Komentari na vest

Uspela Vošina misija: Andrija Radulović tri godine na „Karađorđu“, Zvezdi 50 procenata od naredne prodaje

н

нс бој

pre 10 meseci

Одличан посао,без обештећења довести оваквог играча је премија,па како се покаже,нема ризика.Где год је играо правио је разлику,Војводина је прави клуб за њега и за играче који верују у себе.
S

SrbijaSrbima

pre 10 meseci

Povecana mu je vrednost na transfermarktu na 1.5M a ima tek 20godina. Vosa je pravi klub za njega i ako se tu snadje ode on u ligama petice, srecno!
Z

ZeZanje

pre 10 meseci

Par utakmica sam ga gledao samo tako da nmg mnogo da pricam o tome kako ima da se uklopi ali 10 golova u sezoni I 0 asistencija govore da zna da postigne go a da je malo sebican mozda ili je to bio samo spelt okolnosti jer je igrao u slabijim timovima, vec je debitovao za CG a ima da nastavi da igra tako da cena moze samo da mu raste I tek je sada 3eg Jula napunio 21 godinu a vec ima solidno iskustvo. Pored svega moze da igra na vise pozicija sve po levoj strani I desno krilo sto je jako korisno posebno ako Simic ode. Treba mu dati vremena jer moguce je da se u tom timu sa tim trenerom I tim saigracima bolje pronadje na nekom drugom mesto nego na desnom krilu gde je najvise igrao nije samo zamena za Kabica koji odlazi nego I pojacanje.
m

monteroo

pre 10 meseci

Predobar sa surdulicu,preslab za zvezdu ovo mu je bas taman SLS klub bez briga.... Ako da neki gol, nesto, bice i neka turska kipar poljska.... Sto je i max.....milione i procente neka svi zaborave.
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Jednog dana ću napisati "Kako su uništili generaciju 2002. u Srbiji". Kriminalno!
Ž

Žgane

pre 10 meseci

To je zločin o kome treba da se priča, najtalentovanija generacija posle 1984 godišta (B. Janković, Basta, D. Milovanović, Mrđa, M. Perović)...
S

Srećno

pre 10 meseci

Otišao Montenegrin u Vošu.
E

Esex

pre 10 meseci

Spor prvi korak..sporiji generalno..tehnika ok..los za zvezdu a solidan za vosu..
I

IvanBg

pre 10 meseci

Terza oteo igraca Kebi junioru
L

Logitech

pre 10 meseci

A pedeset procenata od nula je nula. Tako je i Darko Lazovic otisao sa Marakane za dzabe pa Borac nista nije dobio, i sad je u drugoj ligi.
д

да, да...

pre 10 meseci

...Бамби отишао за 5 милиона, а пола Банату 😂😂😂 пола од 5 милиона је нула, кад послујеш са Партизаном, зато Баната више нема.
@

@da da

pre 10 meseci

Isto je bilo i sa Stefanom Savicem kad je presao u partizan na "dodjem ti"....zato BSK Borce vise nema ni na mapi...
s

samotiii

pre 10 meseci

Nisam zadovoljan uopste sa levim bekom to se mora pod hitno dovesti! Ima dosta slobodnih levih bekova(Ben Ouanes,Khacef,Stafylidis malo je skuplji ali ozbiljan igrac,Tasdemir,George Cox isto malo skuplji...), mora se dovesti jos jedan zadnji vezni(Naveda,Traore,Ondoua,...) i fali jos jedan napadac on je jos i najmanje potreban od ove tri pozicije ali ima i njih mnogo slobodnih(Majdevac, Desire, Bolingi,...)
G

Gost555

pre 10 meseci

Dovedite Marsela, Van Aanholta ili Alex Sandra.
G

Gosthjk

pre 10 meseci

Samo 50 odsto od sledece prodaje? Ja bih trazio svojoj mladjoj sestri 90 pa i svih 100 posto zna se u ovoj zemlji Kim Dzong Ila kome klubu treba da idu sve pare.
A

Aca11

pre 10 meseci

Radi se o fudbaleru koji ima tek 21 godinu i koji je nedavno postao A reprezentativac Crne Gore. Crvena Zvezda im ga je ustupila bez obeštećenja, iako je imao važeći ugovor sa klubom, pa je onda sasvim normalno da je zahtevala visok procenat od narednog transfera. Ne misliš da je Zvezda trebala da ga pusti bez obeštećenja i za 5% od narednog transfera?
E

Esex

pre 10 meseci

Mudar si ko kifla.samo prd.is u prazno.pljujes,hejtujes,omalozavavas ljude a jednu pametnu nisi rekao.
D

Delija111

pre 10 meseci

Zvezdi uz procente, 6 bodova sledece sezone i plus jos 3 ukoliko se bude igrao plej-of. Good job💣
S

Sudija Picilkas

pre 10 meseci

Imace ih jos 12 od Zeleznicara od Pece Rogana i IMT-a.
R

Raša P

pre 10 meseci

Voša nije na gubitku jer je dala Nikolića Partizanu za 3+,3+ bodova. Samo jadni Partizan opet iskorišćen i svi su protiv njega!!!
G

Gost555

pre 10 meseci

@Rasa Pavic Momak, Nikolic je napustio Vosu i stigao u Partizan kao slobodan igrac.
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Pedja Rogan je grobar!
O

Ono

pre 10 meseci

Što je škart u cz pa i TSC Vojvodina kupuje. Svašta. Ako je cilj kako kaže Zbiljić Titula za 3 godine onda Vojvodina nek uigrava svoje mlade igrače koji će za godinu dve steći iskustvo i snagu a sigurno su duplo kvalitetniju od ovih nazovi pojačanja. Kad već ne mogu ili ne znaju odlične strance da dovedu
V

Voša NSad

pre 10 meseci

Onda su skart i Katai, Ivanić, Babić.. A nije baš tako, nekad trener ne vidi igrača u svojoj viziji,plus doktor fudbala nema potpunu kontrolu na njegovim ugovorom, Radulovic je dobar igrač sa manama ali ne takvim da nije igrac za Vošu!
Đ

Đeneral Draža

pre 10 meseci

Svakako dobar potez za Vojvodinu, dobar potez i za Radulovića jer u ovako popunjenoj Zvezdi ne bi imao nikakvu minutažu. Videćemo koliko će se Zvezda okoristiti od toga. Imaće Radulović mesto startera, veliku minutažu, pa ako pokaže šta zna i podigne fizički deo na viši nivo, biće para i za Zvezdu i za Vošu, ako ne, onda će mu se karijera kretati od Spartaka do Surdulice, a Zvezda će izgubiti par stotina hiljada evra. Mora se i rizikovati, fudbal je i biznis.
p

perhano

pre 10 meseci

Dečko je neupotrebljiv. Sem jake levice, ni jedan drugi kvalitet. Sporiji čak i od Partizanovog Lakčevića, za kog btw, niko nije ni čuo. Takodje Crnogorac kao i ovaj mali, takodje krilo, a Radosav Raća Petrović je pojam hitrine i brzine za obojicu. Dovoljno sam rekao.
@

@perhano

pre 10 meseci

"Btw"??? Hahahahahahaha!!! 😂😂😂
p

pdk

pre 10 meseci

Vosa sklapa respektabilan tim. Vec su jaci nego prosle sezone.
M

Meraklija12345

pre 10 meseci

Preoteo Marko, Propadalu igrača...
L

Lazaros

pre 10 meseci

Војводини треба још 2-3 играча и биће озбиљна !!! ТСЦ се појачао , Чукарички још тражи неке играче , једино Партизан тапка у месту !! Опет ће бити 4 ти или 5 ти!!!
A

Astoria

pre 10 meseci

Vala baš...za sada Partizanu dosta odlaze igrači...evo i Pantić je na izlaznim vratima. Došli Antić, Kanute, golman Jovanović i Nikolić, pojačanja koja to i nisu, već prosta zamena za igrače iz prethodne sezone i odbranu 4.mesta. Očigledno VV duo nema veće ambicije. Sramotno je da takođe da toliki broj igrača odbija da dođe u Partizan. To samo pokazuje koliko se urušio imidž kluba. Pa onaj Ziljkić iz Sarajeva nije hteo da dođe, a upitno je da li bi uopšte i bio pojačanje. Slabo je sve to...slabo. I žalosno!
p

perhano

pre 10 meseci

Vojvodina nikad neće biti ozbiljna. Prestani da živiš u oblacima.
@

@Lazaros

pre 10 meseci

Zaboravio si da dodas kako je sve spontano, kako je Partizan realno cetvrti, niko tu prste nije umesao ma kakvi a posebno gospodin lebdeci. Cuka TSC i Vosa dovode pojacanja a Partizan ne zna da ubode igraca, sve je to slucajno.. i uopste nam nije rezirana liga, ma kakvi.
G

Gm.scout

pre 10 meseci

Znaci prvo su odbili 600k, pa je Zvezda odbijena da se trampi za Bukinca. I onda smo ga na kraju dali za 0 Kakav kriminal
K

Kegevara87

pre 10 meseci

Promisli pre nego sto pocnes da pises komentar. Ferencvaros je odustao.
@

@kegla

pre 10 meseci

Ferencvaros nije ni bio u prici, informisi se pa pokusaj da mudrujes!
@

@kegevara

pre 10 meseci

Fehervar, ne Ferencvaros...
K

Kriminal

pre 10 meseci

Kakv kriminal u reziji mrkele i terze.Ljudi mi od procenata nemamo nista vosa mora da ima rezultate da bi prodala igrace,pa oni su prodali Topica za 1 milion.Bolje da je otisao u Videoton makar bi imali pare odmah.Vreme je da ovi odu bez obzira na Ligu sampiona

gemathegreat

pre 10 meseci

Ajde ???
?

???

pre 10 meseci

Omalovazavas vosu. Bukinac 300k, radulovic 1m. Ja msm da su njima ambicije sa oba igraca vece. Pocinje era fudbala u srbiji kad ce igraci odlaziti za mnogo vece pare. Tsc im je svima lupio samar i otreznio ih, pokazao kako se to radi. Sad bi svi tako. Videces da ce radulovic za minimum 3m da ode. Inace, madjari su odustali od transfera, a ne zvezda
v

v1ad

pre 10 meseci

Ako je to odgovor meni (zanimljivo, nije mi objavljen komentar, ne znam da li je naknadno obrisan) nisam rekao da Bukinac vredi 300,000 nego da bi toliko Zvezda otprilike doplatila (ajde da kazemo i 500,000) uz Radulovica. Zvezda je za Radulovica u ovom trenutku trazila 800,000, dobila ponudu od 600,000 pa i po toj logici ne ocekujem da mu u Vosi cena ode preko 1.5m. Za Cumica mogu da dobiju 3 miliona, a on je vec kompletniji igrac od Radulovica prilicno.
R

Realnost

pre 10 meseci

Radule je dobar tehničar i to je sve.Pa nije Zvezda luda da ga pusti da je imalo vredeo.Voša se nije bas usrećila.Brzna mu je problem,najsporiji bek u Superligi će ga sa lakoćom stizati.
f

ff

pre 10 meseci

Meni ovo opasno mirise na prodaju Cumica, daj Boze da gresim!
A

Archie

pre 10 meseci

Čumić je levo krilo, Radulović desno. Radulović dolazi umesto Kabića koji ide u Bolonju.

Chiske

pre 10 meseci

Pisem juce klub i igrac su sve dogovorili jos pre dosta vremena nego je crveni blizanac pravio problem ali posto igrac je po svaku cenu hteo u Vosu cz je morala da ga pusti. Skroz razumljivo jer 3 pozajmice je bas previse. Isto vazi i za Vidakova iz Vose, klub je morao sada da ga pusti u Kragujevac...
?

???

pre 10 meseci

Druze ja samo pratim tvoje komentare na vosine teme. Rekao bi da ti imas neke dojave iz kluba. Ne zezam se, ozbiljan sam
H

Hortijev blizanac

pre 10 meseci

Ste vi. Molili ste na kolenima Zvezdu i vi i igrac. Ne glumite ludilo i velicinu, ko ste vi da mozete nekog da ucenjujete i vrsite pritisak. Ne lupaj. Radulovic je to jednom pokusao pa je bio na hladjenju u omladincima a onda, se pokajnicki izvinjavao. Tako da vam je na molbu on dat. Toliko o tome.
?

???

pre 10 meseci

Kad bi doveli jos jednog golgetera u napadu da pojaca konkurenciju bili bi odlicni. Solidan je vukic, moze da proradi, al treba im jos jedan dobar spic.
P

Pera genije

pre 10 meseci

Nema od Voše ništa! Radulović im najveće pojačanje.
N

Navijac 88

pre 10 meseci

Radulovica je hteo i Lalat ali ga Deki nije dao imali su plan sa njim to nije proslo ali sad jeste sigurno je postojala i zelja igraca tako da se nadam da ce saradnja biti uspesna.
N

NoviSad021

pre 10 meseci

Zbiljicu mani se ciganskih odpadaka,dovedi pravo pojacanje

Chiske

pre 10 meseci

Ajde ne trabunjaj! Radulovic je licno zahtevao da predje u Vosu jer je nezadovoljan tretmanom. Daleko je od otpatka. Primetio sam ga ja kao gledalac laik jos pre 6 meseci. Decko je odlican fudbaler fizicki mozda i najpripremljeniji u ligi.
r

radi...

pre 10 meseci

Zbiljić kako mu se kaže....
A

Ab

pre 10 meseci

Odličan igrač i dobar posao i Zvezde i Vojvodine... Ako odigra dobro oba kluba će zarae...
f

filijala

pre 10 meseci

za filijalom....
A

Archie

pre 10 meseci

Kako je Vojvodina filijala? Pa nije pozajmila igrača da ga razigrava za zvezdu, već ga je kupila trajno.
f

fffffffffffffff

pre 10 meseci

Kako nije u rukometu, odbojci, kosarci, vaterpolu...a posebno na ulici? Fudbal je teski mulj,posebno ovde, ali mozgic ne moze da shvati.
@

@archie

pre 10 meseci

Kupljen nikako nije, jer za 0 € to nije kupovina! Poklonjen vam je iz nekog razloga...vreme ce pokazati. Cuvena Terzina prodaja od 0 € i procenti od sledece prodaje!
G

Gost1234

pre 10 meseci

Bravo i za igraca i za klub!!! Nadam se da ce tamo pokazati svoj pun potencijal.....
Л

Лаик

pre 10 meseci

Срећно Радуле. Солидну екипу је скоцкала Воша, фали само неки квалитетан искусни шраф да то повеже. Биће добро гостовање, ако тако може да се каже, пошто је Нови Сад ипак наш. Спортски поздрав
S

Slaninar

pre 10 meseci

Jeste, vas je kako da ne.
a

aha...

pre 10 meseci

Vidimo to svaki dan na ulici...
N

NoviSad021

pre 10 meseci

Vas moze da bude samo u vasim glavama
S

SSSSSSSSS

pre 10 meseci

Novi Sad, Kragujevac i Banjaluka PRKOSE. Nisu vasi i sta sad? Zar nije bolje da je vise jakih domacih klubova i navijackih grupa...gde su danas Proleter Zrenjanin, Borac Cacak, Sloboda Uzice? Ima ih jos.
N

Novosadjani

pre 10 meseci

Vidi se da si laik...

Chiske

pre 10 meseci

Detelinara raspala je eventualno vasa tj blizanacka. Al aj prosetaj u obeleziju nekog od blizanca Limanom ili Bulevarom ili Banaticem ili Pezosom... Ajde!!!
N

Navijac 88

pre 10 meseci

Ako pod Novim Sadom podrazumevas Veternik u gradu se zna jedna jedina VOSA.
Л

Лаик

pre 10 meseci

Ћирибу ћириба…
@

@Chiske

pre 10 meseci

Dete, ne lozi se... Prvo gostovanje u Novom sadu mi je bilo '93 sa 13 godina...i tad nas je bilo duplo vise na Karadjordju, i godinama se tu nista ne menja... Ja bih voleo da Vosa moze da skupi vise od 2-3 hiljade ljudi ali tako je kako je...