Komentari na vest

UEFA koeficijenti: Sad već postaje zabrinjavajuće, Srbija 0/4!

g

gost89

pre 9 meseci

Kako drzava da pomogne kad je mi nemamo. Kad ti je 1/3 teritorije okupitano, ti nemas drzavu. Ti si okupaciona zona, po definiciji..
V

VladaBg

pre 9 meseci

Drzava treba da napravi jake RNIS RKG i VOJ uz CZ i FKP i tada necemo vise razmisljati o koeficijentima. Tako bi sa ovih 5 klubova imali cak 30 derbija po sezoni, umesto samo 3 izmedju CZ i FKP. A svaki od ovih timova bi u prvenstvu imao 12 ovakvih medjusobnih derbi utakmica, umesto 3, a kad se dodaju TSC i Cuka, jos i vise od 12, igrali bi 18 derbija, tako da bi nam ovakve utakmice kao juce FKP protiv Sabaha bile samo rutinske pobede.
Z

Zombi X

pre 9 meseci

Ne, ne i ne! Prvi korak, prvo i pre svega: PRIVATIZACIJA beogradskih blizanaca! Pa sve drugo po planu.
V

VladaBg

pre 9 meseci

Zombi Ne ne i ne! Privatizacija CZ i FKP treba da bude poslednji a ne prvi korak, jer bi ti samo rasprodao CZ i FKP za dzak brasna misleci da ce to sve da popravi, a dobili bi samo novu Bugarsku, sa propalim velikanima. A velikani treba da ostanu velikani, a treba im pridodati jos velikih klubova, a onda kada ih neko kupi kupicevi za vece pare, a kupice ih zato sto hoce da postize rezultat sa njima, a ne da bi ih ocerupao i bacio ko krpu.
Z

Zombi X

pre 9 meseci

@ VladaBG "Velikanima"? Vidi ja redovno placam porez ovoj drzavi, i kao i svi ljudi u ovoj zemlji ne zelim da se taj novac koristi za namirivanje "velikana" koji sluze kao ves masine za pranje novca politicara iz BGa. Za mene je velikan TSC koji je pravi primer kako treba da funkcionise jedan fudbalski klub u Srbiji o svom trosku. Stoga, pod jedan: PRIVATIZACIJA BEOGRADSKIH BLIZANACA!
M

Marco B

pre 9 meseci

Vlado, odmori, dosadan si vise sa tvojom pricom.
V

VladaBg

pre 9 meseci

TSC o kom tom svom trosku? Podignut od para Madjarske drzave? Znaci tudja drzava moze da ulaze u nase klubove, a nasa drzava ne sme da ulaze u nase klubove?! Treba i nasa drzava da uradi ovo sto sam naveo, a i da promovise da drugi ulazu u nase klubove kao u TSC, a ti ako zelis, posalji dopis drzavi sa instrukcijama gde oni smeju da uloze tvoj novac od poreza.😀

Da se malo podsetiš

pre 9 meseci

@Zombi X Pre deset i više godina pokušalo se sa privatizacijom Zvezde za vreme dok je Den Tana bio u rukovodstvu Zvezde tj Filip Cepter je tada pokušao da privatizuje. Naravno pošto je Cepter hteo da privatizuje klub hteo je da uvede svoja pravila tj nije hteo da se njegov novac arči i hteo je da sa platnom spiska tj tzv UO i IO izbaci sve nesportske ljude tj tzv vođe navijače i jave ličnosti političare, glumce, muzičare... na tom spisku ih je bilo više od 70-ak u nekim medijima bila si hjihova imena neke se samo sećam Antić političar član SPS, Vuk Drašković, Bora Čorba, Bajaga, Miroslav Ilić, Šaban Šaulić, Boban Zdravković, harmonikaši Mijatović drugom sam zaboravio prezime, Bekjarev, Okanović, Bane Trufunović, Viktor Savić... kao i neka imena vođe navijača kojima nisam upamtio imena. Kao drugo hteo je da uvede da svi navijači plaćaju ulaznicu i da niko nemože bez karte na stadion i da klub neće snositi troškove navijača na putovanjima kada klub igra u gostima. Navijači su tada upali u prostorije kluba kod Den Tane verovatno su tu bile kojekakve pretnje. Naravno Cepter je video da od privatizacije nema ništa i odustao. O pokušaju ove privatizacije pričao je i Milojko Pantić u svojoj tv emisiji Sportska galaksija. Isti bi slučaj bio i sa Partizanom. Tako da ova dva kluba gotovo je nemoguće privatizovati jer bilo koji domaći biznismen koji bi hteo bi ubrzo ostao bez svog kapitala jer ta dva kluba sa ovakvom politikom su rupe bez dna i njih jedino može država da finansira. Informacije radi od raspada SFRJ tj nešto više od 30 god u ova dva kluba država je uložila više od 5 milijardi evra (ko je od ova dva kluba dobio više može da se nagađa jer niko nema potpune dokumentacije) ono što je zvanično a nezvanično možemo samo da nagađamo. Koliki novac tek uzet od državnih preduzeća koja su pod prinudom morali da budu sponzori ova dva kluba (pogledajte snimke utakmica zadnjih tri decenije i reklame na dresovima i prebrojte koliko je tu firmi sponzorisalo te klubove i koji broj je njih ugašen) i koliko je banaka ugašeno. Pametnom dosta. Naravno dokoni klinci i tzv navijači ovih dva kluba zbog mržnje jedni prema drugima će se prepucavati ko je više ukrao i koje klub ima u svojim redovima više kriminalaca a poenta je da su i jedni i drugi najveća rak rana domaćeg fudbala.
l

lim

pre 9 meseci

meni zaista nije Jasno Koliko su neki navijači nepismeni da nije Partizan skupljao bodove poslednjih pet godina i možete tačno da vidite koji broj danas Crvena Zvezda ne bi inkasirala 30 miliona eura o direktor plasmana u Ligu šampiona nego bi opet Naletela na neku minu poput omonije šerifa ili Makabi Haifa ali 2025 očigledno je da će igrati kvalifikacije od drugog kola ja kao partizanovac postavljam sam sebi pitanje zašto bi mi skupljali bodove nekom čukaričkom ili Bačkoj Topoli koji je očigledno moraju da se nagrade tako što se sklanjaju Crvenoj Zvezdi a Partizan se veštački spušta na četvrto mesto da bi čuka i Bačka Topola igrali direktno grupnu fazu
A

Akropolis

pre 9 meseci

A sto se Partizan sklanjao Crvenoj Zvezdi u prosloj sezoni? TSCu i Cuki treba cestitati na osvojenom drugom i trecem mestu u ligi i dati im punu podrsku u Evro takmicenjima.
l

lim

pre 9 meseci

@ akropolis pa mi se čini nekada ti zaista ne umeš srpskih naočala bilo šta drugo da vidiš Videli smo i ove godine u prvom kolu u Bačkoj Topoli kako je Partizan bukvalno pred celoj srpsko javnosti pokraden i tako poslednjih pet godina druže Partizan je da utakmice sa Šerifom bio kandidat za titulu.Onda je odlukom dzaja komeserijata spusten na 4to mesto
A

Akropolis

pre 9 meseci

@ lim Prijatelju, jedva sam uspeo da procitam ono sto si napisao (ne nosim "naocale" (valjda je covek hteo da napise naocare), vidim sasvim dobro). Jedini klub koje je pokraden u prvom kolu jeste TSC protiv Partizana. Kraj price. A ovi ili oni komeserijati (kako si napomenuo "dzaja"), mogli bi sad pisati o namestenim prvenstvima od 1945. godine i koliko je prvenstava Partizan namestio i koliko mu se klubova sklanjalo u tih 70 godina.
G

Goranka Kukić

pre 9 meseci

Sad kad Džaja zavrne rukave, pa kad ovo reši, ima sve da frca!!!
G

Gaizka

pre 9 meseci

Direktan prolaz u LŠ je svakako bila anomalija, to nije realno stanje stvari. Ove sezone i ko zna kada opet. To nije plod sistemskog rada u srpskom fudbalu već splet okolnosti. Velika je stvar i to jednom što imamo predstavnika direktno u LŠ.
m

mikac678

pre 9 meseci

Sve ovo se uklapa u matricu jedan klub, jedan vođa... ništa neobično! Partizan se godinama sputavao u borbi za titulu, sad kad više nije u stanju ni da bude drugi u našoj ligi ovo je samo posledica. I da, bez Partizanovih bodova u Evropi ista ta Zvezda ne bi išla direktno, to je tako ma koliko to ovi navijači Zvezde omalovažavali. Zato Vidić nije izabran, zato imamo što imamo u prvenstvu sve ima svoje i svaka titula ima svoju cenu!
Č

Čuš

pre 9 meseci

Nije drugi jer vodja ne daje dovoljno para Pfc ili zato što finansira TSC, napiši razlog do kraja zašto nije drugi? Dobro je i 4 kolo kvalifikacija za Bahara je to zicer.
S

Sprski fuzbal

pre 9 meseci

U Srbiji nema fudbala dok ne odu politicari iz uprava Zvezde i Partizana i dok se ta dva kluba ne privatizuju. Ta dva kluba siluju srpski sport.
C

Cccc

pre 9 meseci

Ovo je samo iznenađenje za one koji ne razumiju ovu igru. Za one koji se raduju što nemamo ni jedan bod a raduju se misleći kako su Zvezdi naneli štetu da im objasnim. Gubljenjem utakmica svaki klub prvo nanosi sebi i svom koeficijentu štetu pa onda na državnom nivou Zvezda je dva puta igrala LS do sada krećući od prvog kola i ovo sto danas ima samo je njena zasluga. Evo vam primer Dinamo zagreb svaki put kad su igrali LS samo su oni to svojom zaslugom ostvarili i ni čijom drugom. Samo se vi radujte svojoj šteti i likuje a ua Zvezdu ne brinite.
G

Gost1234

pre 9 meseci

Kako samo njena zasluga ? Pa sto onda sama ne zadrzi Srbiju na 11. mestu ? Previse narcisoidnosti jednog kluba i njegovih navijaca, to ugrozava koeficijent...
Z

Zeleznik

pre 9 meseci

I ne brinemo, dokle god su "vaši" na vlasti i dokle god u tim budućim kvalifikacijama ne naletite na neke "mine", tipa Omonija, Hapoel, Šerif itd. Znate vi već.
S

Slaba odbrana

pre 9 meseci

Cccc-Bitno je da ti razumeš sve.Za Partizan bi najbolje bilo da završi kao Rendzers,titulu neće videti dok je ove vlasti,to i vrapci na grani znaju,možda će može desiti izuzetak kao u košarci jedna godina mada je to teško očekivati.Ne znam da li su navijači Zvezde svesni da nikad gori Partizan je 3 puta prezimio u Evropi i mogao još jednom protiv AZ a da nije bio blizu da osvoji titulu.12.000 bodova naspram Zvezdinih 6.500 samo prošle godine i neko se usudjuje reći Partizan ne doprinosi koeficijentu,dva puta ovo će biti treći da nije uspeo da udje u Evropu u 7 godina zvezdine dominacije.Ako već Partizan tone ne svojom zaslugom,onaj dvojac bi odavno otišao a svi znamo i zašto se to ne dogadja,neka tone i Zvezda,jeste ona ušla dva puta od prvog kola,samo zaboravljate da ste prvi put ušli posle skoro 30 godina ne igranja LŠ,drugi put je bilo teško mučenje i onda su se desili Omonija i Makabi.Ove godine Zvezda igra direktno jer je nesrećni Partizan pobedio Spartu,dok prošle godine smo ostali na 11 mestu jer je isti taj nesrećni Partizan pobedio Šerif i to mu je hvala,zato sada i treba da ispadne,jednu veliku 0.Trebao si i napisati da se bodovi brane,znači briše se zadnjih 5 godina,Zvezda je brzo napredovala na klupskom koeficijentu jer nije igrala 10 godina Evropu to ste zaboravili,niste slučajno bili tamo već zato što niste igrali Evropu i niste osvajali bodove,gotovo ništa nije branila,samo je napredovala iz godine u godinu.Ne znam koliko ove godine brani,a imala je 6,7,10,15 hiljada bodova,svaki put kada ne odbrani tone,plus pada kako klupski tako i državni koeficijent,već ove godine ima da nas pretekne 3-4 države.Prošle godine bodovi Partizan 12,Zvezda 6.5,Čukarički 2,čini mi se Radnički 1. a ove godine za sada imaš 0,već su svi otpisali TSC i Čukarički,ko će doneti makar približno isti broj bodova kao i prošle godine ne znam.Pare je Zvezda morala da pozamljuje da plati porez,pritom verovatno već unapred potrošila od lš,dug sve veći,nema šanse da je ispod 80 miliona.Svaki ne ulazak u lš za Zvezdu predstavljaće problem,zvezdin budzet je 50-55 po priči doktora jel misliš da može zvezda sama da toliki budzet ostvari,on računa unapred,ali ne ide baš sve po planu i kako on zamisli.Bolje i Partizan 0 da ima,nego da osvaja 6,7,8,12 i da neko kaže ne doprinosite....
P

Pera, ali ne ložač

pre 9 meseci

ajde lupajte minuse, drugo neznate... citiram "Najbolji primer dala nam je protekla sezona u kojoj su crveno-beli sakupili 6,500 bodova u LE, dok je njihov večiti rival u LK išao čak do 12,000"... a onda nas gurnete na 4 mesto... hvala na pažnji...
д

да, да...

pre 9 meseci

...забрањено вам је да будете први, а ко вам брани да будете други? 😂😂😂 Добро, забрањено вам је да будете други, будите трећи. Шта, ни то не можете? Забрањено вам је? Ок, ништа онда, позз
V

Vladimirc

pre 9 meseci

Druže, formulacija ti nije dobra. Pogurani ste na cetvrti mesto.
g

gost nezvani

pre 9 meseci

čemu očajavanje? ovo je logična posledica stanja u fudbalu. trpanje svih loptica u jednu vreću ne može da donese dobro. tek će da bude loše.
S

Sunking

pre 9 meseci

Jednom rečju, to je naš fudbal Ne znam dokle ćemo da se iznenadjujemo
A

Abra kadabra

pre 9 meseci

Ne. Jednom recju, to je MONOPOL beogradskih blizanaca nad srpskom ligom! E to je.
d

dell

pre 9 meseci

Kako su tačno ovih 6 zemalja osvojile manje bodova od nas kada smo mi osvojili NULA bodova? Osvajali su u minus?
P

Pele1

pre 9 meseci

Pročitaj tekst. Mi imamo 0,8 bodova zbog jednog direktnog predstavnika.
m

ma hoce

pre 9 meseci

bas ...a u jednu ruku i drago mi bas zbog te tvoje crljenke...
p

pdk

pre 9 meseci

Nema Zvezde, nema poboljsanja...ostali su amateri.
t

tako i treba

pre 9 meseci

Odlično, tako i treba. Ako ima pravde da se izgubi prolaz u LS zbog završnice prvenstva prošle godine. eto TSC i Zvezda imaju grupu sigurnu pa nek se bore za ono što im je dodeljeno
Č

Čuš

pre 9 meseci

Nek se izgubi, 4 kolo kvalifikacija za Bahara je zicer. Još malo pa će i TSC da vas prestigne u koeficijentu, a vi se brukajte i crvenite protiv Azea.
D

Djapex

pre 9 meseci

Ako Partizan ne udje u LK, ispadamo iz TOP 15, gubimo 2 mesto u LS i mesto u LE...
N

Nenad1246

pre 9 meseci

A šta će nam?
B

Balabala

pre 9 meseci

A ako Partizan udje onda necemo ispasti?!Koja grobarska logika,pa vi ne mozete Azere da dobijete a pricas o nekim bodovima u grupi.Zvezda sa ovom ekipom moze da krene i iz drugog kola i uvek ce obezbediti bar LE.Tako da treba da prestanete sa supljim pricama i pokusate da promenite nesto u svojim klubovima!
D

Djapex

pre 9 meseci

Nisam grobar... ali jednostavno da bi bili u prvi 15, treba nam 2 uspesna kluba u Evropi... na primer, prosle godine je partizan doneo 12,5 boda, CZ 6,5... pre toga CZ je vise donela... primer je Hrvatska gde samo Dinamo ulazi i pobedjuje u Grupama ( igrao 1/4 LE pre 2 ili 3 godine) i nije dovljno za top 15. Ova godina je, ili bila, prilika da se podigne nivo nase lige, 3 tima u grupnoj fazi je dobra finansijska injekcija i prilika da se dovedu kvalitetne igrace... jer ne verujem da ce na primer Kraso hteti da ostane u Zvezdu posle lige sampiona ( 6 utakmica), da igra celo prolece ligu koja je na nivo trece francuske ili nemacke lige ( osim CZ, Partizan, i mozda TSC i Cuka koji su nivo druge lige...)
G

Gost ali bukvalno

pre 9 meseci

Због ремија у Тополи кмечали су седам дана, екипа су много добра ал' брутално силована. А онда су Стару даму, или боље стару бабу, у сред лепог Новог Сада прегазили ко фап жабу. И то одмах сигнал беше да су они од свих бољи, све новине писале су по њиховој скромној вољи. У Европи страшни Сабах показа им стварно стање, доживеше од Азера мало групно силовање. Како ли ће врх екипа после овог да се дигне кад видимо свако мало силује их ко где стигне?!
O

Oleg

pre 9 meseci

Liga nam je i gora od trenutnog stanja... Kakav Cukaricki i TSC. Zvezda ce mozda da osvoji koji bod i to je sve. Sve ukupno ako zarade 2000 bice super. To su 4 pobede svih njih. Cukaricki protiv koga moze da igra? Samo na Balkanu.
S

Sabahovci

pre 9 meseci

Jedino Zvezda moze da donese bodove Srbiji i niko vise,svi ostali su obicni amateri!
i

imenaja

pre 9 meseci

Valjda je bio cilj da svi klubovi postanu amaterski, da bi Zvezda bila uvek peva
L

Logitech

pre 9 meseci

Jedino Sampion i najbolji klub sa ovih prostora C.Zvezda donosi bodove i rejting Srbiji,ovi svi ostali cisti amateri,nisu ni za Tadzikistansku ligu!
d

da,da,da...

pre 9 meseci

kad on ode i tu ce biti kraj sampionu otimacina...
D

Dragan Z.

pre 9 meseci

Najveći doprinos nacionalnom koeficijientu doneće srbski Bajern.
s

samo jedan covek

pre 9 meseci

Nedimovic efekat
d

d oridzinal

pre 9 meseci

znači ooet se čeka ZVEZDA da napravi nešto u evropi kako bi se ostali, pogotovo partizaiii, hvalio kako donosi bodove za koeficijent. interesantno! bio i biće komšija mali...
D

Danilo911

pre 9 meseci

Pa prosle god Partizan doneo 12000 a czv 6500, evo , ove godine vi donesite..to je ok..
G

GOROSTAS

pre 9 meseci

ZvezDa prolazi grupu Lige Sampiona. IMA DA PUCAJU KOMPLEKSI.
G

GostGostuje

pre 9 meseci

Cekaj , Zar Partizan ne donosi najvise bodova? Tako im je svaka istina .
Z

Zeleznik

pre 9 meseci

Pa i donosi. Jesi procitao tekst? Prosle sezone Partizan 12 vi 6.5 Opismeni se.
n

nekoizmase77

pre 9 meseci

Partizan je skupljao bodove kroz LK, a onda ste ga uništili
d

da li je

pre 9 meseci

realno da napišeš ovo,Bože mili!!
B

Bane15

pre 9 meseci

Ovaj komentar da se odstampa i urami. Mislim cirkus..sta reci
@

@nekoizmase77

pre 9 meseci

U pravu si unistili smo vas,al u derbijima,za 5.god niti jedan pobedili niste!
D

Dubra84

pre 9 meseci

Zvezda je dovoljno jaka i dovoljno ima jak koeficijent da uvek igra LS, kroz kvalifikacije ili direktno nije vazno, mozda i bolje kroz kvalifikacije, zanimljivije je... A komsije sto su sejali sad neka zanju...
D

Dragan Z.

pre 9 meseci

Videli smo kako ste pos Stankovićem tri puta prošli u kvalifikacijama za LŠ. Brzo zaboravljate.
@

@Dragan

pre 9 meseci

Rece navijac kluba koji titule video nije cak 7.god a LS igrao nije preko 25 punih godina,cisto da podsetim!
Z

Zeleznik

pre 9 meseci

LS smo igrali 2010. Ako je tebi to pre 25 godina onda pod hitno na doskolovavanje.
N

Nacionalni koeficijent je briga za manje klub

pre 9 meseci

Kao navijača Zvezde, baš me briga za nacionalni koeficijent. Zvezda treba da gleda isključivo svoj koeficijent i da ga gradi kao što ga je godinama gradila. Zvezda će i sledeće godine moći igrati direktno u LŠ, bez obzira kakav nac. koeficijent bio, ali je potrebno da osvajač LŠ obezbedi igranje LŠ kroz svoju ligu i da Šahtjor, Bazel, Dinamo Z i Slavija pre svega ne osvoje titulu, budući da Šahtjora i Bazela teško može zaobići po koeficijentu, iako je Bazel ispao iz LK. Dinamo i Slaviju bi možda i mogla da ovi imaju kiks sezone, a mi ostvarimo neke velike pobede u LŠ. Tako da navijamo da Šahtjor, Bazel, Dinamo i Slavija ne osvoje svoja prvenstva, da osvajač LŠ izbori LŠ kroz prvenstvo i eto opet Zvezde direktno u LŠ i to u novom formatu. Titula se ne dovodi u pitnje, nemamo konkurenciju u Srbiji.
B

Baxter88

pre 9 meseci

Skroz tacan i realan komentar! Koji bre koeficijent, svako se bori za sebe!
S

Sabah 2.kom...

pre 9 meseci

Sabahudin muljaj.
D

Dale Ro

pre 9 meseci

Tako i treba, jedan covek je doveo do toga da mnogo nas navija protiv nasih klubova u Evropi i nada se da nikada vise necemo imati direktnog ucesnika u LS.
t

tačno tako

pre 9 meseci

to je krenulo od toleta i navijača bez struje !!
B

Bane15

pre 9 meseci

U to smo sigurni da ne navijate za srpske klubove, posto svi znamo odakle ste i sta vam je na srcu.
L

Logitech

pre 9 meseci

PUNA PODRSKA ZA DULJAJA I UPRAVU!👍
L

Logitech 2

pre 9 meseci

Bote, slab ti je pokusaj.
F

Fejnord 8.kom...

pre 9 meseci

Ono kad mislis da ne moze gore od Fejnorda i cak 8 komada...onda dodje Sabah(udin) koji postoji tek nepunih 6.god i vrati ih na fabricka podesavanja!
m

mile led

pre 9 meseci

Znaci sabahizan LS nece videti jos 80.god,to je extra👍
d

delegat

pre 9 meseci

Šta je problem što su četvrti i peti na tabeli doživeli poraze.. ništa čudno. Sad će Čuka i TSC da nagruvaju koeficijent kao i uvek. Pa tako je planirano, forsirano je da ta dva kluba koja redovno plaćaju porez budu perjanice srpskog fudbala naravno uz neprikosnovenu miljenicu vlasti u koju je uloženo u zadnjih 10 godina toliko da može sama da drži koeficijent.
D

DDF

pre 9 meseci

Tsc i Cukaricki posluzice protivnicima kao"patka za punjenje",realno stanje nase lige su dokazali Vojvodina,Tsc,Partizan
S

Sabahovci

pre 9 meseci

Pa tako ti je to kad amateri ne mogu da pobede ni 4-ti tim Azerbejdzana!
R

Realnost

pre 9 meseci

"Najbolji primer dala nam je protekla sezona u kojoj su crveno-beli sakupili 6,500 bodova u LE, dok je njihov večiti rival u LK išao čak do 12,000. A lako je mogao i više da ga Šerif nije iznenadio u 1/16 finala. Bez Partizanovih bodova ove jeseni, utisak je, ne piše nam se dobro. " OVO JE CELA POENTA,da je Partizan igrao i radio za "nacionalni interes" a u realnosti da se Tvorza i ekipa docepaju LS.Zato i treba da budemo na NULI pa neka galaktikosi iz rupe osvoje igranje u bilo kom evropskom kupu.
N

Nismo sakupljači bodova

pre 9 meseci

Zvezda ne može da igra LK i sakuplja bodove protiv žnj timova jer smo šampioni i cilj nam je igranje sa najboljima u LŠ.
4

421

pre 9 meseci

Sad ispade Partizan igrao pro bonno i da nije naplatio te bodove sto je osvajao. Pa Zvezda ce svakako da igra evropu ali ovo na sta je Partizan spao je sramota. Lepo rece Pantic u svom onom svom ludilu: "Djukicu su zvizdali i terali ga kad je prezimeo u Evropi i tad nisu bojkotovali". Poenta citave price. Kupljena tribina, kupljena uprava a preostali navijaci Partizana se presaltali na kosarku.
I

Irska

pre 9 meseci

Od Partizana se ocekuje da udje u LK i uzme dosta bodova, ali ovaj poraz od Sabaha je jak samar…Koliko ce Zvezda moci uzeti bodova u LS videcemo, a od TSCa i Cuke ne ocekujem nista, oni se us*ru kad god igraju Evropu, th mislim na Cuku.
M

MileBGSenjak

pre 9 meseci

Tako je kad za bolje nismo. Jos samo da UEFA izvadi iz fioke dosijie AIK banka i veoma sumnjivo otprisano potrazivanje od preko 30mil AIK banke na koje je imala upisanu hipoteku na stadion CZ. I da se samo malo pozabave sumnjivim situacijama na utakmicama CZ pa da kao Skenderbeg dobiju 9 god zabranu izlaska u Evropu. Tad ce sve doci na svoje nadam se, liga ce biti smanjena na 10 ili 12 klubova, isto tako i druga i treca liga sa po 12 klubova - bez sumnjivih filijala. Pa jovo nanovo ako Bog da od zdravih temelja i sa ociscenim korovom u FS i Sudijskoj. Bez drasticnog upliva sa strane nazalost sami to nikad necemo srediti
c

crvena.vrana

pre 9 meseci

Inteligencija 🤏
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Ja ne shvatam ljude prvi put u istoriji imamo 5 predstavnika a ovi pljuju državu, neka logike, neka mi neko odgovori, prošla vlast je sve učinila mnogo bolje i mnogo više ali smo uvijek imali 4 predstavnika...
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Mislim da nam Ukrajina neće biti velika opasnost, borba će biti sa Švajcarcima, Norvežanima i Dancima
C

CheGuevara

pre 9 meseci

Sistem takmičenja u našim ligama je dobar. Problem je u stručnosti i načinu razmišljanja. Najpre, srediti sudijsku organizaciju. Dovesti npr. Mažića da obučava sudije. Sudije moraju da budu objektivne i profesionalne. Dalje, trenerska škola. Dovesti nekog iz inostranstva za predavača koji zna posao. Krenuti od nule. Uvesti red medju menadžerima. Takodje, uvesti pravilo da kad klub prihvati ponudu za igrača iz inostranstva mora da prihvati istu takvu ponudu i od klubova iz Srbije. A ne, kao fol nećemo da jačamo konkurenciju. Uvodjenje dvojne registracije je prava stvar. I uvesti pravilo o jednom bonus igraču do 19 godina uz dva bonus igrača do 21 godine. Pa će biti i para i rezultata.
M

Maltese falcon

pre 9 meseci

Nista od bodova pre polivine Septembra, tada se pali masina, tada ce da grmi i seva 🔴⚪️
X

X

pre 9 meseci

Crno belo zlo mora da se ugasi
g

grgs

pre 9 meseci

Koliko bodova dobijaju TSC i Čuka kad uđu u grupu?
V

Vuc

pre 9 meseci

3 i 2.5 ali oni se posle brane.
e

exeee

pre 9 meseci

Ali kako? Zar nije receno da ce jsd jedini ponovo doneti bodove srpskom fudbalu? Kako sad to?
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 9 meseci

Pogledajte nam stadione. Tek ove godine Zvezda, Partizan, TSC imaju normalnu travu. Možda sam nekoga preskočio, ali šta je sa ostalima? Dalje. Trenerska struka. Riba smrdi od glave. Dobijaju se licence samo tako, treneri bez iskustva, sa zaostalom filozofijom fudbala se rotiraju po ligi jer naravno, nigde sa takvim pristupom sem ovde ne bi mogli da rade. Savez sve aminuje i skida kajmak. Ljudi na čelu klubova u dogovoru sa menadžerima. Talenti ili odu u Zvezdu i Partizan, ili što je sada češće odmah preko grane. Nameštanja, korupcija. Džabe nam stadioni ako nema ko da nam radi sa decom i da ih sutra zaštiti od lešinarenja.
G

Gledaoc

pre 9 meseci

Ajd manje više ovo je bilo očekivano da ćemo pasti jer realno osim Zvezde i Partizana u prethodnim godinama niko nije donosio bodove ali ovo što se dešava ove godine ne da nas neće održati u prvih 15 nego ćemo pasti ispod 20 mesta, a vrlo verovatno u skorijoj budućnosti nas pretiču Farska Ostrva jer igraju borbenije i sa srcem....Možemo da zaboravimo ovo sa TSC-om i Čukaričkim u Evropi. Jedino će prvak sigurno igrati u nekom od 3 evropska takmičenja, a ostali u rangu naučne fantastike. Ove godine jedino da Zvezda dogura daleko u Ligi šampiona pa da nam izvuče koeficijent i da se održimo koliko toliko. Šta drugo reći za fudbal u Srbiji.....UŽAS!
M

Matematika kaže

pre 9 meseci

drugačije. Onaj ko zna da računa kad se prebroje svi bodovi Zvezde i Partizana ne bi bili dovoljni da Zvezda ide direktno u LŠ. Jedan veliki udeo ima i Čukarički u tri sezone koje su uračunate i koje važe za ovu sezonu Čukarički je skupio okruglo 20 bodova (sezona 2019/20 dve pobede protiv Banantsa i remi protiv Moldea 7 bodova, sezona 2020/21 takođe 7 bodova 4 protiv simgaita i 3 protiv Hamarbia i prošla sezona 6 bodova šest protiv Luksemburžana i nažalost ništa protiv Tventea) tj matematika kaže da su doneli 5 koeficijent bodova i da nije bilo njih Srbija bi bila na 19 mestu ispred Grčke i Hrvatske. Verovatno bi na kontu Srbije bio i veći koeficijet da nije bilo nezakulisanih radnji na utakmici Spartak - Radnički Niš kada je osuđen i bio u zatvoru glavni sudija tog meča a oba tima završila u evro takmičenjima a Čuka izvisila a i one krađe na utakmici Čuka - Radnički Niš dosuđen nepostojeći penal za Radnički i isključena dva igrača Čuke i kada su svi igrači Čuke posedali na travu u znak protesta. Isto tako gle čuda opet Radnički Niš u zadnjeg kolu na Čairu pušta Javor da pobedi da bi zahuktali Čukarički izvisio za plej-of (tada su se delili bodovi na kraju regularne sezone) i gotovo izvesno ulaska u evro takmičenjima. Inače tri dana kasnije Radnički i Javor igraju prvo kolo plj-ofa i Radnički glatko pobeđuje Javor 5:1 (inače ta isti Javor te godine celu sezonu nije pobedio u gostima izuzev te utakmice u 30. kolu). Gotovo je izvesno da bi Čukarički da je te dve sezone igrao evrotakmičenje gotovo sigurno uzeo više bodova nego što su Spartak i Radnički Niš zajedno uzeli te dve sezone, bar po prikaznim rezultatima i dve sezone pre toga kada su pobeđivali dva puta Domžale, Ordabaši i jednom tadašnjeg prvaka Mađarske Videoton (današni Fehervar) i jednom Gabalu tada moldavskog vicešampiona i kao i rezultatima koje sam nabrojao koje su se dogodile zadnjih tih godina. Sve u svemu matematika kaže da je Čuka srpskom koeficijentu doneo oko 13-15% od sveukupnog broja bodova. Gotovo je izvesno da će i ove sezone doneti više nego Vojvodina i Partizan zajedno a nije nemoguće da i od TSC. E sad koji nevole matematiku tj granu matematike koj se zove statistika to vam je što vam je pa sa ostalim balavcima koji nevole klub sa Banovog brda lupajte minuse i tražite nebulozne razloge da ih pljujete. Nadam se da će leskovčani shvatiti kaka im se prilika ukazuje i podržati Čukarički u evrotakmičenjima i da se neće desiti slučaj kao sa Tventeom u Humskoj da grupica od 10-15 navijača među kojima i jedan roditelj sa detetom od 7-8 godina nivija za goste i raduje se njihovim golovima i nazivajući igrače Čuke ciganska filijala i ciganske p...ke pogotovo one koji su nekad bili ili dresu najlućeg protivnika. Sportski pozdrav.
f

fusbaler

pre 9 meseci

nasa liga je velika prevara ne znam sta ocekujete kad nama nema ko da igra.Zvezda moze neki bod da uzme ako prodje kao treca u grupi, partizan se bruka i jako slabo igra nece ni u lk da udje, vise ni dva kluba nemamo koji mogu da igraju Evropu.Tsc i cukaricki, vojvodina to je skroz propalo
K

Kumovi Vrbas

pre 9 meseci

Vi zaista niste normalni, od raspada SFRJ mi smo prvi put nakon 30 godina u top 15, a ispascemo za sezonu ili dve iz njega, i pitanje je kada cemo da se vratimo, jer nam se brisu veliki koeficijenti, 2 puta po 6000 a onda 9500. Pre cemo do 2026 da padnemo na 25 mesto, nego sto cemo se vratiti u top 15 ako ispadnemo. Zvezda Ligom Sampiona samo gubi bodove za nacionalni i svoj licni koeficijent. Zvezdi se sledece godine brise 7 bodova, pa 6, pa 10, pa 15...a u LS nece uzeti 2 boda za klupski koeficijent. Zvezda za 3 godine nece biti nosioc ni u 3 kolu kvalifikacija za LS, a krenuce od 1 kola. Sto se tice Partizana ako ispadne od Sabaha on nece sledece godine biti nosioc u 4 kolu kvalifikacija za LK.
q

qwertrewq

pre 9 meseci

Pa?
M

Mile led

pre 9 meseci

To je rezultat namestanja u prvenstvu pa ih ajzerberdzanski klub razneo
A

ApsolutnoJa

pre 9 meseci

Cekajte, dolazi i Cukaricki ovde!
m

mishko

pre 9 meseci

Samo privatizacija i ništa drugo. Naravno sve rukovodioce u srpskim fudbalskim klubovima prethodno temeljno istresti iz gaća i procesuirati ih za sva krivična dela koja su potencijalno učinili.
J

Jolo

pre 9 meseci

Sve i da Partizan nekim cudom prodje dalje, u plej ofu sa ovakvom igrom nema sta da trazi. Ostacemo dakle sa tri kluba u Evropi. Zvezdi ako se posreci zreb, mogla bi da izboksuje jednu pobedu i dva neresena rezultata. TSC je bez sansi u LE, jedan neresen rezultat bi bio puna kapa. Cukaricki ako bude imao srece sa zrebom, moze da pokupi nekoliko bodova ali ne i da prodje grupu. Mislim da su takvi rezultati realnost, i ovo je ocekivao svako ko je bio svestan kvaliteta nase lige.
A

ApsolutnoJa

pre 9 meseci

Vi novinari ste previse mekani sa naslovima, umesto da napadate struku klubova i pitate zasto je to tako vi se smilujete sa izjavama Duljaja, Lazetica i Bataka koji su postali ustanovljeni sablon gde sce vec sta unapred da kaze.
C

Calov

pre 9 meseci

Zbog ovakvih klubova i lige i igramo kvalifikacije za LS,umesto lepo ko ljudi da imamo zagarantovano mesto u LS i svemu sto ona donosi,pa onda da se izgori za to prvo mesto u ligi,ljudi bi imali sta da vide na utakmicama i derbima.Ovako utakmice nase lige je vrlo tesko gledati

FicaKg

pre 9 meseci

Скроз очекивано, која год земља да је дошла у топ15 клибова и следећу сезону почела са 5 клубова ту је кренуо пад, Хрвати, Турци, швајцарци. Бар ове две године да уживамо са 5 клубова, 3 у групним фазама
b

batabane

pre 9 meseci

Tražili ste ,sad gledajte.Sistematski uništavate Partizan.Naravno mislim i na vas novinare,medije.Sinhronizovano i organizovano.Sve iz jedne iste kuhinje.Samo cu navesti poslednji primer zdušnog objašnjavanja kako penal za Partizan protiv TSCa nije postojao.Smisljeno se pokazuje ugao iz kog izgleda da golman odbija loptu.Suštinsku akciju i pravi utisak izbegavaju da prikazuju,i komentarišu.A lepo se videlo,kako u direktnom prenosu ,tako i iz nekih uglova,da igrač apsolutno kontroliše loptu,i da golman jedino može do nje po riziku da pokupi igrača,a što se i dogodilo.O različitom kriterijumu za faulove i kartone,je tek priča za sebe.O održavanju V V na čelo Partizana da ne pričam.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Jeste dovlačite fudbere za milione,a mi za džaba,a vas uništavaju.
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Ne moze se nista na silu. Mislili smo da na kvarno zadrzimo ovu poziciju na UEFA rang listi, kao ajde da drugo i trece mjesto u prvenstvu bude neko drugi jer moze Partizan uci u grupu i kroz kvalifikacije, i prc. Naravno da ne moze. Ne mozes non-stop nesto unistavati i onda kad dodje stani-pani ocekivati rezultat. To samo neki nas genijalac moze da smisli. Imacemo tri predstavnika u grupi ove godine i vise nikad. Odlicno planiranje od strane drzave i FSS-a. U buducnosti ce ulazak u bilo koje takmicenje u Evropi za bilo koji od nasih timova biti misaona imenica.
z

zlatko goat

pre 9 meseci

bitno da je mezimica podnamirena
B

Bane15

pre 9 meseci

Objasni... sa cime? Niste li vi isto mezimac ..samo zagrebacki?
K

Kurta & Murta

pre 9 meseci

"...a lako je mogao i više da ga Šerif nije iznenadio u 1/16 finala..." E, pa eto...Nije mogao više!
F

Fmstereo

pre 9 meseci

Lagano ima tek utakmica negde oko 18 ima da ima bodova
z

zauzeto ime

pre 9 meseci

kad ne budemo vise imali ni 1 predstavnika u LS mozda drzava shvati da nije fudbal samo zvezda ......... za koeficijent ti trebaju i ostali, samo vi forsirajte zvezdu i ne dajte drugima da se takmice u nasem prvenstvu ............. privatizacija
N

Nele 007

pre 9 meseci

I kakve veze ima drzava kad Zvezdi daje Uefa... Zvezda odradila kvalitetno prelazni rok... partizan nije...smesna vam je alibi prica jer vi stvarno nemate kvalitetnu ekipu koja moze da skuplja bodove ni u LK
v

v1ad

pre 9 meseci

Ali grobari koji od svog poraza naprave nekako krivicu Zvezde.
s

smejurija

pre 9 meseci

ahahahaah sta vi pisete nakon sto ste se obrukali .... e koji ste nesrecnici
k

komedija sa vama

pre 9 meseci

ko forsira zvezdu da li ste vi normalni? pogledaj koliko je zvezda prodala igraca a koliko vi

Chiske

pre 9 meseci

Slazem se samo bih umesto zvezda stavio blizanci. Da se razumemo, zvezda bod uzeti nece u LS... Tako da bolje da paze kome ce sada da se rugaju... Navijam za sto manji koeficijent!
p

postic

pre 9 meseci

pa lupas gluposti,nzmZvezda da zabrani nekom da kupi igrace i da se pojaca
B

Butragenjo

pre 9 meseci

Ovo je sve preslikano iz Tole-vole ere, ali tada vam bilo lepo i smejali ste se Zvezdi na uvedenu pomoc sa SMS porukama, samponima, pecurkama...
G

Goust

pre 9 meseci

Slazem se s tobom da Zvezda ne moze sama da vuce, ali Zvezda se izborila da i drugi imaju priliku da igraju evropu. Cuka i TSC zagarantovane grupe LK
b

bkcu

pre 9 meseci

Hahahahahahahahahah pa sta je Zvezda kriva što Tsc dobije 15miliona i ne dovede ni jedno pojačanje.
U

Urgija

pre 9 meseci

Imali ste šansi, ko zna koliko. Kanta vas ko stigne, sada i Azeri vas otresli kao slinu, ali ne Zvezda je kriva! Tako vam se i vraća.
д

дани

pre 9 meseci

па глупане трудите се...Не можемо вас ми стално вући
m

maestro

pre 9 meseci

Samo vi nastavite namerno da gubite... hahahaha 🤣😅 placi moli hitnu pozovi
B

Brateee

pre 9 meseci

Iskreno, davno gluplji komentar nisam procitao...
G

Gostoljubiv

pre 9 meseci

Komentar nigde veze sa vezom
@

@zauzeto

pre 9 meseci

A znaci drzava ti kriva sto ste pukli od konobara iz Azerbejdzana haha...🤣
D

Dubra84

pre 9 meseci

Druze Zvezda ce igrati evropu svake god, a vama niko nije kriv sto ste kupovali titule, sto ne jacate tim, i sto bacate pare na propale igrace. Zvezda zaradu od LS prenosi na tim, i ne govori o zastiti i stitu sudija kao vi, koji insistirate na tome. Nema dobrih sudija po partizan u evropi samo pravednih i nema saopstenja, nego zasuci rukave i radi. Gde su vam navijaci? Gde su vam pare od ulaznica? Gde novac od transfera? Zvezda je za Erakovica samo dobila 8 mil, a vi? Zvezda za transfere ove god potrosila manje od 2 mil, a zaradila od transfera 12 mil, partizan potrosio 4 mil, a zaradio 2 mil... Pa sta onda kukate, sad javno trazite pomoc drzave, Zvezda niti je trazila niti je dobila, nego Terza je Madjija...
D

Dubra84

pre 9 meseci

Jel vam drzava kriva sto vam bjeze igraci od 7 mil evra, Asano, Dijabate, itd... bjeze jer vide da ste prevaranti
S

Statističar

pre 9 meseci

Pa ne znam kako se to sad najednom čudite, ovo smo znali da će se desiti još pre 2 godine. Sistem je napravljen tako da se vrši konstantna rotacija manjih država, u smislu da je daleko lakše ući u 15 najboljih nego li tu i ostati. Ove godine smo ušli mi, a ispala je Turska, prošle Kipar, a ispala Češka, godinu pre ušla Škotska a ispala Hrvatska, Hrvatska je ušla nakon što je ispala Švajcarska i tako dalje. Sad je možda naš red da ispadnemo (nadajmo se da nećemo), jer nam se bodovi koji osvojimo dele sa 5 i igramo mnogo teža takmičenja (Zvezda u LŠ, TSC u LE, Čukarički u LK), a, na primer, Norvežani da uđu, jer im se deli samo sa 3 i to imaju dva kluba (Bode i Rozenborg) u LK. Naravno, to ne umanjuje činjenicu da su i Vojvodina, i TSC, i Partizan morali mnogo bolje, ali nije ovde ništa specijalno neočekivano.
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Dapace, meni je sve ovo i vise nego ocekivano. Samo sto ce povratak nazad u top 15 liga poslije ove katastrofe biti manje-vise nemoguc za nas. Posto si statisticar, vjerujem da ces vrlo brzo izracunati koliko smo se ove godine unazadili. Nisam pristalica teorija zavjere, ali nisam ni toliko naivan pa da ne primjetim da je Partizan bas prosle sezone od svih mogucih sezona odlucio da bude najgori od osnivanja i serijom poraza na kraju sezone dopusti da ga na kraju preteknu i TSC (drzavni projekat) i Cukaricki (privatni projekat). A pazi cuda, po prvi put u istoriji nase lige drugo i trece mjesto ti garantuju grupnu fazu u Evropi ove sezone. 1+1=? Samo, ko god je to sve tako lijepo isplanirao, nije bas puno razmisljao o buducnosti.
n

nije tri nego 4

pre 9 meseci

Norvežanima se deli sa 4 jedine 4 zemlje kojima se deli sa tri su Crna Gora,Severna Makedonija, Island i San Marino, sve ostale imaju po 4 predstavnika do 15og mesta onda se dobija i peti
F

Footix

pre 9 meseci

Upravo tako! Ljudi nikako da shvate da je sudbina osrednjih liga poput nase da je na stalnoj klackalici, malo se penjes, malo spustas. Svi slicni nama su imali taj scenario, popnu se neko do 11. mesta neko do 14., i onda kad im se prosiri na konto toga broj klubova u Evropi, sledi nekom blazi nekom tezi pad, jer te lige nemaju dovoljan broj kvalitetnih klubova da na duze odrze tako visoko mesto. Naravno da smo znali posle uspona na 11. mesto da iznad toga nece ici i da sledi neki pad, sad da li ce biti izvan top 15 odmah, nadamo se da nece i dalje ima realne sanse da tu ostanemo, ali neki pad je morao da usledi. Sve se to kako kazes isto dogadjalo i Kipru i Ceskoj i Danskoj i Hrvatskoj i mnogima pa ubrzo ce i Skotskoj i Austriji. To je sudbina svih liga izvan top 5 + Portugal, Holandija. Pa jedna Turska sa takvim ulaganjima je pala na 20. mesto, a neko ovde ocekuje da Srbija zadrzi godinama 11.?! Po tome se vidi koliko ljudi nemaju veze sa fudbalom. Polako, uzece se neki bodovi i ove godine, manje nego prethodnih ali uzece se.
L

Ligaa

pre 9 meseci

Norvezani dele sa cetiri a ne tri, Molde,Bode,Rozenburg i Bran.
M

Mile led

pre 9 meseci

Ostaje jsd bez 7 miliona evra, sledi katanac
N

Nele 007

pre 9 meseci

Stvarno ce katanac na partizan... zamisli oni kobajagi hoce namerno da gube...to je laz oni nemaju znanje da dovedu kvalitetna pojacanja koja ce da skupljaju bodove.da su igrali kvalifikacije za LS primili bi pet komada... sramota je da budes izdajnik roda svog a Zvezdi ne mogu nista jer ne igra koeficijent vec igracki kadar
F

Fmstereo

pre 9 meseci

Opusteno ljudi sve je ovo normalno, kolo se vrti od 10 do 20 mesta, kraj ce da kaze. Zvezda, Tsc i Cuka imaju sve skupa 18 meca mora tu doci neki bodovi, nadamo se i od Partizana mozda je samo lose vece bilo.

Chiske

pre 9 meseci

Niti jedan jedini bod nece doci. Ne zavaravajte se...
а

армата

pre 9 meseci

нажалост криви се држава итд. Пита ли се ко за паре од Садика, Асана, Суме, Дијабатеа, итд итд...против Сабаха бити онако инфериоран а тражити у првом колу проблеме око судија у мечу обостраних грешака.
N

Nele 007

pre 9 meseci

Nije drzava kriva vec strucnjaci iz humske koji su doveli nekvalitetne strance...Uefa daje Zvezdi...sta bi oni na silu do titule da nece na silu i do titule u LS
T

Tako je to

pre 9 meseci

Kad drzava ne da Novom Pazaru da udje u Evropu
N

News

pre 9 meseci

Pazar imao najvise penala i da nema drzave bi igro drugu ligu
v

vroom

pre 9 meseci

Pa u Evropu se ne moze kao sto se ulazilo u prvu ligu, za Evropu mora da postoji neki red....
M

Makarinjo

pre 9 meseci

Pod hitno da se smanje 1 i 2 liga i da se uvede 3 liga. Ta 3ca liga da bude filter liga i da se smatra profesionalnom gde svaki tim mora da ima omladinsku ekipu. -Tacno propisati minimalne uslove za svaku ligu i pridrzavati se toga. -12 ekipa i neka se igra trokruzno, ukupno 33 utakmice svako . -Poslednja dva ispadaju , nema deljenja play in/out. -U drugoj isto 12 ekipa ,prvi ulazi direktno, a 2-5 igraju međusobno baraž. Iz lige ispadaju 2 kluba i isto sa trecom ligom . Bukvalno vise od pola lige bi se borilo za ulazak u veci rang, a isto tako bi lagano mogli i da ispadnu cim se opuste malo. Nije uopste logisticki zahtevnije nego do sada . -Za 4 rang ostaviti srpske lige kako su i sada. zamislite trecu ligu onda 1 ulazi u drugu, baraz od 2 do 5 za ulazak u visi rang,a ispadaju 4 ekipe od 9 do 12 mesta.
a

amaterizam

pre 9 meseci

Kakva bre treca profi liga, mi nemamo finansije ni infrastrukturu ni za prvu ligu kakva je sada.
M

Mareence

pre 9 meseci

Sve si u pravu, samo bi po meni bilo bolje 10 klubova u 4 kruga, 36 kola bez plejofa i plejauta. Sportski pozdrav!
M

Mareence

pre 9 meseci

Sve si u pravu, samo bi po meni bilo bolje 10 klubova u 4 kruga, 36 kola bez plejofa i plejauta. Sportski pozdrav!
:

:) :)

pre 9 meseci

Aaaa ko će to da finansira…država novac daje uglavnom u 2 kluba a privatnici neće jer se ne isplati(ne mogu da se takmiče sa 2 kluba koja finansira država)… Zato smo stalno u začaranom krugu! Moraju ista pravila za sve, a pošto država nema dovoljno da isto finansira sve onda je jedino rešenje privatizacija!!! Lepo svi od nule pa da se vidi ko bolje radi kada daje svoj novac
s

soko

pre 9 meseci

Znalo.se pre pet godina gdje ce zavrsit Partizan za dve gdine ceka ga druga liga takva je stvarnost.
S

Sudija33

pre 9 meseci

Забрињавајуће што се навијачи партизана фокусирају уместо на пропаст сопственог клуба и амбис пред којим су, више ликују пропасти националног коефицијената и тобожњој штети црвене звезде. Тужно.
n

nR

pre 9 meseci

Drzava ubija Partizan. Tu navijac ne moze nista. Bolje mrtav Partizan nego da bude drugi i pravi Zvezdi lazni alibi.
r

realista007

pre 9 meseci

Kad bi se malo zapitao zasto je to tako, bilo bi ti jasno…
B

Bane74

pre 9 meseci

@nr...tako je, ne trebate nikome. Ko vas ugasi glasacu za njega dok sam ziv
m

mile led

pre 9 meseci

Dodajte još 06 zvezdinih I obaranje rekorda u negativnoj gol razlici
д

да, да...

pre 9 meseci

...то ми нешто познато, а да, то сте рекли и претходна два учешћа 😂😂😂 а последња победа Партизана у Купу шампиона, у Лиги шампиона нема победу, била је док је у Звезди играо Дуле Савић 😂😂😂
Ч

Чокот

pre 9 meseci

За Звезду се још не зна, али смо зато видели на делу партизан. Клуб који је настао јуче, одучио громаду од фудбала.
N

Nele 007

pre 9 meseci

Pa nije Zvezda amaterski tim da izgubi od sabaha... Zvezdin koeficijent jos ce da raste...vazno je da Terza sledeci prelazni rok odradi jos bolje... koeficijent ne igra vec igracki kadar..moze se cak i iz prvog kola do grupne faze LS
n

nR

pre 9 meseci

A da gol razlika se brise. Nema istorije ucesca grande Zvezdice. Ne vaze se silni golovi u mrezi. Bitno je ucestvovati. Crveni so**vi..
9

985

pre 9 meseci

Savršeni pokazatelj da nam je fudbal živo sr..e!Katastrofa živa! Niko jednu pobedu da zabeleži ili nereseno makar. Nemojte sada te price kako su ovi-oni jači! Svi igraju fudbal! Ne nego nasi navikli na čunga lunga ligu i igraju kako igraju jer je sve namesteno! Pa rodjaci ovako se ne ide u Evropu!
д

дани

pre 9 meseci

не стављак Звезду у исти кош са вама
M

Mile led

pre 9 meseci

Idemoooo
N

Nele 007

pre 9 meseci

Kako ko neko u drugu ligu a neko postace Evropska Zvezda
P

Pa dobro

pre 9 meseci

Imamo 3 kluba u grupama, nakupiće se tu neki bodovi. Zvezda kao najboljim klub ikada iz istočne Evrope, naravno da će biti bar treća i da ćemo dogurati bar do četvrtfinala LE. TSC će imati minimum pobedu i nerešeno u LE, a Čukarički može proči grupu u takmičenju sirotinjskih klubova. Od klubova bez istorije ništa ni ne očekujemo, ako donesu išta super.
z

zauzeto ime

pre 9 meseci

a koji ce od ta 3 uzeti neke bodove? zvezda mozda , cuka ako uzme 2 neresene da se sutaju u dupe, kod tsc-a u LE nevidim sanse za bilo kakve bodove sa slabijom ekipom nego proslogodisnjom
N

Nele 007

pre 9 meseci

Zvezda ne zavisi od partizana i pgotovo se ne sekira zbog kompleksa grobara koji hoce da uniste srpski fudbal zbog interesa kluba
O

Opusteno

pre 9 meseci

Svi rezultati do sada su po meni ocekivani, i pre zreba sam predpostavio da Vojvodina ispada Partizan tesko do grupa a TSC i Cukaricki ce igrati LE i LK i tamo ce imati sta da kazu i uzeti sigurno lepih bodova... Zvezda mnogo zavisi od zreba ali 3-7 bodova je realno. Cenim da cemo na kraju biti na oko 5 bodova za nacionalni koeficijent
Г

Гос'

pre 9 meseci

Што би реко Мута Николић:" па шта се чудите?! Све је то нормално"
L

Looool

pre 9 meseci

Ma jsd je jedini klub koji donosi bodove, nesto ovo nije tacno proverite molim vas :)
И

И

pre 9 meseci

"I jedna reč koja najpreciznije opisuje našu trenutnu situaciju: zabrinjavajuće." Nisam baš siguran da je to prava reč, ali dobro, bićemo fini.
G

Gost1324

pre 9 meseci

Terzic je rekao ne treba nam jak partizan... Sad neka zvezda vadi koficijenat.
n

nick123

pre 9 meseci

Zvezda ga je donela ,zvezda ce ga i vratiti
G

Gost13

pre 9 meseci

Zvezda može i od prvog kola što je pokazala više puta. A klupski koeficijent nam je dovoljno dobar da smo uvek nosioci. A vi gledajte kad će vam se opet ukazati ša sa za kvalifikacije za LŠ sa druge pozicije.
Ч

Чокот

pre 9 meseci

Е, нека си се ти нама наљутио! Какав коефицијент?? Ма, намерно губимо, у инат Терзићу?!
N

Nele 007

pre 9 meseci

Smesna alibi prica grobara... Hahahaha pa oni nemaju kvalitet za sakupljanje bodova ni u LK... drzava nije ni trebala da im plati licencu kad su nestrucni te pare su mogli da daju Cuki ili TSC ili Vosi da se bolje pojacaju
D

Dubra84

pre 9 meseci

Zvezda je dovoljno jaka i dovoljno ima jak koeficijent da uvek igra LS, kroz kvalifikacije ili direktno nije vazno, mozda i bolje kroz kvalifikacije, zanimljivije je...
S

Sega89

pre 9 meseci

Tek je počela sezona…sve će to Zvezda iznevelisati nemoj da se brinete…
G

Gandalf.treci

pre 9 meseci

Pa sa par remija i eventualno nekom pobedom ako je i ostvari teško da će usta da iznivelise i da vadi kad se sve deli na 5...biseru jedan. Vidim ja da će te vi vrlo brzo natrag u drugo kolo kvalifikacija. Al sta vas briga vi ste Srbski Bajern, ne trebaju vam jaki timovi u domaćoj ligi. Nzm ni što se uopšte i igra...
N

Nele 007

pre 9 meseci

Zvezdi treba jaka liga a ne jak partizan... partizan je taj kome ne treba jaka liga vec jak partizan a onda naidje Samrok
д

да, да...

pre 9 meseci

...али ће Звезда опет играти Лигу шампиона, бар 2, 3 у наредних 5 година, а ви како те? 😂😂😂
C

Cer

pre 9 meseci

Igrace ove sezone, a onda ce od sledece morati u kvalifikacije, gde vrebaju Serif, Haifa...
д

да, да...

pre 9 meseci

...вребали и Ред Бул Салцбург, Копенхаген, Јанг Бојс 😂😂😂 слабо им је то вребање помогло.
3

399393

pre 9 meseci

Sve dok ne vreba sabah dobro je 🤣
@

@Cer

pre 9 meseci

Pa sta ako vrebaju ne igra koeficijent vec igracki kadar..smesna je alibi prica grobara jer partizan ne gubi namerno vec nema kvalitet za sakupljanje bodova ni u LK... Zvezda mora jos da ojaca igracki kadar i onda moze iz prvog kola da obezbedi grupnu fazu LS
n

nR

pre 9 meseci

Zaboravio si Omoniju prejaku! Svaka cast Partizanu napokon su shvatili da odmah ispadnu!
ц

црно на бело

pre 9 meseci

Као што сте игеали и претходних година...славите национални коефицијент што сте ушли директно, иначе би "српски Бајерн" опет налетео на Омонију,Шериф,Макаби...прошле године пројектовани за 1/2 ЛЕ,па фењер у "групи смрти"...