Komentari na vest

Učinak reprezentativaca: Strepnja zbog Vlahovića, Milenković strelac, Mladenović igra fudbal života

U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Kad bude odmah prizemljenje i 3:0 nas nabije Brazil bice druga pesma.

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Немој да мрачиш,попи светло.
V

Vulinova tetka

pre preko 1 godinu

Trebalo bi baciti oko na Komnena Andrica, igra u Klemonu dobar napadac
Z

ZV

pre preko 1 godinu

Djuricic nekako,Gudelj ide sigurno ali zasto pisete o Nastasicu,pobogu bre ljudi? Bivsi fudbaler,pobogu.

Ivan Radovanović

pre preko 1 godinu

Бивши или не, дечко има тек 29 година и још 5-6 озбиљних сезона пред собом и не брини се ти, он је скоро сигуран путник у Катар
Z

Zv ljubomora

pre preko 1 godinu

bivši fudbaler,igra čovek u Majorci.ti si bivši verovatno po ovom komentaru bih rekao bez sreće recimo prednji ukršteni ili tako neka povreda.Đuričić najbolji igrač Sampe a Gudelj standardan u Sevilj,šta koji moj...
M

MilanSU

pre preko 1 godinu

Dmitrovic je imao tri sjajne intervencije, sa drugom najvisom ocenom u svom timu. Uz konstantne kikseve Rajkovica i VMSa namece se ozbiljno pitanje. Dmitrovic je u prethodne dve-tri nedelje imao bas zapazene nastupe u klubu koji je igrao LS. Mislim da bismo morali (ako ne hteli) obratiti malo vise paznje na to. Decko napravio dva cleen sheet-a u Ligi Sampiona, a nijedan medij nije to istakao. Kad je to, neki nas golman, imao takve neke uspehe? Iako je to samo pocetak, opet zasluzuje vise paznje.
U

UO

pre preko 1 godinu

Molim vas da Nastasića, Đuričića, pa i Gudelja ne stavljate u ovu rubriku, imamo 30 boljih igrača za moderne uslove fudbala. Dobro nije i Ljajić na listi.
?

?

pre preko 1 godinu

Razumem za Nastasica, ali kako mozes da izjavis da igraci koji igraju u prvoj postavi Sambdorije i Sevilje ne znaju da igraju fudbal? Gudelj predstavlja stabilnost u veznom redu a Djuricic je igrac koji vrsi jako dobar presing i moze da bude itekako koristan, lupas gluposti.
j

jezivo

pre preko 1 godinu

Decko gledaj malo fudbal pa komentariši za Djuricica ..