(©Starsport)
(©Starsport)

U Kruševcu ne zaboravljaju blisku prošlost: Prethodnih šest godina za anale i istoriju, oporaviće se Zvezda

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.12.23. | 16:58

„Zvezda ima roster od dva tima. Najviše pažnje treba obratiti na ofanzivni deo, gde su izuzetno jaki zbog Krasoa, Olajinke, Endijajea“, kaže Vladimir Gaćinović pred duel sa šampionom Srbije

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Kruševca)

Imao je Napredak odličan rezultat na poluvremenu u Pančevu, ali je Železničar preokrenuo u nastavku meča (2:1) te ostavio Čarapane bez treće uzastopne pobede i proboja do zone plej-ofa. Nakon tog meča, Kruševljani su ostali u donjem delu tabele Mozzart Bet Superlige, a raspored do kraja jeseni je više neko komplikovan. Posle duela sa Crvenom zvezdom pod Bagdalom (nedelja, 15.00), Napredak će ići u Vršac na megdan u 1/8 finala Kupa, te gostovati Vojvodini, Mladosti i TSC-u u prvenstvu.

Izabrane vesti

“Sigurno da imamo obavezu da se predstavimo u pravom svetlu, s obzirom na to da nam dolazi renomirani protivnik. Zvezda, bez obzira što je imala kikseve u Evropi, uvek je Crvena zvezda i vrlo brzo će se oporaviti. Ono što je radila u prethodnih pet, šest godina je za anale i istoriju. Raduje me da su moji igrači u dobrom raspoloženju, da prihvataju zahteve i ja im izuzetno verujem. Bez obzira što nam fale bitni igrači, neki nam se vraćaju u tim i očekujem da se predstavimo u pravom svetlu”, napominje Vladimir Gaćinović, šef struke Čarapana, na početku konferencije za medije pre duel sa aktuelnim šampionom.

Biranim rečima iskusni stručnjak govori i pojedincima u dresu rivala.

“Zvezda ima roster od dva tima. Najviše pažnje treba obratiti na ofanzivni deo, gde su izuzetno jaki zbog Krasoa, Olajinke, Endijajea. Ne znam u kakvom je stanju Ivanić, ali imaju sastav koji može da igra na tri fronta bez problema. Mi ćemo morati da budem u najboljem svetlu, da nađemo protivrecept, da onemogućimo njihove dobre strane, a istaknemo naše. Najveća opasnost preti nam od igrača sa izrazitim motoričkim sposobnostima, poput Bukarija, Olajinke, Ivanića. Pretnje ima i iz prekida, zbog skok igre Dragovića, Đige. Oni su svakako tim koji će izaći iz krize, iako je očekivao mnogo više od sezone”.

Za kraj šef struke Napretka napominje težinu zadataka svoje ekipe do kraja polusezone.

“Imamo težak raspored, a cilj je svakako skupiti što više bodova, jer se sudina rešava sa svakim, a želimo na pauzu da odemo mirnije. Kasnije će pažnja biti na prelaznom roku, kako osvežiti ekipu”, završava Gaćinović.

Što se tiče kupovine ulaznice, one su danas puštene u prodaju. Glavna blagajna raditi sutra od 10.00 do 17.00, u nedelju takođe od 10.00. Cene ulaznica su: 200 dinara za severnu tribinu, 400 za južnu, 500 za istočnu, 600 za zapad 1 i 700 dinara za zapad 2. Svaka ulaznica je i svojevrsna polisa osiguranja, navijači su osigurani kod Kompanije Dunav osiguranje, a pošto je u pitanju utakmica visokog rizika i deca moraju da poseduju kartu.



tagovi

Mozzart Bet SuperligaNapredak KruševacFK Crvena zvezdaVladimir Gaćinović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara