Komentari na vest

U formaciji sa dvojicom napadača Vojvodina seje strah

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Solidno igra Vojvodina ali vidi se da im fali pojacanja da probaju opet da dovedu Chabulu i onog drugog Zambijca,plus Majdovca iz Novog Pazara i jos neko pojacanje.Bila bi to zaista jaka Vojvodina.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Bas siju. Osvojice titulu.
A

Astoria

pre oko 1 godinu

Napadacki fudbal je nesto sto treba da bude obelezje igre Vojvodine. Rastavac je previse igrao defanzivno, bojazljivo, sa toliko ofanzivno orijentisanim igracima, i normalno da to nije dalo rezultate. Batak je u svom drugom mandatu ocigledno "procitao" igrace Vose i dodelio im uloge koje prijaju vecini igraca. Vidi se zelja, volja, energija da se igra na gol vise i to mi se izuzetno dopada. Da je srece da se kostur tima zadrzi i sledece sezone, da dovedu 2-3 kvalitetna pojacanja, pa da se i Vojvodina ukljuci u sakupljanje evro bodove, a sto da ne i za titulu!
p

pazi Vosa gazi!

pre oko 1 godinu

Najbolji igrac Vojvodine uz Cumica.Sta se desava sa Barajem?
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Ovaj sport se zove fudbal i on se razlikuje malo od ostalih sportova, u kojima se ekipa može formirati po o-ruk sistemu (kao npr. u vaterpolu). Ne može jedna ekipa poput N. Pazara da se stvara dovođenjem ogromnog broja igrača (za posledenjih 5-6 godina N. Pazar je doveo 134 fudbalera) i da je broj i kvalitet njegovih mladi fudbalera u timu, sveden na statističku grešku. Zato je nerealno bilo očekivati povoljan rezultat N. Pazara u Novom Sadu. Vojvodina je institucija u srpskom fudbalu, u svakom pogledu I ne može se pretiti Voši na njenom stadionu. Nisam navijač Vojvodine, samo hoću da budem realan!
п

пакако

pre oko 1 godinu

То је све због расног шпица немање николића. Да овај најбољи шпиц икада не игра у воши, воша би била друга. Врхунски центарфор, на 20 утакмица дао је чак 2 гола. Класа.
V

Voša NSad

pre oko 1 godinu

Slabo se ti razumes u ovu igru. Nikolic nije taj koji juri golove i to znaju svi ali svi treneri koji odrade 10min treninga sa njim, juce kada je usao sa Milosevicem u paru napravio je toliko dobrih stvari da je to rezultat ta dva gola i jos 5-6sansi.Nema cak ni puno asistencija ali ucestvuje u70%Vosinih golova.
F

Friend

pre oko 1 godinu

Skeniraju se Majdevac, Momcilovic, sklonjeni stoper i krilo Gata, Jojic, Hristic, Bjelovic...
V

Voša NSad

pre oko 1 godinu

Bukvalno niko nije za Vošu! Cuj, neko prati Hristica, pa on nije ni za drugu ligu, losiji i od Vidakova ciji je maksimum druga liga.
S

Sad za vosu svi u glas

pre oko 1 godinu

Moze samo Majdevac, dobar je spic za rotaciju...
V

Voša NS

pre oko 1 godinu

Na leto jak zadni vezni,jedan bek dobar,špic(po mogućnosti stranac,jak,brz).Ovo je top
Х

Х Х

pre oko 1 godinu

Доведите Пешића и дамо вам Ада гратис

Chiske

pre oko 1 godinu

Uros Nikolic je ozbiljan kalibar mislim da je dao po gol na svakoj utakmici (srednji vezni). Njegova karijera bukvalno od pakla do raja od unistenog kolena do najboljeg igraca na terenu! Ima strasan dribling. I samo jedna ispravka Vosa je u drugom poluvremenu napadala sa 6 igraca. Kod drugog gola protiv pazara se vidi takticka i brzinsa nadmoc. Zal ostaje sto nije bila kompletna protiv TSC.
e

elmaestro34000

pre oko 1 godinu

Secam se njegove utakmice u Gornjem Milanovcu dok je igrao za Jagodinu, tad je dao tri gola i namestio jedan kao ofanzivni vezni, a od tih golova jedan dao petom. Tad sam ga prvi put gledao i pitao se sta ovaj lik radi u Jagodini, a nedugo zatim je otisao u Minsk