Komentari na vest

U zemlji komesara Viljareha i samozvanog fudbalskog mesije

Ž

Žan Pol Gotje

pre gotovo 3 godine

Ovaj čovek je običan pajac,Real je najveća praonica kokainskog novca na svetu još od početka osamdesetih peru novac latino kartela kroz razne investicione fondove,građevinske firme,Španija je siromašna država malo iznad Srbije i to zahvaljujući turizmu bio sam u Španiji i znam o čemu pričam.Real i Barselona su projekti za pranje novca,velika je lova u igri,jedno je sigurno Perez nije pravi gazda,tamo je sve mešvina politike,krupnog kapitala i kriminala.
B

Blacklist

pre gotovo 3 godine

Da smo u seriji,sad bi Rejmond dao ime nekog sa Crne Liste ko moćnicima snima razgovore,a onda bi on i udarna jedinica ga hvatali hahahaha Ovo mi je odlican zaplet za seriju ili film
9

951357

pre gotovo 3 godine

"Perezov loš odnos sa, reklo bi se većinom igrača je opštepoznat, kao i njegova netrpeljivost prema bilo kome ko veruje da je uticajniji od njega u Kraljevskom klubu. Mahinacije sa medijima su javna tajna već 20 godina – navijači Atletika, na primer, već dugo bojkotuju i Marku i As." - I onda se setimo da su prosle godine upravo Marka i As naizmenicno svakog dana trazili nov nacin da pljuju Jovica, i kad je objektivno bio kriv za nesto, i kada nije. Mozda ipak nije sve do njega, ima i do predsednika koji ne moze da smisli 90% sopstvenih igraca. A sa druge strane, o Azaru sa 10 kila i 10x vise na terenu od Jovica a sa istim ucinkom ni rec kritike jer - on je marketinski mnogo isplativiji Realu. Nadam se da ljudi shvataju kakva se medijska igra igra, i da jedan predsednik kluba ima toliki uticaj na medije. A onda uporedimo to sa nasom situacijom gde se u medijima klub koji obara sve srpske i evropske rekorde konstantno nipodastava, a ovaj drugi koji godinama nista znacajno nije uradio konstantno opisuje kao srpska Barsa. Otvorite oci ljudi, mislite svojom glavom, citajte izmedju redova, mislite logicno i objektivno. Zivimo u svetu manipulacija, tesko je verovati bilo cemu sem svojih ociju, a i one nekad varaju.
T

Teodul

pre gotovo 3 godine

Jadna petokraka, ima samo 99,9% novinara uz sebe!
M

Mykonos

pre gotovo 3 godine

Ko o cenu ti o Jovicu. Kad god je igrao plesao je po terenu je li? Svi se urotili protiv njega a on jadan dao 10 golova i isto toliko astistenicija. Ajde bezi. Perez ga platio 60m i kada se Benzema povredio mocni Jovke je igrao, ali je na terenu izgledao kao baba. Bez ikakvog ucinka na igru. I onda je Perez krenuo da narucuje tekstove protiv Jovica da bi mu trzisna cena pala na 20 miliona. Jel tako ide ta tvoja suplja prica? Nemas pojma. I ja navijam za Zvezdu ali sa ovim komentarom si samo dokazao da su svi grobari u pravu. Nije tebi lako. Radis li nesto osim sto komentarises ovde? E zivote lutalico.