U peruanskoj Klausuri lasom se hvataju goleade

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.11.18. | 11:52

Universitad San Martin i Real Garsilaso po navici igraju na visoke ishode

Kao beton tvrdo deluju pretpostavke da bi na dva susreta 13. kola peruanske Klausure mogli da budemo svedoci goleda. Pre svega spomenutu konstataciju vežimo za prvi meč koji počinje 21.30, u režiji Universitad San Martina i Real Garsilasa...

Kao prvo, ovo su timovi solidnih rezultata, a GG igre su ih međusobno vezivale cele prošle godine, i jednom prilikom u avgustu, kada je na njih došao X, pri rezultatu 3:3. Ipak, ovoga puta deluje da je deoba bodova među njima ovom prilikom nešto manje verovatna, naročito zbog činjenice da je San Martin poražen samo jednom na poslednjih pet mečeva. Pošto je Real Garsilaso među najraspucanijim ekipama u Klausuri, odnosno raspolaže sa gol razlikom od 22:18, bez razmišljanja se može zaključiti da bi razočaravajuće delovalo sve sem s golovima začinjenog susreta.  

Izabrane vesti

To je u peruanskoj ponudi do ponoći, da bi zatim u sitnim kladilačkim satima trebali da obratimo pažnju na susret Universitario – Deportivo Munisipal. I ovde će biti da je zastavica favorita na domaćinu, s apostrofom na međusobnu istoriju koja na minulih pet zajedničkih viđanja beleži četiri pobede Universitarija, i samo jedan X zabeležen još u junu prošle godine. Ukoliko na sve to nadovežemo činjenicu da Munisipal ne igra dobro u gostima, odnosno da nije slavio na proteklih pet utakmica u ovoj ulozi stvar je i više nego jasna. Taj zaključak kladilački bi mogao da se poveže i sa tri od pet prohujalih mečeva ove ekipe na strani na kojima je došla 4+ igra.

Peru 1, Klausura – 13. kolo

21.30: (2,20) Universitad San Martin (3,20) Real Garsilaso (3,20)
02.00: (2,15)Universitario (3,20) Deportivo Munisipal (3,30)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Peru 1klausurasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara