Komentari na vest

Utisci sa Partizanove premijere: Popović pre Stevanovića, Fejsa će doneti stabilnost, ne može fudbal bez napadača

b

batabane

pre gotovo 2 godine

Ma daj bre Grobari,smanji te malo.Filipovic je klasa za Miljkovica i Lutovca,i sa Zivkovicem u rotacuji,zatvorice super desnu stranu.Kad treba vise da se branimo Filipovic,kad da napadnemo Zivkovic.Po istom sistemu na levoj strani Uresevic i Sehovic.Stoperska linija Vujacic i Sanicanin,i verovatno S.Markovic je ok.Po meni najveci problem je vezna linija,koja je vec dve godine ocajno postavljena.U igri sa dva zadnja vezna,bar jedan mora da bude kreativniji i napadacki nastrojen,a nikako dva drva,ma koliko bili borbeni.Jednom recju od trilinga Zdjelar,Fejsa,Jevtovic,u isto vreme na terenu moze da bude samo jedan,sve ostalo,sa dvojicom od njih,je ocaj koji gledamo dve godine.Najveci i najaci klub koji je takva postava pobedila je Vojvodina i Cukaricki.Ni jedan evropski ,ni Zvezda,za proteklih dve godine.Prosto receno ako je prvi izbor za zadnjeg veznog Zdjelar,onda drugi,ili centralni vezni mora biti Natho,ili Andrade,a na ofanzivnom veznom,novi pravi ofanzivni vezni.Dosta vise sa inprovizacijama,gde ofanzivnog igra zadnji ili centralni vezni,videli smo kako to izgleda,Vise od dve godine bez pobede,orotiv iole boljeg protivnika.
P

Pozdrav sa mora

pre gotovo 2 godine

Evo,ja ću vam reći moj utisak a to je da ćete biti drndani do iznemoglosti!Ne samo od nas,nego i od Voše,Čuke a Bogami i Niša!Smeši cam se grčevita borba sa TSC-om za 5 mesto.
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

pa ti to sudis nakon utakmice protiv Kluza, u izmesanom sastavu, gde he Kluz pri kraju priprema, a Partizan tek krenuo, ali Zvezdu dizes u nebesa sto je pobedila ove Slovence i kako ste mašina, polako čoveče, pa ta Vosa, Čuka i Niš gube od protivnika smešnih isto
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

fejsa i stabilnost.... ma hajte milim vas
A

Aca Sd

pre gotovo 2 godine

Bledo ,naivno ,mlitavo ,sporo .bez ideje i sanse ..nema tu sta da traze Sehovic,Lutovac ,Holender,Jovic ,Terzic...tehnicki ocajno a fizicki inferiorni -Lukac na gol pod hitno .Filipovic delovao uplaseno -jednom recju OCAJNO.
Š

Šamroje

pre gotovo 2 godine

Biće opet Flora i Šamrok...
G

Gost 43

pre gotovo 2 godine

KOJA BRE PREMIJERA - BRUKA ! NAMA FALE DVA NAPADACA. OVO NISTA NE VALJA !

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Ovaj tekst kao naručen
G

Gostivojka

pre gotovo 2 godine

Oduvek sami sebe lazu.Otrese ih onaj raspali Besiktas 3:0,moglo biti 6:0 oni se lagali kako je to jer oni imaju budzet 100 miliona. Pobede Astanu,pisase kao da su pobedili Barselonu a onda videsmo dvomec Astane sa AZ-om i 0:11 krajnji rezultat dvomeca. Onda im Dinamo Brest dao sest komada a zatim ih Buducnost iz Podgorice pobedi u Kazahstanu.Ali bitno da smo mi ovde slusali pricu o evropskom Partizanu.Izgubise od rezervista Mancestera 1:0 ovde opet pisase kako su izrasli u ozbiljan evropski tim.Iako svi znamo da englezi ne mare za grupne faze drugih takmicenja osim lige sampiona.Tako je i Zvezda bila egal sa Arsenalom,Totenhme ispao u grupi od nekakve Mure.Onda ih Santa Klara raspala pobedila,pisase kako oni dolaze iz ozbiljne lige.Eno ih samo 50 bodova zaostatka za Portom.Gentu ne sutnuse na gol i to Gentu slabijem barem 40% od onog kojeg je Zvezda oba puta pobedila opet su nasli izgovor.Na kraju ih Fejenord pojede,dali im pet komada u sred beogradu a realno su mogli osam.Opisase nam Fejenord kao mesavinu Mancester Sitija i Liverpula.Nezainteresovani Mancester im na Old Trafordu dao tri komada iz egzibicije a mogao je barem jos dva puta po toliko,na gol nisu sutnuli niti prismrdeli ali eto,evropski Partizan. Na derbiju budu losiji,izjave igraca im da su nas nadigrali. I ove sezone po njima oni su bili bolji.Pa im ja zelim da dozivotno budu tako bolji. Sutaju sa 30-40 metara na gol pa broje suteve kao da se fudbal igra za suteve. Godinama se lazu ali godinama.Valjda im je to izgovor kod navijaca,pa samim tim zadrzavaju svoja mesta u klubu.
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Prijatelju, nije tebi lako. Da si mi živ bio i zdrav!
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Pre neki dan je bila polemika na Istragamu, stranica koja prati Partizan gde ovi sto ostavljaju kom polemisu kako stoje igraci u for 4-3-3, i od 50 kom. 30 njih ne zna ko gde treba da igra, a komentarisu.. EVO OVDE JE SAD 55 KOM. POTPISUJEM DA NJIH 40 NE ZNA GDE KOJI IGRAC TREBA DA STOJI, A KOMENTARISU OVDE KAKO JE IGRAO PARTIZAN
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

NEMAMO NAPAD KAKO NE VIDITE. VRTIMO SE OKO GOLA KO INDIJANCI LEVO DESNO. DAJTE ISKUSNE NAPADACE JER TITULE NEMA
M

Moravac

pre gotovo 2 godine

Da gori smo od prosle godine . NAPOLJE SVI !
I

Institutionale

pre gotovo 2 godine

Stolica je preozbiljan trener! Pod njegovom komandom cemo ponovo igrati taj tango smrti i igrati atomski fudbal.Anderande je zelenortski Messi i to ce dokazati.Idemo ka samom vrhu prve lige Srbije sledece sezone! PS;Ndije se ozbiljno nametnuo i bice spreman za takmicarske utakmice.
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Zemljače loži tvoje sekundarce, ako si grobar onda zovi hitnu što pre. Kakav Stolica, kakav tango smrti, mi smo pokojni odavno sa ovom upravom i trenerom.
S

Suština

pre gotovo 2 godine

A gde su utisci o radu uprave u prethodnih 5 godina?
A

Avram Kojic

pre gotovo 2 godine

Koji novi Partizan? Dovedeno samo 3 igraca, od cega su igrala dvojica, a potrebno je pojacati napad. Iliev izgleda odlucio da dovodi samo defanzivce.
G

Gost66

pre gotovo 2 godine

Bez napadaca nista. slabi smo
G

Gost655

pre gotovo 2 godine

Popovic pre Stevanovica, a Pop kiksira na svakoj utakmici.
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Da li je ovo narucen tekst? Sramota je sebe zvati novinarom i pisati nesto ovakvo. Koji bre Fejsa, pa kad pocen prvenstvo, opet ga nece biti i ima da se oporavlja do kraja prvenstva. Natho, koga bi i rekreativci na malom fudbalu nadtrcali, dusa mu u nosu kad 10 minuta ozbiljnije potrci. Kao nisu dali Rumunima da daju gol. A jesu li Rumuni vama dali da postignete gol? Koji su to udarci na gol bili i sanse? Kao desetkovani Partizan, kad god izgube ili igraju nereseno, onda su desetkovani, kad bude pobeda, onda ce biti briljantna igra, Stolica uigrao linije itd. Tom Kluzu je Zvezda u daleko ozbiljnijim utakmicama dala 6 golova u dve utakmice. Nije ni bitan poraz toliko, kao da tim nije u stanju do jedne gol sanse da dodje tokom cele utakmice. Igra preslikana kao iz proslog prvenstva, ovako bi Partizan igrao, dok se ne desi "greska" protivnika, pa naprave penal, dodaju loptu protivniku, sami sebi ubace loptu u gol.
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

Kao prvo, mnogo lupetas, ta utakmica sa Kluzom je bila prijateljska, tako da rezultat pada u drugi plan, pod dva, Partizan JESTE bio desetkovan, igrao prakticno bez stopera.

Rade

pre gotovo 2 godine

Da vidim Zvezdu da je igrala sa njima bez Dragovica i ko je bio drugi da li Erakovic i da golman ovako kiksira zbog njega smo i primili 5 komada od Fejnorda u prvoj kao da ulije nesigurnost u celu odbranu.
B

Branislavvvv

pre gotovo 2 godine

Mnogo smo tanki gore u ofanzivi,pored Rikarda,fali još minimun 2 igrača tipa Leonarda iz mandata u Partizanu...
G

Grobar94

pre gotovo 2 godine

UPRAVA NAPOLJE, I "POVEDITE SA SOBOM" SVE IGRACE OSIM ZDJELARA I NATHA!!!
N

NEDICEVCI su na jugu

pre gotovo 2 godine

DA a JOVICA ,TERZICA ,HOLENDERA ,MENINGA LUTOVCA ,SANICANINA PRODAJTE AKO IH NEKO HOCE. UVALITE IH NEGDE ILI PRAVAC TELEOPTIK ! MI NEMAMO TIM ZA TITULE. SHVATICETE TO BRZO ! POSLE JEDAN - DVA REMIJA .
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Popović? Pa da li ima iko normalan u stručnom štabu? Dečko nas urnisao u ključnom derbiju, loptu koja mu išla u ruke i mogao ladno da je hvata ili lako prebaci preko prečke, spustio Ohiju na nogu. Inače to stalno radi, spušta loptu na zemlju pre nego što je uhvati. Paničar, nogama ne zna da igra, setimo se samo debilnog penala protiv Kiprana koji nas je mogao koštati proleća u Evropi. Kakav bre crni Popović?
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 2 godine

Moramo da se pomirimo sa cinjenicom da Partizan nece biti Sampion do 2027 godine ako nas do tada ne ugase ovi sitni partijski preletaci koji su tu postavljeni samo sa jednim zadatkom,da puno ne nerviraju i razocaravaju svog lidera time sto ce Partizan ponekad biti ispred Zvezde na tabeli.
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

Ovi godinama sami sebe lazu. Uvek ali uvek idu ovakvi tekstovi.Te nadigrali,te nisu dozvolili sansu protivniku,te ih neko pokrao, te sudija pogresio.Valjda ih loze takve stvari. Ja koliko sam uspeo da vidim onaj Fejsa da je malo brzi bio bi Milijas.Natho nema kondiciju za 20 minuta ozbiljnog fudbala.Sve u svemu imacete gomilu sklanjalica u ling longu a u Evropi kao po obicaju,prvi iole ozbiljniji klub vam daje pet komada.
B

Bojkot

pre gotovo 2 godine

Sve u svemu mrsavo nekolko dana do pocetka prvenstva mi nemamo kompletan igracki kadar,ekipa jedva smo se skupili!
K

Kluzani

pre gotovo 2 godine

Nisu im dali da daju gol kluzani.
E

Exe

pre gotovo 2 godine

Nikad gori Kluz zvezda 4:0 i 1:2 u rumuniji
T

Tuturutu1

pre gotovo 2 godine

Neka nam je Bog u pomoci ako mali Popovic opet bude prvi izbor,nemam nista protiv momka ali nije on za ovaj nivo fudbala...
G

Gost nedragi

pre gotovo 2 godine

Gorki su nama utisci...
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 2 godine

Zvezda je izbacila Kluz ukupnim rezultatom 6:1 ,sada pravite od Kluza prejak tim...
I

Ivan pfc

pre gotovo 2 godine

Izgleda bi se novinarima bas svidela ideja da Popovic bude prvi golman. Nadam se da Stolica nije bas tolika neznalica.
M

Micura

pre gotovo 2 godine

Kupite golmana vise.......ime nije bitno ......samo da ima izmedju 26-34 god ...i bar 190 cm
o

opet ja

pre gotovo 2 godine

čukarički po imenima ima mnogo bolju ekipu od partizana tako da...
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Tako da nemas pojma o fudbalu ako to stvarno mislis.
I

Ima li ga?

pre gotovo 2 godine

Partizan treba da ima vrhunskog golmana.

Немања Земун

pre gotovo 2 godine

Ali Lutovac i Holander ! Oni su bez ljutnje za ekipe ispod sredine tabele.
M

MilionDvesta

pre gotovo 2 godine

Jel Fejsa nikad nije oslobodio? Dal' Ce imati mesta u Kataru setimo se kakve rezultate sa Fejsom Gulanom Rnicem smo pravili. Estonija drhtala pred Bambijem.

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Ovaj novinar pokazao da za fudbal nema poima Stevanovic za Popovica je licno Curtoa Popovica skroz nestabilan uvek negde kasni zastanne Realno je za treceg golmana.
D

DonKyo

pre gotovo 2 godine

Daj bre, tacno se vidi neznalica, tatin sin. Ko bi pri zdravoj pameti ovom Popovicu dao za Teleoptik da brani, a ne za Partizan
O

Opet sve isto

pre gotovo 2 godine

A koliko je partizan imao sansi? Tekst kao da je on pobedio ali da eto nije iskoristio sve prilike. Boze Boze
L

Lee Addy

pre gotovo 2 godine

Ovima na faci piše "AMATERI"
U

Udri Katanac...

pre gotovo 2 godine

....i zakatanci za uvek!
Z

Za Gospodina Katanca

pre gotovo 2 godine

Svaki oblik sporta služi za zabavu, druženje sa prijateljima ili zdravo rivalstvo. Tako da dečko potraži stručnu pomoć da te izleče od mržnje da bi ti bilo lakše.
N

NaucioOdVas

pre gotovo 2 godine

Naučio čovek od vas. Zaboravio si kako ste vi za vreme vaše nepobedivosti mahali katancima i zveckali? Tada vaše partizane nisi slao na lečenje?:)
H

Haineken

pre gotovo 2 godine

@Naucio od vas Ne, vi panteri ste nas slali na lecenje. Sto ti ne naucis od nekoga pravopis?
@

@HAineken

pre gotovo 2 godine

O kom ti pravopisu pricas, a napises "Haineken" umesto "HEineken"... Mora da si ti odradio onu cuvenu koreografiju "PARTIZAI"?
D

DžoniRS

pre gotovo 2 godine

Nastavlja se kampanja pranja gromade. Kluž je ekipa koja 60-70% pobeda u sezoni napravi rezultatom 1:0. To što nisu stvorili više šansi njih ne brine, oni su gol dali, zatvorili utakmicu i pobedili. Kako su ga dali, boli ih uvo, to što nisu stvorili više šansi, isto ih boli uvo. Drugo, to što su im falili štoperi očigledno nije bio problem jer Kluž nije stvorio ni priliku kako kažete. Utisak od juče je bezidejnost i manjak motivacije i truda Partizanovih igrača. Mislim da ih je Stanoje bolje spremao za utakmice, ili na ono njihovo loženje, ili neki pritisak, nemam pojma, ali su imali želju da se bore do kraja, ma koliko da su limitiran tim. Sada se ta želja ne vidi kod 90% igrača. A ona je glavna razlika između pobede od 1:0 kad ne ide i nerešenog. Što se mene kao navijača Zvezde tiče, samo neka nastave samo ovako.
G

Gost 7654

pre gotovo 2 godine

Alo druže prva pripremna utakmica bez pola tima, o čemu ti pričaš, kakvih sve stručnjaka ovde ima to je bolesno.
B

Boxxi

pre gotovo 2 godine

Alo majstore, ti si ocigledno verni navijac Cluja, poznajes ga do najsitnijeg detalja 😁😂
D

Deyan X

pre gotovo 2 godine

Gledao Sam samo drugo pp. Stevanovic izadje, doda loptu, ume sa njom, kao Nojer... Lutovac zalutao, 5-6 pogresnih dodavanja I centarsutevi u aut. Klincima trebaju ovakve utakmice, I to mi je bilo jedino pozitivno. Nerazumem Upravu kja je zakazala prijateljski mec sa ozbiljnom ekipom na samom startu, dok mi, kao s brda,s dola....
S

Sf

pre gotovo 2 godine

Ne mogu ovo da citam. Covece koju si ti utakmicu gledao. U kojoj fazi utakmice je partizan bio bolji. O cemu pricas. Nijedna polusansa a o sansi ni govora na utakmici. A onda opravdanje, bez stopera i napadaca. A nisi rekao da ni Kluz nije igrao kompletan. Sta drugo reci , odsustvo realnosti. Sve dok tako gledate kroz ruzicaste naocare , kasnije ce vam biti teze da prihvatite realnost. Videcete , a onda ce da bude kmecanje, nja , nja mrze nas , nepravda bla bla bla. Ajde bre. Igra je katastrofa. Tako i reci. Ok pripremna je utakmica i nema veze. Ali reci posteno kako je bilo. Kao da ljudi nemaju oci i nisu gledali utakmicu. Cemu to.
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Sve ce biti isto i kad se vrate Vujacic i Rikardo. Nista u defanzivi Svetin dolazak nece promeniti bitno ako se ne dovede Pavlovic na pozajmicu ili neki iskusan stoper. Sto se tice ofanzive, sve ce biti isto kao i prethodne sezone protiv Genta, Socija, Zvezde. Jednostavno Partizanu fale kvalitetni stranci na krilu i plejmekera. Natko ne moze igrati poluspica, a Jovic ne moze biti prva opcija na levom krilu. Na te 2 pozicije moraju doci igraci koji su brzi, okretni, koji poseduju tehniku i dribling. To Partizan nema, nema individualca koji moze iz nicega stvoriti gol.
L

Lanmiii

pre gotovo 2 godine

Tako je. Fali kompletan ofanzivni red. Oba krila, ofanzivni vezni. Stim sto andarde treba da igra defanzivnog veznog, u paru sa zdjelarom ili jeftom ako se igra sa dva zadnja vezna. Ovo sve u napadu sem rikarda nema veze.
G

Goost

pre gotovo 2 godine

Dobar siomak, Joksiću. Samo ni ti nekad ne veruješ u ono što pišeš...
5

5ardizan

pre gotovo 2 godine

KO ZADNJI IZADJE IZ KLUBA KOJI DUGUJE 87.MIL EVRA NEK UGASI SVETLO I STAVI KATANAC!
K

Kg

pre gotovo 2 godine

Paradoksalan je tvoj komentar. Partizan je taj koji nije imao ni jednu polusansu. O cemu pricas.
H

Hahahahasmeh

pre gotovo 2 godine

E ako je Popovic prvi izbor, Stevanovic je desni bek!
Z

Zajedljivost

pre gotovo 2 godine

U Partizanu opsta nekutura i mrznja prema Zvezdi su razlog za: produzavanje ugovora i uslov da bi igrac bio bonus.
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

Polako ljudi, trenerska ruka ce se vidjeti tek u drugoj polusezoni. Iskreno vjerujem u Stolicu, a mi kao navijaci trebamo da podrzimo tog covjeka a na da mu stvorimo atmosferu u kojoj ce debilna uprava reci trener je kriv. Dajmo ovom covjeku bar 6 mjeseci da ekipa upije njegove zamisli. Vjerujte da je od svih trenere Stolica jedini skolovan i moderan trener, a ne serator ko Djukic. Vjerujte bar Maretu Nikolicu, on je Stolicu preporucio po odlasku!
D

Dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Partizan kada bude bio formiran za jedno mesec dana, kada svi budu dosli koji treba da dodju od pojacanja, u prvoj postavi ne smeju da igraju Vujacic, Sanicanin, Lutovac, Jovic, Jevtovic i Holender. Samo je jedan dovoljan od ove sestorice da zapocne strartnu postavu i da se igra Partizana raspadne.
G

Gost357

pre gotovo 2 godine

Kad Joksa vec posle prve pripremne ne najavi titulu, znaj da je zadnje vreme doslo …
P

Popovic golmacina

pre gotovo 2 godine

-ne moze da brani ni ispred zgrade,takav antitalenat nije odavno vidjen i da nije clan Partizana ne bi imao mesra ni u treceligaskom klubu.Ko ne veruje-neka probaju da ga prodaju bilo kome,ne postoji taj klub...I do kada Lutovac koji takodje ne moze da igra ama bas ni na jednom mestu, to kako on igra je cist kriminal.Bude li ovaj trener u pokusaju na svu muku forsirao Popovuca,bice to smehovizija...A sta radi pijani bugarin-oce pojacanja stici do zimskog prelaznog roka.Oce li iko od novinara pitati sta he sa Asanom,kada nam stizu pare-ahahaaaa....
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Vidis da niko od novinara na konferencijama ne sme pitati ilieva zasto ne dovodi igrace u ofanzivi? A ti bi da pitaju o Asanu. Opet cemo protiv slicnih ili malo jacih ekipa biti jalovi. Na Rikarda ce lupiti flaster 2 stopera i kad primimo gol, do sutra necemo izjednaciti. Interesuje me samo da li je moguce da ne postoji nijedan portal ili novina koja moze uraditi analizu derbija u prethodne 2 godine i analizu evropskih utakmica, zasto je Partizan bio jalov? Zasto Partizan nema individualca na levom krilu kao sto je pre imao u vidu Leonarda ili zasto nema individualca na 10ki kao sto su pre bili Vukic, Moreira, Ilic..
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Tesko nama sa Popovicem na golu..Ako skupo sce nas kostati u svakoj utakmici...
D

Dexaman

pre gotovo 2 godine

To sam ja odavno zaključio. Jednostavno, dečko nije na nivou potrebnom za prvog golmana Partizana...Neverovatno me podseća na Kljajica, za koga smo takodje znali da nije "taj"...Ali, biće još problematičnih pozicija...
U

Uporedi golmane

pre gotovo 2 godine

https://youtu.be/KvyIm9RNhvs
R

RealniUtisci

pre gotovo 2 godine

Nema mesta za sekiraciju.Sve će biti super kad počne prvenstvo.Predsednik Bjeka i Tole će se pobrinuti za partizanski niz dok ne dođe derbi i drugo mesto je sigurno.Stručnjak Stolica je već uvežbao retoriku da je imao šanse i da zaslužuje pobedu.Tako će svako kolo počinjati pričama o partizanskom poštenju i pričaće da imaju tim za titulu:))))

ahahaha

pre gotovo 2 godine

uh koliko smešno jao kako je smešno, kakav humor, dajte smejte se ljudi ovo je nešto najsmešnije
?

?

pre gotovo 2 godine

Zašto se danas nisi potpisao sa imenom Drvo?
h

humskapfc..

pre gotovo 2 godine

Kad dodje gluperda na Partizanovu vest i napise kad dodje derbi, a mukice u 5 sezona koliko su sampioni, u svakom derbiju bili pregazeni i zahvaljujuci sudijama stizali do boda, u nekim nisu imali ni sut na gol.. Nadigrali nas jedan derbi gde smo mi igrali sa Spartom dve jake utakmice za 7 dana, a oni od marali, i pavijani kad dodje derbi, kad dodje derbi
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

@RealniUtisci A kako Bjeka i Tole ne nameste da pobedimo derbi? Mnogo lupetas.