Komentari na vest

U Bajernu saglasni: Budimo pošteni - dobro smo prošli sa 0:1, moglo je da bude i gore

R

Realizam

pre oko 2 godine

Ne znam da l' ja gresim, ali Teo Ernandez na stoperu sinoc, ne ide mi to u glavu...
B

Buahahaha

pre oko 2 godine

Teo igra za AC Milan. Pozdrav!
g

gost133

pre oko 2 godine

Nema nista od ovog Bayerna. Sve je pocelo sa Nagelsmannom i njegovim experimentima sa taktikama a i kroz cijelu sezonu se vidi povremena ogromna bezidejnost u napadu i njegovoj organizaciji.
A

Allianz

pre oko 2 godine

Daš detetu da uči vožnju na Ferariju i nekom Salihamidžiću da se bavi transferima i dobiješ ovakav Bayern. Flika otpustiti posle onakve sezone i postaviti dete je baš slika i prilika rada Hasana Salihamidžića, neznalica kao igrač a još veća kao sportski direktor. Bayernu bi bilo bolje da ni ne prolazi Viljareal, jer ono što će uslediti protiv Liverpula će biti jedna od većih blamaža u istoriji kluba.
Z

Zo

pre oko 2 godine

Nemoj lupati cuj neznalica igrac Salihamidzic,polivalentan igrac bio jedan od najboljih u Bayernu i Evropi u to vrijeme.
N

Neutralna slika

pre oko 2 godine

Čuj ovog Braco bio neznalica kao igrač🤣reci mi boljeg našeg igrača trenutno na poziji na kojoj je igrao Salihamidžić... Braco je gotovo deceniju igrao u Bajernu i mogao da pokrije više pozicija, tvoj rezon je isti kao kad bi sad neki bošnjak rekao za Baneta Ivanovića da je bio neznalica... Salihamidžić je bio mnogo koristan igrač, to što ga je klub poput Bajerna stavio na poziciju sportskog direktora govori samo za sebe koliko ga tamo cene još iz igračkih dana...
I

Iksons

pre oko 2 godine

Samo ako Bajern prodje Viljareal tek tada bi bio siguran da bi Bajern razvalio i unistio Liverpul u polufinalu jer su tada najopasniji kada su otpisani!!!
A

Allianz

pre oko 2 godine

Njegov rad govori sam za sebe, a rad vidimo na terenu. Pritom ako je tebi Salihamidžić bio jedan od najboljih u Evropi, predlažem ti da predješ na neki drugi sport.
I

I

pre oko 2 godine

Sjajni Mikel Arteta gubi 3-0 od Kristal Palasa i ne moze cisto da izbori cetvrto mesto ne igrajuci ni jedno evropsko takmicenje, dok u isto vreme neznalica Emeri pobedjuje Bajern u 1/4 finala LS.
N

N1204

pre oko 2 godine

Vrhunac Bajernovog potcenjivackog stava sinoc kad Nojer na 40m.od gola hoce da da dugacak pas levom(slabijom) nogom.
M

Manolas

pre oko 2 godine

To je nemacki mentalitet kriticki nastrojeni i pored dobre igre. Revans 5 0, ove godine osvajate lagano
д

д.г.

pre oko 2 godine

Тај пожељан ривал о ком пишете је дао три комада Јувентусу у Торину. У овој фази лш нема лаких ривала.
D

Delija penzioner

pre oko 2 godine

Ovaj trener nije za Bajern .

Pule

pre oko 2 godine

Mogli su vala lagano,5 sansi 1 na 1 su imali i nisu iskoristili,zato imam osecaj da ce ih Bayern ubiti u revansu
U

Uo

pre oko 2 godine

Zbog onih nepotrebnih promena formacija i eksperimentisanja, pola tima je totalno van forme. Pogotovo krila. Sad treba da ocekujem het trik od Gnabrija ili Komana, a pola godine nisu igrali na svojoj poziciji, vec krilne bekove i neke nebuloze teske.