Komentari na vest

U četiri kola 105 šuteva ka Zvezdinom golu, Kraso protiv Lajpciga pogodio 33 odsto dodavanja

D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Posle sinoćnjeg debakla Zvezde, valjda je svima jasno da Zvezdini afrički "kapitalci" ne vrede ni pišljivog boba, a dovedeni su kao "pojačanja" za Evropu!
P

Penzioner

pre 7 meseci

Dobro je da imamo ovakve komentare da saznamo da smo doziveli debakl. Seltik je odlicno prosao u Madridu, Jang Bojs bez suta ka golu Mancestera, njima je to dozvoljeno. Zvezda je potrosila 12 miliona za pojacanja i sa tim novcem nema nista od finala LS, da li ce neko na robiju zbog toga? Čivece, ajd bavi se horti kulturom, sto i ti ne bi bio bik Ferdinand koji uziva u cvecu. Italijabska pislovica kaze, imao si priliku da se ne javis, nisi je iskoristio, steta jbg!
P

Penzioner

pre 7 meseci

Dobro je da imamo ovakve komentare da saznamo da smo doziveli debakl. Seltik je odlicno prosao u Madridu, Jang Bojs bez suta ka golu Mancestera, njima je to dozvoljeno. Zvezda je potrosila 12 miliona za pojacanja i sa tim novcem nema nista od finala LS, da li ce neko na robiju zbog toga? Čivece, ajd bavi se horti kulturom, sto i ti ne bi bio bik Ferdinand koji uziva u cvecu. Italijabska pislovica kaze, imao si priliku da se ne javis, nisi je iskoristio, steta jbg!
m

metalika moj dobar

pre 7 meseci

manje vam sutiraju na kos u evroligi !!
p

puci

pre 7 meseci

Čitam komentare tip ovo je lš i vrhunske ekipe.Mladji verovatno se nesećaju , na istoj Marakani su drhtali Real, Bajern i recimo Barselona .Pravi zuba Ronaldo Predgag Stankovic štoper ga stavio u dzep , Zvezda sa Bratislavom Zivkovicem i Jovicicem u napadu igrala egal.a sad ovi prvo skinu gaće pa kao nešto igraju a imaju primanja vrh a srca ništa.Tako da ta prica milioni nepije vodu.Kataji tata za sve koji su dosli posle njega. A trener za neke osrednje timove da igra na kontru i ubode neku veliku pobedu i to je to.
G

GostKg

pre 7 meseci

Jesi ti u pravu, ali ne mozes da uporedjujes taj i danasnji period. Prosto nije za uporedjivanje.
P

Pedja108

pre 7 meseci

Kad ste vec krenuli sa statistikama, sto onda niste dali i od pre nekoliko godina, koliko je bilo suteva ka golu Zvezde, a koliko je Zvezda sutnula? Da ponovim, Siti je prvi na UEFA listi, Lajpcig deveti. Mislim da ni u jednoj drugoj grupi nema da su dva tima od prvih 10 plasiranih. Hvale svi juce sudiju, koji jeste dobro sudio, ali vise puta i dodeljivao faulove Lajpcigu posle smesnih reakcija igraca. Neko ih odgurne po grudima ili ramenu, a oni se tog trenutka uhvate za glavu sa obe ruke i padnu na zemlju. Ja bih to uveo kao pravilo da u VAR sobi uvek na to reaguju i da se takvim igracima daje zuti za simuliranje.
С

Сале2323

pre 7 meseci

Море пре неку годину су нас пунили ко јефтину ку.ву! Тотенхем 5,6 гола, Бајерн исто 5,6 гола, или ту негде, на страни да не причам. Једино Павкова инспирација је нешто извадила прве године ЛШ, мада реално, и ту било товарење у Ливерпулу и Паризу. И тог као да се не сећамо, а сад не ваља што губимо од Лајпцига 2:1 и исти се последњих 10 минута забио у 16 метара. Неко ће рећи, па слабији је то тим од Бајерна и Тотенхема тада. Па да, али колико слабији, и да ли је Звезда сад јача или слабија? Нереални смо потпуно, а спрдају се странци са нашом лигом, коју пратите сад, на каквим теренима се игра након ових киша.
d

druze

pre 7 meseci

ono je bilo na suvu drenovinu covek legenda miloje je uveo kanta tim sa filip stojkovicem vujadinom savicem jovancicem kao vedetom veznog reda prosavsi 4 kola kvalifikacija za ls uglavnom kao nepovlascen..ovaj tim da je igrao od prvog kola ispao bi od neke astane odmah toliko je bedan i smesan.Pritom one grupe su bile 3 puta jace nego li ova sada.Ovaj tim treba da se zahvali onom timu sto je ovom bednom obezbedio da igra ls posto drugacije nikako nebi videli ls...
g

glavati.ateista

pre 7 meseci

Ne valja ovo ništa bolji je bio Partizan protiv NorĆELanda.
K

Kon

pre 7 meseci

Čitam komentare da je lš viši nivo, da nema kvaliteta, itd, sve je to tačno 100%.Ali dr. Magla je govorio da je Zvezda bolja od Dinama, najjača ekipa od Barija, ima 5 igrača za premijer ligu, nema konkurencije u Srbiji, šta je sad problem? Sve propise, kadrove FSS je podredio Zvezdi i njenim željama, šta je sad problem? Bahar, igrači, navijači, tereni, ko je kriv ko je sve njih doveo, platio i pretplatio? Sve je jasno ko hoće da vidi.
P

Pedja108

pre 7 meseci

I sta si hteo pametno da kazes? Da je mozda Zvezda sa ovim timom trebala da osvoji grupu? Nivo tima je podignut. Puno ima novih igraca, menja se ceo sistem igre. To verovatno kad sednes da igras FIFU moze posle pola sata igranja, pa si sad nasao da pametujes.
K

Kon

pre 7 meseci

@Peđa108,Očigledno si retko pametan i sve si dobro skapiro.

Bojank91

pre 7 meseci

a 52 šuta ka protivničkom golu i 1.25 postignutih golova po meču? Mnogo smo postali razmaženi pa se očekuje i pobeda i dominantna igra protiv 7 puta i 18(!) puta skupljih timova. Mislim da treba da pišete o nekim realnijim stvarima kao što je npr. plan kako će se ovosezonska zarada od učešća u LŠ uložiti u klub da bi sledeće sezone npr. napali LE, a što da ne i LK.
G

GostKg

pre 7 meseci

Svaka cast za komentar. Kod Zvezde se gleda samo ono "lose". U nijednoj utakmici se nisu obrukali. Svakom su dali bar po gol.
S

Saša_PFC

pre 7 meseci

Čuj ovosezonska zarada kako da se ulozi u sledecu sezonu...druze C.Zvezda je od ove sezone vec u minusu debelom tako da za sledecu nece biti ni evro vec ce morati dugovi da se vracaju.Igraca za prodaju nemate na kojem ce te zaraditi ozbiljniji novac...strpali ste 10.mil.evra u dva igraca koja su vredela u tom trenutku 6.mil.evra pa to nema nigde.Pretplatili ste Hwan-a i Šerifa samo da dodju u C.Zvezdu i racunajmo plate ta dva igraca koja nisu ispod 1.mil.evra po igracu po sezoni.Dakle da ih prodate vec posle prve godine nepostoji trik da na njima dvojici dobijete 12.mil.evra i tako barem ulozeno da vratite.Uzmimo podatak da ste iz Bajerna doveli motiku i za njega platili 2.4.mil.evra plus plata....zavrsio je u Austriji bez evra obestecenja dakle baceni novac a u timu imate Šerifa koji vredi 2.mil.evra a placen je 4.5.Sad uzmite racunicu niste mogli da uzmete novac za Motiku kojeg ste platili skuplje od Šerifa a nadate se da cete zaraditi pare od prodaje istog igraca....smesno.Drzava Srbija je C.Zvezdi otpisala dug od 42.mil.evra i dug je i pored toga opet narastao na preko 80.mil.evra...neverovatno.Na kraju prosle sezone klub je napustilo 10+ igraca i za sve njih zajedno dobili ste 10.mil.evra...suluda je činjenica kada znamo da je Borjan poslat na pozajmicu u Slovan iz Bratislave gde usput da spomenem nije ni rezerva i za njegovu pozajmicu C.Zvezda placa 400.hilj.evra.Borjan posle ove ima jos dve godine ugovor sa C.Zvezdom i logicno je da ce se na kraju sezone vratiti u Beograd posto nebrani u Slovackoj...dakle tada ce C.Zvezda da mu placa 800.hilj.evra po sezoni i bice rezerva Glazeru ili ni to.Pogledajte YB koji je prosle sezone prodao igraca za 19.mil.evra i vi mislite da cete izvuci pozitivan rezultat u Bernu a realno je bilo da i u Beogradu izgubite od njih a spasila vas je cista sreca.Takodje vidimo da je sreca za C.Zvezdu sto su vas City i Lajpcig potcenili pa protiv vas igraju sa ko zna kojom postavom i pored toga uputili su vam nenormalan broj sutera a koliko ste losi u ovom trenutku pokazuje cinjenoca da vam je najbolji igrac Golman.
G

GROF OD MILUTOVAC

pre 7 meseci

DA ZNAS ZA STID REKAO BI DA SE ZARADJENE PARE OD OVE GODINE ISKORISTE ZA VRACANJE DUGOVA,A NE DA VAM PRVORODJENI DAJE PARE KOJE SU MOGLE DA SE ISKORISTE ZA LECENJE BOLESNE DECE. MISLITE O TOME
a

analizaaaa

pre 7 meseci

Očekivati od igrača koji igra jedno poluvreme da pokaže šta zna nema smisla. Čitava igra Zvezda svodila se na tri ili četiri igrača u odbrani koji su bubali lopte u prazno.Generalno niko pa ni Kraso nije dobijao pravih lopti da proigra uposli nekog.Zvezdin najveći problem nije Kraso već neuigranost čitavog tima, i lutanje formacije bez koncepta i jasnih zadataka ko šta igra i gdje ko stoji.
K

Krasnooo

pre 7 meseci

Ma jok ja sam problem,covek nemoze dve sekunde da drzi kontrolu lopte.Pod pritiskom potpuna nemoc.Spor ko puz ,okretan ko autobus.Velemajstor u jednoj brzini.Ne palite se vise dosta je bilo.Drugoligaski Francuski igrac!
T

Trenercina

pre 7 meseci

50 godina pratim Zvezdu i nikada nisam gledao ekipu da igra ovako stihijski fudbal.Bilo je puno slabijih timova Zvezde gubilo se i ubedljivo nekad i nije bilo kvaliteta ali da vas kao navijaca ovoliko cine nervoznim ja to nisam doziveo.Stres je gledati ekipu koja u jednom trenutku ima sedam igraca ispred protivnickog sesnaesterca a nakon dvadeset sekundi cetiri protivnicka napadaca napadaju nasa dva stopera.Neko ko se ozbiljno razume u fudbal morao bi da objasni ko gresi.Sinoc sam na Areni slusao Stojica,Jestrovica sve nesto uvijeno.Ljudi moji ovo sto igra Zvezda je ruski rulet!!!!!!
E

ErcovDelija

pre 7 meseci

Ali ljudi, Kraso opet nijenigrao ono sto smo gledali da igra na pocetku i u toku priprema. Njje on kriv za ovih 33%! I Bukari, kad jeniak Bukari bio centralni napadac? Jel se zezate vi ili sta? Krasou se moze i treba suditi kad se vrati igra i postava iz jula i avguata. Ovo sto se od tada igra je neka potpuno drugacija dimenzija tako da ne sudimo igracima tek tako.
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Nemamo mi kvalitet za taj nivo, za ligu šampiona. Naša mera je liga Evrope. Liga šampiona je druga dimenzija, liga za bogate klubove. Videla se sinoć razlika u klasi, pogotovo prvo poluvreme gde su oni mogli da vode 3:0 4:0. Kako to lako i lepo izgleda kada to rade igrači koji imaju klasu. Kako lako odogravaju, kako lako nadju rešenje, kako lako osvajaju teren, igraju brzo sa malo dodira, za 10ak sekundi od njihovog šesnesteraca ti dodju ispred tvog gola i to ne kroz duvanje lopte nego sve kroz pas po zemlji. Jednostavno klasa. Jesmo mi drugo poluvreme igrali egal sa njima, ali sve je to bilo jalovo, a i imali su pored drugog gola još nekoliko šansi gde nas je Glazer spasio. Jednostavno se ne može, višestruko veći budžeti, neuporedivo jače lige itd itd. Dok oni svako kolo igraju utakmicu u njihovoj ligi koje su nivoa Evropskih takmičenja, mi ovde igramo uspavanke i još se i ovde mučimo.
r

realnost

pre 7 meseci

em nisi pametovao ko ovi komentar strucnjaci em si reko sve sto se trebalo reci, tu sva prica zavrsava, EL i Konferencija je nas nivo, Liga sampiona-da, ali kad neki seik dodje i kupi Zvezdu ili Partizan pa fino ko ManCity privatizuje i od pocetka graditi tim.
E

Evandro92

pre 7 meseci

Ovakav tekst samo pokazuje da smo pogresili mnogo ako smo mislili da smo mi i nasi mediji spremni na uvodjenje modernog fudbala u Srbiji. Treba jos mnogo godina da prodje da se mi odreknemo duplog bloka i da zaigramo otvoren fudbal, nazalost.
v

vaska

pre 7 meseci

pod hitno pojacanja a ove najuriti iz zvezde a treneru povecati platu ne razumeju ga..novinari nek pojacaju hvalospeve na racun zvezde..
Ć

Ćoki Tvorzić

pre 7 meseci

To se zove obaranje rekorda…
r

req

pre 7 meseci

vi lopatari najbolje znate
N

Nedeljko Kokot

pre 7 meseci

Da nam nije Franje Glazera, vec sada bi bili rekorderi LS po broju primljenih golova!
S

Salamander

pre 7 meseci

Kraso ne može da igra to što je trebalo da odigra sinoć. Cele pripreme se uvežbavala formacija 3-5-2, sada se igra 4-3-3. Mi se i dalje tražimo, prosto neverovatno i paradoksalno. Koliko se sećam, većinu pripremnih utakmica smo počinjali u sastavu, Glazer, Eraković, Mijailović, Dragović, Bukari, Stamenić Kangva, Ivanić, Mitrović, Olajinka i Kraso. Procena trenera i uprave je bila da prodaju Azarova, zadrže Kangvu. Iz ove perspektive, to je pogrešan potez, jer, niti Kangva igra, niti imamo levog beka ako već hoćemo sa četvoricom pozadi. Dovedena pojačanja nije trebalo da bacamo u vatru od samog starta. Ekipa sa priprema je imala hemiju, a onda je odjednom sve nestalo, u kombinacija sa tumbanjem pozicija imamo ovo što imamo. U redu, prodao si Erakovića, doveo si Đigu, i on kao brži half zauzeo poziciju centralnog, a Mijailovića si pomerio na desnog. Trebao je da se drži toga. Hvan umesto Kangve, postepeno, pa Šerif umesto Olajinka, Katai umesto Krasoa, ali polako, u istom sistemu, bez menjanja pozicija i tumbanja. Degenek jeste bio očajan protiv Voždovca, ali on je half, mogao je da igra na Erakovićevoj poziciji, da Mijailović ostane u centralnom delu, ili da Điga igra to. Problem je nastao ubacivanjem pojačanja u postojeći sistem koji je funkcionisao, zatim menjanjem pozicija igračima i na kraju, menjanjem i formacije. Čovek je sve promenio, a nije bilo razloga za to. Naravno, korekcije su uvek poželjne, kao i izbor igrača na osnovu njihovih profila. Našu ligu igraš sa igračima koji znaju da je igraju, koji znaju da napadnu bunker. Svi kao krenu iz poslednje linije i onda pod pritiskom ispucavaju loptu, na bok, tražeći napadače ili prostor. Svi vidimo da ni Dragović a ni Mijailović ne dobijaju takve duele, da napadači uspevaju da prebace ili zadrže loptu. Dakle, pored tog centralnog halfa očigledno je da ti na poziciji levog i desnog trebaju halfovi koji imaju duel i skok igru. Ako ti visok presing ne donosi rezultat, sa brzim Mitrovićem i Bukarijem na spoljnim pozicijama, agresivnim i požrtvovanim Olajinkom, Krasoom koji može da napravi potez, Ivanićem kojim ima sve i Hvanom koji trči i pokriva prostor, onda ubaciš Endijaa, Katai, Nedeljković, Lučića i Kangu. Sa njima imaš ubačene lopte sa strane, imaš skok igru ali imaš i ljude koji umeju da šutiraju iz različitih pozicija. Utakmice su na tri dana, ima mesta za sve, samo da se vrati onome što je igrao na pripremama. Jedan reset, pa polako.
M

Mare55577

pre 7 meseci

Kraso nema kvalitet da igra protiv ovako kvalitetnih timova kao sto je Lajpcig. Kraso je dobro odigrao protiv Fiorentine koja je dosla sa plaze tek su krenuli sa pripremama, i to je dalo laznu sliku da je Kraso igrac za velike utakmice.
A

Ambrozini

pre 7 meseci

Gde su HOCU NAPADACKI FUDBAL likovi? Ako nemas srecu da te kupi seik kao siti, bez dobre odbrane nema nista, jedino tako je Zvezda i uspevala nesto pod Milojevicem, 0:0, 1:1, 1:0, kad se bude vratio takav trener i dobra taktika mozda i bude nesto. Ovako uzmite sad gledajte snimak utakmice protiv fiorentine.
@

@ambrozini

pre 7 meseci

I dalje hocemo napadacki fudbal, videlo se da moze, u drugom poluvremenu smo ih sabili u sesnaesterac, tako da mani me defanzivne taktike, jesmo primili gol ali to je plod neuigranosti odbrane jer se stalno tumba, i siti kad se otvori prima golove lako, i svaki tim, a tebi ako ie do taktike idi igraj sah
g

gostxxx

pre 7 meseci

Neznam što hvalite Kangu juče,bio je loš. On ne može da igra lš i kraj. Vidite ga samo kako traži loptu kao,širi ruke i glumi nešto.Pogledajte bolje oduzete lopte nemaca i kad krecu u polukontru/napad,šta kanga radi tad?Jbmu se da potrči,jer i da potrči nece ih stići sutra posle podne.On može da igra utakmice samo kad nije presing protivnika u pitanju.Da ima 5 sa 5 prostora pri prijemu lopte,pa neometano da šalje loptu napred.Ovako na presing nema šta da traži,kao ni kraso. Ali tu je treben briljirao. Lučić 0 takodje,a i nije ni on kriv,vec trener.Rodić standardno loš,takodje igrač za ligu koferencije. Dragovića stigle godine,Djiga talenovan,ima smisla osvajanja prostora u napred,ali štoper mora biti siguran sa loptom,mnogo mu beži kod prijema,riskantan i kod dodele,kretnje sa njom. Bukari može da se nosi sa lš,Hvan progutan u lošoj postavci igre svaku utakmicu,ne dolazi do izražaja. O mladima iz zvezde ništa pozitivno za ovaj rang takmičenja.Zeleni su Dragovića stigle godine,
d

dragoo

pre 7 meseci

A sto ne napisete i da je Yang boys imao 94 suta na gol u ova 5 kola. Nije to velika razlika. Prije izlacenja grupa sam rekao samo ne City i Lajpcig jer igraju bas napadackiii
s

slavuj

pre 7 meseci

Jeste da su mladi momci imali toliko šuteva na gol, ali su oni odigrali obije utakmice sa Stijem tako da računajte bar još 25 šuteva više prema vašem golu.
Z

Znači li to

pre 7 meseci

Da je ovo najbolja moguća gol razlika uz mnogo sreće i nikakvog fudbalskog znanja. Trebalo je na nekim utakmicama da bude dvocifrena razlika za protivnika. Zaista je ovo poražavajuća, jer najbolji bio golman na svim mečevima. Ovo su sve negativni rekordi takmičenja. Dokle ćete bacati prašinu u oči navijačima, koji vas i sinoć po nevremenu ispoštovaše.
D

DS1989

pre 7 meseci

Juce Atletiko-Celtic 6:0 odnos suteva ka golu 26 prema 1 ili juce Siti Yong Boys odnos suteva ka golu je 27 prema 0 Zvezda je u dva meca Lajpcingu sutnula preko 30 puta tako da ja ne vidim neku skandaloznu statistiku to sto svi zive u vremenu pre 20 godina je drugi problem. Odnos najbogatijih prema ostalima je postao skandalozan sto se tice novca pa tako dodjemo do toga i da su Seltik, Yong Boys zalutali ucesnici LS eto da ne pominjemo Zvezdu i ostali se "brukaju" a ako neko misli da bi Hajduk Split, Partizan ili Dinamo Zg otisli na Etihad i napali Siti taj veze sa fudbalom nema, ko se nama smeje navijaci Partizana koji su deklasirani od Nordsejlanda? Druga je stvar LE gde timovi igraju pod rucnom pa se Zvezda isprsi jednom Milanu i onda porede ljudi rezultate iz LS i lige konferencija ovde se igra 100% u konferenciji Slovacko ode i dobije Nicu u gostima jer ovi izadju sa drugom postavom. MALO REALNOSTI SAMO!!!
k

kunde

pre 7 meseci

Statistika nije skandalozna, igra jeste
Z

Zvezdas!

pre 7 meseci

Bahar za prvenstvo zasluzuje otkaz , a za Evropu ne, Evo zasto navijaci Zvezde posto se ne razumeju u fudbal, prave preveliki pritisak na sopstveni klub ocekuju previse sa premalo ulaganja, Znaci totalna nerealnost, Setimo se Vladana Milojevica igrao 2x LS omiljen , i pazi sad navijaci zvezde zvizdali protiv Olimpijakosa, Covek ne veruje sta cuje, "pa mi igramo LS ljudi alo" Covek posle promasenog penala protiv Olimpijakosa izgubio trece mesto i sve mu se smucilo i otisao je na zimu, Dodje Dejan Stankovic, Igramo super Covek igrao na 40 stepeni bez publike na kipru jednu utakmicu, na penale izgubio i odma krece kao da je ne znam sta bilo, Sledeci put protiv Serifa koji je bio hit evrope koji je imao 6 bodova u grupi izbacio i Dinamo jos ubedljivije , ALi ne navijaci zvezde isprani mozgovi i za to kazu da je bila sramota i kako je ispao od slabijeg?! Makabi izbacio olimpijakos igrao fantasticno, Ispali nesrecno zbog Kange koji ne izbacuje loptu , Ponovo kazu eto ispao od Slabijeg Stankovic, to kao da slusas grobarsku propagandu o nikad slabijim protivnicima, Stankovic ode kao i Vladan Milojevic, Kasnije teranje Borjana, Pesica, Gobeljica govorili kako cemo da blistamo , a evo gde smo sad slusajuci oni koji stvaraju previse veliki pritisak na trenera, Znaci navijaci zvezde sami unistavjau klub nerealnoscu i sto nisu srecni sa onim sto imaju, Sebicnost razmazenost navijaca Zvezde su oterali uspesne trenere od kluba.
L

Logos

pre 7 meseci

Krasoa boli uvo, klasičan igrač za superligu, igra u prvoj brzini dečko celu utakmicu. Naravno iza njega Lučić kao najneinteligentniji igrač koga samo gledao u Zvezdi. Dečko nijedan pas nije pogodio juče a da je bio na dalje od dva metra, a igra kao jedan od glavnih kreatora.
o

olegunnarsoljskerrr

pre 7 meseci

Ko je procitao dragovicevu izjavu sinoc zna o cemu pricam, izmedju redova kad citas vidite da trener nema veze sa vezom i da u svlacionici ne vlada bas najbolja atmosfera, necu da komentarisem ni jednog igraca pojedinacno ali ono sinoc je jedna velika 0. Odbrana nam tako skripi i sa njom zajedno Rodic i Mijailovic...Ne duvaju bas tu dobri vetrovi
m

milo123

pre 7 meseci

nazalost deluje da je tako, i meni je ta njegova izjava zaparala usi (nesto slicno smo imali prilike da cujemo od Ivanica). Mi stariji pamtimo da su Koroman i ekipa izbusili jednog vrhunskog napadackog trenera, legendu Serie A. Mislim da se slicno desava Baharu, jer nasi ne vole da trce previse, a isto se desilo i Ivanovicu u KK, tamo je bilo ocigledno da ga je Teo izbusio (setite se ona 3 promasena slobodnjaka - Teo moze u pola noci zavezanih ociju da pogodi slobodnjak lol).
г

