Komentari na vest

Ugovor sporazumno raskinut, Kulibali napustio Marakanu

Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Kada u klub dođeš po dekretu, možeš da radiš šta hoćeš! Račune polažeš samo onome koji te je postavio! Skupština kluba je ikebana! Statut je mrtvo slovo na papiru! Transferi su samo način zarade! Odgovornost ne postoji! Sve ostalo je prodavanje magle!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Edison Silva, Banbuski, Avramovski, Matos, Tanko, Parker, Mbodj, Viverios, Samuila, Fibel, Mouče, Vered, Ruiz, Rikardinjo, Kafu, Jirka, Ebisilio, Žander, Kanjas, La Para, Tomane, Garsija, Odada, Bakajoko, Falko, Dioni, Rišairo, Pićini, Kulibali, Meleg, Milan Senić zvani K Ronaldo, Vidić zvani Žigić, Stoiljković, Čaušić, Jevtović, Spiridonović, Motika, plus ovi naši Militarci Žule Stojković, Savić, Jovančić, Gobeljić, Krstičić, Srnić, Milunović, Pankov, Nikolić, itd itd itd itdddddd. Sigurno sam usput zaboravio da nabrojim bar još 10ak ovakvih galaktikosa. Što je mnogo, mnogo je. Neka mi neko navede neki ozbiljan klub koji je promašio skoro 50 igrača za manje od 10 godina, tačnije 9 godina. I neka mi neko navede u kom drugom ozbiljnom klub i bi oni zadržali svoje fotelje posle toliko promašaja. ODGOVORNOST NULA. A zanate zašto, zato što nikome ne polažu račune. Nego da u kancelariji urame slike Grofa Božovića koji je napravio dobru selekciju igrača i napravio temelj ove Zvezde, i Milojevića koji je sve to utegao i napravio velike rezultate. A onaj što se samo kiti tudjim perijem, on je najmanje zaslužan za ove rezultate.
A

Astoria

pre preko 1 godinu

Upravo to - NEDOSTATAK ODGOVORNOSTI! Da je kojim slučajem Zvezda privatan klub, ne bi on spojio 2 sezone sa ovako katastrofalnim učinkom na mestu sportskog direktora. Sa tim u vezi je i nedostatak obraza i dostojanstva, da zna i oseti kada je vreme da se povuče. Ni ovi drugi u Upravi nisu bolji, ali imaju sreće da je Partizan još gori po pitanju Uprave, pa se vade na foru da su prvi u Srbiji. Ali, polako...ničija do zore nije gorela. Sve ima svoj kraj. Nego niko iz političke vrhuške ne sme temu privatizacije da započne. Čak je i Duh koji lebdi to javno izjavio! Time se čuva socijalni mir i nalazi ulebljenje za partijske podanike, navijače (glasače) i ostale podguzne muve (da iskoristim Anđusov izraz). Pa evo i Nedimovića (!!!), bivšeg ministra poljoprivrede (!!!) hoće da proguraju za predsednika FSS samo da Vidić ne prođe u glasanju (čak ga je i Čeferin podržao). Kako je uopšte moguće da su ova 2 kandidata rivali za istu poziciju...? Pa ovaj prvi u životu je šutnuo samo mačku! Ali, eto...u Srbiji je i to moguće.
G

Gost700

pre preko 1 godinu

Salami, Bruno Mezenga, Pacheko, Rikardinjo, Čaušić, Orlandic, Sikimić...
S

Ssl

pre preko 1 godinu

Gomilaš imena bez ikakvog smisla. Savić, Žule Stojković i Rodić su igrači koji su bili stub odbrane Milojevićeve Zvezde u prve dve njegove sezone i znaš vrlo dobro šta su postigli. Slažem se da su to limitirani igrači, kao takvi su i dovedeni, u momentu kada nije bilo novca a klub izgubio titulu. Ne znam zašto njih pominješ uz Parkera i Babunskog, jednostavno nespojivo. Slažem se da je potrebna odgovornost za svaki transfer, bez obzira na formu vlasnišyva kluba, postoje mehanizmi za to - zašto se ne koriste, to je neka druga priča, ali tek tako nabrajati igrače nema smisla. Neki su užasni fudbaleri, neki su imali kvalitet pa se nisu uklopili, neki su imali probleme sa povredama, u profesionalnom fudbalu ima mnogo činilaca koji utiču na to da li će igrač doprineti ekipi ili ne.
B

