Komentari na vest

UEFA pokrenula postupak protiv Partizana zbog navodnog rasizma

a

apsurd

pre preko 2 godine

Ako je Chelsea=ČelSi, da li je onda rasism=rasiSam ili je ipak Chelsea=ČelZi, a rasism=rasiZam?
M

Milan Galic

pre preko 2 godine

Pokazite snimak i uhapsiti snimatelja.Ono sa Ibrahimovicem smo videli ludaka.Nemojte da radite protiv svojih kao 1940g.Kosta ce vas to.Znamo mi da su Partizanu najveci protivniciUEFA+LAKOVIC+SURBANOVIC+AV.
M

Maleni

pre preko 2 godine

Zatvorice im stadion 100% a to znaci da grupu proci nece... koliko glup moras biti, kao i nasi sto kriju onog sto je ibru proziva. Takvi likovi moraju da snose posledice.
I

Izbaciti iz evrope

pre preko 2 godine

Izbacivanje iz svih evropskih takmicenja,jedina pravedna kazna za najgore vredjanje u istoriji sporta!
z

zeks pantic

pre preko 2 godine

onda i vas zbog ibrekadabre
G

Gost77o

pre preko 2 godine

Nisu mi jasni ti mozgovi.. SUMA, RIKARDO.. izmedju ostalog su crnci... Tako da taj što vređa, vređa i svoje... Ali sta pileći mozak zna koliko je 1+1....
G

Gost357

pre preko 2 godine

За Звезду је боље да Партизан игра Европу. Буде ли Партизан само на једном фронту (Супер лига) тешко Звезда узме титулу са оваквом игром. Па први дерби се игра три дана после уткм Звезда - Брага!
0

0211

pre preko 2 godine

Znaci i ti verujes u ovaj imaginarni niz? kao onaj niz nakon nove godine bez napadaca? realno, za mene i tebe bolje je da se ova liga ugasi kao i oba kluba. Ne samo za tebe i mene, nego za celu naciju.
M

Madres egoistas

pre preko 2 godine

I to na vasem stadionu po ko zna koji put za redom bas kad se igraju mecevi u evropi, pa posle sve je cisto oko zreba Zvezda namesta, citam da nam i uefa namesta zreb, jedan vas korisnik tastature ima bujnu mastu.
C

Crvke

pre preko 2 godine

Znaci nasu zemlju i klubove realno UEFA mrzi iz dna duse i jedva ceka da neki delegat prijavi neku baljezgariju da bi drakonski kaznili klubove,a samo cu dati primer meni se cini navijaci Sparte su pre par godina usli na teren na evropskoj utakmici i probali da se obračunaju sa svojim igracima pa je Sparta dobila neku smesnu kaznu a zamisli da se to desilo nekom kod nasih klubova pa jedno deset godina bi sve klubove izbacili iz Evrope,,,,,
g

goust

pre preko 2 godine

To je sigurno zato sto smo nebeski narod.
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Нисмо небески али јесмо историјски и слободарски народ који нема колонијалну прошлост, па је апсурдно да они који су до пре неколико деценија имали расне законе док су код нас долазили студенти из целе Африке да се школују нас оптужују за расизам.
P

Partizanen321

pre preko 2 godine

Samo da kazem komsijama bolje po njih da ne prizivaju izbacivanje jer kad smo izbaceni one sezone zbog tuce protiv Zrinjskog uzeli smo kasnije duplu krunu
G

Gile 88

pre preko 2 godine

Mene kao navijaca Zvezde iskreno nije briga za nacionali koeficijent jer kad bi vi stvarno uzeli duplu krunu to bi bio samo po sebi dokaz da Zvezda nema kvalitet za Ligu sampiona a ja ne zelim da nam bilo ko bilo sta poklanja. Sta cemo mi u Ligi sampiona ako izgubimo titulu od Partizana ajde kup manje vise
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Kako da ne, brt . Hehehe
В

Видић

pre preko 2 godine

Ало људи шта вам је што пљујете, брат брата?? .... Сви смо Срби, опет она стара да комшији цркне крава! Срећни смо туђој несрећи! Битнија је нека Уефа(мафија). Доста ми је више тих црнца што су се сада погордили и понашају се ко примадоне са новим законима!!! Од свих Срба најгори су Хрвати и(ли) другосрбијанци!
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Prijatelju, mislio sam da ces reci nesto pametno, a na kraju rece nesto najgluplje sto si mogao reci. A kako bi bilo da prestanemo da vrjedjamo te ljude na rasnoj osnovi? I problem je momentalno rjesen. Jesi li kad razmisljao o tome, genije?
В

Видић

pre preko 2 godine

Немој то геније, довољно је легендо! Бато све најбоље.
I

Istina

pre preko 2 godine

A sta je lose rekao? Ja zivim u zemlji sa pretezno crnackim stanovnistvom i iako nisam rasista (bar nisam bio ranije) jesu majmuni, tj. stvarno nismo isti. Tesko za objasniti ali tako je.
S

Sniper

pre preko 2 godine

Zvezdu je pogodilo sto sreća što je ispala od Šerifa. Samo dragi bog je sprečio susret Dinama i Zvezde. Našlo bi se sigurno dosta retarda da skandira Ratku Mladiću, da spominju Srebrenicu itd itd... Izbacili bi Zvezdu iz evrope na jedno 5 godina
L

Leksilijum

pre preko 2 godine

Ne branim nikoga ali ovo sa rasizmom je postalo vise smjesno. Covjek imitira majmuma, crnac se uvrijedi. Pa jesi ti crnac ili majmun
G

