(©Starsport)
(©Starsport)

Uspela Vošina misija: Andrija Radulović tri godine na „Karađorđu“, Zvezdi 50 procenata od naredne prodaje

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.07.23. | 10:35

Mladi krilni napadač Crvene zvezde se dogovorio sa Novosađanima

Vraća se Andrija Radulović na „Karađorđe“, ali ovog puta u dresu Vojvodine!

Misija Stare dame, koja je trajala od kraja sezone, na kraju je dala rezultat: Andrija Radulović je novi fudbaler Vojvodine, sa kojom je dogovorio ugovor na tri godine.

Izabrane vesti

Mladi fudbaler Crvene zvezde je dobio zeleno svetlo da se preseli u Novi Sad, da obuče crveno-beli dres Vojvodine, sa kojom će se boriti za plasman u grupnu fazu Lige konferencije i za što bolji plasman u Mozzart Bet Superligi Srbije. Srpskom šampionu neće pripasti obeštećenje, ali klub sa stadiona Rako Mitić ima 50 procenata od naredne prodaje. I pride Voša neće moći da Radulovića proda bez saglasnosti beogradskih crveno-belih.

Bio je za Radulovića zainteresovan i mađarski Fehervar, spekulisalo da je spreman da plati 600.000 evra, međutim, na tome je sve ostalo. Takođe, pominjalo se u prvi mah da je Crvena zvezda tokom pregovora sa Vojvodinom tražila u zamenu mladog beka Stefana Bukinca...

Prošlog leta Radulović se iz Beograda preselio u Novi Sad, jer je jesenji deo sezone igrao za Mladost GAT kao pozajmljeni igrač, da bi prolećni deo prvenstva odigrao za Radnik iz Surdulice i bio jedan od najzaslužnijih što je klub sa juga Srbije uspeo da izbori opstanak u eliti.

Prethodnu sezonu mladi reprezentativac Crne Gore, koji može da igra na svim ofanzivnim pozicijama u timu, završio je sa deset golova u ligi.

Vojvodina je u dosadašnjem delu prelaznog roka pored Andrije Radulovića dovela i napadača Stefana Vukića (TSC), štopera Đorđa Crnomarkovića (Olimpija), vezistu Asmira Kajevića (Jangce), vratila mladog napadača Mihaila Ivanovića iz Sampdorije i mladog vezistu Sinišu Tanjgu (Majnc).


tagovi

Andrija RadulovićFK VojvodinaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara