Komentari na vest

U njihovom rečniku ne postoji izraz – poštovanje: Sramni Amerikanci otpustili i Fabija Grosa

N

Navijač Liona

pre 5 meseci

Provalio sam da ovaj Tekstor dovodi sve ljude koji su imali veze sa Marsejom, što sportski direktori, skauti, pa i treneri. Kao da samo oni postoje. Lik izgubio kompas, treba mu neki sportski direktor koji oseća Lion, znači bivši igrač, a trener mora da zna posao, ne neka poluimena...

PFK NIŠ

pre 5 meseci

Tudor i Sampaoli egzoticni treneri?! Sta si bre covece ovo napisao?! Ljudi su ozbiljni treneri, sa ozbiljnim i kvalitetnim karijerama, kratko, vrhunski treneri.
И

И

pre 5 meseci

Voleo bih ovakav tekst kad naši klubovi otpuste trenera posle 7 utakmica, što je bukvalno nekoliko puta svake sezone.
g

gosttt999000

pre 5 meseci

Lyon je izgubljen tim i bio sa Zan Misel Ola koji je prodao Bruna Gimaraesa i Paketu i od tad je sunovrat tima sve je krenulo od one sezone kada je bila prekinuta i bili 7. na tabeli a usli u polufinale LS tad ih je vodio Rudi Garsija koji je otpusten jer ga nisu voleli navijaci. Sada je dosao Dzon tekstor koji i trazi resenja ali se i ne razume bass doveo je novog generalnog direktora Lorana Prud'hommea sada dovodi novog sportskig direktora Davida Friaa koji je bio u Junajtedu od 2008-2017 i sada se razmatra novi trener. ako pogodi s sa svim ovim i da DNCG ukine sankcije Lionu, Lion ce ss vratiti ali to cemo tek videti.
G

Gost1818

pre 5 meseci

Tudor je ozbiljan trener i on kad bi dosao mogao bi da promeni stanje tima jer je on luda glava izvukao bi maksimum iz dobrih imena Liona Lakazeta Tolissa Nuamah Kakerea Taljafika itd jos koje pojacanje u januaru.. dok Zenesijo ih je vec vodio i to sa Fekirom i Depajom bili su vrh tabele ali nikako nisu bili u stanju da napadnu trofej s njim a imali su tada bolji tim a Sampaoli prevara. Tudor je najbolje resenje.
Б

Блок

pre 5 meseci

Шта пишеш брате ти ?!?! Игор Тудор егзотика,од овакве мајке онаквог оца?!!! Која црна егзотика ...човек озбиљан тренер. Верона кидала са њим ,на гол више . Марсеј са њим у врху табеле ,нападачки играо.
c

cipar

pre 5 meseci

Jašta brate i meni to zapade za oko. U redu za Sampaolija, on je stvarno prevara, ali Tudor je dobar trener.
k

kimmi

pre 5 meseci

pa i sampaoli je dobar trener. ok, nije vrhunski, ali postoji dosta prostora izmedju vrhunski i prevara. tekst je wtf
G

Gost13

pre 5 meseci

I Sampaolinje dobar trener samo ne za Evropu. Za Južnu Ameriku odličan.