Komentari na vest

Utisci sa Zvezdine premijere: Blago mučenje Falka, Ohi može da zaustavi patnju za Dijegom

k

kikibor

pre preko 2 godine

inace maribor je za floru recimo mancester i to siti...
G

Gost123

pre preko 2 godine

Kome pricas druze? Pa oni svoj sramotni poraz od Flore u borbi za bodove i 500000 evra, porede sa nebitnim porazom Zvezde u kfalifikacijama gde je Zvezda prosla dalje!??!!?!??????? Nemaju oni kapacitet da to sagledaju....
K

KIMI 85

pre preko 2 godine

Nikakva patnja ne postoji za dijegom, a sto se tice falka, decko je pokidao juce. Ne znam ko vam placa ove narucene tekstove, da svako malo omalovazavate kako Fk tako i Kk. Ajde malo profesionalnosti, bez pristrasnosti i sujete..
C

Czzzvvv

pre preko 2 godine

Spajić još uvek čeka a mi ništa , ne možemo igrati sa 2 ipo stopera , oba treba da imaju izmenu, Spajić poznaje sredinu uslove sve i potreban nam je i otvorilo se da može da dodje ali mi se neckamo a na leto kad ga budemo hteli neće moći. Falko će biti bolji uz Picinija ako ovaj bude zdrav ali sam i dalje mišljenje da nam treba krilo poput Tekpetija, Mbenze, Traorea itd.
n

neshha

pre preko 2 godine

Ups,izvini,greskom sam kliknuo na minus.Inace,slazem se sa komentarom.
N

Nepm

pre preko 2 godine

Ne znam sta je sa ljudima koji kazu da je Falko bio najbolji juce, Katai je za njega juce bio druga dimenzija i u odbrani i u napadu, ne razumem cemu prozivanje Kataija, a podizanje Falka u nebesa. Sem dva poteza(pas za Kataija i onaj dribling uz liniju) nista uradio nije, prvo sto ne moze da pobegne nikom na krilu jer je skracen, drugo ne moze nikog da zadrzi na ledjima, trece u defanzivi ne moze nikoga da zatvori, dajte malo otvorite oci i gledajte objektivno. Katai mozda nije bio u prethodnih par meseci na nivou , ali juce se videlo da je bas utegnut i spreman.
G

GostKg

pre preko 2 godine

A šta je to juče Katai uradio osim što je bio kao i uvek sebičan
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Ko to podiže Falka u nebesa? Katai već dve godine ne može da se sastavi protiv profesionalne ekipe. Čuj "Katai" i "odbrana" u istom dahu. Tragikomi.
R

Raša P

pre preko 2 godine

Falko za sada nema apsolutno nikakvu podršku na desnoj strani. Sa Pićinijem će izgledati daleko bolje. Primetna je bolja defanziva igra Falka
C

Czvvvv

pre preko 2 godine

Spajić čovek još čeka . Ne možemo igrati sa 3 stopera, moraju oba da imaju izmenu. Falko će biti bolji uz Picinija ali i dalje sam za to da treba desno krilo koje pokriva i više pozicija u napadu.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Мотор Звезде су Саного и Канга. Без њих то није исти тим. Оставите Фалка на миру. Дечко је технички у три играча Звезде.
r

realno stanje

pre preko 2 godine

Koja crna patnja za Dijegom? Dijego je bio promasaj. Zasto novinar pise gluposti?
k

knn

pre preko 2 godine

Radulovic odličan, mnogo moze da donese igri, djuric moze da dobije šansu, treba isforsirati mladje.
G

Gambino

pre preko 2 godine

Kako se moze cuti iz Turske, nikad se jace nije radilo na pripremama... Shodno tome, ne znam kakve ocene vi dajete posle 16-17, visoko intenzivnih treninga, gde se radi po 2 puta dnevno?! Ovo juce nije 10% sto ova ekipa moze, ali polako, bice to dobro do pocetka sezone! Napred Zvezda!
A

AcoAco3333

pre preko 2 godine

Mali Stankovic je odlican igrac! Nije manekencic kao vecina mladih igraca! Nadam se da ce dobiti sansu! Da dobije 10% sanse koliko dobija Falko mi cemo imati novu mladu Zvezdu! Ovog Falka spremaju vec godinu dana! Pa kad ce biti vec jednom spreman?? Bakajoko trci napred i cim mu se prvi igrac suprostavi on staje okrece se i trci nazad sa loptom! Pa kakav je to igrac i kakav je to fudbal!??? Gledan centarsut Radulovica, momak dize loptu i centrira kako treba od prve do druge stative! A onda vidim Bakajoka koji centrira kao da ima spagete a ne noge!!!
2

2305

pre preko 2 godine

falko juce bio odlican.molim Mozart da puste momka neko vreme SA komentarima tipa muci SE juce za koplje bolji od NPR kataia
r

ranGo

pre preko 2 godine

nikad on nije bio odlican niti ce ikada biti zato ne lupaj gluposti on je tu samo zato sto se neko dobro tali sa njim Vukanovic je za ovoga bio virtuoz....
K

Kimarica

pre preko 2 godine

Pa ne može Darjanu niko bolji od Magika da bude :)
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Moj utisak je sledeći. Iako nismo imali nekoliko standardnih igrača, zvezda igra sve gore i gore. I dalje iste ideje za napad preko kataija, predugo zadržavanje lopte u nogama. Prva pripremna utakmica u zadnjih 5 godina da ne valja. Od svih bakajoko za 5 minuta pokazao više nego bilo ko drugi, a ni on ništa nije uradio. Počeli smo ponovo da tražimo minobacacem igrače u napadu kao za vreme grofa. Koliko je samo igra bila bolja pre godinu dana sa drugim pomoćnim trenerom. Nadam se da grešim, al zvezda će odigrati bar još 3 nerešeno i izgubiće bar jednu utakmicu. Gledajući ono jucer u zvezdi se ne zna gde ko igra. Mali radulović je levo krilo a mister izmišlja toplu vodu.
K

Kakoe

pre preko 2 godine

Nista, treba mac strucni stab i da se dovede Sashki85
7

777

pre preko 2 godine

Pa js odavno pricam o tome. Pavkova volimo svi, ali njegova kretnja je kriticna. On je igrac koji najnabje pretrci na terenu i to se polako konacno i objavljuje. Sa Diegom smo bili prva ekipa u oresingu sada 3 odpozadi u nasoj ligi. Pavkov ima jako ruzan pristup svidelo se to nekome ili ne tako je....
r

ranGo

pre preko 2 godine

ma zato ti dioni zivkovic falko....imaju pristup. pavkov je igrac razbijac treba mu centarsutevi ...a mi za utakmicu imamo u proseku 5 centarsuteva od toga su 4 obavezno pogresni i ocekujes da pavkov da gol. Tacno je nije neki trkac i nije neki veliki znalac ali ako si takvog igraca doveo onda mu i igru prilagodis.... imali smo u prvenstvu neku utakmicu gde je Pavkov igrao 60 min za to vreme ni jedan jedini centarsut nije upucen u 16m katai i ivanic igraju za sebe.... kada su,izveli Pavkova uveli falka i zivkovica za pola sata 10 pokusaja centarsuta ali...ko da da gol glavaom falko???
G

Gost 126mb

pre preko 2 godine

Ne stoji konstatacija da Oki može da zaustavi patnju za Dijegom! Oki u toku utakmice ništa nije pokazao. Gol je postigao posle greške igrača br. 32 Maribora Mitrovića, koji je promašio loptu i ova je došla do Okija a zatim je Oki nerezonski šutirao u golmana koji je već bio na zemlji. Lopta je prošla golmanu kroz noge, ali tako se ne šutira iz takve situacije. Onaj ko je igrao fudbal zna o čemu pričam!
<

<postic

pre preko 2 godine

zato ti znas kako se sutira, pa Pancev ti dao 40 posto golova
G

Gost90

pre preko 2 godine

Odakle Ohiju vec teret na ledjiva, pa jos veliki? Ako pisete nesto da bi napisali ili da bi tekst izgledao duze, bolje nemojte.
A

Anoniman

pre preko 2 godine

Pa cekaj sad, kako sad Falcineli opet kljucni igrac za igru Zvezde, otvaranje prostora, navijaci pate za njim itd itd kad ste ga vi sami, sa sve hordom "navijaca" iza sebe terali i pricali kako nije nikakav , ne daje golove, nije kalibar za zvezdu itd itd?? Inace Ohi obecava, ali treba mu dati vremena, a i nasu igru prilagoditi malo, ipak je on igrao u drugacijem sistemu.
r

ranGo

pre preko 2 godine

E to je tacno ako hoces golive od napadaca igra mora biti takva da se njemu stvaraju sanse a ne da jatai dribla i samog sebe ivanic isto mora da ima priboja po bokovima i da imas igraca sa pravivremenim i preciznim pasom i da nije sebicnjak ali mi to nemamo tako da mislim da ni Ohi nece dati vise od 5-6 gola do kraja sezone koja je i inako izgubljna sto se titule tice....
G

