Komentari na vest

Uspeh preko noći - može

n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

S tim da Njuka polako ulaze,iskusno,dovela dobrog trenera,koji uklapa pojačanja fantastično. Nisu kao Psg,Šiti i slični da ljljaju po milijardu na pojačanja za dve godine. Ljudi bas pametno rade.
G

Gost666

pre preko 1 godinu

Volim te Njukice moja od meseca do beskonacnog svemira♡♡♡
S

Saturn

pre preko 1 godinu

Zasto ne pisete o treneru Reims-a Will Still u , momak koji ima 30 godina , koji je posao dobio na osnovu igrice Menadzer pre 10 godina , kojem klub placa 25 000 evra minuse ligi sto nema profi licencu , a od kako je uzeo Rems nemaju poraz uzeo je bod i PSG - u ... Lepa prica a nema je nigde na nasim portalima
a

aa

pre preko 1 godinu

Druze ako procitas vise od 2 glavne vijesti vidjeces da ima tekst
S

Saturn

pre preko 1 godinu

Sad mi iskocilo bukvalno kad sam napisao komentar , i procitao , moze jos malo vise
n

nedano

pre preko 1 godinu

Nerealno koliko ih je unaprijedio covjek.Bas maloprije gledam statistiku kad su igrali protiv danasnjeg rivala prije godinu i po. Sautempton ih je razmontiro iako je tad bilo 4-5 igraca koji i trenutno igraju prvu postavu za njukastl.Samo mi je nelogicno ovo sto su doveli Gordona. Joelinton i Maksiman drze lijevo krilo, a gore wilson i isak, pa gdje on to moze igrati. Valjda je presudilo sto je domaci igrac, jer dati 51 milion za igraca koji u profesionalnoj karijeru ima 7 golova je jako slab ucinak.
a

aa

pre preko 1 godinu

Jbg batonga da je Italijan vjr bi bilo 10m plus bonusi