Komentari na vest

Tužno lice pored trofeja kao definitivna potvrda – Eden Azar, 17. Karletov pik, hoće da ide iz Reala

G

Glatki

pre preko 2 godine

A Luka Jovic puca od srece na slici. Zadovoljan i na tribinama. On nije ni ocekivao da ce da igra. Uzeo decko ozbiljnu lovu i batalio ozbiljan fudbal. Ruku na srce, nikad nije ni znao nista, ali je ove mentole iz Reala nasankao za sve pare. Obezbedio praunuke. Šlepace se negde na pozajmicama i dalje do isteka ugovora. Onda ce opet neko da ga potpise na kontu one jedne sezone u Ajntrahtu i da se nadaju da ce ga fudbalski podići, ali nema od toga nista. On je svoje odigrao. Osim na splavovima, tamo je glavni igrač.
G

Glatki

pre preko 2 godine

Azar je poput Iguaina. Kad su fizicki spremni, nezaustavljivi su. Problem je sto su gojazni, i sto su retko kad u top formi fizički. Kad gledas njih dvojicu, imas utisak da gledas neke rekreativce stovznaju lopte, ali im stomak ne da da potrče.
e

exexexe

pre preko 2 godine

nekad bio dobar ali ga povrede unistile, mislim da je najbolje za real da ga se otarase i dovedu mbapea i halanda.

milford

pre preko 2 godine

Samo njukastl ima pare da rizikuje sa Azarom. Verovatno bi Milan imao želju, bas se uklapa u profil njihovog pojačanja i možda Roma. Ne znam u koji klub bi osim ova tri mogao da ode.
T

To je Eden bratina

pre preko 2 godine

Eden Azar je najveci talenat koji je krocio u PL, kontrola lopte, thenkia dribling nesto najblize mesiju u modernom fudbalu, problem sa Azarom sto je to decko koji ima mentalitet ortaka iz kraja, ako nije srecan, a nije on vene. zato je u Celziju kidao tamo mu je bilo dozvoljeno da bukvalno ne trenira, Loik Remi je rekao covek ne veze pertle na treningu tako trenira, da je ubedljivo najlosiji igrac kad ga gledas na treningu , ali kad dodje utakmica on je broj jedan...
g

gost domacin

pre preko 2 godine

greota za takvog igraca..... vratice se on u pl i bice zverka opet....

Mali peca

pre preko 2 godine

ovo je veća pljačka nego ona sa megvajermo
A

Apis Crna ruka

pre preko 2 godine

Najnebitniji igrač u istoriji Reala s obzirom koliko je plaćen.
M

Mekmanaman

pre preko 2 godine

Ovde ratno stanje kad Terza i Mrkela dovedu pojačanje od milion evra i ispostavi se kao promašaj. Ne smem ni da zamislim šta bi bilo kad bi doveli nekog od 115 miliona i promašili.
P

Peki30

pre preko 2 godine

Terzi je više od pola pojačanja takvih, promašaji, ubode svako četvrto u proseku. A nije baš da su jeftina bila za naše prilike, u proseku sve stranci sa po bar pola miliona evra plate. Evo ovaj Falko prvi
O

Opa Miki

pre preko 2 godine

Pa kad se saberu svi promašaji sa svojim platama, dođemo do 115milki, +- koji milion...
p

plavac

pre preko 2 godine

kuci,edene
S

Srce Nemačke

pre preko 2 godine

Tipčni Balkanac, onog trenutka kad je potpisao za Real, penzija. Ćevapi, pečenje, ljuto, pivo i rakija. Otprilike sve, sem fudbal. Sam sebe uništio kao niko do sad.
R

RedSox

pre preko 2 godine

Najveca prevara od igraca, eto koliko je jaka engleska liga, kad u Realu ne moze nista da uradi...
P

Plavaboja

pre preko 2 godine

Ljudi ga prozvaše wizard a ti kažeš prevara. Real je "jeo" i veće fudbalere ali ajde
@

@Rox

pre preko 2 godine

Najveća prevara od igrača je u zadnjih 10 godina imao najviše nagrada za igrača meča posle Mesija, najuspešniji procenat driblinga u Premijer ligi, najveći broj načinjenih faulova, nosio je Čelsi i u lošim sezonama, na svetskom prv
b

boxii

pre preko 2 godine

Plavaboja nije Real nikoga pojeo. Nego je Azar pojeo sve sto ima u kuci. Propao fudbalski, ali bar moze na sumo rvanje.