Komentari na vest

Ultimativna najava Mozzart Bet Superlige Srbije!

L

Lenjivci

pre 10 meseci

Za tango je potrebno dvoje. Pozz iz Subotice.
M

Marence Polupanac

pre 10 meseci

Jaka najava. Dvoje namestali, jednog izbacili a drugog kaznili novcano i ostavili ga u ligi da namesta ponovo. Platiće. Ima li Djaje negde? Na odmoru je u banji? Spava li posle rucka?
S

Stranac

pre 10 meseci

Ajmo prognoza ko moze pozitivno da iznenadi, ja mislim Novi Pazar ili Javor
M

MileSenjakBG

pre 10 meseci

Ultimativno najgora liga na Balkanu, posebno u poslednjih 10 godina
C

Cipiripi LE2

pre 10 meseci

Ako si navijac Partizana
C

Cipiripi LE2

pre 10 meseci

5 predstavnika u evropi garantuje veci kvalitet fudbala ove sezone jer su se i Vojvodina i Cukaricki i TSC potrudili da zadrze najvaznije igrace i da se pojacaju, nije kraj prelaznog roka bice jos jaci, Zvezda svemirska, derbiji na startu sezone, prava prilika da se napravi zamah i da se uziva u srpskom fudbalu, nadam se da ce navijaci da prepoznaju trenutak i da ce stadioni da budu puniji, jer kad smo to imali 5 ekipa u evropi? Kad smo imali tri ekipe i tri najjaca evropska takmicenja? Kad su se Zvezda, Vosa, Cuka i TSC zadrzali najbolje igrace i pojacali se?
N

Nejbi

pre 10 meseci

Zvezda je neprikosnovena u Srbiji zahvaljujuci zna se kome. U Evropi je hroma kobila ,ko i onaj sto je gura.
M

Marinjo1

pre 10 meseci

Dal pratis sta smo uradili zadnjih 5 godina, kako smete da komentarisete uopste, ja iz rupe ne bih izlazio.
N

Ne bi baš rekao

pre 10 meseci

Pa ne bih baš rekao,tri puta prezimiti u LE od 2016 godine i tri puta igrati u LŠ (zajedno sa narednim ciklusom),nije baš mala stvar.Zvezda je apsolutno nadigrana samo u mečevima protiv top klubova poput Bajerna i kompanije,dok je u mečevima sa Glazgov Rendžersima,Milanom i CSKA bila više nego ravnopravna.Desile su se i nesrećne situacije poput Omonije i Šerifa ali sve je to dio sporta.Makabi je prošle godine bio fizićki daleko spremniji ali je u prvom poluvremenu meča u Izraelu bio doslovno igrom nokautiran.Valja priznati da su zasluženo prošli tada.
N

Np1234

pre 10 meseci

Idemo Zarpaa
С

Сале2323

pre 10 meseci

Да пожелимо срећу свим тимовима и играчима у новој сезони, водећим срећу у Европи, да прође без тешких повреда, да Аренаспорт и Моцарт подебљају још мало више своја спонзорства нашој лиги, јер очито је то, да нам је фудбал и лига много боља но до пре 2 или 3 сезоне, а за раније да не причамо, и тако...
N

Nek grmi jako zvezda sampion

pre 10 meseci

Gledace se dobar fudbal na Marakani ,jedva cekam da pocne.Zvezda za dve klase bolja od ostalih i bice ovo jedna lepa sezona ,nadamo se i u evropi.Svi na Marakanu Zvezdasi !
S

SRŽ

pre 10 meseci

Ako se Partizan umeša u borbu za titulu, da li će upravi Partizana biti naređeno da prestane plaćati igrače? Hoćemo li imati nove slučajeve slične već viđenim, tipa Asano, Jović, Diabate?
G

Gall

pre 10 meseci

Ovo drugo pitanje je vise za tvoju upravu da li postuju ugovore i da li isplacuju plate… A prvo pitanje, ne potcenjuj Vosu, TSC i Cuku toliko…
X

XD

pre 10 meseci

Da, vama je jedničcima to naređeno. Stalno vas neko kinji i buši sa strane.

Goran Milojevic

pre 10 meseci

А ко им то прети? Да нису они што вам плаћају лиценце....
j

joooj!

pre 10 meseci

Da,biće im naređeno da stopiraju plate inače će da se bore za titulu buahahaaaaa!!!
T

Tegusigalpa

pre 10 meseci

Na koliko terena je postavljena hibridna podloga s obzirom da je FSS obecao da ce svi klubovi imati novu podlogu kad krene sezona? Jesu li mucenici iz saveza i njihove kolege iz kolege iz klubova stigli ispuniti obecano od ispijanja kafa i pica po kafana ili je Zvezda ostala jedina koja je zamenila podloga?
F

Fantasy player

pre 10 meseci

Da li moze beko reci na kom sajtu se moze igrati Fantasy nase lige??
Л

Лаик

pre 10 meseci

Црвена звезда је привилегија и светла тачка српског фудбала. Тсц, Чука и Воша су се појачали и тек ће се појачати. Партизан би био шампион да знају да играју фудбал, али пошто не знају не дају им више силе да освоје титулу. Биће нових гостовања попут Панчева. Све у свему, навијаче Звезде чека интересантна сезона. У сезону нову креће, група верних Делија!
b

bravo

pre 10 meseci

Svaka cast za analizu vidi se da je ulozeno dosta truda, ovo je pravi novinar!
I

Igorrr

pre 10 meseci

Dokle je stigla istraga sa namestanjem utakmice baraza Radnicki-Indjija? Zna se direktno ko je nudio novac! Ispitati igraca Indjije koji u prvom poluvremenu dobija crveni karton, i sportskog direktora Radnickog iz Nisa, koga su direktno optuzili da je nudio novac igracima Indjije!
g

gostovic14

pre 10 meseci

jel odose vise Gobeljic i Srnic, ili se jos muvaju oko marakane?! dosadiše i Bogu i narodu vise
v

v1ad

pre 10 meseci

Sta ti oni sad smetaju? Nisu u timu, Bahar ih je odmah odstranio, ne treniraju sa prvim timom nego odvojeno dok ne nadju novi klub.
X

XD

pre 10 meseci

A ti nisi smorio sa maltretiranjem tih momaka? Ti momci su izneli Zvezdu dva puta od prvog kola kvalifikacija do LŠ i LE. Ako je tebi kratko pamćenje nekome nije. Ok, nisu više za Zvezdu, slažem se, ali da ih razvlačite po ko.entarima svakodnevno godinama to više govori o ovama nego o njima.
D

DedaBranko

pre 10 meseci

Pazi druze, ti Zvezdi nisi dao nista i sa tim si Zvezdi totalno nebitan. Medjutim su ti momci dosta toga dali, tako da ne znam odakle tebi pravo da ti nekoga teras.
M

Ma ajde

pre 10 meseci

"DA LI JE TERZIĆ U PRAVU KAD KAŽE DA NEMA S KIM DA SE MERI U SRBIJI?" Da, u pravu je. ON i NJEGOV GAZDA su napravili takvu ligu. A onda kuka kako nema s kim da igra.
C

CIKA.MIRKO

pre 10 meseci

Mirko Marjanovic premijer drzave i unisto vreme predsednik Partizana.
M

Ma ajde

pre 10 meseci

@CIKA.MIRKO A kad je Zvezda postala evropski i svetski prvak? Zamisli, za vreme Mirka Marjanovića.
N

NO big DEAL

pre 10 meseci

@ CIKA.MIRKO: Mirko Marjanović: (premijer 18. Mart 1994. – 21. Oktobar 2000.), a presednik izvršnog odbora FK Partizan (24.2.1989 – 28.3.1994). Znači, u pitanju je 10 dana. Opustite se.
I

Ima s kim da igra

pre 10 meseci

Bajern, Real, Siti...vi cete uskoro beton ligu sa Backom 1901. iz Subotice. Sportski pozdrav
G

Gall

pre 10 meseci

Kako bre pa vi sa Ostojom u kk resavate i sistem i namestene titule… tako da i ovde cete kao one godine kada se poslednju titulu osvojili
h

hsjajdjska

pre 10 meseci

ovo stvarno neko gleda i prati?
@

@hs

pre 10 meseci

Cak i ti...
y

yo yo

pre 10 meseci

grobari prate samo basket hahahhahhaha
G

Gall

pre 10 meseci

Ovakav komentar se ocekuje i u kosarci na kraju sledece sezone jer grobari…
h

hmmmm....

pre 10 meseci

ne mozete vi..... bez Severine...a da umalo zaboravih...hvala Merlinu...
q

qnde

pre 10 meseci

A na naslovnoj slici Natho sa 45 godina zivota, najsporiji igrac u istoriji Superlige, covek koji trenutno moze da igra eventualno Srpsku ligu Zapad i to za Polet Ljubic jer oni ne jure ligu
I

ISKORAK

pre 10 meseci

Napraviti Superligu i Prvu Ligu sa po 12 klubova, tako da se igra 22+10 kola, a ne trokružno. Privatizovati klubove bez muljanja i fantomskih firmi. Srediti infrastrukturu. Doneti zakon protiv huligana koji će funkcionisati u praksi. Marketinški značajno unaprediti celu priču.
A

Ajdee

pre 10 meseci

Kako to samo lako zvuči. A uvijek kad pročitam ovo”iskorak” padnu mi na pamet dugine boje,a nisi bez razloga to izabrao za nik…
p

pala maska

pre 10 meseci

@Ajdee: Šta Vama prvo padne na pamet najviše govori o Vama.
S

Sima Arauho

pre 10 meseci

Sta kaze Prvoslav sto zvezda igra na Ognjenu Mariju?!
p

pregalac fudbalski

pre 10 meseci

Jel to onaj sto ljubi papi ruku
K

Krupanj

pre 10 meseci

Eto, jačina naše lige se ogleda u tome gde idu igrači iz bukvalno svakog tima osim Zvezde i Partizana (a i oni imaju svoje rupe). Skoro svi, osim nekih klinaca koji eksplodiraju jednom u tri godine, idu u Indiju, Tajland, Zvijezdu 09, Iran i ostale zemlje. I ne, to nisu momci od 35 koji idu da uzmu lovu nego eto, nemaju gde da igraju. Pazite, to su igrači iz prvih 11 naših SUPERLIGAŠA. I posle je svima uau kad Vojvodina pukne od Apollona nakon što je cele sezone kantala Mladost GAT i Lučane, uz dužno poštovanje. E kad dodje do decentralizacije navijanja i raspodele sredstava, kao i do ulaganja u manje timove, mi ćemo imati jak tim. Osim ako ne nastave sa trendom pa povećaju opet ligu, šezdesetak klubova bi bilo super u Superligi. Toliko od mene, mozzarte objavi nekad i moj komentar, slobodno.
s

ssssred

pre 10 meseci

Đorđe nije sin, nego ujak Dragomira Lazovića
M

Milos Ivanjica

pre 10 meseci

Dragomir mu je stric,momak je za 10,odlican golman bio,kapiten,nadamo se i trener golmana puno srece zelimo nasem Ivanjicaninu i Ivanjicani u strucnom stanu! Ljuljaj Javore
S

Sima Arauho

pre 10 meseci

Ja se nadam da je bar nekom ekonomu u klubu tesko sto nas jedan begunac sa interpolove poternice i covek protiv koga zastarevaju slucajevi u Srbiji proziva.Pa imate li i malo hrabrosti i ono medju nogama da ih polomimo u derbiju kao čačkalice?!
@

@sima smarac

pre 10 meseci

Koji si ti 🤡
T

Tužni Sima

pre 10 meseci

Nadam se da ćeš jednog dana naći srodnu dušu, izaći iz sobe i imati svoj život, jer ti je ovaj trenutbi očigledno tužan. Sportski pozdrav i sve najbolje!