića. Pošto mu ističe ugovor ovoga meseca on će kao slobodan igrač pojačati vicešampiona Srbije nakon samo šest nastupa u tek završenoj sezoni srpskog fudbala.

Izabrane vesti

Sa druge strane, pojavila se vest da je Crvena zvezda odbila ponudu TSC-a za Petra Stanića, nezadovoljna ponudom od 150.000 evra i procenata od prodaje. Drugi igrač šampiona Srbije na kojeg je bacio oko tim iz Bačke Topole je mladi talenat Jovan Šljivić, a kako nezvanično saznaje Mozzart Sport nisu bili zadovoljni u Ljutice Bogdana ni ponudom za njega, pa će Topolčani morati dodatno da odreše kesu ako žele da vide dvojac crveno-belih u svojim redovima.

Takođe, još jedan fudbaler koji ima veze sa Crvenom zvezdom, Miloš Vulić, dovodi se u vezu sa TSC-om. Bivšem igraču Zvezde uskoro ističe ugovor sa Peruđom, u Italiji je od 2020. kada je nosio dres Krotonea. Zagrizli su za fudbalere aktuelnog šampiona Srbije u upravi Topolčana, jer su do sada imali dobra iskustva. Golman Veljko Ilić je upravo doveden iz redova crveno-belih, a u mlađim kategorijama nalazi se i talentovani Mihajlo Milosavić.



tagovi

Jovan Šljivić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara