Komentari na vest

Uspostavljanje evropskih parametara, protiv Arisa sat vremena visokog ritma

s

serMudro

pre gotovo 3 godine

...gledam Velju na jutjubu dečko kida sa cirkuzanijama sa loptom,a protiv crnog Gaka ne vidi se na terenu,stelt,tek po neki nazovi bljesak na sekund dva i isčezne,Njegoš isto tako...Gavrić apsolutno ništa,Eraković još gori...taktički nikakvog smisla ni jedan da pokaže,prijem lopte,predaja lopte,kretanje sa i bez lopte,zatvaranje prostora,otvaranje prostora,ma ništa,nit napada nit odbrane ni jedan,pregled igre da ne spominjem...nekako imam utisak od kad pratim Zvezdu da su ovo najgori omladinci/mladi igrači ikad,a toliko vremena su dobili u prvom timu...Pre bilo dobije šansu,dve,tri odmah se vidi klasa ili se ne vidi i putuj igumane... Nikako da ukapiram šta se ovde gura kod ove četvorice pošto su prečesto i ispod proseka,osim suvog interesa menadžera drugo ne vidim...
D

Djovinko

pre gotovo 3 godine

Prejaka sredina terena za nasu ligu a verujem da ce biti prejaka i u kvalifikacijama za LS. Sanogo,Krsticic,Ivanic,Katai,Falko. Jos ovaj spic iz Norveske ako dodje. A i pozadi smo dobri covece. Borjan,Dragovic,Babic,Gajic,Rodic.

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Најјачи могући састав : Борјан , родић-гајић, Дегенек- драговић, Саного-канга испред њих као офанзивни Иванић, крила катаи-фалко и Шпиц Павков ! Измене бен-фалко, крстичић- канга

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Шпиц као појачање да се мења са павковим и леви бек са родићем и бомбона
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Ovo ne ide na dobro. Mi kao da se spremamo za Ligu Konferencije, a ne za LŠ. Nema špica, nema bekova. Dragovića doveo deda, Krstičić se vraća a tamo se nešto i nije proslavio, i ako na sredini imamo igrače koji su bolji od njega. Nije da ne dovode igrače zato što ne mogu da ih nadju, nego zato što NEMA PARA. Polako loše stvari izlaze na površinu. Što je najgore prodaće najbolje igrače ako se ne udje u LŠ.
D

Dzo.Black

pre gotovo 3 godine

Ne brini ucicete u ligu evrope, igrate napadacki to je bitno, za evropu!
J

Je li prevaro

pre gotovo 3 godine

Zasto uprava ne zaposli skaute? Toliko miliona od Evrope i ne mogu da npr posalju skaute na par kontinenata? Jednog mladog igraca da nadju, i isplatili bi troskove za sve te skaute.
G

Ganga

pre gotovo 3 godine

Skauti, Gobelja, gde su paree... ....Mnogo smarate bre ljudi,iste price vrtite u krug. Vucela ostao bez ideja?
K

Kada bi se gledao kvalitet

pre gotovo 3 godine

Borjan, Rodic, Dragovic, Degenek, Gajic, Sanogo, Krsticic, Ivanic, Katai, Falko, Ben
G

Gost Pp.

pre gotovo 3 godine

Ispravka,realno je da Kanga mora imati mesta.
T

Taktičke zamisli

pre gotovo 3 godine

Garsija nije dobio pravu šansu u Zvezdi, a već u prvoj utakmici se isplatio tako što je dao gol Jang Bojsu u kvalifikacijama.
M

Ma šta kažeš

pre gotovo 3 godine

Jel i u Arisu posle nije dobio šansu? Za te pare koje je plaćen, trebao je da bude Ronaldo u našoj ligi.
T

Taktičke Zamisli

pre gotovo 3 godine

Pa bio bi možda Ronaldo da je dobio pravu šansu. Suma je u Partizanu plaćen isto toliko pa nije pokazao ni delić u prvoj sezoni, onoga što je pokazao Garsija u Zvezdi. To se zove period adaptacije. Mateo nije igrao, jer se nije uklapao u Milojevićevu taktiku.
Š

Šansa

pre gotovo 3 godine

Kakvu bre šansu. Doveden kao igrač koji pravi razliku on ne može da pretrči starca foču u pingpong ligi. O kakvoj pruženoj šansi pričate. Imao je 5 startnih u prvenstvu rezultat ništa.
M

Makabi spremi se

pre gotovo 3 godine

Borjan, Rodic, Dragovic, Babic, Gajic, Sanogo, Kanga, Ivanic, Katai, Falko, Pavkov(Ben)
G

Gost188

pre gotovo 3 godine

Napadaca i dalje ni na vidiku, Pavkov mi je mnogo drag, ali on je tip igraca da udje u poslednjih pola sata, da unese enwrgiju, razgrne stopere protivnicke itd., nije on resenje za prvog napadaca, videcemo sta ce biti u narednom periodu, ali ako nekoga ne dovedemo, iskreno nece nam biti nimalo lako protiv Makabija ili Kairata, pribojavacu se tog dvomeca, jer bi mogli mnogo da izgubimo.
K

Kakvi spinovi

pre gotovo 3 godine

Gde su pojačanja lažovi. Gde su najavljene bombe, gde je najjači tim od Barija. Nema para??? Normalno da nema kada transfer politika katastrofa, i kada se drpa. Doktore nema većeg spin majstora od tebe. Nema više Grofa da dovede pet, šest dobrih igrača. E ovako je realno stanje kada naša skauting služba radi prelazni rok.
Г

Гоуст1

pre gotovo 3 godine

Па имамо најјачи тим од Барија.
N

Nek se zna

pre gotovo 3 godine

Mateo Garsija dobio sansu kod Stankovica? Kakva glupost. Stankovic je odmah dobio naredbu od Terzica da ga odstrani iz ekipe, jer je imao godisnju platu od oko 600k . Garsija je par puta dobio sansu kod Stankovica i istu iskoristio. Nije imao srece zbog ostalih promasaja i lose finansijske situacije, i Zvezda je bila prinudjena da se resi njegove visoke plate. To je jedna jedina istina o Mateu Garsiji.
K

Kanga!

pre gotovo 3 godine

Garsija je dobio dovoljno šanse. Igrač kao on trebao je da pocepa na desnom krilu. On je u tih 4-5 utakmica u prvenstvu pokazao 0. Isto se odnosi i na Gavrića čovek ne zna da se sastavi na svojoj poziciji na levom krilu. I posle priče ne forsiramo mlade igrače.
G

GostKg

pre gotovo 3 godine

Kanga-izvini, ali kako da pocepa kada je morao da igra desnog beka umesto mucenog Gobeljica koji non stop igrao treceg stopera.
I

Istina2

pre gotovo 3 godine

Ako ponovo bude Degenek grejao klupu a Pankov i Babic koji je tek dosao da ima prednost nad igracem koji je 47 utakmica odigrao prosle sezone, to ce sve da govori da je Stankovic isti kao i Terzic i da nije trener vec neko ko slusa Terzica.
v

vvv

pre gotovo 3 godine

Jel znas ti koliko je Babic odigrao utakmica u mnogo Portugalskoj ligi koja je 2 klase iznad nase prosle godine?
I

Istina2

pre gotovo 3 godine

Stvar je u postovanju igraca, i tomane je odigrao gomilu utakmica pa?
D

Drkela

pre gotovo 3 godine

vvv idi u partizan klub. Babič je jedna obična rupa a uz to i sporiji je u reakcijama, sporiji i od Pankova. Jedino ako mislimo da Dragović ga za obojicu, i kao Rodić da igra 99 utakmica uzastopce 90 mnuta. Onda može.
D

Drmepe

pre gotovo 3 godine

Garsija je korektno odigrao u Zvezdi koliko mu je dato prostora. Trcao, borio se, zatvarao defanzivno sve. E sad sto kod Miloja nije bilo soliranja vec sve strogo. Da mu je neko dao svu mogucu podršku i slobodu vise bi uradio. Da nije Srnic bolje odigrao od njega ili mozda Van prevara ili mozda neko drugo drvo!? Ukrali su na njemu milionce i ubili ga pritiskom...
S

Sloga 1983

pre gotovo 3 godine

Druže vidi ovako,ta garnitura pojačanja koja je stigla bila je čist promašaj jer smo doveli NEspremne igrače. Njihov kvalitet nije sporan ali isti taj Garsija se ugasio ne samo kod nas vec i u tom Arisu. Dao je jedan gol za sezonu odigrao 947 minuta. Mi smo klub koji je prvi put posle 26 godina platio igraca od 2.2 miliona i naravno svi ocekujemo da on kida. Bilo kako bilo,hvala njemu za Jang Boys-e !
G

GostKg

pre gotovo 3 godine

Drmepe-bravo za komentar za Garsiju. Pa koji je ofanzivni fudbaler bio dobar kod Miloja?Samo pogledajte Ivanica onda i sada. Dovedes ofanzivne a ne prelazis centar