Gos to

pre preko 2 godine

Crnac reći je za tvoju informaciju uvredljivo i rasistički. Mi u Srbiji nemamo generalno problem rasizma pa to tako i ne posmatramo, reći za nekog crn, a ne tamnoput može biti veliki skandal kao onomad kad je Toma Nikolić predsednika Kine nazvao žutim. Povik majmuna je jasan znak za vređanje i rasistički krik. Nismo ga mi izmislili al smo ga usvojili lepo
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Pa, sto ga onda vrijedjate na taj nacin? Kao ne znate da ce ih to uvrijediti? De, ne pravi se bar lud ako si vec rasista.
L

Leksilijum

pre preko 2 godine

Sto je crnac rasisticki a bijelac nije? Ti fudbaleri zarajuju dobro i fino zive ne bih rekao da iko od njih ima nekih vecih problema nego sto prosjecan covjek
m

mrrrk

pre preko 2 godine

A cekaj tebe mogu da zovu belac, a kad ti njemu kazes da je crnac onda je razisam
B

Bbqqgg

pre preko 2 godine

Alo vi sto drmate koseve gadjate trenere urin kesama ili ih pljujete nemojte da moralisete
G

Gile 88

pre preko 2 godine

A sta ce tebi kosarkaski komentar na vest iz fudbala
Ш

Шпе

pre preko 2 godine

Опет ће се џабе радовати навијачи умишљеног "великана" пошто нас неће избацити. А у децембру ће бити презадовољни када буду играли "лигу конфекција" како је сами називају, након што заврше трећи у групи.
I

Iks Tb

pre preko 2 godine

Kada i ako mi dodjemo u decembru u tu vasu ligu konferencija, vi cete tada biti na skijanju..
G

Gost e

pre preko 2 godine

Tada vise nece biti nikakva liga nego kup sistem na ispadanje.Inace dzaba se nadas,nece se zavrsiti ni oktobar a Zvezda ce vec proci grupu.
P

Partizanus939

pre preko 2 godine

Taj crnac je pokazivao na nekog iza gola e sad ko je kriv da li redar, vatrogasac, klinci sto su skupljali lopte... ali ne moze klub da ispasta zbog par idiota. Ako se sazna ko je i dobijemo da platimo kaznu, proslediti tu kaznu tome ko je kriv pa da vidim da li ce sledeci put neko nesto slicno da radi.
D

Djeneral Draža

pre preko 2 godine

Još kako može, i Zvezda je ispaštala zbog jednog idiota. Uvek se nađe jedan takav.
G

Gile 88

pre preko 2 godine

Ja iskreno želim da vas izbace ali pre svega zbog toga što ste isto tako reagovali za vređanje Ibrahimovića a tad uopšte nije bilo navijača pa ste tražili kaznu valjda zato što ne možete da prihvatite istinu da Zvezda 5 godina zaredom igra Evropu. E sad je bilo navijača i ispunjeni su svi uslovi za kažnjavanje pozdravite Željka Pantića
C

Cile11

pre preko 2 godine

Zna se vrlo dobro ko je to uradio, zna PFK, zna Južna tribina a zna i UEFA. PFK i Južna tribina se prave ludi. Zašto taj čovek već nije uhapšen?! A nije sigurno. Možda naknadno. A svi znaju ko je taj čovek. Em je oštetio svoj klub i poštene navijače em je osramotio i svoju državu svojim postupanjem. Kako li se Rikardo oseća kada čuje ovu vest, pita li se neko u Upravi i na tom Jugu?!
S

SUŠTINA

pre preko 2 godine

Ukoliko se dokaže da je bilo rasizma, kazniti pojedinca a ne klub.
I

Izbacite

pre preko 2 godine

Ga napolje.
S

Slager pevac

pre preko 2 godine

Ko nema kartu kupuje novu ili nastavlja put peske, redovna kontrola karata na svakih 20 km.
N

Nemusti jezik

pre preko 2 godine

Bicete obavesteni uskoro kad krene postupak jer je cetvrti sudija i delegat na mecu sve zabelezio, rec je o redaru ili nekom liku sa akreditacijom tipa novinar ili neko treci, u svakom slucaju lice za koje je odgovoran klub sto povlaci dodatnu odgovornost, ne zelim vam kaznu zelim da prodjete sa opomenom, takodje ne znam kome da se obratim da odgovorni iz mog kluba pokazu vise tog coveka koji je vredjao Ibru a zbog koga smo nadrljali, i vama i nama je u interesu da takvi ljudi ne vide stadiona vise u zivotu i da budu kaznjeni za primer ostalima ako smo normalna drzava, ako nismo onda ok pa do sledece prilike.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Ne znam da li je bilo vredjanja ili ne ali ako jeste komsije crno vam se pise jer mi smo Srbi. Od budala ne mozes da zivis. Cak vas je i uprava molila za uzdrzanost. Bila bi bas steta.
D

Dulele

pre preko 2 godine

Sta rece: uprava nas molila... Ja bih voleo da nas kazne zbog uprave!
F

Fenix pepe

pre preko 2 godine

Partizan je kao fenix, a cigani bi sad da nas UEFA uništi kao oni nisu uspeli
9

951357

pre preko 2 godine

Brate, ne tripuj se, niko iz Zvezde nikad nije radio ništa protiv Partizana, za razliku od ovih vaših koji su pokušali da ugase Zvezdu i u fudbalu i u košarci. Zvezda ne mora da se bavi uništavanjem Partizana, jer pre svega to sami odlično radite, a i niste nam dovoljno bitni da bismo se time bavili. Dok vi nikad ne možete biti veliki dok god Zvezda postoji, jer ste samo komšija mali. Ali ono, lopov viče drž'te lopova, klasika kad ste vi u pitanju.
g

gunđalo

pre preko 2 godine

@951357 Hahaha, posebno se Terzić istakao u "nečinjenja" ništa protiv FKP, a da ne spominjemo Čovketa. Gde bi nam bio kraj da nam takve bitange nisu stavljale klipove u točkove. Od vas ni aspirin. Državno režimski klub koji se celo svoje postojanje bahato, nesportski i razbojnički ponaša...

PFC

pre preko 2 godine

Ko je vama bio kriv kad ste imali Lukica i ostale sto su vas doveli pred bankrot kad ste redovno ispadali iz Evrope Partizan mozda, ko ce vam biti kriv kada Terza i Covic odu ako posle njih ne ostane ni kamen na kamenu jel neko iz Partizana izjavio javno nesto kao Covic samo da se odnosi na Zvezdu da ce staviti tacku na crno beli svet.
C

Crvke

pre preko 2 godine

A sto nas je Vuletić debeli antipravnik cinkario UEFI zbog Kelna satro za fasisticku zastavu da vi ne bi dobili kaznu ajooooj sve se brzo zaboravlja kod takozvanih poštenjačina,,,,,,,
P

PFC

pre preko 2 godine

I sad svako moze tako da izmisli i da se pozali sudiji za rasno vredjanje i odmah kao kazna...? A niko nista nije video , samo se njemu jadnom ucinilo da ga neko kao vredja... Daj neke dokaze...
d

d.g.

pre preko 2 godine

Bez dokaza vas nece kazniti.
G

Gol u derbiju iz gol auta

pre preko 2 godine

... i to ga vredjalo?? 😂😂😂😂 Dok nije donet taj zakon nisu ni obracali paznju na to, sad kad se neko nakaslje čamuga kaze da i to uvreda. na rasnoj osnovi 🤨
G

Gost978

pre preko 2 godine

Jel ti stvari misliš da je ovaj igrač tek tako došao do sudije i slagao šta su mu pokazivali neki kreteni, nije imao pametnija posla u tom momentu?! Kako objašnjavaš smo stalno MI oni koji plaćaju kazne za iste stvari, koji igraju pred praznim tribinama zbog nekih idiota koji misle da su ispali face, a u stvari su potpuni kreteni?! Kada će narod ovde da shvati da nisi faca ako ismevaš drugog već teška budala bez mozga. Ovo ćw se promeniti onda kada klubovi skupe hrabrost da se obračunaj sa stokom sa tribina, da predaju prekršajne prijave i podignu tužbe protov "navijača" koji nanose štetu ugledu kluba, naroda i države. Zamislite sada da Partizan popije kaznu od dve utakmice bez navijača i ostane bez 300.000 evra prihoda zbog par kretena - u normalnoj državi bi protov takvih kretena klub pokrenuo tužbu, pa kada im stigne na naplatu 300.000 evra pitao bi sve njih da li bi se više ilada setili nešto slično da urade. Za sve ima rešenje, samo je pitanje volje.
d

ddddrs

pre preko 2 godine

@Gost978 pa realno nije imao taj njihov igrac pametnija posla kad je izlazio iz igre uz los rezultat sta mu je ostalo osim da proba neku provokaciju zakacio se sa nekim to je sigurno ali i on je kriv jer je provocirao non stop dok je izlazio sa terena, prosto je trazio to i neki idiot se upecao
b

bratSpajk

pre preko 2 godine

Bio sam na istočnoj tribini do severa. Igraču je sve vreme dobacivao vatrogasac sa trim staze, iza gola, koji se povukao do severa kad je video da se zakuvalo. Pozdrav
K

Kme

pre preko 2 godine

Daj boze da i kazne 3 utakmice bez publike...
K

Kmeee kmeeee

pre preko 2 godine

Jel kao vas sto su kaznili,kad je zalutali bizon iz loze, vredjao Ibru ?
p

pravopis

pre preko 2 godine

Rec ,,Boze,, se pise velikim pocetnim slovom!
E

E ovako

pre preko 2 godine

Mi nismo PSG pa da radimo sta hocemo, mi Evropu igramo zbog para i moramo da sutimo i radimo i slusamo kako nam se kaze. Ali nije niko kriv sto ja npr. dodjem i kazem nesto sto covjek ne treba da radi bilo kom drugom ljudskom bicu. Mene kaznite, a ne klub i publiku.
I

I onako

pre preko 2 godine

Klub je taj koji organizuje mec i snosi sve posledice organizacije, ako kazne klub zbog pojedinca klub je duzan da podnese krivicnu prijavu protiv istog narocito ako zna o kome je rec, a ako cuti i pravi se lud onda su saucesnici u delu i treba ih najuriti sve djuture.
P

Pijana prica

pre preko 2 godine

Pijana prica opusteno. Crnac iz Santa Klare dopingovan steroidima nervozan zbog rezultata psovao majku nekima kad je izlazio oni njemu psovali majku crnu i to je to... On posle malo plakao kod sudije i tuzakao da mu vicu da je majmun... Nista posebno
N

Nepristrasan

pre preko 2 godine

Trebao bi Vucic da ispita da slucajno Pazarci nisu isprovocirali navijace Partizana da vredjaju na rasnoj i nacionalistickoj osnovi
M

Malj

pre preko 2 godine

Kakvi smo mi cobani
R

RedStar91

pre preko 2 godine

Komsijama svetskog i evropskog sampiona zelim da dobiju ono sto zele drugima - ni manje ni vise!
N

Nije navodno

pre preko 2 godine

Nego su dečka vredjali na rasnoj osnovi. Njih 100-150. Ceo stadion je to video. Bezveze je pisati navodno kad je tako bilo.
I

Iks Tb

pre preko 2 godine

Znači katanac... Hahaha...

MIJA

pre preko 2 godine

UEFA znas sta treba radis..postuj svoja nacela i principe..za izrednika i.njegove bunker navijace mora biti primerena i drakonska kazna..za nauk svima...nesme tog doticnog kluba biti objadnjenje tamo neki.navijaci..mora biti primerena,pedagoska i visegodisnja..

Vixtra

pre preko 2 godine

E, ako ti tako kazes, odmah ce da te poslusaju.
h

hahahahahahhahaha

pre preko 2 godine

Zar ti nisi od onih sto peva i pravi koreografije Uefa mafija, kako sad odjednom cenis tu istu uefu i jos im se ulizujes hahaha
h

hahahaha 1

pre preko 2 godine

A majmun što je vređao Ibrahimovića, to ništa a?
c

civilizacija

pre preko 2 godine

dal bi mi uopste mogli da imamo stadione sa sedista pored trave kao englezi recimo...
G

Gost e

pre preko 2 godine

Nemoj samo o civilizovanim Englezima,imao si prilike bar deset puta ove godine da vidis koliko su civilizovani.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Evo prilike za grobare da javno obeleže počinioca, kao što nas uče za Ibru, brt. Hehehe
I

Igor8832

pre preko 2 godine

Zna se ko ga je vrijeđao. Neki klinac koji pored terena dobacuje lopte. Sve se zna.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

@Igor8832… znaci vredjao ga je mladi fudbaler Partizana tj clan omladinske skole, to hoces da kazes?
I

Igor8832

pre preko 2 godine

@Daj faul Vjerovatno je tako. Mada su ti klinci rekli da je to uradio neko od redara čak kažu i vatrogasac. Mi i ne znamo šta je fudbaler Santa Klare rekao delegatu i šta je on zapisao u izvještaju. Sve će to znati pravna služba Partizana kada im to stigne na adresu. Sve do detalja kako obično biva. Tako da vidjećemo zbog čega je tačno UEFA sprovela istragu. Jer je to samo istraga, vidjećemo šta će da utvrde.
I

Igir 8832@

pre preko 2 godine

Partizan ima pravnu sluzbu? Tu negde blizu bunkera?
K

Kosta Vol.2

pre preko 2 godine

Takvim ljudima treba dozivotno zabraniti prisustvo na stadionima u Srbiji i problem rešen, normalni ljudi sa decom ce se sve vise vracati i sve ce proticati u sportskom duhu i atmosferi, kako bi i trebalo da bude .
C

Crvke

pre preko 2 godine

Nece ih izbaciti iz Kupa Mice Trofrtaljke nego ce igrati na jednoj ili dve tekme bez publike i to je to,,,,,,
D

Danilo91

pre preko 2 godine

A ti bi voleo da nas izbace?
E

Evo

pre preko 2 godine

ja bih voleo da vas izbace i ne samo to,nego ako je moguce da napune stadion i sve sa upravom i igracima bace jednu napalm bombicu, da se zlo vise jednom za svagda satre.
k

kraj...

pre preko 2 godine

Komentar iznad je dokaz koliko bolest može da postane ozbiljna. Nije sramota zatražiti stručnu pomoć...

Scola

pre preko 2 godine

AHAHAHAHAHAHAH IZBACUJ IH.
P

Pentraksil

pre preko 2 godine

Kad je Uefa mogla Zvezdi da progleda kroz prste (sto je cinila vise puta, cak ih nagradjivala laganim zrebom) moze i Partizanu. Za sluucaj `Ivan Bogdanov`, nije snosila nikakve posledice, a trebalo je. Kad su zvezdasi vredjali Evertona Luiza i tada je Zvezda dobro prosla. I posle neko prica kako Uefa gaji nultu toleranciju prema rasizmu.
A

Acetisal

pre preko 2 godine

Boze mili pitam se imali smisla da ti ista repliciram, ne mogu da verujem sta pises i koliko vas vise ima navijaca Partizana koji ili namerno ili lupetaju iz ciste gluposti i neznanja, nemoguce je sa vama voditi ozbiljnu diskusiju.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Nagradjivala lakim zrebom? Ti treba da se lecis pod hitno, ne verujem sta citam
s

s.s

pre preko 2 godine

Nikakav razizam nije postojao,nego ovaj alano ISFRUSTRIRAN rezultatom ,i zamenom vec kada je video da ne mogu nista da urade,navodno pokusao da iscenira da ga neko majmunski proziva,a ovi iz uefe da nasednu,pa kada nije uspeo na terenu da postigne zeljeni rezultat pokusava sada ovako na crnackom osnovu da napakosti🤔🤔🤷‍♂️
K

Krastaman

pre preko 2 godine

Na crnačkom osnovu? Daj ne objavljujte ovakve komentare,dečko ne zna ni da razmišlja a ne da piše!
G

G.g.

pre preko 2 godine

Jeste, da,da, u pravu si, u prenosu smo videli prekid koji za malo da prekine utakmicu skroz, u jednom momentu je tako izgledalo, 8 minuta nadoknade zbog sprdnje i zajebancije, pa da oce to, zaigrala se deca.
i

istinit

pre preko 2 godine

Taj prekid je trajao najvise 1 min, a 8 min je produzio sudija jer je lopov tezak, trebalo je najvise 5.
R

Realan22w

pre preko 2 godine

A zasto je igracu dozvoljeno da provocira publiku dok izlazi sa terena (vajda samo zato sto je crnac) za njega nema nikakve kazne ? Mogu i ja da npr. Crncima psujem majku prvi dok izlazim sa terena oni mi uzvrate nesto rasisticki na moj "beli" racun valjda bih ja bio kriv sto sam prvi zapoceo ako cemo posteno. Inace ne branim idiota koji je naseo na provokaciju crnca iz klare.
N

Nerealan 44.

pre preko 2 godine

Kako to crnac provocira belca na rasnoj osnovi da mi je znati, to jos nisam video, sa kojom ga zivotinjom uporedjuje mozda sa belim medvedom? rasizam je osetljivo pitanje jer je povezan sa fasizmom i drugim svetskim ratom u kom je jedan cika bele boje velicao svoju rasu a sve druge rase hteo da spali da ne postoje na kugli zemaljskoj, mnoge zapadne zemlje imaju veliki problem sa rasizmom i pokusavaju to da rese kaznama, e sad naravno da ce ugrozene grupe ponekad da to zloupotrebe za neki licni interes, sto se tice provociranja publike pa brate mili mozes sve da mu kazes i da ga gadjas i neznam sta ali nemoj da ga provociras na rasnoj osnovi i da oponasas majmuna jer sledi sta sledi.
i

ijijgy

pre preko 2 godine

Pa isto kao sto i belac provocira crnca tako i crnac moze belca, druga je stvar sto nas belce to ne pogadja toliko jbg. Mislis da u Africi da se nadjes medju gomilom crnaca ili u nekom americkom getu, ne bi se nasli neki pametni da te sprdaju i provociraju na racun bele puti. vrv bi jedva zivu glavu izvukao...
N

Nerealan 44

pre preko 2 godine

@ verujem da bi bilo tako ali to tamo nije civilizovano drustvo i zakon dzungle samo postoji, ne mozes da poredis te stvari,i kad bi crnci osetili da su ugrozeni ili da polude od para mozda bi uradili isto sa belcima, mada ne verujem beli covek nosi to zlo u sebi, kazem zbog desavanja iz proslosti a da se nebi ponovile pokusavaju to da rese makar da se ne desava javno, ta evropa je satro civilizacijska i pogazili su toliko puta vlastite zakone kad im je interes u pitanju, mi sa ovih prostora to najbolje znamo, ali rasizam u Srbiji i to taj zapadni pa jos na tribinama stvarno je glupo do bola, ne treba nam to brate moj mi imamo urodjen taj ljudski kodeks i gostoprimstvo prema svima, cuvajmo se gluposti zapadne to nam ne treba, cuvajmo pradedovski obraz.
P

PAMET

pre preko 2 godine

Kazniti pojedinca a ne klub. Dostaviti mu račun i zabraniti 10 godina ulaz na stadion. Nije klub kriv što je neko na tribinama takav kakav jeste. A to na tribinama je mogao biti bilo ko i mogao je navijati za bilo koga.
d

dsdasd

pre preko 2 godine

Bas to. To je kao da ja npr. odem na ne znam recimo utakmicu Cukarickog a briga me za njih, i namerno vredjam protivnickog igraca i provociram, sta je tu klub kriv ili njihovi navijaci krivi. Da je npr 100 ljudi pevalo i vise slazem se treba kazniti, ali zbog jednog ili nekoliko njih to je glupo pravilo, moze doci bilo ko na utakmicu i ko nema veze sa fudbalom...
O

Obavesten833

pre preko 2 godine

Kakvo izbacivanie sta se lozite Panteri... Da je bilo elemenata izbacili bi nas odmah u petak posle utakmice ne bi cekali toliko. Najvise 1 kazna bez navijaca i to zbog 1 ili par likova bez mozga koje treba naci i naterati da plate kaznu koju su napravili makar otplacivali ceo zivot kad nemaju pameti.

Navijac

pre preko 2 godine

I za to nemaju dokaza kad niko nije cuo od sudija ili celnika mozda ako je bilo skandiranje publike u nekoj od prethodnih utakmica ali za ovaj pojedinacan slucaj to bi mogo tako svako ciji tim gubi da izmisli da ga je neko uvredio sa tribina i sta onda sve da kazne.
N

Neobavesten883

pre preko 2 godine

Pa gde su ti likovi? Ja sam shvatio dok sam gledao da je neko pored aut linije ili neko od obezbedjenja mu prisao i rekao sta mu je rekao, cak je on i prstom pokazivao na coveka, sad zasto ga krijete ako znate ko je vi znate bolje ali brate mili da ja i dan danas ne znam koj je iz loze moga stadiona vredjao Ibru govori u kakvoj zaostaloj zemlji zivimo i kakvi se ljudi ovde stite.
S

Sladjann

pre preko 2 godine

Nije to kao u našoj ligi gde se za rasizam dobije pohvalnica od FSS!!!!!odmah treba klub izbaciti iz Evrope bilo koji da je klub!!!!!!
P

PravoVreme

pre preko 2 godine

Pravo je vreme da se u gromadu vrati profesor i da odbrani čast i poštenje gromade pred UEFA :)))))
P

Pogresan tajming

pre preko 2 godine

Haha, jos se secam neprikosnovenog pisma uefi vezano za skandiranje Ratku Mladicu, e da su nekad u zivotu popasli kaznu za slicne stvari ovde i da nisu zasticeni sa svih strana nebi danas imali problem, ni juce a ni sutra, zalosno je da im profesor sa bu koji rimsko pravo drzi u malom prstu pise onakva saopstenja koja su nista drugo do puko ulizivanje navijacima, ali to je groblje njihova logika ne ide u ljudsku logiku i obrnuto, oni imaju svoj paralelni univerzum koga se ne odricu ni pod tackom razno.
O

Ognjeeeen

pre preko 2 godine

Kako vas nije sramota da pišete kako Partizan treba kazniti, da igraju bez publike, da im se oduzme evro licenca...zar treba uopšte i pominjati šta se desilo Ibrahimoviću?Sram vas bilo, nemate obraza ni za djon
I

Istinaaa

pre preko 2 godine

Igrac Slavije iz Praga je vredjao rasisticki bio nekog iz Rendzersa i to na uvo pred kamerama pa je bio kaznjen samo igrac. Sta je Partizan kriv zbog jednog ili par pojedinaca a pitanje je sta je tu tacno bilo. Najbolje da svaki navijac ima jedng cuvara pored sebe da ga bije ako peva nesto pogrdno... Ova uefa ce unistiti fudbal sa tim pravilima koja se odnose naravno samo na siromasnije kubove.
L

Laaaazzzz

pre preko 2 godine

Pojedinac sa tribina nije problem, a cesto se i ne cuje od ostatka mase, problem je pojedinac iz bliskog kontakta pored atletske staze, njega dajte.
P

Pravi jole

pre preko 2 godine

Nisu imitirali majmunske karike već se radovali vođstvu partizana.. To onomatopeja navijača partozana.. Jednostavno njihovi navijači još uvek nisu evoluirali u čoveka... Tako jednostavno zvuče kao i ostali majmuni
V

Vlax

pre preko 2 godine

A postoje i majmuni koji nisu sposobni da ispravno napišu tri rečenice na maternjem jeziku.
I

Igor8832

pre preko 2 godine

Odmah da se razumijemo ovo nikakve veze nema sa navijačima. Igrač Santa Klare se žalio na klince koji dobacuju lopte pored terena naime jedan od njih ga je gledao i oponašao pokrete majmuna. Imate na YT snimak utakmice i kada se on žali sudiji i sudija to kaže delegatu čuje se neko sa klupe Partizana kako kaže - Miki, reci klincima koji skupljaju lopte nešto dobacuju bre! Imate na YT pa pogledajte i poslušajte čini mi se da je 67 ili 68 minuta utakmice.
O

Objektivann

pre preko 2 godine

A ti klinci su rekli da nisu oni krivi nego jedan redar ili vatrogasac nisam siguran tacno
S

Saśa_PFC

pre preko 2 godine

Nebitno je ko je u pitanju...poenta je da je to samo neka debilcina koja moze da uradi nesto sto bi na ovakav nacin dovelo do laznjavanja kluba.Nije mi uopste jasno kako je to moguce da se desava jer je veoma dobro poznato da su masi klubovi itekako na radaru UEFA i da svaki incident nas dovodi u situaciju da budemo zve strozije kaznjeni.Za svaku osudu....
D

Dragance Ts

pre preko 2 godine

i taj klinac je postavljen tu od strane kluba,treba da ga nauce ponasanju.Jer sutradan moze zaigrati i u prvom timu a mozda bude i na tribinama
O

Orao

pre preko 2 godine

Mi srbi nismo rasisti i svakog ko vredja treba izbaciti
G

Gost 123

pre preko 2 godine

Kako nismo ako je ovo počelo na skoro svakoj utakmici da se dešava?
M

Malj

pre preko 2 godine

Izbacuj iz kupa konfekcija!!!
G

Gospodin Sojic

pre preko 2 godine

Pa da Zvezda kao cetvrtoplasirana u grupi LE zauzme mesto u ligi `konfekcija`, ee pa nece da moze rodjo moj, to nece da moze.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Grobari nisu navijacka grupa. Videlo se ovih dana ko su. Slicno vazi i za Delije. Da imamo normalnu vlast te dve grupacije bi trebalo zakonom zabraniti.
B

BH

pre preko 2 godine

Danas ne možeš zbog tzv navijača a sve zbog straha da ne čuju svakakvo đubre od jezika i "kulture" s tribina ili još gore da ne nastradaju ,dovesti svoju djevojku,ženu ,djecu na utakmicu da im pokažeš svu ljepotu fudbala i PRAVOG navijanja.

Scola

pre preko 2 godine

@BH danas su zbog takvih kao sto si ti koji pricaju o stanju na tribinama, a na istim su bili pre 30 godina, stadioni prazni......da mi smo divljaci i ne mozes devojku da vodis na tekmu...jeste kako ne.
B

Bh@

pre preko 2 godine

Kolko ti imas godina kad ti devojka ne zna sta je psovka pa nesme da se sokira na stadionu? Vodi je na labudovo jezero neka gleda nabrekle ćune u helankama to je kulturnije haha..
V

Vulinov teča

pre preko 2 godine

Imam utisak da je prosek godina komentatora 16,2. I da, očekujem odgovor od dotičnih da im je 16,2 prosek nečeg drugog.
G

Gost 94

pre preko 2 godine

Pored siromaštva, kriminala, jeftinog noćnog života sad postajemo poznati u svetu i po rasizmu. I nije samo ovo nego se i iz jugoistočne Azije turisti žale da nismo ljubazni i vide da pravimo razliku prema njima.
i

ispravno00

pre preko 2 godine

isključiti indijance iz svih takmičenja
M

Misisipi

pre preko 2 godine

Sad ce gani da prosipaju mudrost, a i dalje ne smeju ni da pomisle da prozovu coveka koji je psovao Ibru, cak mu ljube i noge pre ulaska na tribinu hahha.
P

Pravoli jole

pre preko 2 godine

Jesi za bananu?
I

Igor8832

pre preko 2 godine

Odmah da se razumijemo ovo nikakve veze nema sa navijačima. Igrač Santa Klare se žalio na klince koji dobacuju lopte pored terena naime jedan od njih ga je gledao i oponašao pokrete majmuna. Imate na YT snimak utakmice i kada se on žali sudiji i sudija to kaže delegatu čuje se neko sa klupe Partizana kako kaže - Miki, reci klincima koji skupljaju lopte nešto dobacuju bre! Imate na YT pa pogledajte i poslušajte čini mi se da je 67 ili 68 minuta utakmice.
G

Gagi197

pre preko 2 godine

Jasno se sve videlo na prenosu,da se ne lazemo
z

zabrinavajuce

pre preko 2 godine

si gledao utakmicu u Zoo vrtu_?
D

Dil

pre preko 2 godine

Resenje postoji i za to. Po Engleskom postupku, snimiti svakog ko remeti red na fudbalskom stadionu i suditi mu odma i zabraniti ulazak na stadion svakom olosu. Zasto se nije legitimisao redar posle incidenta? Jos nesto, portugalski igrac je sigurno znao da je to rasisticka uvreda, posto je isfrustriran rezultatom.
S

Statler

pre preko 2 godine

Ko da sudi? Korumpirane sudije?
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Da li rasista moze biti onaj koju peva Tavambi da ga VOLI i Dijari da ga niko nikada nece VOLETI kao oni?!
G

Gostovoj

pre preko 2 godine

Da.
M

Malj

pre preko 2 godine

Ili Benu npr, kad vam da 2 komada i utisa rupu
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Da li rasista moze biti onaj koju peva Tavambi da ga VOLI i Dijari da ga niko nikada nece VOLETI kao oni?!
M

Malj

pre preko 2 godine

Ili kao boaci kad vam ga zavuce haha
B

Boxi

pre preko 2 godine

Havla ti nas prepametni "CANNE", imali smo velike srce da nam objasnis zasto je CZV pustila Serif 😂😂
D

Deno

pre preko 2 godine

Da su hteli da izbace Partizan nebi docekali petak
3

367

pre preko 2 godine

Bravo za komentar👏
S

Statler

pre preko 2 godine

MoždaBI
3

367

pre preko 2 godine

grobar sam naravno⚫⚪💪💪 ali navijaci su stvarno uzasni trebaju nam zabraniti publiku na 3 utakmice i novcanu kaznu
F

Fmp2011

pre preko 2 godine

Evo banke cigane moj, cigane moj sviraj mi ti!
G

Gostttt

pre preko 2 godine

ako se ustanovi da je stvarno rasizam, bojim se da ce partizan biri izbacen iz evrope... nebitno zvezda/partizanali prema nama su uvek mnogo ostriji

MIJA

pre preko 2 godine

Dugorocna kazna da bude
U

Uzas.

pre preko 2 godine

Citam ovih nekoliko komentara i nije mi dobro. Ako ovo pisu odrasli ljudi, onda ne znam, nije ni cudo sto propadamo. Pre svega smo svi Srbi, pa tek posle Delije, Grobari...
l

lisabon

pre preko 2 godine

ne treba se radovati potencijalnoj kazni komsijama..NE TREBA.!!!
D

Djuradj

pre preko 2 godine

A zasto se bas on prepozna u majmunskim kricima, a ne neki belac? Sad treba da igramo bez navijaca zbog nekoliko kretena. I ovih crnackih, i ovih sa tribina. Do pre 70 godina su bili u Zooloskom vrtu crnci u Belgiji, a sad im smeta Srbija, koja je medju prvima oslobodila robove. Da nije bilo Turaka sigurno bi bila prva.
G

Ganga

pre preko 2 godine

Au brate... Znaš onaj osećaj kad zanemiš pred nečijim glupostima? E upravo sam ga doživeo
e

esex

pre preko 2 godine

mi nikad nismo imali robove covece
C

CANNE

pre preko 2 godine

Sada vam je jasno zasto je Zvezda izgubila utakmicu od Serifa! Da nebi doslo do susreta sa Dinamom ZG a kako je Zvezda na uslovnom ovakvi ispadi bi znacili direktnu diskvalifikaciju, ipak je bolje igrati LE i uzeti dobar deo evrica nego nista. Da li sad svatate zasto je zrtvovana ta utakmica. Ako sada uslove Partizan i on ce morati voditi racuna sa kim ce da igra jer diskvalifikacija je sledeci cin.
A

Ao

pre preko 2 godine

Ne mlati.
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Zvezda je ispala od Serifa zato sto je jalova da da bunkeraskom timu gol. Vojvodini drljavoj sto gubi od svih redom niste mogli da date gol. Da se nije Ilic otvorio ne bi ste ni Cuki. Da je sudija konstatovao VAR svirali bi penal za Napretak i tu bi prosuli 2 boda. Sve su vam kilavci u ofanzivi. Vadite Pavkova iz nafalina i na prvoj utakmici vam je najbolji igrac. To mnogo govori o kvaltitu kluba. Vi se tripujete da je andjeo nebeski, a to mnogo govori o vama. Klasican Radnicki Nis igrac. A u drljavom klubu je takav zvezda. 3 prilike na utakmici protiv drljavaca. Partizan 23. Jedva cekam derbi da se nabijete u odbranu i cekate greske. Sampion, ali iz male Mostanice. Nadam se da ce Stanoje odigrati defanizvno, namerno da se otvorite, i onda vam ga suknuti kako Bog zapoveda. 2,3,5 sto da ne.

NemanjaKZ

pre preko 2 godine

Hahahaha kakav mentalni sklop
M

Miliona

pre preko 2 godine

Ako je neko i provocirao na snimku se to vidi, pa mu samo proslediti da plati kaznu, nikad vise niko ne bi pravo probleme, ovako
S

Statkler

pre preko 2 godine

Hehehe...dobar vic. KLUB će biti kažnjen

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Vraticete vi na kazne tih 2.7 miliona :)
E

Ej

pre preko 2 godine

Engleski sudija znaci sigurna kazna.
T

TP-1

pre preko 2 godine

Nazalost ovo je tacno! Sledi kazna...ko nam je kriv?!
b

bik

pre preko 2 godine

Trener rasista pa i navijači se osilili
G

Gost7

pre preko 2 godine

Izbaciti rasiste iz kupa miće berića
G

GggG

pre preko 2 godine

Ti baš znaš da su svi grobari rasisti, 5,6 navijača sa istoka ga vređalo i to se sad vodi kao veliki incident...
G

Gost666

pre preko 2 godine

Kakvo sranje, sad ce da nam zabrane publiku
G

Gost54

pre preko 2 godine

3 utakmice bez publike
e

esex

pre preko 2 godine

grobari nisu rasisti,srbi nisu rasisti.zbog jedne budale pisace sve najgore o nama ceo svet.
G

Gost0

pre preko 2 godine

grobarski treš romantizam n
J

JastrebBGD

pre preko 2 godine

E to izbacite ih iz takmičenja za bolje i nisu, kakvi su na tribinama takvi su i ovde. Sad neka ovi grobarski spameri (Vuletićeve devojke) idu da spamuju na instagramu, fejsu i sajtu od UEFA pošto se ovde dobro afirmisali za pljuvačine !!!
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@Jastrebe Uzecemo onda mnogo lakse titulu ako nas izbace, tek cete onda da kmecite!
t

taIs naGov

pre preko 2 godine

Ima stoke na tribinama, nesumnjivo. I kod vas sasvim sigurno. Da ne pričamo o loži iz koje je vređan Ibrahimović. Tako da mojne da njaške. Sve su to isti smradovi, koje zabole uvo za klub, dođu na stadion da leče svoje životne komplekse.
,

,

pre preko 2 godine

Kao zvezdaša me sramota ovih botova
G

Gost za dzo

pre preko 2 godine

Ne budali,titulu ne mozete uzeti ni da padne meteor na Srbiju.

Info

pre preko 2 godine

Kod vas nema rasista ima samo rodoljuba kako na tribinama tako i u igrackom kadru oni koji jasu reportere i skidaju gace.
C

Cao bella

pre preko 2 godine

Pa paaa
G

GosTn

pre preko 2 godine

Ko je gledao, video je taj trenutak kada se ovaj žali sudiji, kako su se navijači češali ispod miške kao majmuni, i samo sam čekao neko obaveštenje od uefe... Koji su to maloumnici od navijača, da ne razmišlja o tome da će ovaj da se žali i da će klub za koji navijas da ti fasuje kaznu. Stoka.
G

Gostijko

pre preko 2 godine

oštra kazna za zaostalo pleme
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

УЕФА би морала овоме да стане на пут и да их избаци из Европе као пример свима. У најмању руку да им не дају лиценцу за сезону 2022/23.
G

Gosthhh

pre preko 2 godine

Ahahhahha sanjajmo, sanjajmo... Hteli biste vi da nas uništi UEFA, ali isti tako ste ćutali kada su vređali Ibru? I šta sad?
v

vajdu

pre preko 2 godine

A vređanje Ibrahimovića? To si zaboravio ganac a?
B

Bolek

pre preko 2 godine

Mi barem ne kmečimo “UEFA mafiozi” uz prigodne transparente pa posle tim istim mafiozima vičemo “Kažnjavaj narodna milicijo”. Postoji samo jedan klub čiji navijači su u stanju da se spuste tako nisko.
a

asd

pre preko 2 godine

da li da te podsecam i da su nas kaznili zbog rasistickog vredjanja ibrahimovica? ili to ne vazi?
g

gost 77

pre preko 2 godine

Baj baj Evropo, Partizan sledece godine van Evrope. Pa vi opet vredjajte na rasnoj osnovi protivnicke igrace.
H

Hangar

pre preko 2 godine

Jedva cekam da se vama isto ovo desi,pa da vidim hoces li isto tako reagovati...
j

jugjugjavise

pre preko 2 godine

Jel to taj verni zapad, i jos verniji istok... bravo za vas, nemojte vise dolaziti molim vas, lepse je kad vidim onih 100 ljudi na istoku u prvenstvu nego vas 10 hiljada evro navijaca!
S

Statler

pre preko 2 godine

Retko dolaze pa ne znaju kako se treba ponašati
1

12345

pre preko 2 godine

FK Partizan da pokrene tužbu za povredu časti i ugleda protiv komentatora Peđe Strajnića koji je iz samo njemu poznatog razloga sam došao na ideju da je to u pitanju neki rasistički ispad!
A

Ajajaja

pre preko 2 godine

Axaxaxa
G

Gost1111111111

pre preko 2 godine

ciganijaaaa
A

Aaaaaaa

pre preko 2 godine

grobarska ciganarija
G

Gosttttt

pre preko 2 godine

ZBOG JEDNOG REDARA?
G

Gazda Srba

pre preko 2 godine

Ajde Lakovicu, izbaci nas, znamo da lobiras za mangupariju......bagro!!!
A

Akademija

pre preko 2 godine

Evo ga ovo sam čekao . Svi znamo kako nas Uefa gotivi. Sanse su 75% da ce da zatvore stadion opet.
I

Igor Stevanovic BN

pre preko 2 godine

Izbacivanje iz evrope na 3 godine Bez publike 10 utakmica.

Vixtra

pre preko 2 godine

Sugradjanine, lakse sa opijatima.
l

lisabon

pre preko 2 godine

e do racku
P

Pfc

pre preko 2 godine

Uefa mafija
T

To se znalo odmah

pre preko 2 godine

Cuo sam odmah za vreme utakmice, i kazna se zna!!! E sada ko kako hoce ali se zna da ce partizan biti izbacen iz evrope!!! To je 100% sigurno.
I

Idi begajj

pre preko 2 godine

Ma nekoj da pricas ?

Vixtra

pre preko 2 godine

"Svet je lep kada sanjamo..."
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Okoreli sam Zvezdas,ali neka se nose.
M

Malj

pre preko 2 godine

Okoreli krete*
G

Gost za malj

pre preko 2 godine

Fino te mama vaspitala,pa se obrati njoj tako
K

Kostadin

pre preko 2 godine

Gasi mali klub odmah!
d

delija obrenovac

pre preko 2 godine

Ponosi li se tvoja zena tobom kоnstadinu?