гостиварски

pre 7 meseci

Какве везе има број шутева, већина тих шутева су блокирани шутеви, али небитно, рецимо један Антверпен шампион Белгије има нула бодова, мање шутева ка свом голу, типа 65, али има гол разлику -11, Селтик рецимо има 67, а гол разлику -9, 1 бод. То је неки наш ниво, ако одиграмо добро у Берну, за мене сасвим задовољавајуће. Људи ми задњу линију нисмо уопште појачали, а продали смо Ераковића и Азарова. Нереално је надати се бољем. Било је то прво полувреме са Ситијем, водили смо, у Београду са Јанг бојсом, лоша одбрана довела до ремија, али и њих смо притискали у другом, могли смо до победе, Лајпциг тамо, дрмали су се и они до трећег гола, исто овде друго полувреме, показали смо да можемо на моменте да се носимо са доста јаким тимовима. Потребно је ту још пар појачања посебно у задњој линији да би то била једна попуњена екипа.
e

e

pre 7 meseci

Pustite glupu statistiku,pa od tih 17 suteva jedan je isao u okvir gola.
p

prcc

pre 7 meseci

Statistika govori da više sada prilazimo protivničkom šesnaestercu nego prošla učešća e sad što naši igrači žmure kad šutiraju i zato samo jedna prodje od njih sedamnaest.
А

Аца енолог

pre 7 meseci

после ове величанствене утакмице где су немци једва извукли живу главу,требало би звезди одмах дати победу у дербију од 3:0.Са овим су се сложили: Ана,Синиша,Војислав,Сарапа,Матија Бећковић и многи други...
R

Rsaaa

pre 7 meseci

Ljudi ovi MC i LEI su azdaje, YB sinoc nije imao nijedan (0) pokusaj, nula kornera. Nemojte se zamlacivati!
V

Volim fucu

pre 7 meseci

Pa i nije realno ocekivati vise. Na pripremama je uigravana jedna postava a sad svaku tekmu pocinje neka druga. Micko kao bek i Rodic kao stoper cist promasaj. Hvang se natrcao ali uzalud. Niti oduzete lopte niti pravog pasa. Kanga i Olajinka odigrali smisleno i sa mudima.
D

De jàn

pre 7 meseci

Ljudi o cemu mi pricamo? Gledam sinoc statistiku meca City-YB, svajcarci su imali NULA suteva uopste, dakle nisu imali sut ka golu CITia. Seltik pregazen 6-0 k'o plitak potok od strane ekipe koja i ne igra toliko napadacki fudbal! Niko ne osporava igre u LS. Rezultati su takvi kakvi su, i svi smo znali da ce sa YB biti borba za tu poziciju broj 3. Nije problem LS nego domaca liga, gdje se evidentno mucimo..
Z

Zz top

pre 7 meseci

Gledam sinoc i zapitam se da li je moguce da profesionalni fudbaler toliko greši u pasovima,ne mislim samo na Krasoa...meni je to isto kao da košarkaš ne može da pogodi obruč...sta tek reci o centaršutevima,to nam je godinama najslabija tačka.
6

66677

pre 7 meseci

Protiv Lajpciga smo odigrali dva dobra poluvremena ali to nije dovoljno za nesto vise jednostavno mora citav mec tako da se igra a ne da se povucemo Zvezda ima kvalitet da napadne ekipe poput Lajpciga kada bi igrali ovako u prvenstvu svakom protivniku bi dali 4-5 golova i tu nesto mora da se menja. Bahar ne sme vise da igra sa Mijailovicem na poziciji beka jednostvano ne snalazi se nikako na toj poziciji videli smo da to mnogo bolje izgleda sa Nedeljkovicem a uprava je napravila veliku gresku kad je prodala Erakovica i Azarovija jer bi bili dobri za ovaj sistem koji igramo. Kraso je prelos coveku kao da se ne igra samo stoji na terenu a Kanga kakav god da je mora da igra jedini ima kvalitet na sredini terena da igra ovakve utakmice.
z

zvezdas!

pre 7 meseci

Znaci da nam je odbrana prorozna kao i timska igra u defanzivi, znaci pod hitno treba rekonstruisati odbranu.
R

