Komentari na vest

Urugvaj ne mora da brine za život posle Suareza i Kavanija, Nunjez ga vodi ka Mundijalu (VIDEO)

И

И

pre 5 meseci

Čovek je zver kad je u reprezentaciji. Ne leži mu u potpunosti PL, jer mu fali taj delić sekunde da se namesti/koncentriše na šut. U PL imaš najmanje vremena. Da igra u Realu, Barsi ili nekom jačem klubu u Španiji, dao bi 40 golova svake godine. Za reprezentaciju skoro da ne promašuje šanse jer ima malo više vremena da se namesti na šut, dok ti je u PL uvek neko na ledjima i nije za svakoga. Jedan Ševčenko je sam sebe saplitao u toj ligi, a bio je top klasa. Jedostavno ne leži svakome ta brzina igre i reakcije.
B

Burazengija

pre 5 meseci

Nunez da ima malo vise kredibiliteta kod Klopa, on bi igrao 9 a ne krilo ili nesto sto Klop izmislja...Nazalost svedoci smo Klopove taktike koja je odavno procitana i sada se uzda u individualnost pojedinaca za izvlacenje bodova. Potpisujem da dolaskom novog trenera i odlaskom Salaha, Trent, Gakpo, Nunez, MekAlister i ostatak da ce prodisati i poceti da igraju svoj najbolji fudbal.
m

magnus

pre 5 meseci

sreca nemas nikakvog uticaja na liverpulove izbore
B

Burazengija

pre 5 meseci

Ja sam simpatizer Liverpula ali zapitajmo se kakva je igra Liverpula i ko je problem u celom tom Liverpulu? Menadzer koji ne moze da trazi novac, koji ne moze da uslovi board sa necim? Igrace koje je doveo su manje vise bili fail? Ko je doveo bitne igrace a ko Keitu, Cemberlena i ostale? Zasto se nijedan sportski direktor ne zadrzava u Liverpulu? Klop ima problem i nazalost to ne vidi i titula sto smo videli, videli smo...Neko bolje vreme ce krenuti sa ovom novom generacijom i 2026 god sa novim trenerom.
O

OZBILJNI

pre 5 meseci

Nemojte se čuditi ako Urugvaj, SAD ili Senegal na narednom SP dođu do polufinala.
J

Jamb

pre 5 meseci

SAD?
y

y122

pre 5 meseci

Edinson Cavani,kako je trpao u Napoliju.Tu je najbolji bio....
B

BicuSlobodan

pre 5 meseci

I posle pametnjakovići ovde pišu kako je Nunjez drvo. Nije se još potpuno uklopio u način igre Liverpula, ali je paklen igrač.
g

gostinac

pre 5 meseci

Kada ga gledas kako trci, koliko brzo, kako moze da skoci itd, izgleda odlican. Ali kada izadje pred golmana i promasi 4 od 5 situacija 1na1, onda ne uliva nadu. Nije pitanje da li se uklopio, nego covjek nema onaj instinkt ubice pred golom. Podsjeca me na Higuaina, dobar igrac ali previse masi za napadaca.
B

Burazengija

pre 5 meseci

Decko ima instikt napadaca ali mu fali realizacija sto je normalno kada dodjes u veliki klub i pocnes da razmisljas o rezervama koji ti disu za vratom...U Benfici je bio nenormalan sa realizacijom kao sto je i ovde u Urugvaju, jednostavno je slobodan i ima samopouzdanja, dok u Liverpulu nije bas omiljeni kod Klopa pa otuda i takva igra. Nunez je malo slabija varijanta Halanda a to ce vreme dokazati.
G

Gost1312

pre 5 meseci

Najbolja stvar je sto se vidi da je jos sirov i da tek moze jos da napreduje u posjedu, pasovima, doosenju odluka u zadnjoj trecini, a vec cijepa mreze i asistira, ove sezone mnogo bolji nego prosle, iako doduse prosle je i sama ekipa Liverpoola bila ocajna i u nekoj tranziciji, povrede itd pa se odrazilo i na njega. Mnogo prostora za napredak i bit ce strasan napadac sigurno, ima fantastican njuh, kretanje, umije da postigne gol i nejverovatnih situacija, jak sut, prebrz itd. Mnogo karakteristika.