Komentari na vest

Ugrinić namignuo Srbiji, Švajcarska ga nije zvala, ali uskoro kreće u napad

P

PedjaPFCCCC

pre 7 meseci

Zamisli koja bi to prica bila. Igramo protiv Svajcaraca njih dvojica igraju za nas. I mi dobijemo.... Naplatili bi im sve sa Kamatom !
A

Akonkagva

pre 7 meseci

Prvo treba da saznamo kako to da ih pobedimo. Treba da ih pobedimo u fudbalskoj igri, a ne u igri provokacija. A za to nam izgleda nije bila samo 2018. godina da naučimo. Čak dva svetska prvenstva nama bride obrazi od njih. Dva možda i najteža poraza za našu zemlju ako gledamo iz te perspektive.
V

Veljko9

pre 7 meseci

Males, Ugrinic, Samardzic i odlican posao. Zahvaliti se Djuricicu i Racic ce sam otpasti sa spiska jer je skroz neozbiljan i karijera mu je u ogromnom padu.
1

131200

pre 7 meseci

Zovi pa onda polemiši. Koja nam je bioranija sve igrala mali može da bude bingo.
T

Treba ih

pre 7 meseci

pozvati i tačka. Kada sam čuo kako Ugrinić priča Srpski jezik jasno je koliku želju ima da igra za Srbiju.
C

Cccc

pre 7 meseci

Dečko ostani tu i igraj za Svicarce ako te hoće sa piksijem ti nema sreće.
£

£¥₩₩

pre 7 meseci

Naravno da ga treba pozvati u reprezentaciju jer želi da igra
N

No.1

pre 7 meseci

Krkići, Bajčetići, Ugrinovići, Samardžići, Ilići i svi ostali neka prvo naprave nešto u karijeri pa da se jave a ne da prave transfere preko i onako raspale reprezentacije...
O

Oyster

pre 7 meseci

Druze kad oni naprave nesto u karijeri, vec ce biti kasno. Kad da ih miniramo ako ne sada? Uostalom ko je bolji od njih od mladjih?
N

No.1

pre 7 meseci

Oyster sigurno radiš u državnom sektoru čim tako razmišljaš! Dobio si posao bez dana iskustva i znanja... Naravno da rezultat u normalnom svetu preporučuje a ne veze, menadzeri, partija...
.

.i.

pre 7 meseci

@No.1 Krkic imao bolju karijeru od npr: Mitrovica,SMS-a i od 90 % nase reprezentacije. Barselona,Roma,Milan,Stouk,Ajaks. Ovakvu karijeru bi svi nasi voleli da imaju.
Ž

Žak-Žak

pre 7 meseci

Ovakvih čija je vrednost procenjenja ispod jednog miliona imamo i kod nas na livadama...
£

£¥₩₩

pre 7 meseci

Čovek je standardni igrač Jang boysa i daje golove u ligi šampiona. PLUS HOĆE DA IGRA ZA NAS!
T

Tuneki

pre 7 meseci

Mole da igra za Srbiju, on i Males Dok je Dzaka tu, nece biti POZIVANJA Srba U savezu i ne znaju za njih Slicna situacija je bila i sa Arnautovicem, Kalajdzicem i drugima Tuga
B

Benać

pre 7 meseci

Pa oni, Albanci, za razliku od nas, po ko zna koji put su dokazali da znaju da pikaju nogač. Naravno da će voditi glavnu reč. I šta ti tu onda nije jasno?!?!
£

£¥₩

pre 7 meseci

Treba ih pozvati obojicu ..Hoće da igraju za Srbiju
М

Милек

pre 7 meseci

Арнаутовић игра за Аустрију не за Швицу
P

PedjaPFCCCC

pre 7 meseci

@Tuneki Arnautovic je bio tada klinac od 20 godina koji je bio jako bezobrazan i bahat. On je tada sedeo na tribinama u Inter. U Twenteu je igrao kao krilo na pocetku kariere a ne kao spic, Decko je imao ozbiljne ispade u karieri. Kad je na primer dosao u Verderu pitao je Reprezetativca Nemacke Fringsa coveka koji je igrao za Bajern,Dortmund i tada jakog Bremen . Ko si ti jel si ti osvojio Ligu Sampiona ili ja ( a nije imao ni jednu utakmicu za Inter) . Policija ga zaustavila u Panameri on kaze Policajcu znas ko sam ja kupicu ti tvoj zivot. U Verderu se pobijo sa Sokratisom i tako dalje, on se uozbiljio tek kada mu se rodila cerkica i kad je presao u Stoke...pa postao tek igracima u West Hamu. A da te vratimo malo u starije vreme mi smo igrali tada sa dva spica Pantelic (miljenik Herte tada) i Zigic (resetao u Santander pa presao u Valenciu) posle njih bio je Lazovic(PSV) i Mrdja(Vojvodina) naj bolji strelac u Ligi . Krasic je igrao desno a levo Jovanovic. A zamene su im bili Jankovic i Tosic. Znaci ukratko za njega nije ni bilo mesta ne znam zasto svi pricaju o njemu toliko, Austrijanci su imali jako strpnjena s njim i da je zaigrao za nas bio bi nesto kao Dzigi Ninkovic realno. A sto se tice Kalajdzica on je eksplodirao pre 3,4 godine ....Da te podsetim mi smo u to vreme tad vec imali Luku Jovica koji je pokidao u Frankfurtu i Mitrovica koji je resetao a pored njih su bili jos Prijovic u odlicnoj formi i posle njega se pojavio Vlahovic tako da realno nebi se ni on nesto naigrao .