Komentari na vest

U Kruševcu ne zaboravljaju blisku prošlost: Prethodnih šest godina za anale i istoriju, oporaviće se Zvezda

P

Pokret Nenad1246

pre 6 meseci

Preko društvenih mreža smo osnovali “Pokret Nenad1246”, čiji je cilj usmreravanje nekih navijača Zvezde, koji su cinički iskorišteni u dosadašnjem takmičenju u grupnoj fazi LŠ, u kampanji protiv aktuelnog rukovodstva C. Zvezde i njenog generalnog direktora g. Terzić Zvezdana, na vrednosti koje zaista postoje! Da bi se izbegle apstraktne posledice ovog našeg apela, samo napominjemo da rezultati Zvezde sa g. Terzić Zvezdanom na čelu najbolje pokazuju veličinu uspeha u Srbiji i Evropi!
B

Bijeljina RS

pre 6 meseci

Napredak mora najvise obratiti paznju na uigrani tandem CZ gosp.Terzic i glavni sudija Vlado Segrt, iz Beograda. Jer jos su svjeza sjecanja na propagandu Dr.Terzica,pred odlucujucu utakmicu fud.prvenstva Srbije 2017 kada je u Nisu gostovao Partizan a za delioca pravde odredjen DELIJA SA SJEVERNE TRIBINE JOVAN SEGRT a FK-CZ i Zvezdan Terzic,izdadose 2 saopstenja u 2 dana kako je to nevidjenja blamaza od strane FSS da se utakmica dodjeli OKORELOM GROBARU, da je sudi, sto je demantovano sa vise strana i fotografija gosp.Jovana Segrta, u navijackoj odori CZ i to na SJEVERNOJ TRIBINI. A da ne pominjem kako je doticni sudija sudio godinu dana kasnije derbi u Novom Sadu izmedju Vojvodine i CZ,i sta je sve sudio u korist kluba za koji navija, pa je FSS zamazao oci javnosti kaznivsi ga sa 9 mjeseci pauze. A sta je od toga imala Vojvodina koja je iz tog skandaloznog Segrtovog,penala izgubila utakmicu a CZ nezasluzeno povecala prednost u odnosu na Partizan na 5 bodova. Pa i vrabci na grani znaju zasto je tu utakmicu u Novom Sadu sudio sudija iz Beograda a nisu mogle sudije istog ranga kao i Segrt, Nenad Minakovic ili Nikola Radakovic,koji su iz centra Novog Sada. Samo je kod nas u Srbiji moguce i nigdje vise u svijetu da FK-CZ po ko zna koji put jednu zvanicnu utakmicu sudi sudija iz Beograda. Da li ste postovani pratioci ovog portala ikada culi da je primera radi u prvenstvu Njemacke Bajernu bilo gdje da igra kuci ili u gostima protiv Verdera ili Bohuma itr. sudijo sudija iz Minhena, BVB protiv Herte u Dortmundu ili Berlinu sudija iz Dortmunda, Real Madridu protiv Sevilje sudija iz Madrida itd.itr. Naravno niste to mogli cuti ni vidjeti jer je to nedopustivo u ozbiljnim evropskim i svjetskim fudb. ligama.

Mihailo Batovac

pre 6 meseci

cetitam na popedu
d

drutanov.maleni

pre 6 meseci

Ja nikada nisam gledao utakmicu prve lige mi Eurolige a znam sve ma tviteru
P

Pedja108@Nenad1246

pre 6 meseci

@Nenad 1246 - Tebi kao nižem opeartivcu u štabu Terzića na pitanje kako smo se obrukali u Evropi, odgovoriću da je Terzić potrošio desetak miliona narodnih evrića, na dovođenje “pojačanja” iz Afrike, da bi sa njima ostavio trag u Evropi i šta se desilo?! Ostavili smo trag ali dole na dnu lestvice u grupnoj fazi LŠ, gde smo osvojili čak jedan (1) bod i zauzeli odlično četvrto mesto! Uživaj u ovoj istorijskoj bruki Zvezde! Podrška za Vidića!
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Prodali za 12 potrošili 10 kao su onda to državne. A sad nastvi pratiti svoj Dinamo na lestvici i pusti nas da gledamo tabelu. Uložiti pišljivih 10 miliona za takmičenje u kom ekipe sa budžetima od pola milijarde prođu slično i nije baš brukanje. Brukanje bi bilo ispasti u kvalifikacijama za kup Ipčeta Rahmedovskog ili u tom istom kupu izgubiti od kluba iz Srpske južne pokrajine kao tvoj Dinamo što je. Znam ja da vas grobare muči Terza muči i mene ali dok se ne nađe neko koće vam nolje nanosti bol dobar je i on. Znam da bi vi opet voleli Lukića i kompaniju ali neće da može.
@

@Nenad

pre 6 meseci

Pa ti si tog istog Lukica gledao kao u Boga jer Tole nije valjao. Ili ipak Lukic i kompanija nisu znali bolje? Nama nanosi bol onaj koji je postavio vasu upravu u 00h a nikako da skokne do Humske da to isto uradi 😉
J

Jaka uvertira

pre 6 meseci

150-200 Jakuza sa obeležjima Cara Lazara pršpartalo je danas Kruševac uzduž i popreko i išamaralo je tokom dana i noći u Kruševcu hiljade ljudi i nejači koji su imali na sebi obeležja sa crvenim petokrakama, bilo crno bela ili crveno bela. Krenulo je prevaspitavanje u Kruševcu, kažu za sebe da su oni pokretni popravni navijački dom. Kuda će otići svet ako Kruševljani budu počeli da navijaju za Napredak? Ovo se mora zaustaviti pod hitno.
P

Pedja108

pre 6 meseci

Kaže se u naslovu da će se Zvezda oporaviti! I hoće samo treba sačekati januar i tada će Terzić dovesti još jedan kombi lakrdijaša iz Afrike da nas usreće! Ne trebaju biti bolji, nego samo neka budu na nivou Nedaje, Đige, Krasoa, Brukarija i ostalih olupina iz Afrike, a onda će Delije izdati saopštenje da je najvažnija stvar osvojiti šampionat, a to što smo se obrukali u Evropi to za njih to nema veze!
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Obrukali? Obrazloži.
S

Sedorf

pre 6 meseci

Jel ovo intervju sa trenerom Napretka ili sa portparolom Zvezde? Bina nek reši. Sve para što s‘ima na dvojku
R

Ranger

pre 6 meseci

Superliga je vazna. Treba zaboraviti ligu sampiona i okrenuti se superligi i pruziti pomoc igracima i Baharu.
?

??

pre 6 meseci

Superliga je najvaznija na svetu. Treba barselona, real, mancester, inter svi najjaci klubovi da predju u superligu srbije zbog njene vaznoce. Jel se slazes kralju nas? Zivela superliga i oranice njene
G

Gosttlll

pre 6 meseci

🍔🍔🍔🍔🍔🥪🥪🥪🥪🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
B

Bida

pre 6 meseci

Sigurica sa dan tanom miskom i binicem

E e de l dr

pre 6 meseci

Videli smo koliko su jaki ti kraso i ndaje pre par dana
G

Gostgost

pre 6 meseci

Bukvalno je sve napamet pricao. Olajinka, Kraso nisu ni igrali, Endiaje igra po poluvreme, a Dragovic i Djiga ako daju jedan gol flavom posle kornera zajedno do kraja sezone, dobro.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

U utorak igrali na terenu gde lopta leti kad se da pas,a sad će na njivi gde se ukopava. Pa se onda čudimo rezultatima.
D

DonVitoMAMLAZ@Nenad1246

pre 6 meseci

@ Nenad1246 – zaista će to biti problem za ovih sedam galaktikosa iz Afrike, jer oni su navikli na vrhunsku infrastrukturu u Afrikama! Bravo Nenade za komentar!
N

Nenad1246

pre 6 meseci

@mamlaz Omašio si poentu svojim rasizmom.
D

Djapex

pre 6 meseci

“Najviše pažnje treba obratiti na ofanzivni deo, gde su izuzetno jaki zbog Krasoa, Olajinke, Endijajea“, kaže Vladimir Gaćinović. Nisam znao da je Vladimir ovoliko duhovit čovek, pavi šalivdžija! Odavno se nisam ovako nasmejao nekom vicu, kao kad je Vladimir pohvalio Krasoa, Olajinku i Nedajea! Gore društvene mreže a vic se kapilarno širi! Samo nije mi jasno zašto u ovaj “ofanzivni deo” nije uvrstio sjajnog Brukarija, koji se onako zanalački zakucao u golmana Jang Bojsa, posle kontranapada i situacije “1 na 1”!
r

rex7

pre 6 meseci

ovaj nas zajebava