Beks

pre preko 1 godinu

Bog te video kakve panjeve su plaćali po 35000 eura mesečno. Ovo nije realno. Onaj Wašington, što je bio u Partizanu i veze sa fudbalom nike imao, za ovog je znalac. Strašno i neodgovorno.
R

RangoNS

pre preko 1 godinu

Samo uzmite i procitajte Statut, najvisi akt sportskog udruzenja, nekog od blizanaca i smejacete se od muke koliko ga postuju. Pise da u skupstini svi imaju pravo glasa a kako mogu dva coveka i vamo i tamo da prave haos? Jedva trenica clanova Skupstine moze da sazove sednicu za otkaz predsedniku a posledicno bi i svi iz upravnog odbora zavrsili mandat. Prosto je sramota da se toliko ocigledno krse zakoni.
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Za ovog i Dionija je otislo 1.000.000 eu.Trebalo bi da odgovorni dvojac plati to iz svog dubokog dzepa..
Š

Šćepan

pre preko 1 godinu

Dje vi je Kraso?Kad će potpis čoče?Jedan Afrikanac se mora dovesti,rašćerasmo ih sve.Ostaše nam Srnić,čoek od pjevaljke i oni Nikolić.No da ne budem na kraj srca dobro je i ovo.
v

viggo98

pre preko 1 godinu

Avramovski, Parker, Vered, Bruno Matos, Mbodj, Edson Silva , Pablo Muče, Babunski, Fibel, Frimbong, Rikardinjo, Ruiz, Sumaila, Ze Marcos, Ebecilio, Ibrahim Tanko, Cafu, Žander, Canas, van La Para, Tomane, Odada, Falko, Bakajoko, Pićini, Dioni, Rišairo Živković i Kulibali. Svi ovi igrači (28 igrača) sa stranim pasošem dovedeni su od strane sportskog sektora na čelu sa Terzićem od kada je on ušao u klub 2014. godine. Samo na plate ovih igrača dato je MINIMUM 14 miliona, a njihov učinak ravan je nuli. A da ne govorim o našim igračima tipa Cvetković, Gavrić, Bosančić, Despotović itd. Gde je odgovornost za ovoliki broj promašaja i izvlačenje para iz kluba???
G

GostHilti

pre preko 1 godinu

Sve dok je prvi na tabli i igra evropu možemu se.
L

Luja

pre preko 1 godinu

+ Meleg, Jevtović, Stojiljković, Čaušić, Simić... Ovo ne može biti slučajno.
M

Magija

pre preko 1 godinu

Svi ovi igraci koji su nabrojani nisu dovedeni zbog 'kvaliteta' nego zbog menadzera.. svima su menadzeri sa ovih prostora i tu se pravi prostor za razne kombinacije za izvlacenje para...
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Imas igrace koji su i napravili nesto u C.Zvezdi...Marin,Ben,Boaći i jos neki ali kada su odlazili iz kluba koliki god da su ostvarili transfer na kraju je Zvezda bila na gubitku sa tim igracima sto se tice finansija.Od tih igraca sto si ih naveo barem pola njih su tuzili C.Zvezdu za novac i ne da su isplacene pare vec su placeni i sudski troskovi kao i kamate.Poslednji sa kojim je C.Zvezda tako prosla je danas Dioni koji je dobio klub na sudu.Neznam dali da spominjemo pare za koje C.Zvezda prevarila Fiorentinu pa su im pare uplacivane na privatne racune u Nemackoj a placena kamata i sudski troskovi....da spomenem sto su pokusali da prevare Lece za transfer Falcineli kada nisu hteli da plate milion evra pa su na kraju morali da plate 1.5.mil.evra.Zaista sam zacudjen da navijaci cute....drzava Srbija cuti i nepita nikoga u klubu gde su pare koje drzava ulaze u klub.Pare od sponzora su unapred potrosene a igraca nemogu da posalju ni na pozajmicu a da nepricamo o nekom ozbiljnijem transferu.Dali ste primetili da se Terzic nepojavljuje nigde javno samo kroz saopstenja za novine i televiziju...nema ga na utakmicama a nije se pojavio ni na utakmici protiv Vojvodine iako je bas na toj utakmici trebao da se pojavi.Malo navijaci razmislite...neide klub u dobrom pravcu.
F

Farisej

pre preko 1 godinu

A Mateo Garsija, Pogba iz Ugande, Omega Roberts? Pomno pratim nasu ligu, ali ne mogu ni da pohvatam koga ste sve dovodili.
G

Gostqwerty

pre preko 1 godinu

Svi afrički fudbaleri nam izgledaju isto, kao što im izgledaju i disidenti, partijski sekretari, nobelovci ili kondukteri, izvođači teških fizičkih radova, izvođači afričkih zabavnih pesama, ali i odlučujućih golova. Mnogo je fudbalera koje istorija pamti (“osigurač” Sanogo, “kreativac” Kanga ), neki su u nju i celu karijeru uložili (kao Ben “najbolji stranac-strelac u srpskom fudbalu)), ali je mali broj ušao u istoriju, samo zbog jednog poteza, a samo je jedan doživeo da takav potez nazovu njegovim imenom. Radi se o nenadmašnom Kulibaliju, koji je doživeo planetarnu slavu kao i svaki ludi genije. Samo je Kulibali mogao izvesti takvu ludoriju, a on je onako dobroćudan i bezazlen, postigao mitski gol protiv Kolubare i doživeo planetarnu slavu. Takvi golovi kada igrača slučajno pogodi lopta u nogu i odbije se u gol, se nazivaju Kulibali!
S

Stančiu, Kipčiu, Keseru

pre preko 1 godinu

Čaušić, Meleg, Stojiljković, Rišairo, Motika, Ebisilio, Kafu, Rikardinjo, Žander, Kanjas, Van La Para, Tomane, Jirka, Bakajoko, Falko, Pićini, Dioni, Kulibali... Nekog sam zaboravio 100%. Kakav impresivan niz promašaja i nikom ništa. Teraj dalje, Terza, sa talovima, šta te briga!
9

95

pre preko 1 godinu

Posle Ohijevih svedoka dobijamo Kuli ali-svedoke! Specijalno bot odeljenje
h

h2o

pre preko 1 godinu

Dobro je još 4-5 igrača skinuti sa jasala i polako u pobede.
d

delija02

pre preko 1 godinu

pa ce u junu vest tuzio klub za 500,000 e,kakvi su ti raskidi na stetu kluba.ili u neciju korist
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

1. Ugovor je raskinut tako što je Zvezda morala da isplati sve plate DO POSLEDNJEG CENTA KULIBALIJU DO KRAJA UGOVORA. Kulibali je pokazni primer Terzićeve "sposobnosti" i načina na koji tretira F. K. CRVENU ZVEZDU i njene navijače i sve što ona predstavlja u Srbiji,,,, 2. Zvezda je danas izgubila spor sa Dionijem, i UEFA JE NALOŽILA ZVEZDI DA DIONIJU ISPLATI 520.000,00 EVRA, INAČE ZNA SE KAKVA KAZNA SLEDI. .... i sve to za 3 gola (od toga jedan iz penala) i tri asistencije. O tom sporu se ćutalo i krili su to kao zmija noge. A gde je prosuto 1.2 miliona evra za Falka, pa 2,5 miliona za neupotrebljivog Motiku, pa izgubljen spor sa La Parom,,,, pa ko zna još koliko prostih miliona evra iz Zvezdine kase. Ovako čerupanje Zvezdine kase ni Partizanovac Vučelić ne bi izveo. 3. Danas vidimo kandiduje Džajića od 70+ godina za predsednika FSS, kako bi napakostio Vidiću koji inače uopšte i ne dolazi u Zvezdu, (kao i Savićević, Piksi,,,) I time pokušava da skrene medijsku pažnju sa SLUČAJA DIONI, I URNEBESNOG SLUČAJA KULIBALI. ZVEZDAŠI, PO KO ZNA KOJI PUT, PONIŽENI SMO DO ISPOD SKOTA.
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Bravo majstore dobro si to spomenuo....zar navijaci stvarno niste primetili da je najvecim legendama kluba zabranjen dolazak u klub...zar vam nije to malo sumnjivo.
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Ti si baš upućen. Mora da si blizak rukovodstvu.
@

@sašapfc

pre preko 1 godinu

A koja je vaša legenda u klubu? Vučela, Vazura, profesor, Nevolja...
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

mogli su da ga drze ...sta je 35 soma mesecno ....
G

Gostqqq

pre preko 1 godinu

Ja sve vise verujem da nisi uopste navijac Zvezde. Prvo, ne pravi se sporazumni raskid tako da ti se sve isplati. Pravi se da ti se isplati veci deo, a ti da odes. Tako je i ovde bilo. Verovarno mu je isplaceno manje-vise 70% od ugovora, i on dobio ciste papire. Drugo, Dzajic nije kandidat Zvezde, vec delegat (osim ako se nije nesto promenilo u poslednja dva sata, nisam pratio). Molim te, izguglaj sta je sta od ta dva. I prestani da botujes.
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Poceli smo da se radujemo kada ode drvo ovako ko Kulibali, eto gde nam je skaut sluzba. Cak nema ni ocekivanih 150 000 evra za pozajmicu. Jos jedan minus u kasi. Dioni,Falko,Kulibali, Pićini eto samo na njima gubitak je oko 2.5 miliona evra. Samo znam da slucajno nije to je model za takve rabote. Ima Krsticic koji sedi na tribinama za 40hiljada evra mesecno, Milunovic u 34 god. rezervni stoper sto ulazi da igra spica ima isto tako jaku platu iako je tu Lekovic cudo.Gobeljic isto na tribinama, Srnic takodje, a kostaju boga pitaj. Na Zapadu za ovo bi sportski direktor dobio šut kartu poodavno.
J

Jan

pre preko 1 godinu

Bravo Mrkela, bravo Terzo. Sve top pojačanja. I niko da odgovara za ovo. I moja baba bi videla daje ovaj drvo i svi su videli osim mrke i terze
m

miile

pre preko 1 godinu

brate zaleteli se na cifru...kad ono ,kineski Kulibali...pravi je u Čelziju
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Sada posle ovakve vesti mozete da uporedite neke stvari...iz C.Zvezde se pustila prica da su prodali Mustafu za 500.hilj.evra a sa Kulibalijem sporazumno raskinuli igovor.Gledajte sad...Mustafa nema 3.utakmice zvanicne u C.Zvezdi bez postignutog gola i bez ikakvog ucinka.Imate sa druge strane Kulibalija koji ima 7.utakmica odigranih i postignut gol i njega nisu mogli da prodaju.Pazite...da je LASK stvarno zeleo da plati 500.hilj.evra potpuno je logivno da bi pre uzeli Kulibalija sa bilo kakvom statistikom nego Mustafu da kupe bez ikakve statistike.Dakle klasicno spinovanje price a budite sigurni da ce ovaj Kulibali na kraju tuziti C.Zvezdu zbog neisplacenih zarada....za njega su velikih 35.hilj.evra mesecno i cim ga zakinu za pare tuzice klub.Uostalom doveli su igraca na pozajmicu(Kulibali)i bili su spremni da ga plate 420.hilj.evra za godinu dana pozajmice.Dok C.Zvezda posalje svog igraca na pozajmicu u Austriju i za tu pozajmicu navodno dobije samo 100.hilj.evra....zar vam navijaci C.Zvezde stvarno nesto nije bas cudno,kada klub dovede igraca na pozajmicu plati ogromne pare a kada posalje svog igraca na pozajmicu posalje se za mnogo manje para...neko tu nesto muva a vi navijaci gledate i cutite kako vam potkradaju klub i kako menjaju sijalicu koja sve slabije gori dok se ne ugasi na kraju sama.
G

Gost@Sasa

pre preko 1 godinu

Bitno da ste vi za pozajmicu Vlahovica bez minuta u seniorskom fudbalu u omladince Atalante inkasirali 500k, a mi nismo za mladog igraca sa seniorskim iskustvom mogli da uzmemo 500k. Ne znan da li si primetio da je Mustafa sezonu-dve vec igrao u Srbiji pre nego sto ga je Zvezda pripojila prvom timu? Gledaj u svoje dvoriste, posto kad gledas u komsijsko slabo vidis
L

Leka

pre preko 1 godinu

Ko zna po koji promašaj uprave! Da li neko zna značenje reči odgovornost?
G

Gosttttttttt

pre preko 1 godinu

Ovo je pojačanje! Bravo upravo!!!!
1

1983

pre preko 1 godinu

Otupila nam je ostrica ulazimo oslabljeni sad u drugi deo sezone
G

Gost Mirko

pre preko 1 godinu

Diznilend nam nije ravan :)
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Toliko je KUKUbali dobar da ga niko neće ni na pozajmicu. Zašto niste objavili vest da je još jedan galaktikos, čuvena Mrkelina najveća želja Dioni tužio Zvezdu, i dobio spor. Zvezda treba da mu plati samo 500 hiljada evra. Ko će da odgovara za ova dva slučaja, ko će da odgovara za brdo i brdo promašenih skupih igrača, za desetine i desetine miliona evra bačenih. Pravimo se ludi, a aaaaa. Gde ćeš veći bezobrazluk nego kada Doktor Arizona kaže Zvezda će preživeti 1.5 miliona evra ( ili 2.5 miliona evra, to je još neutvrdjeno ) za Motiku. A da li bi vi preživeli da bacate vaše lične pare, svih ovih godina. A kaže da više neće da priča koliki je dug, druškane nije Zvezda tvoj privatni klub pa da možeš da radiš šta hoćeš i da se bahatiš. Zvezda je klub svih Zvezdaša i imaš da nam pokažeš račune. Ovo je jedno ludilo.
B

Bata Želja

pre preko 1 godinu

Dioni,Tomane,Garsija,Kafu,Muče,Vered,Rikardinjo,Edson da Silva,Fibel,Žander,Van La Para,Živković,Pićini i šlag na torti je ovaj panj jednom rečju sportski sektor nam je smešan da smešniji ne može biti a svi ovi gore pomenuti su dovođeni za LŠ da bi nakon odlaska iz CZ završavali karijere u nekim drugim trećim ligama zemalja koje su nebitne na fudbalskoj mapi!!!
G

Gost GM

pre preko 1 godinu

Iskusan napadač 😂😂😂
l

lopta je okrugla

pre preko 1 godinu

šteta, bio je vrhunsko pojačanje, barem su tako mrki i terzinjo tvrdili
M

Mile led

pre preko 1 godinu

U prevodu predsednik će i dalje nastaviti da pokriva svoj klub dok uefa jednom za svagda ne stavi katanac
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

Mile led E to neces da docekas e vidis ti koliko duguju Real Madrid Atletko Madrid Barselona Inter Milan Juventus Mancester Junajted Mancester Siti Liverpul i mnogi drugi duguju mnogo vise nego Crvena Zvezda i Partizan zajedno niko nikom nece da stavi katanac.
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Jedan od boljih poslova sportskog sektora je kad igrac posle 6 meseci dobije papire i mi srecni😂😂😂 Jedno me ipak zanima, kako je prosao lekarski i kondicioni??? Pa to se proverava i u trecoj ligi, cuj dosao nespreman, pa sta on radi u zivotu jos?
N

Novak majstor

pre preko 1 godinu

Ne misli se tu na povredu ili fizicku nespremnost,vec samo na nespremnost da igra fudbal.Tako da dzabe sto je prosao lekarske preglede,mogli smo ih proci i ti i ja
p

podrska za upravu

pre preko 1 godinu

nijedan od njih nije promasaj veruj mi . Svi su oni dali procenat
m

mikac678

pre preko 1 godinu

Morali da ga keširaju i da sporazumno raskinu ugovor da ne bi prošli kao sa Dionijem koji potražuje 500k + evra a isplaćeno mu 180k . Inače Dioni kao došao za 420k evra a na kraju treba da mu isplate 700k bez bonusa, toliko o njihovim "javnim ugovorima", sve transparentno i u Zvezdi se uvek zna za koliko igrač igra a u Partizanu neće da objave, šouuu
S

Sale84

pre preko 1 godinu

A otkud ti znas kakav je sporazumni ugovor sa Dionijem napravljan i sta Zvezda uopste treba da mu isplati??? Kako bre pricate takve stvari a pojma nemate, samo odvalite neke cifre i kao ja znam, slusajte mene!!!
N

News

pre preko 1 godinu

Dioni je dobio Zvezdu na sudu i Zvezda mora da mu isplati sva dugovanja. On je u Zvezdi zaradjivao 52 hiljade evra mesecno neto ili oko 100 k bruto mesecno. On je dobio od Zvezde i bonus sa igranje u Evropi i titulu po 50k neto ili oko 100 k bruto. Dioni i njegov menadzer su dobili bonus sa potpis. Takodje Zvezda je platila njegovu pozajmicu 500k evra. On je Zvezdu kostao preko 2 miliona evra a dolazio je pijan na treninge kad je hteo.
g

gos

pre preko 1 godinu

Marin skautirao, Mrkela doveo. Marin prosecan fudbaler koji nije iskoristio talenat do kraja posle karijere postao sef skauting sluzbe. Koje on to znanje ima ? Drkela Terzin pijun koji nije vredam pomena.
A

Archie

pre preko 1 godinu

Da li je tačno da pregovara sa Vojvodinom?
G

Gost433

pre preko 1 godinu

Nije, zato sto je gotov prelazni rok.
A

Archie

pre preko 1 godinu

Prelazni rok traje do sutra, ali to nema veze kada su u pitanju slobodni igrači. Oni mogu i nakon roka da potpišu za klub.
G

Gost822

pre preko 1 godinu

Koliko su skupih pojacanja promasili ova dva strucnjaka Terzic i Mrkela da se to granici sa realnoscu. Da su na tim funkcijama bili neki lrsteni ljudi sa ovim ulaganjima Zvezda bi svake godine igrala nokaut fazu neku od nokaut faza dva najjaca Evropska takmicenja. Da su samo svako drugo pojacanje pogodili, mozda ne bi bili pretendenti na titulu u Ligi Evrope ali bi svakako bili bitan faktor.
S

Sladajac@Gost822

pre preko 1 godinu

Pa i nisu mnogo promašili! za devet godina svog bivstvovanja u Zvezdi doveli su samo 87 Afrikanaca, za koje su sve tvrdili da ih odavno prate i da je to ono što Zvvezdi treba! Laž je da su prodali Mustafu za 500 hiljadarki! Neka pokažu javno kopiju ugovora! Oni su ga dali za džabe, samo da mu ne isplaćuju platu!
A

Ammmmm

pre preko 1 godinu

I sad hocete da mi poverujemo da se on odrekao 200.000 koje mu ugovorom pripadaju do kraja sezone? Posto vidim pisete o "rasterecenju budzeta". Pre ce da bude da su mu dali 100-150.000 na ruke i zdravo.
G

GostLazar

pre preko 1 godinu

Hoce li Terza i Drkela da izadju i javno se izvinu navijacima Zvezde i priznaju da su se ogresili o Ohija. Makar jednom i zivotu da priznaju da su pogresili, a ne da govore kako je bolji od Ohija, a ovaj ne zna da seta kako treba. I da kazu da ce po pola da plate troskove na Kulibalija, to je makar dovoljno od njih.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Ne! Nikada! Ta reč ne postoji!
G

Gost007

pre preko 1 godinu

U prevodu Zvezda je platila 3/4 ostatka ugovora i dala mu čiste papire.
r

realan1601

pre preko 1 godinu

Ne volim da vredjam bilo koga ali ovaj covek je prica za sebe. Dobijao je sansu itekako kad je stigao, nije je iskoristio. Mislim da na treningu nije postigao gol, o utakmicama da ne govorim. Jako los i limitiran igrac, verovatno najveci promasaj u istoriji kluba a nije da ih nije mnogo bilo. Neko od 2m ne moze da dobije vazdusni duel protiv znantno nizih igraca, ne zna da se zagradi i sto je najbitnije bez njuha za gol. Mrkeli svaka cast kad je uspeo da dovede ovakvog igraca, mislim da decko zapravo i nije profesionalni fudbaler. Da se zahvale na saradnji jos nekolicini igraca, svi bi bili mnogo srecniji. Napred Zvezdo!
C

Coban

pre preko 1 godinu

"verovatno najveci promasaj u istoriji kluba " kod vas skoro svaki igrac najveci promasaj haha smesno bas
a

alsl

pre preko 1 godinu

Najveci promasaji se nizu iz prelaznog roka u prelazni rok Van Lapara, Dioni, Picini, Mustafa, Falko, Boaci, Motika... A pojave poput Gobeljica i slicnih nikako da se otarase mada nista nije bolji od bolji od gore pomenutih samo mu se daje vise sanse. Sa novcam kakav su oni primali morali su da budu dovedeni daleko ozbilniji igraci i ostvare se jos bolji rezultati.
Г

Грдне ране

pre preko 1 godinu

Волио бих да нам неко објасни шта су видјели у њему. С обзиром да су они људи на функцији и "знају" шта раде, зашто им је требало оволико времена да виде да је ово дрво, још стручни људи за разлику од нас
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Nisu videli nista, jer nisu ni gledali. Samo su rekli njegovom agentu da im nadje visokog napadaca i on im nasao.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Nemojte tako protiv Kulibalija bacati drvlje i kamenje! Ipak je Kulibali postigao jedan pogodak za Zvezdu protiv Kolubare, a to je bilo pravo remek delo! Sećam se, išao je niski centaršut sa levog krila paralelno sa gol linijom, a Kulibali je bio na drugoj stativi i hteo je da ugura loptu u gol svojom jačom desnom nogom i dok je on čekao da svojom jačom desnom nogom ugura loptu preko gol linije (u stilu Bena), lopta ga je slučajno pogodila u stajnu levu nogu i odbila se u mrežu. Sjajan pogodak! Pravo remek delo ovog znalca! Kao što se polulob, kod izvođenja penala, upućen po sredini gola, zove “Panjenka” po jednom češkom reprezentativcu, tako će se ubuduće i ovakvi golovi koje neko postigne kada se namesti na jaču nogu a ona ga pogodi u stajnu, zvati “Kulibali”, po ovom s strašno dobrom centarforu, ali ne toliko dobrom koliko strašnom”.