Komentari na vest

TSC pronašao 'šifru' za Partizan, ali još nije za Zvezdu

Jlubisa Urosevic

pre oko 2 meseca

Ako Lazetic bude i dalje forsirao vulica tsc lako moze da izgubi trecu poziciju, pa on je izgubio mnogo lopti (kanga precka) , napravio penal, mnogo faulova, zuti karton nema snage i on ga drzi do 74 min. neverovatno, pa ko ga gura?
B

BLACK and WHITE

pre 2 meseca

To je dogovorna ekonomija. TSC je Orbanov projekat a naš predsednik i on su dobri prijatelji i šta tu nije jasno. Lazetić je pošten, partizanovac, ali ni on tu ne može mnogo. Uvek mogu i igrači na terenu da ga izbuše. Protiv Partizana mora da se izgine jer i posao mu od toga zavisi. Ja to razumem.
J

JSD PFC

pre 2 meseca

Ta šifra se nalazi u Nemanjinij uluci, zaključana u sefu. Samo jedan tim ima tu šifru.
Z

Zoki SU

pre 2 meseca

TSC je postao klub u rangu Vose . S CZ igra prijateljsku utakmicu i uvek pobedi CZ. Tako da onaj penal (drugi) je cist primer utakmice za kladionicu. Stoper TSC-a s dve ruke gurne s ledja igraca CZ bez ikakve potrebe i pravi penal za 4+ i cistu dvojku. Cela liga je podredjena tituli CZ.
N

NR

pre 2 meseca

Mozda sudije i Fss da podmite kao Zvezda sto radi deceniju i po!
T

Tsc..

pre 2 meseca

Protiv Partizana u topoli tsc,u dosuđeno 2 penala, i jedan crveni za igrača partizana.. A juče 2 penala za zvezdu i crveni za igrača tsc. Jasna slika!
N

NemaResenja

pre 2 meseca

Lako je naći šifru za mali smešni klub u crnom, ali za veliki klub nema rešenja dok im na klupi sedi čovek koji priča o Bogu u koga ne veruje. Postavio veliki trener bunker i naredio da se ide na lomljenje nogu kao i većina stručnjaka koji su prošli partizansku školu i posle priča o nekoj sili:)))))
p

prazna priča

pre 2 meseca

u 7-om Minutu Kanga pogađa prečku gde se Ilić nije ni mrdnuo, da je to ušlo taktika bi bila već gotova, pa bi bilo kao Matićeva (Novi Pazar) izjava: igrali smo dobro do prvog gola (a prvi gol su primili u 6 minutu🤣🤣🤣🤣)
e

ejjj

pre 2 meseca

Gledao sam utakmicu jsd, pored penala koji je manji penal od zvezdina dva, navijaci jsd su tražili još penala na toj utakmici Vredjali sudiju sve vreme pevali mu "p*** ciganska"  da izvrše pritisak na njega, toliko o njihovom moralu ,poštenju, sve je ovo njihov nacin da preko hajke izvrše pritisak na sudije da na silu uzmu titulu hajkom
e

eh kada se setim

pre 2 meseca

A kako su se radovali kada je tsc uzeo bodove na marakani

Kalčopolista®

pre 2 meseca

Pronasao je on i za zvezdu ali nije za vise sile!!! Juce je ukucan i poslednji ekser u kovceg srpskog klupskog fudbala!
M

MislisNaNathovuSilu

pre 2 meseca

Jel misliš na višu silu kada Natho raširi ruke i unese se u sudiju i sudija odmah mora da mu da penaltik?:)))Ili misliš na bata Muljaja koga trener koji je izgubio zbog sumnjivih penala izgrli i zajedno se smeškaju posle odlično odrađene sklanjalice?:))))
N

Nema veze.

pre 2 meseca

Pekar Duljaj ce opet da im pronadje šifru nasred pečurkane.
K

Kimmi

pre 2 meseca

Kako se Lazetić odlučio za ofanzivniju varijantu, jedva su probali da pređu centar u prvom poluvremenu. Ako ćemo da hvalimo nekog za otvorenu igru kad gubi onda ništa, stvarno su nam kriterijumi niski