Tužna sudbina Crne Gore: Novi poraz u Jerevanu, u poslednjih godinu dana pobeđen samo Gibrlatar

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.03.22. | 19:26

Sokolovi nemoćni u Jermeniji – 1:0

Pokušavalo se sa promenom selektora, dovodila su se “instant” pojačanja iz Srbije, ali reprezentacija Crne Gore ne može da dođe u društvo ni prosečnih evropskih selekcija. Hrabri Sokolovi još jednom su razočarali naciju, pošto su porazom od Jermenije u Jerevanu (0:1) nastavili niz očajnih rezultata. Od marta prošle kalendarske godine, tačnije na poslednjih 11 utakmica, Crna Gora je uspela da savlada Girbraltar, četiri puta je remizirala, i šest puta izgubila.

Kombinovani tim Crne Gore odigrao je utakmicu za zaborav, a selektor Miodrag Radulović koji je nagrađen novim ugovorom ništa pozitivno nije mogao da vidi u južnom Kavkazu. Zanimljivo je da je za Crnu Goru debitovao napadač Kolubare Uroš Đuranović.

Izabrane vesti

Jermenija je bolje počela utakmicu, krilni fudbaler Slovana iz Bratislave Bajramjan pravio je konstantno višak. I kada se činilo da su se gosti stabilizovali, Jermenija je povela. Prektatnu loptu dao je Radunović, Šipčić je pokušao da ga ispravi, ali nije uspeo. Dovoljno da Bihčačian, napadač poljskog Pogona, preciznim udarcem prevari Mijatovića.

Očajno poluvreme odigrao je sastav Miodraga Radulovića, bez izrazite šanse. Tačnije, loša igra Crne Gora trajala je do finiša meča kada su meč isekle brojne izmene, a Jermeni ostali bez isključenog Mkrstjana. Najbolju šansu promašio je Đuranović.


tagovi

Crna Gora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara