Komentari na vest

TSC pucao iz svih oružja pred Bragu, Radnički potpuno nemoćan

B

Blamaza za Nis

pre 10 meseci

Radnicki nastavlja gde je stao , propada fudbalski. Umesto da dovedu novog SDa, da promene skoro ceo tim, oni su sve zadrzali isto, tim je manje vise isti, uz par promena, ali te novajlije su prosek at best, igra ne postoji, samopuzdanje NULA, sistem ne postoji, odbrana timska ne postoji. Gol ne mogu da daju, ali mogu da ga prime na 100 nacina. Penali, crveni, greske, gluposti, kiksevi itd itd, Radnicki ce opet biti u borbi za opstanak. Toncev ce po obicaju da menja trenere kao na ringispilu.
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Molim upravu Radničkog da donese pravu odluku i smeni ovog neznalicu-trenera i dovede samo stranog trenera! Od domaćih trenera nema vajde! Ni jedan ništa ne zna, sve foliranti i demagozi!
S

Smaraš v

pre 10 meseci

Više,sa tom pričom.Imala je Zvezda strane trenere i pre Bahara ,pa ništa nisu uradili.
D

Davi

pre 10 meseci

Ova Backa Topola postaje ozbiljan faktor u okvirima domaceg fudbala.Kontinuitetno su u vrhu i ako nastave tako za 5 godina ce se pricati o njima i u Evropi.Trebaju da se profilisu kao klub i napreduju iz godine u godinu,da bi jednog dana mogli da se suprostave i ozbiljnim klubovima bar iz Lige konferencije.
L

LazzzZAR

pre 10 meseci

Милош Пантовић догодине иде за 5М+
D

Daki...

pre 10 meseci

predvidjam da ce tsc da skupi O bodova za koeficijent iako ce cak i grupu da igra
g

gost 024

pre 10 meseci

Samo predvidjaj 😂😂😂
A

Astoria

pre 10 meseci

Biće Radnički jedan od glavnih kandidata za ispadanje. Par krštenih igrača i to je to. Ne znam ko im radi skauting igrača, ali zreo je za otkaz.
G

Gost555

pre 10 meseci

Ma druze oni se jedva izvukli ispadanja u plej autu protiv Indjije. Hajde sto su im igraci osrednji, i skauting los, nego sto je trener ocajan, hej Nikola Trajkovic ahahahaa. Lik je iskusan trener, koliko ja imam iskustva u neurohirurgiji, dakle velika nula.
s

sale istok

pre 10 meseci

Kad ode Pejovic eto nas opet na Cairu. Sportski pozdrav....
G

Glup si

pre 10 meseci

Navijaj za klub a ne za članove uprave! Ja sam uvek tu!
S

Sale istok

pre 10 meseci

Tvoj nik govori o tebi a evo i zasto: da si stalno na utakmicama znao bi da Pejovic nije clan uprave vec igrac. Pejovic je IGRAC koji je direktno Radnickom oduzeo 15-20 bodova prosle sezone. U svlacionici je jedino zaduzen za losu atmosveru. A apsurd je da je i ove godine nosilac igre ( neigre) jer je drug sportskog direktora koji je promasio sve za ove dve godine. Sportski pozdrav.
s

siuks

pre 10 meseci

Mislim da Nišlije nikad goreg trenera nisu imali.Nikakav autoritet.
P

PBC

pre 10 meseci

Nikola Trajković trener....Kraj vica
i

iz sljivika

pre 10 meseci

Radničkom još od brukanja protiv Zire želim gašenje, a da se veštački ne drži na aparatima davno bi tako i bilo. Krš klub, krš tim, a nekad slavno ime. Nekad.
G

Gost555

pre 10 meseci

Nisu ispali od Zire, vec od Gzire. Zira je iz Azerbejdzana, a Gzira sa Malte, njih su eliminisali ti ribolovci, apotekari, konobari i pekari sa Malte.
B

Bvb0909

pre 10 meseci

Pantovic bolestan igrac.Koliko god top odigrao uvek ti ostavi utisak da moze jos 100x vise.Nadam se da ce se dobro pokazati i u evropi i u sls,zasluzio je.
D

Djepeto

pre 10 meseci

Teško će ovaj TSC sa ovakvom igrom protiv Brage,nego tu je LE,ali pitanje je i tamo dali će da pobede nekog?

Goran Milojevic

pre 10 meseci

нема ту питања наравно да неће да победе никог на жалост то је наш фудбал... једино можда партизан и звезда изму који бод
N

Nislija pravi

pre 10 meseci

U ovom timu vrede Belakovic, Skrbic, Petrov, Jamkam i mali golman. Saleta Marjanovica ostaviti za klubu i autoritet. Ove ostale folirante poput mesarovica, pejovica, gakua, freia, i ove druge crnce sto se izdovodili lepo oterajte. I da, pustite Ivelju da igra decko gleda i ne veruje sta se desava
н

нс бој

pre 10 meseci

Ја би додао Стојановоћа,скроз добар играч,а Пејовића и Месаровића што пре отерате бићете јачи,ужасни су.
N

Nislija pravi

pre 10 meseci

@NS boj U pravu si, i Andrija je korektan igrac samo kad igra levog beka ili wing beka. A ova neznalica od trenera ga stavlja na levog stopera. Pustili Stefana Marjanovica, a on je za ovog Vojnovica Ramos licno.
S

Slaba odbrana

pre 10 meseci

Jel vidi neko ove golove,jel to po vama normalno....
e

esex.

pre 10 meseci

Cujem da su igraci radnickog vezbali izbegavanje pasa po vertikali kao i napadanje prostora levom nogom po desnoj strani..osvajanje druge lopte ostavice da se vezba na zimu!! Nasi treneri i njihove besmislene fraze a igra destrukcija sopstvene defanzive bez prelaska centra,naravno.
E

ElMaestroKGKG

pre 10 meseci

Nadam se da neko iz Niša čita ovo. Šta vam igraju Filip Fre Maka Gaku? Pa ta dva lika nisu profesionalni fudbaleri, izgubili su sto lopti na svojoj polovini. Onaj Maka Gaku udje, dodaje igracima TSCa, ono je neobjasnjivo. Kako ga ubacis u igru takvog? Pejovic za penziju, Mesarovic nista. Imaju tri krstena igraca, od toga ima jedan sedi na klupi, Petrov.
f

fgeee

pre 10 meseci

ma treba da dovedu pojacanje nekog brzeg igraca, da taj Gaku je klasican primer igraca bez talenta. On ima predispozicije strasne, i kada se zaleti brzi je sa loptom od vecine sto se videlo ali nije za fudbal on ne moze da se nauci da igra jednostavno, za atletiku mozda ali za ovo nije i ako svako pomisli da takva sirovina moze da se iskoristi zbog brzine ali nema sanse... Ostali vecina uzas takodje
K

Kumovi Vrbas

pre 10 meseci

Cim su izasli Radin i Stanic dve prevare od igraca, a usli Kuveljic i Rakonjac odmah 3 komada. Nikada mi nece biti jasno da trener koji ima 2 klasicna napadaca, drzi ih na klupi, a igra mu lazna devetka. Nadam se da je Lazetic video da je Radin samo za popunjavanje rostera.
c

cco

pre 10 meseci

Ko zna ciji je Stanic fudbaler, lik pojma nema, sve preko njega ide
H

Hahah343

pre 10 meseci

Radin masina!
S

Saturn

pre 10 meseci

Kuveljic je zadnji vezni , defanzivni
K

Kokaniđa

pre 10 meseci

Žalosno šta su učinili kriminalci od Radničkog. Ovo je raspad od ekipe, igre, stručnog štaba.
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Dosadan fudbal! Radnički je za ispadanje! Nema trenera, ekipu, stadion, teren ... ništa! TSC, ako bude ovako igrao, nema šta da traži u Evropi!
g

grobarijada

pre 10 meseci

Djakovac mašina, Partizan je trebao po svaku cenu da ga dovede
H

Harold

pre 10 meseci

Djakovac, najbolji vezni igrač naše lige. Majstor.