Reaaa

pre 7 meseci

Od zreba sam rekao da nema nista od proleca u LS, znao sam da ce biti borba za trece mesto i LE sto bi me i radovalo, jedina zal mi je sto nisam video Zvezdu sa priprema u bar jednoj od ovih utakmica grupne faze. Verovao sam da cemo da se trgnemo u nekom momentu sezone, ali vidim da od toga nema nista, nazalost sledi nam zimus nova '''rekonstrukcija tima''.
R

RealNo1

pre 7 meseci

Од ових 105, можда је 30-40 реално. Рецимо синоћ на утакмици шут Опенде који је отишао у корнер заставицу се рачунао као шут.
L

Laki92

pre 7 meseci

Ahahaha, au, brate, zvezdaš sam, ali da je moguće da izjavis da je od 105 šuteva ka zvezdinom golu samo 30-40 realno, pa da li me za*ebavas, sta hoćeš da kazes, da je 70 šuteva bilo ka autu, korner zastavici, nebo pod oblake? Možda 7-8, to je procentualno normalna pojava svuda, ali izjaviti to sto si ti izjavio je prilično zabrinjavajuće, a još je opasnije to sto si pokupio brdo pluseva, mi kao nacija ocigledno volimo da se tesimo i da u svemu trazimo opravdanja.
k

kikoman

pre 7 meseci

u ovih 105 se racunaju i blokirani sutevi a oni su isli ko zna gde
Z

Za laki

pre 7 meseci

Ne lupaj,pa u suteve se racuna i ono sto je izblokirano na trideset metara i sutevivza koje ne treba ni golman ili ces mi reci da je Zvezda stvarno imala 27suteva na gol sinoc.Imala je realno 3-4 koja subimala teoretsku sansu da udju u gol.
@

@Laki92

pre 7 meseci

Чврдто стојим иза својих ријечи. Ако шут који је отишао 20 метара од стативе улази у ову статистику, онда је статистика чисто смеће. Да не причамо о блокираним шутевима са 30 метара који Бог сами зна гдје би завршили.
y

yo.dorro

pre 7 meseci

Siti se u prvom kolu igrao kao na treningu, Lajpcig kuci takodje, sinoc prvo poluvreme su komotno 4 gola mogli da daju... Igraju ljudi koliko je dovoljno. Dok neko u zemlji ne shvati da je po zvezdu bolje da ne igra LS vestacki, nego LE ili LK, procvetace kompletan srpski fudbal.
B

Batman4Ever

pre 7 meseci

Još ljetos sam pričao - žestoki porazi u LŠ grupi, eventualno 1 bod u grupnoj fazi, osvojiće titulu zbog smiješne konkurencije i Barak neće dočekati kraj sezone. Ponavljam. Samo me zanima - gdje je onaj lik što je protiv Fiorentine bio u ekstazi i najavljivao četvrtfinale LŠ... Gdje je?
7

777

pre 7 meseci

zestoki porazi u evropi???
г

гостиварски

pre 7 meseci

прво ниједан жесток пораз није био, друго, тај лик што је очекивао четвртфинале је нереалан, треће не знам ко се надао другом месту, трећем месту можемо да се надамо али немамо никаквих права да треће место очекујемо, и да испадање оцењујемо као неуспех.
l

lol12

pre 7 meseci

Koji bre zestoki porazi??? Najubedljiviji nam poraz od 2 gola razlike a u grupi smo sa prvakom evrope.Sta bi tek bilo da je Zvezda ta koja je izgubila sa 5-6 razlike (sto je i normalno protiv ovakvih ekipa za razliku od toga kad igras protiv nekog proseka koji nikad nije igrao evropu).Gubili smo i po 5-6 razlike kad smo igrali protiv PSZ-a,Bajerna i Totenhema.Meni je najproblematicnija igra u domacem prvenstvu gde primamo gol od svake ekipe iz jednog jedinog suta.I to je nesto sto se ponavlja vec ko zna koliko utakmica.A u LS sam ocekivao znatno vise da cemo primiti.Jedino protiv YB u BG-u sam mozda ocekivao neku minimalnu pobedu ali opet ima revans za ispravak.
O

Odvesti ga

pre 7 meseci

na centriranje trapa...