Komentari na vest

Upozorenje UEFA: Samo vakcinisani mogu da igraju naša takmičenja

D

Dusan Vs

pre oko 2 godine

Kakva diskriminacija... UEFA MAFIA!!!

Miki

pre oko 2 godine

Tužno je kada mimo svih savremenih medicinskih saznanja objavljujete samo antivakserske komentare. Sramota!
G

Gostanko

pre oko 2 godine

UEFA da garantuje za vakcine i da bude odgovorna u slucaju nezeljenih dejstava posto vec ucenjuje. Mada znamo da tu gomila njih nece ni da bude vakcinisano vec ce im samo biti zabranjeno da se oglasavaju. E,a satro zemlje ukidaju mere,propusnice. Sludjivanje naroda. To se zavrsava samo kada i ako narod uzme motku u sake.
G

Gost666

pre oko 2 godine

Strasno bas sta traze od nih, verujem da je malo negativne energije na kraju sezone bilo zbog pritiska na vakcinisanje, jer je tada samo koliko se secam bili su Gajic i da li Dragovic od nasih, ne racunajuci ove strance. To treba da bude izbor svakoga, a ne nametanje i ucenjivanje, jer to nije po ustavu Republike Srbije, procitajte clan 25 i bice vam jasno, da ne moze niko da vas prisili jer svaka vakcina prolazi ispitivanja po 10 godina, sve krace od toga je u eksperimentalne svrhe.
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Imaju izbor niko ih ne bije po ušima da igraju fudbal.
S

Sherlocked

pre oko 2 godine

Ako cemo realno i posteno , ko ne zeli da se vakcinise , izuzetno mu je lako doci do potvrde da se "vakcinisao" . Samo je potrebno da poznaje tu sestricu koja daje vakcinu i resen problem. Dodje u ambulantu da ga svi vide , udje na jedna vrata poprica sa dr ona mu pojasni sve , potpise , udje na sledeca tamo ga sacekaju dve sestre. Jedna koja unosi u sistem njegove podatke i druga sestrica koja treba da ga vakcinise. Kad sedne kod nje , moze da ga namesti i zakloni kako god zeli i isprazni spric u duks. I eto, gotova prica. Njoj obavezno dati pare neke da je podmazes i da se osiguras da cuti i ne govori sta je uradila jer je vec napravila krivicno delo , a sa primljenom lovom je jos jedno , cutace kao zalivena. Eto koliko je tesko " vakcinisati" se.
д

д.г.

pre oko 2 godine

@ аси ја издржавам породицу и одговоран сам према себи и другима.
R

Raša P

pre oko 2 godine

Ispravna odluka!!! Organizator piše pravila a klubovi koji ne žele da ispune uslove ni ne moraju da igraju.
B

BCS Šabac

pre oko 2 godine

U Srboji možeš dobiti potvrdu da si napisao Gorski Vijenac.Potvrda o vakcinaciji smešna.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Таман да нас до даљњег елиминишу из Европе.
P

Prepoznavanje lica

pre oko 2 godine

Samo vakcinisani ce i moci na stadion. Ima vise vakcinisanih tako da sad mogu da rade sta hoce.
T

Trpke

pre oko 2 godine

BOJKOT bre !!! Koga Boli q za osminu,ako se Novak mogao odreci sigurnog GS zarad visih ciljeva,mozemo I mi pisljive osmine!!!
G

GostSlavija11

pre oko 2 godine

Nema bojkota!!! Bojkotuj ti!

JamesBond

pre oko 2 godine

Djokovic je individua koja moze da odluci da l ce da igra ili ne. Nema nikakvih posledica finansijskih sem eventualne nagrade i spoznozrskih bonusa. Klubovi moraju da ostvariju prihode da se finansiraju i “bojkot” bi bio ozbiljan udarac za njih,da ne pominjem sto bi to povuklo i izbacivanje iz Evrope na vise godina…
B

Baxter88

pre oko 2 godine

Pa ovo Partizan ne dotice vec Zvezdu i eventualno Spartu iz Praga za dalje al to je vec njihov problem...
N

Nista neobicno

pre oko 2 godine

Nije valjda da mislis da su zebraci bez sanse protiv Sparte?
B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Ja uopste ne vidim tu neki problem. Ako moraju svi gradjani da budu vakcinisani koji putuju zasto da ne budu i sportisi koji putuju 100 puta godisnje. Sta se prave ludi?
B

Bafana

pre oko 2 godine

Prošle godine na proslavi titule Vesić je izjavio da su svi igrači vakcinisani a pre jedno dva meseca se Mrkela ljutio sto je samo njih par vakcinisano pa me zanima ko tu laze?
д

д.г.

pre oko 2 godine

Увек постоји други избор. То је Новак показао. Одрекнеш се плата и премија и решен проблем. Мислите да ће играчи Партизана који нису вакцинисани тек тако добити медицинско изузеће за бараж. Видели смо како се Новак провео.
B

Box

pre oko 2 godine

Nece dobiti izuzece, ali ce tek tako dobiti potvrdu :)
a

asi

pre oko 2 godine

Ocigledno je da te neko izdrzava. Da imas porodicu koju moras da izdrzavas ne bi tako pricao. Novac ne pada sa neba. Treba ga zaraditi. Samo oni koji su puni ko brodovi sa lovom mogu da stave principe iznad svega. Kao i oni sto nemaju nista. Ima izreka koja kaze slobodan je samo onaj ko nema sta da izgubi.
@

@asi

pre oko 2 godine

Nema coveka koji nema nesto sto moze izgubiti. Bio on klosar, ili najbogatiji na svetu. Ono sto razlikuje ljude jeste da li imaju robovski mentalitet ili ne. Jasno je da si ti primerak prvih. Sam kazes da ti principu nisu na prvom mestu. Nemoj misliti da te mrzim ili nesto. Imas ti kulturu izrazavanja, verujem da nisi rdjav i pokvaren. Jednostavno smatram da su ti stavovi skroz pogresni i pogubni. Kad bi se svako vodio tvojom logikom "cuti i trpi", jos bi ovde bile turske dahije, ili neko peti, a mi bi pricali ko zna kojim jezikom dok ih usluzujemo i podmecemo im nase zene i decu, da ih ne izgubimo kako tvrdis. Karadjordje je govorio, odnosno tako je zapisao prota, "ako nam zene i deca na tom putu propadnu (borbe za slobodu, ustanka), ionako nismo bili gospodari njini". To je duh, i to zelim da vidim u ovom narodu. Cuti i trpi je duh poricanja sebe kao bica. Nije muski. Nije temelj na kome moze da se bilo sta veliko zida.
K

Karpe

pre oko 2 godine

kao veliki zvezdas mogu samo reci....ISTUPI IZ TAKMICENJA I BOJKOTUJ...
S

Statler

pre oko 2 godine

Nema sumnje da bi se ceo svet potresao zbog našeg bojkota....ako bismo to uradili onda možemo da stavimo ključ u bravu i igramo beton ligu.
D

Delija Istok

pre oko 2 godine

E samo da nas vakcine spasu.. Baš me zanima šta bi bilo kada bi pola ekipa odustalo zbog nedovoljno vakcinisanih. Tragikomedija se nastavlja.
D

Dex911

pre oko 2 godine

Oko 95% igraca iz top 5 liga su vakcinisani a ti klubovi su i najbrojniji u nastavku evropskih takmicenja. To sto ce Zvezda, Partizan i jos po neki klub iz slabijih liga morati da odustanu zbog nedovoljno vakcinisanih igraca ih i ne zabrinjava
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

U ozbiljnim zemljama i ligama je tek zanemarljiv procenat igrača koji nisu vakcinisani, ovo će više da pogodi klubove iz banana država gde je stanovništo debelo zaglupelo od 19. veka kad je svest o mesicini i značaju vakcinacije bila daleko razvijenija nego danas u zemljama poput naše. Kod nas je točak civilizavije krenuo u nazad.
G

Gost#

pre oko 2 godine

Dobiće potvrde da su vakcinisani. Srediće im klubovi,nije to problem
C

Crvotočina

pre oko 2 godine

Tako funkcioniše mentalni sklop prosečnog Srbina, samo da se nešto smulja i slaže. Znaju oni s kim imaju posla i sigurno će raditi dodatne provere, ako nas provale izbaciće nas iz svih takmičenja.
G

Gost44

pre oko 2 godine

Bas da to urade ako su debili, pa da ovi iz Uefe jedva docekaju i izbace nase klubove iz takmicenja. Mislis da su oni u Uefi toliko glupi da to dopuste da tako prodje kao sto ti zamisljas, posle svega sto se desavalo sa Djokovicem. Sada ce nase potvrde o vakcinaciji da prolaze stotinu skenera, jer su potvrde iz nase zemlje izgubile kredibilitet.
@

@gost 44

pre oko 2 godine

Zabole uefu da li su vax il nisu, bitno je samo da se posalje poruka da jesu