Komentari na vest

Uefina Revolucija 3.0! Pred vama je novi sistem bodovanja za UEFA koeficijente

D

Damjan M.

pre oko 1 mesec

Ovo je baš loše. Rangirati klubove od 9. do 24. mesta, a igrali u različitim grupama je nepošteno. A tek je ovo drugo strašno što nema prelazaka iz LŠ u LE, i iz LE u LK. Neki veliki klubovi kao recimo Milan, ne mogu da osvoje LŠ ko zna kad u budućnosti, ali i te kako mogu da se bore za trofej u LE. To je i za naše klubove dosad bila ne tako nerealna stvar, da budu treći u LŠ, pa predju u LE, pa imaju neke šanse za dalje. O LK da ne pričam. Sad će LK igrati naši najlošiji klubovi koji neće imati šansu da uopšte prodju kvalifikacije, ili i ako uopšte udju, neće uraditi ništa. Ispada da navijači budućeg prvaka i viceprvaka treba da navijaju da ne udju u LŠ, da bi u LE imali veće šanse. Ono pre je baš davalo draž takmičenjima.
Z

Zaim

pre oko 1 mesec

Velika mutljavina.
D

Da se ne lažemo

pre oko 1 mesec

Paa/ Kako misliš da bi Totenhem verovatno bio prvi kod nas? Kako to verovatno? Morao bi Oskar njihovom gazdi dati plac Generalštaba da pusti zvezdanu, pa onda možda. Pritom bi morao platiti i Partizan da se skloni dva puta. Zvezda i Partizan bi se u PL borili grčevito za opstanak, a jedni bi sigurno ispali iz lige, možda i oboje.
P

Pazi

pre oko 1 mesec

Taman sam mislio da pobeda u LŠ neće više vredeti isto kao u slabijim takmičenjima ali ništa od toga. Sve su zakomplikovali a ništa se suštinski ne menja.
A

Aca LJotic 89

pre oko 1 mesec

Samo oce da menjaju pravila.
G

Gost124

pre oko 1 mesec

S obzirom da imamo 5 klubova, od kojih 2 idu u kvalifikacije za LŠ, pruža se poslednja prilika da se koriguje ova katastrofalna sezona i uđe u gornji rang evropskih liga, pošto će se nakon ovoga jaz povećavati. Ako i ovu proćerdamo, vraćanje u Top 15 možemo da sanjamo.
z

zauzeto ime

pre oko 1 mesec

to je bilo za proslu sezonu, ove mislim da ce biti samo 1 klub u kvalifikacijama za LS
E

Ej

pre oko 1 mesec

Ne razumem bas nista ali u glavi imam ko da nasi nece videti l.s 10.godina :(
B

Batistuta1

pre oko 1 mesec

Naziv takmicenja Liga Sampiona a igraju oni koji završe 5 u ligi.To je odavno postalo s
P

Paa

pre oko 1 mesec

Da ali je taj peti u PL jači od bilo koga iz naše lige. Taj peti iz PL bi ovde verovatno bio šampion.
@

@paa

pre oko 1 mesec

I kakve to veze ima, pročitaj šta je čovek napisao, mislio je da samo šampioni igraju, a ti okrenuo priču. Pojma ti nemaš.
F

Fhjj

pre 11 dana

Takmičenje se ne zove Liga Šampiona država. Tako da reč "šampion" ima drugu konotaciju. U ovom slučaju konotaciju je novac i tržište. Igraju najjači timovi u Evropi. Po tvome bi Real imao ne 14 nego 30 titula
G

Gost777

pre oko 1 mesec

Nije mi jasno zasto ste protiv toga da isto vredi pobeda u LS i LK. Pa tako su Zvezda i Partizan nakupili bodova da ove sezone prvak Srbije ode direktno u LS i da imamo potencijalno 5 predstavnika u Evropi
I

Istina aa

pre oko 1 mesec

Ali i dalje nije pošteno, bez obzira što su naši klubovi delimično imali koristi od toga.
N

Noleeeee

pre oko 1 mesec

Ali je posteno da moras da branis bodove iz kvalifikacija u grupi le I lk je li?
K

Kad

pre oko 1 mesec

Im se desi situacija kao sa koronom, ali ovaj put da navijači bojkotuju, neće biti bahati. Dokle god su puni stadioni, mogu da se zajebavaju kako žele.
i

igor978

pre oko 1 mesec

Sve dok pobeda nad Florom u Ligi Konferencija vredi kao i pobeda nad Mančester Sitijem u Ligi Šampiona, tu nema priče o fer bodovanju.
P

Prdoje

pre oko 1 mesec

Kakva UEFA, oni žive u nekom drugom svemiru, nemaju pojma.
d

duka333

pre oko 1 mesec

Ej bre, samo uvodite neka nova(glupa) pravila. UNISTILI STE FUDBAL SKROZ
U

Uefa

pre oko 1 mesec

Svakog meseca nešto izmišlja, ne bi me čudilo, da igrači uskoro nose kamere.
B

Brate mili

pre oko 1 mesec

Ja mislim da oni to već duže vreme planiraju, samo ne znaju gde da je uglave.
P

Pjer Karden

pre oko 1 mesec

Liga Evrope najgore takmičenje,zarada tek nešto viša od LK a protivnici 2 do 3 puta teži.Smešno je da se isto boduje meč sa Junajtedom i Karabagom na primer
v

v1ad

pre oko 1 mesec

Znaci jos veca razlika izmedju LS i ostalih.
р

рндуљо бре

pre oko 1 mesec

То се нас сиротиње не тиче. Сви су били против ЛК али је то такмичење за све клубове нашег ранга, хрватске, грчке, мађарске, бугарске и 80% држава Европе. Најгоре је играти ЛЕ, јер мале паре, мало бодова а противници типа Бајер Л, Севиља, Ливерпул итд. ЛК закон а ући у ЛШ само због кинте, узети баш добру лову за наше услове.
P

Pristrasni posmatrač

pre oko 1 mesec

Ne znam, sa brojevima sam uvek bio slab i sve ove računice, koeficijenti, bonusi i tome slično, nisu mi najjasniji, neka bude kako kažu oni čiji je to posao... Ali da pobeda u LŠ vredi isto kao pobeda u Ligi konferencija, e to je čak i meni očigledno da je velika nepravda i nesrazmera!
R

Rural urban

pre oko 1 mesec

Bodovno je isto, ali finansijski razlicito. U LS dobijas mnogo vecu kintu za pobedu nego u LK.
g

gost354

pre oko 1 mesec

UEFA inflacija takoreci.....