GostKg

pre preko 2 godine

Ne znam u čemu se to mučio Falko? Jedini koji je uspevao nešto da uradi. Zatvarao i pozadi. Važno da vam je Magiko bio na visini sebičnosti i da vam to odgovara.
2

2305

pre preko 2 godine

odlican falko juce
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Neki moj utisak što se tiče Falka je kao da mu fali malo slobode u igri kao što na drugoj strani imaju Ivanić i Katai, da je kod njega prisutan strah od greške da nema poverenje u igrača koji ostaje iza njega da mu čuva ledja. Ako bi tu vrstu sigurnosti i samopouzdanja mogao Stanković da mu donese mislim da bi dobili igrača koji bi mogao da pravi razliku. Tehnika nije sporna zaista je na nivou ima i solidan pas samo kada bi imao malo više slobode pa da nekim prodorom i ulaskom u sredinu završi akciju šutom ili igrom 1na1 napravio prostor za asistenciju. Da voleo bih da ga vidim u tandemu sa Pićinijem kako bi funkcionisalo?
r

ranGo

pre preko 2 godine

Koji bre pas ima pa on ne mize na 10 metara da da lootu pravu... kakva sloboda kavi bakraci jad imas loptu u nogama ti si gazda ti oducujes sta i kako igras.... ko mu brani da daje golove da upuvuje centarsuteve da da proigrava napadace???
P

Pera genije

pre preko 2 godine

ranGo čini se da se ti slabo razumeš u ovu igru što se zove fudbal.
M

Ma dajte....

pre preko 2 godine

A stopera ne spominjete? Sta Erakovic je bezgresan? Kako smo primili gol.
g

gigagost

pre preko 2 godine

Falku treba podrska desnog beka, koji ce konstantnim protrcavanjima uz aut liniju da mu stalno otvara prostor, tada ce imati vise mogucnosti da udje u sredinu, sto je prirodno njegova igra. Picini je taj, Gobelja je neskolovan, ne zna to, a Gajic nema hrabrosti.
z

zuzu

pre preko 2 godine

pa jel on krilo? ili će bek da mu igra krilo?
@

@zuzu

pre preko 2 godine

tebra on je krilo koje igra kontra nogom, pozicioniran je desno, a on je levak, znaci treba da udje u sredinu da bi imao bilo kakav efekat na igru, a da bi to uradio treba bek da mu pravovremenim utrcavanjem odvede cuvara, ako se ne razumes nemoj komentarisati...
@

@zuzu

pre preko 2 godine

cesto se igra formacija 3-5-2 gde upravo bekovi igraju krila, nauci nesto
z

zuzu

pre preko 2 godine

zato i nemamo igru. zato ni pavkov nema lopte. falko kontra, krila nema, e sad će novi vek da trči do korner linije i svoje gol linije. da li ste vi normalni. pa ohi nema da postigne ništa sa ovim škart igračima krstičić pasovi, falko, čak i kanga je spor. alo krila klasična kakva uvučena krila zaebite više murinjo tehnike i siateme. sa formacijom 3 6 1
E

ElektričniOrdazam

pre preko 2 godine

Ma samo polako biće to super i možda čak protiv LASK-a, nisu igrali standardni Rodić, Dragović, Kanga, Ben i da dodamo još ovog nobog beka Maribor bi puko tu sa 3/4 razlike
G

Gost66777

pre preko 2 godine

Gde je stoper?
G

Gost4434

pre preko 2 godine

Dzaba i podizanje forme celog tima kada uprava ne razmišlja na koronu, ima pola tima da se razboli cim dodju u beograd... vakcine ne deluju nesto ali barem će oporavak biti kraci
N

Nekac035

pre preko 2 godine

Ljudi Falko nije krilo to se iz aviona vidi. Nista bolje on ne igra od Radulovica. Imamo puno mladih, brzih igraca. Bolje oni da igraju nego igraci tipa Falko, Dioni, a tek onaj Zivko, ono je tek zlocin.
L

Laks

pre preko 2 godine

Realno mucila se cela ekipa, igra je bila dosta nepovezana. Dobar je bio Falko, imao je po neku izgubljenu loptu, ali je imao i prodore, dobre finte, dobrih dodavanja, iznudjenih faulova. Po mom misljenju pored Kataija i Ohija, najbolji u prvom poluvremenu.
M

Mornar

pre preko 2 godine

Ne znam kako je Falko bio los. Coek je imao par odlicnih dugih lopti, samo sto Katai, Ivanic i Ohi nisu iskoristili. Imao je jedan odlican dribling i prodor. Sasvim solidan ucinak za 45 minuta.