Komentari na vest

Tudor već od srede umesto Pirla?

P

Partymaker

pre gotovo 3 godine

Ne znam koliko ce Tudor tu moći da uradi ako je istina, realno gde god je bio kao trener ti timovi su nazadovali
J

Juve 1982

pre gotovo 3 godine

Niko odavde ne mora davati pare, Juve ne ide u Ligu šampiona i to je jasno ko dan. Drugo, Dibala čitavu godinu vuče povrede, pa COVID 19, te zateže oko novog ugovora, pa ide na privatne žurke, momak je totalno ispao iz fazona. Njegova forma je 0. Pirlo ostaje da ovu sezonu privede kraju i biće maksimalno zaštićen od Anjelija koji ga je i doveo. Timu treba ozbiljan remont i 2-3 godine da se ponovo izgradi respektabilna takmičarska ekipa. Preko noći se ništa ne može napraviti.
G

Gost17

pre gotovo 3 godine

Nema Juve igrace..mora da se kupi jak plej..Ronaldo je mator da sam vuce tim..Anjeli je stekara..zato je hteo Superligu da uzme kintu..kilavi i Real i Barsa..ubi ih korona..kupovali ranije kao ludi...pa im igracu sede ili na pozajmicama..a ocekuje se najvise od matorih Mesija, Ramosa, Benzeme, Pikea..nema klinaca da prave razliku..i Psz izgubi..a ima Nejmara i Mbape..ali nema tim..nije ipak sve u parama..
n

nedano

pre gotovo 3 godine

A steta sto ce mu ovaj posao ukaljati ime. Nezgodno je napravit rezultat, kad imas igraca kojeg ne smijes izbaciti iz igre i sve njemu moras podrediti.Morata jeste da je los, ali opet je solidno odigrao sezonu 17 golova i 10 ass u svim takmicenjima, sve to bez penala i pune minutaze. Mislim da svakog zanima kako ce izgledati juve, kad im ode egomanijak ( rona ) iz kluba. Vidite kako Gasperini rotira napadace Muriel i Zapata u tandemu 35 golova i 15 ass, jos muriel svaku drugu pocinje sa klupe.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ok, ajde da testiramo tu teoriju. Ajde da izbaci Ronalda. Koga da ubaci? Kuluševskog, Moratu, Dibalu, Kijezu? Pa svi oni igraju. Koga sledećeg? Navadili se ovi mesiljupci kao nezdravi, te Ronaldo, te Ronaldo. Da im nije Ronalda, ne bi ni igrali Evropu sledeće sezone. Problem je Pirlo koji veze nema i to što im je vezni red na nivou Bolonje. U panadu da nema Ronalda, ne bi imao ko gol da da, a i ovi što su tu, boli ih uvo da zapinju. Tako da, nemaju oni tim care, Ronaldo je tu najmanji problem. On je jedan od retkih koje vidim da se nervira kad im ne ide.
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Ne pratim žabarski fudbal ali verujem da je Pirlo sada postao i veća legenda Milana nego dok je igrao.
E

E

pre gotovo 3 godine

Pirlo ima isti problem koji imaju Lampard i Arteta manjak harizme i energije. ako se pogledaju svi ozbiljni treneri od Klopa, Kontea, Gvardiole, Tuhela, Smeonea, Murinja, Alegrija to su sve ludi ekscentricni tipovi na svoj nacin...
M

Manolas

pre gotovo 3 godine

Od svih mladjih trenera koji su se pojavili pirlo je najgori. Unazadio ih je a imao je zategnut I uigran Tim. Kad su smenili Sarija trebalo su dovesti proverenog trenera. Murinjo bi legao juveu kao kec na 11. Ovaj Tudor ce da ih dokrajci.
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Ne zelim braniti Pirla ali imao je sve samo ne utegnut tim haha... sa Sarijem je titula osvojena na misice a u LŠ su isto ispali odmah nakon grupe... mislim da ih ni Mourinho nebi doveo u red... Alegri kao jedina opcija, tad su zadnji put i imali rezultate.
S

Samo kažem sad

pre gotovo 3 godine

Murinjo zbog Intera nikada ne bi došao. Jedno je preuzeti Romu koja nema neke preterano zategnute odnose sa Interom, a sasvim drugo preuzeti možda i najvećeg rivala
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

pare bih dao da se ne plasiraju u lš...sto izigrava ovaj stručnjak, Dibala na klupu, igra panj od Morate,neki mekkeni, i ne znam ko...onaj mali kijeza vec glumi neko čudo a veze nema...ne mogu da vjerujem da neko moze onakvog igrača da drži na klupi
G

Gost83

pre gotovo 3 godine

E usrecice se sa njim mnogo...