Feran Tores i Stefan Savić (©AFP)
Feran Tores i Stefan Savić (©AFP)

Udarci, čupanje, povlačenje... Feran Tores i Stefan Savić u MMA okršaju!

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.01.23. | 23:11

Obojica izgubili živce, pa su isključeni

I ptice na grani znaju da je duel Real Madrida i Barselone najveći ne samo u španskom, već možda i svetskom fudbalu, ali kada se jedan od dva giganta nađu nasuprot Atletiko Madrida Dijega Simeonea, tada utakmica postaje više od igre!

Vrelo je, kao i po običaju, bilo u okršaju Atletika i Barselone na stadionu Vanda Metropolitano, a Stefan Savić i Feran Tores su ga učinili vatrenim! Igrao se sam finiš susreta u kojem je Barselona na kraju slavila sa 1:0, kada su se štoper Atletika i ofanzivac gostiju našli u MMA sudar! Još i ranije su se nekoliko puta našli u direktnom okršaju, varnice su sevale i moglo je da se nasluti da bi moglo nešto da se dogodi, a onda su obojica izgubili živce i upali u klinč gde nije bilo pravila.

Izabrane vesti

Bilo je tu svega, Tores je za kosu čupao Savića koji ga je laktom udario po bradi, zatim jedan drugog vukli za opremu, pa čak i za intimne delove... Da bi onda došlo do toga da su se uvhatili u "kragnu" i tako pokušali da steknu prednost u odnosu na onog drugog.

Glavni sudija Hoze Manuel Montero brzo je dobio obaveštenje šta se dešava, pa je nakratko prekinuo igru i obojici pokazao direktan crveni karton! Čak su se Savić i Tores čudili zašto su isključeni, iako je odmah bilo jasno da im ovakvo ponašanje neće proći.

Pogledajte kako je sve to izgledalo...



tagovi

Feran ToresStefan SavićAtletiko MadridBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara