Tudor već od srede umesto Pirla?

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.05.21. | 10:55

Teško će mladi stručnjak preživeti debakl od Milana...

Fabio Paratići probao je da spusti loptu izjavom da Andrea Pirlo ostaje trener Juventusa ukoliko osigura Ligu šampiona. Bilo je to uoči derbija. Stara dama je međutim doživela debakl u susretu sa Milanom, mladi stručnjak postao je prvi u istoriji kluba koji je pretrpeo dva poraza od po 0:3 kod kuće u istoj sezoni i sada je veliko pitanje da li će uopšte dočekati kraj sezone na klupi.

Jer Juve se više ništa ne pita u toj trci za Ligu šampiona. Ronaldo i društvo skliznuli su na petu poziciju, a do kraja ih čekaju teška gostovanja Sasuolu i Bolonji, odnosno domaćinstvo Interu. Tu je i finale Kupa Italije protiv Atalante, međutim čak ni trofej u slučaju ne ulaska u LŠ neće moći da spase Pirla, javljaju italijanski mediji.

Izabrane vesti

Štaviše, La Stampa piše kako bi lako moglo da se dogodi da Andrea Pirlo bude smenjen još tokom ove nedelje, odnosno da bi poslednje četiri utakmice u sezoni mogao da vodi Igor Tudor.

Bio bi to očajnički potez uprave kluba iz Torina i pokušaj da se ekipa "pozitivno šokira" uoči samog finiša sezone.

Podsetimo, Juventus već deset godina u nizu igra Ligu šampiona. Pored toga što je ove ostao bez krune u Italiji, nema sumnje da bi čak i više boleo izostanak iz elitnog takmičenja. Pogotovo u situaciji kada zbog pandemije koronavirusa finansijska situacija nije bajna.

Za trajno rešenje na klupi pominju se imena Maksa Alegrija i Zinedina Zidana.



tagovi

Andrea Pirlo

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara