Umar Sadik gura novac Partizanu: Gol za pobedu, Almerija treća

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.12.20. | 15:53

Crno-belima se smeši brk

Lakše se diše u Humskoj 1. Činilo se u jednom momentu da od tri miliona bonusa kod transfera Umara Sadika u Almeriju neće biti ništa. Crveno-beli su ređali poraze i plasman u Primeru ove sezone je izgledao kao nemoguća misija.

Ali, probudio se tim iz Andaluzije i počeo da melje. Počeo je i Sadik da se isplaćuje klubu koji ga je kupio, da postiže golove (i da promašuje šanse), danas je direktno doneo trijumf crveno-belima.

Izabrane vesti

Almerija je gostovala Alkorkonu i pobedila sa 1:0, a jedini gol postigao je Sadik, koji je u igru ušao s klupe. Tim pogotkom je primakao crno-bele ka dva bonusa: za plasman Almerije u Primeru i za broj postignutih pogodaka. Što se tiče bonusa za broj odigranih utakmica, ova ne ulazi u saldo, jer je Nigerijac počeo meč na klupi.

Posle 16 odigranih susreta Almerija je sada treća na tabeli, sa bodom manje od Espanjola i tri manje od Majorke. Ali tim Umara Sadika, Radosava Petrovića i Nikole Maraša je u velikom naletu i sada promocija, osvajanje nekog od prva dva mesta, ne deluje nedostižno.

Nigerijac sada ima četiri gola i tri asistencije na 14 utakmica za Almeriju.

U Humskoj se sada smeši brk čelnicima kluba...



tagovi

AlmerijaSadik UmarSegunda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara