Komentari na vest

U Zvezdi mogu da odahnu, Pičini neće dugo pauzirati

E

Esex

pre oko 2 godine

Na trenutke pokazuje zasto je na sirem spisku italije..pitanje je dal mu je slaba radna etika ili je prosto staklen ili mozda oboje..nadam se da ce ga dovesti u red do leta,da igra 90 min a da se ne povredi..
G

Gostivarski

pre oko 2 godine

Pa staklen je svako ko ima te povrede gde je oporavak jako dug, celo telo je ugrozeno, slabije su tetive, misici, obicno je oporavak pracen gomilom sitnih povreda, a desi se i neka ozbiljna, uglavnom zbog prevelike zelje igraca da bude onaj stari. Morace da se cuva, do leta koje bi morao da iskoristi da bude u top stanju za sledecu sezonu.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Pravda za Gobelju, banja za Krisa!
P

Pjer

pre oko 2 godine

Pa ovaj bas malo malo povredjen...nema od njega nista.
G

Grrrraarr

pre oko 2 godine

Ozbiljan folirant....
G

Gagi197

pre oko 2 godine

Dati ispisnicu ili poslati na pozajmicu u trecu ligu Italije gde mu je i mesto...mozda Karareze ili Olbija 🤔
D

Dzoni88

pre oko 2 godine

Najsmesniji su mi ovo komentari tipa za Gobeljic i Gajica je izmislio fudbal... haha pa svaki drugi desni bek u ovoj tuznoj ling long super ligi je izmislio fudbal za pomenutu dvojicu , to bar nije tesko zakljuciti . Decko nas je " prodao " kad je najvise trebalo , staklen igrac koji sem tehnike i iskustva nista drugo ne poseduje , ali nije on kriv sto je gospodin mrkela doveo polu invalida koji se povredio drugog dana priprema u turskoj . Nemojte mi samo reci da je doveden da bi pikao protiv Kolubare , Proletera i ostalih ? Doveden je prevashodno da bude faktor u bitnim utakmicama kao protiv Partizana ( bio ocajan i jeziv u derbiju pogotovu prvo poluvreme , da je Mening iskoristio poklon sa 0 1 pitanje dal bi pobedili ) , Rendzers u Glazgovu ( Kent se posprdao s njim i sve napade preko njega isli jer su skautirali da je na Vi sa brzinom ) i evo na Marakani je bio dobar prvo pol ali dzaba kada je nespreman i na pola akcije odustaje i primamo gol i dovidjenja djaci. Gore vam je Miloje pojasnio sta treba da radi moderni bek ( ako nekome nije jasno neka nadje utakmice u kojima je Pavle Ninkov bio desni bek ) Ovaj Picini kad bi se dvaput u minuti ponovio kao Ninkov svojevremeno iznosili bi ga sa terena na nosilima , ali objasni ti Mrkeli koliko je pametno uzeti ispovredjivano nespremnog igraca samo zato sto je pre 5 godina bio neko i nesto . Povrh svega toga deluje totalno bezdusno i bez energije ali dobro kada su vam 3 godine bekovi Gajic i Gobeljic svaki posle njih ce liciti na Roberta Karlosa .
M

Mudrac

pre oko 2 godine

Džoni, u stvari Nemaš pojma, i tu sva priča staje..
v

v1ad

pre oko 2 godine

" igrac koji sem tehnike i iskustva nista drugo ne poseduje". A sta treba da poseduje? Sve je u tehnici. I șut, i centarsut, prijem, pas...
G

Gobelja=Miljkovic braca

pre oko 2 godine

Ko poredi Gobelju sa Picinijem veze nema. Pogledate prvu utakmicu protiv Rendzersa kako Picini pored dva igraca prima tesku loptu koja pada, tehnicki prebacuje loptu preko igraca, zagradi se pored dva igraca, zadrzi i prosledi, pa to Gobelja od kada igra fudbal nije uradio niti ce zbog tehnicke i fizicke inferiornosti.
M

Milojee

pre oko 2 godine

Klasičan folirant! Juče pričam sa drugarom i kazem mu kakav će epilog biti, upravo ovo što sam sad pročitao! Dečko je video da ne bi uspeo da stigne Kenta motorom i kao uhvatio se za ložu i izašao! Da je zaista loža, za njega bi bila završena sezona. Video je da će Rendžers dati gol 90% i kao fol se hvata za ložu. Ovako je morao da stisne zube i igra do kraja. Zbog njega smo primili gol i njegovim izlaskom nam se formacija skroz ispretumbala i tu je bio kraj! Dečko igra bez srca, bez žara i ništa nije bolji od mrvog Gobeljića ili Gajića! Pričamo o nekoj fudbalskoj pismenosti, taktici...Druže, moderan bek danas mora da ima dve karakteristike - da bude brz i da nema pluća (da šparta napred-nazad). Pićini nema ništa od toga! Neka ide u Italiju i neka igra tamo za neki Speciju pa neka bude taktički pismen. Da staviš Dragovića ili Erakovića na beka, isto bi tako odigrali! Kod nas u zemlji je problem što su nas još kao male učili da ko ne zna da igra - igra beka! Zato mame i tate guraju na silu svoju decu da budu vezni ili špicevi, niko neće da bude bek i mi krštenog beka od Baste nemamo za reprezentaciju! Toliko!
G

GostKg

pre oko 2 godine

Da si gledao utakmicu, video bi da se uhvatio za istu tu lozu jos u prvom poluvremenu. A ako njega ravnjas sa Gajicem i posebno Gobeljicem, batali da gledas fudbal. Ili ti je jedan od dvojice rod pa ti je krivo sto tamo neki Italijan igra pre njih.
G

Gost Rajder

pre oko 2 godine

Čuli smo tvoju stranu. Sad čekamp drugarov argumentovan odgovor.
M

Milojee

pre oko 2 godine

Daleko bilo da mi je neko od njih rod! Ja nijednog trenutka nisam rekao da su njih dvojica bolji, nego da je ovaj isto toliko loš kao njih dvojica! Nema bukvalno nijednu karakteristiku po kojoj bi mogao da kažeš da je bolji od ove dvojice. Voleo bih da me demantuješ, ali mi krećemo utakmicu sa dva izrazito visoka špica, a nismo imali nijedan centaršut! Baš je dobar bek! Pa on mene sa 15kg viška i pivskim stomakom ne bi mogao da pretrči da ga usmerim na levu nogu. Ne bi znao gde bije. Pusti me takve klase od beka!
G

GostKg

pre oko 2 godine

Nemam razloga ja tebe da demantujem. Samo mi nije jasno kako niko ne vidi da desnim bekovima fali ono sto Rodic ima. A to je krilo koje ce da saradjuje sa njim kao Katai i Ivanic sa Rodicem. Ne moze bek da uzme loptu kod naseg sesneasterca i da predje ceo teren i da centrira.
G

Gost 1245780

pre oko 2 godine

@Milojee, prijatelju nisi u pravu za Piccinija, on je vrhunski bek, ne mislim da je folirao, Stanković ga je bacio u vatru i ono što je odigrao prvo poluvreme je odlično, njemu samo treba dati još malo vremena, nije kupljen došao je za potpis, ako ništa kao Dragović može “sutra”preneti iskustvo nekom mlađem iz Zvezdine škole a i to puno znači. A sa ovom drugom konstatacijom da roditelji neće dati svoga sina za beka i sa je kod nas mišljenje “čim je bek i nije nešto” ili “ako ništa nezna stavi ga na beka” se slažem …Tako je mišljenje kod nas u narodu.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Daj ba druže hahahahah.. ako si gledao utakmicu onda si vidio da se već prethodno žalio na povredu. Šta ti je rekao drugar na to?
M

Milojee

pre oko 2 godine

Nemam problem uopšte sa sujetom i da se svima javno izvinim ako nisam u pravu! Dajte mi jedan argument po čemu je on klasa od beka! Ofanzivno je totalno impotentan. Za konstataciju za krila, opet nisi u pravu. Zvezda u formacijama sa Kataijem i Ivanićem igra bez krila. Ovo u četvrtak je bilo 4-4-2 u fazi odbrane, sa tranzicijom u 3-5-2 u fazi napada gde se Sanogo spušta izmedju štopera, a Rodić i Pićini šire. U toj situaciji Kanga dolazi po loptu a Ivanić i Kataiji igraju ofanzivne vezne i pripomažu strani preko koje ide lopta. Pićini u napadu nema tu dubinu koju ima Rodić. On kad dobije loptu u fazi napada samo gleda gde je Kanga da mu je da u noge ili vraća štoperima kao u derbiju kad je spojio Meninga sa golom. Pa Gajić je opasniji po gol kad god uđe. Ima bolje kretanje od Pićinija u fazi napada, udje u šesnaesterac, e sad, druga je stvar što nema kvalitet da završi akciju centaršutem ili nekom povratnom, pa mu džaba i kretanje i sve kad jednostavno ne ume. A što se tiče foliranja, živi bili pa videli, Pićini je u ponedeljak već na treningu! Opet kažem, svima ću se javno izviniti ukoliko grešim!
s

ser miloja

pre oko 2 godine

samo i ovi mocni rendzersi mnogo bezobrazni pa trce brzo
p

pitbull

pre oko 2 godine

Bravo za komentar,isto sam i ja to na stadionu rekao. Gajic je za njega ni manje ni vise nego Kafu!
D

Dejani

pre oko 2 godine

Koju kafu? Crnu, bijelu, espreso?
N

Nekac035

pre oko 2 godine

Picini je klasa i za Gajica i za Gobeljica. Od Gajica se ocekivalo vise a on ispade gori i Gobelje. Picini vuce povredu ali ako ga sreca posluzi da je sanira. Mi cemo biti jos srecniji jer imamo desnog beka posle toliko vremena. Naravno uprava, skauti, Mrkela, MORAJU da nadju, izmisle sta god 2 beka. Pa valjda od tolike dece neko mora da se nadje! Gajicu i Gobeljicu se zahvaliti na saradnji. Oni nemaju sta da traze u Zvezdi.
Z

Zovi na probu!

pre oko 2 godine

Prodanovica za buducnost kao Motiku. Brz, jak, izdrzljiv, koristi obe noge, igra levo i desno, napred i nazad, zna Srbiju i mlad je.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Pojačanje pogodjeno 100% . I ja sam sumnjao, ali on stvarno napreduje iz utakmice u utakmicu. Primjecuje se i iskustvo.
A

Aj sada

pre oko 2 godine

Ridigeru ističe ugovor na leto, Madjioničaru madjijaj da dodje.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Uze nam ga Juve. Terza loše reagovao. 😂
F

FM’d

pre oko 2 godine

Jel primecuje neko da nas je deficit na beku kostao sledece faze u Evropi I ko zna koliko novca od bonusa i prosle godine protiv Milana sa prokletim Gobeljicem i ove godine zbog ovog staklenog Pićinija. Neverovatno, da ne može kršteni bek pored Rodića da se nadje 5 sezona. Žule jeste bio limitiran, ali je bio besprekoran u defanzivi.
S

Suhoj37

pre oko 2 godine

Mnogi su sumnjali u njega ali prvo poluvreme protiv Rendžersa je odigrao odlično. Koliko mi je samo krivo što njegov šut nije ušao...
T

Trike

pre oko 2 godine

Gospodo iz ZVEZDE pa dal je moguce da ne vidite da ste izgubili protiv Rendjersa samo zbog PICINIJA i u Glazgovu i u Beogradu .Ja vas molim da kad gledate snimke sa oba meca obratite paznju na njegovo kretanje i postavljanje ,i ko se razume malo u fudbal razumece.
G

GostKg

pre oko 2 godine

Znaci samo se ti razumes u fudbal a selektor Italije koji ga je zvao u reprezentaciju ili trener u Valensiji i gde je jos bio se ne razumeju u fudbal. Cudi me kako nisi pre Pixija postao selektor
G

Gostima

pre oko 2 godine

neka predahne još malo,tj. ne mora nikako ni da igra. Gobelja je bolji od njega. Neće nam nedostajati

Mile Stručnjak

pre oko 2 godine

Već sam jednom pisao, stavljati Gobeljića i fudbal u istu rečenicu je nepravda prema milionima fudbalera širom sveta, on nema osnovno sportsko kretanje, nema fudbalsku inteligenciju a o tehnici tek da ne govorimo...

Mile Stručnjak

pre oko 2 godine

Da li je Pićini dobar igrač, bio je dobar, da li bi mogao da bude opet na tom nivou, naravno da ne ali približno verovatno... Da smo mogli mlađeg i bržeg, mogli smo sigurno, ali tehnički boljeg i premazanijeg, teško... Kada je već tu, treba mu davati što više šanse i podrške kako bi bio na nekom optimalnom nivou njegovih trenutnih mogućnosti (s obzirom na povrede, neigranje i verovatno strah od jačih duela) za kvalifikacije i nadamo se LŠ... U suprotnom, prodati ga (ako ga neko bude hteo) tokom sledećeg zimskog prelaznog roka...
G

Gost24680

pre oko 2 godine

Bravo za komentar