Komentari na vest

UEFA protiv PSŽ-a: Kako ste prodali u Katar trojicu igrača i da li baš vrede 80.000.000 evra?

B

BOTa_i_Dijamanti

pre 8 meseci

Dobro veče, UEFA. Da li po istom ovom osnovu možete da ispitate iz kojih realnih razloga je Chelsea FC platio 100M eura za osrednjeg Mihajla Mudrika Šahtjoru iz Donbasa? Gorepomenuti sigurno realno ne vredi toliko.... Da li ta data suma ima neke veze sa finansiranjem ratnih dejstava u području iz kog pomenuti Mudrik dolazi?
@

@Bota

pre 8 meseci

Pozdrav neinformisani covece. Transfer zapravo iznosi 60 miliona, sa bonusima sa kojima moze da naraste do 90, ista suma koju je Arsenal hteo da plati.
D

Djurgården

pre 8 meseci

Sta je sporno ovde. Najbolje da ce cene da se formiraju prema Transfermarktu. Mogu da im pljunu pod prozor. Ispeglali su knjige na legalni nacin. Koliko znam nigde na papiru ne stoji da je jedan covek vlasnik sva tri kluba,tako da je sve cisto.Pa ne mislite da su ovi Arapi samo puni para a da nemaju mozga.Ovi klosari samo pokusavaju da nadju nacin da zarade preko kazni. A to sto je recimo RMD duzan i Bogu i narodu to nista🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑
Š

Štela Skela

pre 8 meseci

A onda dođu oni najostrašćeniji navijači sa proglasa Delija: Eee ako kupimo svi po sezonsku to je to hahaha biće paraaa dovešćemo Mvaruvarea i pali se mašina
B

Bahato se bahatim vraca - kad tad

pre 8 meseci

Sto onda ne pitaju Real kako to da je za Jovica platio 60mil. Gluposti! Kad klubovi iz lige 5 unistavaju klubove iz Istocne Evrope to je ok, ali kad Arapi sa svojim novcem gaze njihove onda je to kriminal
B

Bon.Jovi_985

pre 8 meseci

Licemerje nema granica... Pa što ne povedoste istragu kako je Čelzi prodao pola tima koji ne može u 10 da završi sezonu, za po sumanutim ciframa. Ne volm PSG ali je toliko smešno kako se njima sve meri a drugima pogotovu ako su Englezi ništa.
?

??

pre 8 meseci

Pa kako 80m, valjda 60
i

iz sljivika

pre 8 meseci

Ne brinem se oko toga jer ruka ruku mije.
П

Петровград

pre 8 meseci

И на крају шта ће бити... Ништа! Као и увек када су у питању ПСЖ или Сити или ти пребогати клубови. Максимално може да буде новчана казна, коју ће Ал Калифа да плати онако лагао, извадиће из џепа кусур што му остао кад је куповао сладолед. А сви ће сад да се пале, Уефа отвара истрагу, вау, шта ће бити... Дебилизам.
V

Vazi za sve klubove

pre 8 meseci

Sta njih briga koliko vrede, i da je 500k vrednost pa da ga prodaju za 100mil to nije njihova stvar.
u

uefaa

pre 8 meseci

Je kupljena od kalafija,to samo treba neko da dokaže,ovo je čisto predstava za malu decu
f

fikkule

pre 8 meseci

Da li bi Haland, Mbape vredeli 300, 400 ?
s

samo da pitam

pre 8 meseci

A jel UEFA istrazuje transfere kada klub proda igraca daleko ispod manje cene po transfermarketu
b

bane sa grane

pre 8 meseci

a chelsdu nisu cimali za preplacivanje africkih crnja, na tonu, svaki po 40+ milki
@

@bane sa grane

pre 8 meseci

Bane, malo kulturnog izrazavanja nije na odmet. A Celsi koji pominjes nije dobio preplacenu cenu za Kulibalija ni Mendija, dok je Kante otisao kao slobodan igrac.
D

Dejani

pre 8 meseci

Veratti je mogao u bilo koji evropski klub i transfer bi bio vjerovatno i duplo više plaćen, Diallo malo više plaćen, a Draxler pogotovo preterano..
s

solomunib

pre 8 meseci

Treba zabranit i izlazne transfere nakon završetka prelaznog roka,kakve su ovo gluposti da prodaju igrače kad im zafali para za peglanje knjiga