Komentari na vest

TSC odbijen i za Šljivića, Simić pojačava konkurenciju na golu

A

AMBICIOZNO

pre 11 meseci

Kad je nekome ambicija da bude rezerva golobradom junoši, pogrešno mu je kvarirti sreću... Kako god, sretno ti bilo Nidžo! ;-)
В

Војвода

pre 11 meseci

Није ми само јасно, зашто све ове наше таленте једноставно не дамо на позајмице без права откупа или да Звезда има право прече куповине по некој фиксној цени…на тај начин је требало решити и Мотику а не после ако се испостави да је мали звер не можеш да га вратиш. Цео свет то ради, Man City има 100 фудбалера од тога 50 - I и II тим а још 50 на позајмицама ако се тројица од тих на позајмицама од 50 испоставе као топ класа ето уштеде и зараде.
-

-/-/

pre 11 meseci

O Šljiviću pisali i Englezi..ne puštati bez 50 % od sledeće prodaje
E

Esex

pre 11 meseci

Zar nije bolje ne pustati ga uopste..nemate pojma koliko je dobar mali..
N

News

pre 11 meseci

Sljivicu istice ugovor u septembru i tada ce otici dzabe iz Zvezde. Zvezda se boji da ne bi neki njen mlad igrac uspeo negde i uvek pozajmljuje igrace dan pred pocetak prvenstva.
D

Don Vito Korleone

pre 11 meseci

Ovo je najveći štos! Zvezda kao ne pušta Šljivića, a s druge strane uopšte ne računa na njega, jer je uglavnom skoncentrisana na dovođenje drugoligaških fudbalera iz Francuske, ili na dovođenje nekih gromada sa raznih pozajmica! Jedna od takvih gromada koja je dovedena sa pozajmice je bio i Bukari. Šta je Bukari pokazao prošle jeseni protiv Makabija i u grupnoj fazi LE?! Apsolutno, ništa! Takav će biti i ovaj drugoligaški igrač iz Francuske, ili onaj sa pozajmice iz Švajcarske. Ova grupna faza LŠ će Zvezdu spustiti na zemlju, jer ćemo na kraju biti “odlični” četvrti! Zar sudbine Lučića i ostalih mladih igrača Zvezde nisu primer stradanja i poniženja! Prošle godine su Lučića poslali na “kaljenje” u IMT, da bi mogli da daju šansu Mustafi, poluigraču koji nije bio sposoban da doda loptu najbližem saigraču! Katastrofa!
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Pusti ti nas. Gledaj one svoje.
F

Fanta šokata

pre 11 meseci

Bukari nije dobar? Wow.
S

Sladajac

pre 11 meseci

Ako si ti Zvezdaš ja sam Vanzemaljac...
P

Poštovalac fudbala

pre 11 meseci

TSC je dobro uradio što dovodi Nikolu Simića. Dobar golman kog je nezgodna povreda odvojila iskazivanja na golu. Ima znanje, ali realno Carević je zacementirao poziciju jedinice novosadsko belo-crvenih. U svakom slučaju, biće zanimljivo videti šta će Janoš Žemberi i njegov tim još dovesti u Bačku Topolu. U svakom slučaju rade ljudi posao kao svet, ostali bi mogli malo da uče od njih kako se skautira.
N

Nele 007

pre 11 meseci

Tsc ce da se bori sa Zvezdom za titulu ove godine.... verovatno i sledece...partizan vec potonuo..
N

Naopako

pre 11 meseci

Simic je fantastican na penalima i na 1 na 1 situacijama. Ali je katastrofalan na prekidima i kornerima i na sutevima iz daljine. Cak mislim da se i popravio zahvaljujuci Zakuli. Unosi nervozu igracima jer je deluje jako nesigurno…
:

:) :)

pre 11 meseci

Doveden da bude drugi golman…
@

@nele077

pre 11 meseci

Ako mislis da ce da se bori tako sto ce Zvezda da ima 20 bodova minimalno vise, pa TSC drugi da bude sa par bodova vise od treceg, to mi ima smisla. Zvezda ce opet da izdominira sa mozda jednim porazom do dva maksimalno.