Tomas Tuhel (©Reuters)
Tomas Tuhel (©Reuters)

Tuhel se predao: Čestitam Leverkuzenu na tituli

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.03.24. | 21:33

„Gotovo je“, priznao trener Bajerna

Bajern je podigao belu zastavu! „Večiti“ šampion Nemačke je najzad dolijao, ostaće bez krune. Prošle sezone se volšebno izvukao, Dortmund je „odbio“ već osvojenu titulu i poklonio je gigantu iz Minhena, ali Leverkuzen ove neće ponoviti tu grešku.

Predaja nije u DNK Bajerna, ali pogled u realnost jeste. Posle večerašnjeg poraza od Dortmunda nasred „Alijanc arene“ Tomas Tuhel, koji odbrojava do odlaska sa klupe kluba iz Minhena, priznao je da je trka završena.

Izabrane vesti

Pred novinarima posle utakmice Tuhel je rekao:

„Čestitam Bajer Leverkuzenu. Trka za titulu je gotova“.

Jasno i glasno.

Do kraja šampionata ostalo je još sedam kola. U opticaju je 21 bod, a razlika između Leverkuzena i Bajerna je 13 bodova. Dakle, malo još nedostaje Farmaceutima da prvi put u istoriji osvoje titulu prvaka Nemačke.

Za Tuhela i Bajern jasno je da će se to dogoditi. Jer, lider na tabeli ima šampionsku igru, šampionski karakter, a umeju, što bi se reklo, povremeno i da ga „vile pronosaju“ ili što bi naša izreka rekla – hrabre i sreća prati.

Posle 11 godina gigant iz Minhena silazi sa trona. Vreme je za reset. Samo što i povratak na tron ume da bude bolan i dug proces, duži nego što se misli. Pitajte Juventus ili Mančester junajted, recimo...


tagovi

Tomas TuhelBajern MinhenBundesligaBajer Leverkuzen

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara