Komentari na vest

Tuhel je bio doktor koji je video da pacijentu treba hitna operacija, ali Bajern tako ne funkcioniše...

Z

Zahtev

pre 2 meseca

Da sam clan uprave Bajerna, ne znam kako bih razumeo, da ti dodje trener i kaze, moramo da prodamo Gorecku (donekle ok), ILI Kimiha(?!)... Kako bre ili ovaj ili onaj, moras da budes totalbi moron da imas takav zahtev. Razumeo bih da zelis nekog 10x boljeg igraca, ali taj Kimih je pre koju godinu bio u idealnoj postavi, ti NE MOZES da mu nadjes mesto u timu i svom sistemu?! Mora da je do igraca...
r

rea

pre 2 meseca

Kimih nije pre par godina bio, Kimih je danas najbolji vezni fudbaler na svetu (jedan od), samo kada je u pravom sistemu.
B

Brankoni84

pre 2 meseca

Tuhel doktor, operacija uspela, pacijent (Bajern) mrtav.😁😁😁
N

Najpametnija

pre 2 meseca

Stvar je to da uprava dovodi igrače uz konsultaciju sa trenerom, ali da njihova bude poslednja. Šta ti treba da neko dođe, uzme igrače po svom ukusu i ode posle 2 godine. Ovako kupuješ igrače za sistem kakav želiš pa tražiš trenera koji će raditi u njemu.
E

Ej

pre 2 meseca

U pravu je za kimiha, totally izgubljen...
@

@@@@

pre 2 meseca

Danima pišem da je kriv Henes I da treba da leti napolje. Kakav Tuhel njegova krivica je najmanja.
S

Support Tuchel

pre 2 meseca

Veličina g Tuchela se ogleda u tome da je i ovakvom Bajernu uspeo da donese titulu i to u trenutku kada je DFF hteo da ukrade u korist BVB Dortmund
S

Support Tuchel

pre 2 meseca

Sve kako je Mr Tuchel rekao tako se i desilo!
S

Support Tuchel

pre 2 meseca

Puna podrška za g. Tuchel a Bajern će da stigne kletva kao onomad Benficu Bele Guzmana!
з

зока_мип

pre 2 meseca

Бела је Гутман, а ти си по свему судећи, ретард.
r

rea

pre 2 meseca

Bela Guzman - peruanska verzija Bele Gutmana.
Z

Zoran 91

pre 2 meseca

Bajern kao klub ne podnosim uopšte ali njihovom rukovodstvu kapa dole. Trener koji sa ovim timom ne može uzet titulu u ovoj BL je nula. Što se tiče trenera i odlučivanju koga će dovesti ili otpustiti to nikad ni jednom nebi dozvolio. Trener npr dovede 5 igrača i nema rezultat i dobije otkaz pa dodje drugi i on dovede novih 5 novih a ovih 5 od prethodnog nisu mu po ukusu i tako u krug a neko mora plaćati te igrače. Zato sad Zvezda ima 50 igrača pod ugovorom.
B

Birokrata

pre 2 meseca

Paaa...nema bas zato, jer je sve igrace terza doveo iz ovih ili onih razloga..:D e sad sto se nama servira prica kao trener trazio tog i tog, to je vec do medija, koji pisu sta im se kaze. objektivnost je odavno nepoznat pojam za njih.
@

@ssss

pre 2 meseca

Gledaj to drugačije.Treba da budeš totalni moron pa da hoćešdaprodašlegendu kluba Kimiha i da dovedeš pomenute igrače.To je kao da odeš u Barsu i kažeš da hoćeš da prodaš Ćavija ili Inijestu.Mislim na onu Barsu od pre par godina.Pa naravno de nećeš imati podršku.
G

Grey

pre 2 meseca

Bajern ako misli da se podigne i napravi nesto mora se otarasiti i prodati Sanea,Gnabrija,Gorecku,Upamekana,Mazrauia,Cupa... da se dovede na klupu Zidan ili Alonso, za ove igrace bi uzeli jedno 250 miliona i da dodaju jos jedno 150 i dovedu Virca,Arauha,Zubimendija i Cuamenia ili Palinju. Nojer Kim Arauho Dejvis Kimih Zubimendi Cuameni(Palinja) Virc Musijala Koman Kejn ovako da to izgleda...
M

MSN

pre 2 meseca

Brate za te igrace sto si naveo treba bar 450 miliona.Nije to ovo FIFA
O

Oudzi

pre 2 meseca

Mogu uzeti 250 miliona ali dinara mozda.Sane i Gorecka van forme,Gnabry i Mazrau stalno povredjeni,Upamekano teska kiksara,Cupo Moting i ne igra
F

Fru

pre 2 meseca

Kako je moguce da oni budu jaci od trenera. Svi trenere koji su pokusali da ih oteraju su smenjeni. Kakav je to onda klub.