Komentari na vest

U Pančevo stigli Argentinac i Gambijac poznat Crvenoj zvezdi

P

Patrick321

pre 2 meseca

Mijailovic dobar kad je frka, da razdrma ekipu par kola i to je to. Dugorocno jako loše resenje. Ogranicen
A

Ala

pre 2 meseca

Je zaradio kop iz rupe kad može da finansira toliko nekad petoligaša a nekad slavni Dinamo iz Pančeva tavori.. Možda zato jer nisu hteli da se prodaju
k

kikoman@neshha

pre 2 meseca

@neshha – mislim da je prikladnije reći da ti igrače deliš na dobre Afrikance i loše srpske igrače i tu si, morasm prizati, potpuno u pravu! I zaista dobri su bili galaktikosi iz Afrike, tipa Đige, Nedaje, Olanjike, Kange i Brukarija! Sa njima smo postigli veliki uspeh, osvojili smo čak četvrto mesto u grupnoj fazi LŠ, sa jednim jedinim osvojenim bodom. I nisu za džaba nastavljači učenja Filipa Višnjića, koji sada vode Zvezdu, na promocijama za štampu, ove galaktikose iz Afrike, proglasili “pojačanjima”! O kakvim pojačanjima se radi, pokazuje sjajan plasman Zvezde u LŠ! Uživaj i dalje u vanvremenskim partijama tvojih strip junaka iz Afrike!
k

kikoman@Stranac

pre 2 meseca

@Stranac – u svom nadahnutom komentaru o izuzetnom kvalitetu stranaca u srpskom fudbalu, izrekao si jednu večnu istinu “stalno se pise da stranci ne prave razliku, u stvari tu gde ih ima itekako prave, bez njih tesko”! Ova tvoja konstatacija mi je otvorila oči! Ovo se posebno odnosi na galaktikose iz Afrika koji igraju u Zvezdu, kao Nedaje, Điga, Olanjika, Brukari, ranije Kulibali, Dioni, Bajakoko, Van la Para i sijaset druguh! Molim te, da ubuduće šalješ što više ovako kvalitetnih komentara u Mocartsport, a siguran sam da će administrator oberučke prihvatiti ovakve bisere!
@

@kikoman@Stranac

pre 2 meseca

Kad prihvataju tvoje bisere, što ne bi i bisere ostalih komentatora.
D

Deyan X

pre 2 meseca

Nadam se da ce da potrefe sa ovim Argentinosom. Zeleznicar vapi za jednim kvalitetnim srednjim veznim...
z

zaboravi

pre 2 meseca

cim je bio vec u 18 klubova
k

kikoman@neshha

pre 2 meseca

©neshha – ma, šta pričaš gluposti! Zar ti je loš bio Muhamed (Ben), koji je proglašen najboljim strancem u istoriji Zvezde I koji je postigao barem 75% svojih golova iz penala (a ostale sa, ili oko gol linije)! Zar Ben nije pojačao kiparski A.E.L. u kojem je bio trener “stručnjak iz Aranđelovca”, ali eto desilo se da je ovaj “stručnjak iz Aranđelovca”, dobio jedan od pet OTKAZA u inostranstvima. A, onda je došao na kormilo Zvezde da unapredi igru i već ju je unapredioi Dovoljno je samo setiti se kako smo kvalitetno odigrali u prve dve utakmice, protiv Voždovca i Novog Pazara!
B

BokiUSA

pre 2 meseca

Brate Ala mracis. Boli glava posle citanja tvog komentara. Zasto se malo ne opustis?
n

neshha

pre 2 meseca

Red bi bio da objavite da ono nije bio moj komentar, nego je neko koristio moj nick. Ja nikad ne delim igrače na strane i domaće, nego na dobre i loše.
D

Don Vito Corleone@kdksks

pre 2 meseca

@kdksks – nije potrebno ni pročitati tekst o potencijalnim pojačanjima iz Afrike, jer onda se postavlja pitanje da li ti uopšte sumnjaš u mišljenje i nalaz eksperata iz Zvezde! To je u isto vreme i iskazivanje nepoverenja prema bezgrešnim ekspertima iz Zvezde! Molim te da se i ti malo presabereš i da otkloniš svaku sumnju! Za tvoju informaciju, sve više odgovornih iz klubova iz liga “petice” konsultuju Zvezdine eksperte, kada žele da angažuju nekog Afrikanca! To je postao zakon!
D

Don Vito Corleone*

pre 2 meseca

Neka Pančevci odmah reaguju, ako su Argentinac i Gambijac poznati Zvezdi, jer onda tu nema greške! U Zvezdi su posebno pravi eksperti za afričko tržište. Neka Pančevci samo osluškuju šta kažu u Zvezdi i neće pogrešiti! Uostalom, iza Zvezde je sijaset vrlo uspešnih transfera iz Afrike (oko 60-tak) i svi su posle Zvezde odlično prošli (dobili su odrešene ruke i isplaćen im je svaki cent)! Samo slušajte eksperte, za afričko tržište, iz Zvezde i nećete pogrešiti!
k

kdksks

pre 2 meseca

pročitaj tekst care
k

kikoman

pre 2 meseca

Vecina stranaca u nasoj ligi pravi razliku, pocevsi od zvezde gde su tu hvang, kanga, olanjinka i kraso, partizanovi saldanja i natho, vosa indio drzi vezni red, a novajlija seri je vec pokazao klasu, pazar adesina, djo, suma, anan, fajed, sise, nisu ce dele novajlija da spasi sezonu, opasan igrac, kragujevac sahli, vizdi i cinedu odveli ekipu na visi nivo bukvalno, lucani silue i frajdej drze napad...
n

neshha@Kikoman

pre 2 meseca

@Kikoman - ti širiš propagandu i internet botovanje, kao deo hibridnog rata protiv promocije mladih srpskih igrača, hvaleći ove inostrane cepanice za fudbal! Budi siguran, da oni nešto vrede, n e bi igrali u Srbiji! ! Tipičan mediokritet palanačkog duha sa kolonijalnom svešću!
S

Stranac

pre 2 meseca

Odlican komentar, stalno se pise da stranci ne prave razliku, u stvari tu gde ih ima itekako prave, bez njih tesko. Svaka cast za tsc, ostalo stranci popunjavaju ofanzivne pozicije i nisu uopste losi
к

кикоман

pre 2 meseca

Све да је то и тачно, а није, како објашњаваш то што ниједан наш играч није ни примирисао трофејима у најјачим лигама, а сви су се развијали у периоду кад нису грејали клупу странцима? Гудељ је дошао до финала Лиге Европе али он српски терен у животу није видео. Наши играчи су талентовани, али их уби назадна тренерска школа, нерад у млађим категоријама, татини и мамини синови и разноразни менаџери. Друго, не очекујеш ваљда да наши квалитетни играчи играју у Србији у најбољим годинама? Ко ће да их плати, какав мотив имају да играју у Србији против Лучана и Сурдулице кад могу да играју по Шпанији и Италији? Назадно размишљаш и нереалан си. Квалитет из Србије иде даље, нашим клубовима не остаје ништа друго него да се попуне страним играчима.
к

кикоман

pre 2 meseca

Нешо и да додам, типично мегаломанско размишљање просечног србенде, освојићемо светски куп ложење...
?

??

pre 2 meseca

Pa tako treba da bude, da stranci prave razliku. Bitno da ih ne dovode i gomilaju, a da ne opravdavaju ocekivanja. Problem je sto se domaci igraci vrte non stop jedni te isti. Klubovi ih menjaju izmedju sebe, vec 10 godina nista od karijere nisu napravili i idalje se vrte po nasoj ligi. Tako isto i trenere, matic iz pazara ce narednih 20 godina da menja klubove po nasoj ligi. Premasice lalatovica, a nema pojma . Dal su im to neke veze, neko ih gura, boga pitaj sta je, al nije dobro