Komentari na vest

Uzbudljiv spisak Vošinih želja za novog šefa: Lalatović, Paunovićev đak i bivši trener Ludogoreca

C

Chiske1

pre 4 meseca

Bandovic po svemu sudeci novi trener. Medjutim jedna od struja u klubu zeli da dovede Lalata po svaku cenu…
R

Red Firm

pre 4 meseca

Valdas ima magistraturu u Londonu, radio u man utd, Brentfordu, mladim reprezentacijama, prosao pravi razvojni trenerski proces. Svuda imao rezultate. Ne moze on u istoj recenici sa Lalatovicem, Krivokapicem, Vignjevicem i slicnim renta trenerima.
C

Chiske1

pre 4 meseca

Nista od Litvanca iako je bio ozbiljno blizu, sabotiran je potpis!
Z

Zbilja deda mraz

pre 4 meseca

Ispod novogodisnje jelke, trener Dambrauskas, novi sportski direktor i direktor omladinske skole. Cetvorogodisnji plan, da se trenira od kadeta do prvog tima jednako, kao u skoli Barselone. Isti sistem, iste vezbe, filozofija...zahvaliti se Maradoni i Guruji transu!
E

Enac

pre 4 meseca

Potpisuj Valdasa na 3 godine, novog sportskog direktora, direktora omladinske skole, pa da krenemo ispravno, na jakim temeljima u 2024! Hajde Zbiljo, vreme je da preseces i da vise ne odluciju mladji veterani.
n

nick kerr

pre 4 meseca

Валдас на Линкедину прати Партизан, из неког разлога.
P

Petrovaradin

pre 4 meseca

A na insta Vojvodinu! Potpisujte bre, na 4 godine I puno poverenje strucnjaku!!! Dosta je batadjorine rikverc taktike i trenera na lizing...
Г

Гост 1914

pre 4 meseca

Уопште није важно ко ће бити тренер,јер ко год буде биће исто и слушаће се Бг .централа ,исто као што није важно и ко ће бити председник,мене је стид и срамота кав помислим ко сад води Вошу,јер задњи прави председник који је искрено желео успех био је Ратко Буторовић-ја толико,а ко жели нека ме слободно демантује !!!
D

Detelinara

pre 4 meseca

Savo Pavicevic!!!
M

MozzartKugla

pre 4 meseca

Samo Valdas I ozbiljan sportski direktor. Sad se ne sme promasiti sa poslusnim batadjorinim trenerima na po 6 meseci. Ako je cilj titula 2026, Valdasa dovesti na 3 godine. Neka narednih 6 meseci gradi sistem, selektuje tim. Naredne da evropa bude donja granica, pa taj napad na titulu, kup, evropske grupe. Potpisujte Litvanca i dovesti ozbiljnog sportskog direktora!
E

Eseks

pre 4 meseca

Kosan,ljupko,linta,jesic,vermez,djurovski,krmpota,simo krunic,curcic,drulo,vignja ili neko treci od vrsnih batadjorinih nalsednika,maga koji je unistio nasu struku...moze i neko od velikih vojvodinasa,nenad canak,kostres,a sto da ne i cvarkov djordje sa pomocnikom zavanom raosavljevicem,d se pise ali se ne cita.
G

Gx

pre 4 meseca

Svuda na svetu ima budala,ali izgleda kod nas je centrala ;-)
M

MlataF89

pre 4 meseca

Uz Valdasa dovesti i sportskog direktora koji radi u korist kluba.
V

VosaLimanDrzava

pre 4 meseca

Valdas dolazi, potpisuj bre!!! Stop za tralatovice, rogane, vignjevice, krivokapice, dudice, batadjorine!
n

nick kerr

pre 4 meseca

Тај Феђа Дудић са Вележом узео једини трофеј у овом веку, избацио АЕК усред Атине чији је тренер био Владан Милојевић.
L

Lalala

pre 4 meseca

Doce onaj koi bude poslusan
R

Rumenka1914

pre 4 meseca

Samo Valdas! Ajde Zbikara, dosta su se omastili mladji veterani. Nadji i ozbiljnog sportskog direktora!
P

PlavaZvezda

pre 4 meseca

MDzejMaradona sd zavrsava Savicevic Vukana, Nebojsu Kosovica i stranog stopera.

ГОШЋА

pre 4 meseca

Било би сјајно када ви Владас дошао, можда би и Воша могла да се бори за треће место или можда куп да узме..Али само ме занима одакле Воши новац да доведе таквог тренера

ГОШЋА

pre 4 meseca

Валдас*
J

JaguarBog

pre 4 meseca

Ja stvarno ne znam kako Mitrović i Lalat mogu da se stavljaju u istu rečenicu sa Valdasom. Valdas Dambrauskas je čovek koji je Goricu, ekvivalent IMTu, jedan drugoligaški poluraspali menadžerski klub doveo do Evrope (da bi Oreščanin uspeo na nemoguć način u par kola da ih baci na peto mesto nakon što je Valdas otišao u Ludogorec). U Bugarskoj isto solidan, ali mu je Evropa došla glave. U Hajduku će ga pamtiti kao najboljeg trenera još od osvajanja poslednje titule, sa Livajom i ekipom panjeva je uspeo da bude barabar sa Dinamom i uzeo kup, dok SD nije krenuo da mu kadrira po ekipi pa ovaj savio šipke i otišao u Grčku gde je sa već napravljenom ekipom i malim budžetom napravio solidan rezultat. Čovek je prevashodno fakultetski obrazovan sa odličnim iskustvom što u ostvarivanju rezultata što sa afirmacijom igrača, jedino je kod njega Šerif iz Zvezde delovao kao igrač iako je realno rečeno bukva. Mare Mitrović odličan trener ali ne još za klub kao Voša, on je idealan za sad za sredine sa dosta mladih igrača i bez pritiska, tipa TSC, Čukarički, pa i Voždovac kad bi najurili Leontijevića koji pojma i rezultata nema kao SD a voli da izigrava velikog funkcionera. Lalat, Drulović i ostali "Batađoristi" stop. Solidne opcije bi bile i Gonzalo Garcia (izdanak Alavesove trenerske akademije, vodio Istru), Savić iz Voždovca, Neđić iz Grafičara i Jurgen Henn (Mlad trener, trenirao Floru i otresao Stanoja). Sve u svemu ima solidnih opcija iako je Valdas ubedljivo najkvalitetnija, ali prvo što Zbiljić mora da uradi je da najuri Tanjgu, Jovanovića i ostatak te garniture i zapravo dovede pismene i kvalitetne funkcionere, pre svega SDa i skauting službu pa tek od te tačke može nešto da se radi. P.S. Za osobu koja je spominjala Vasiljevića iz Kabela, čovek je na gostovanju u KG tokom korone dok su na tribini bili samo novinari i porodice igrača se objašnjavao sa "publikom" umesto da vodi utakmicu, jako neozbiljan trener za klub Vošinog statusa nezavisno od ovih skorijih nedaća. Sportski pozdrav.
G

Gonzagaa

pre 4 meseca

Lep i objektivan upis! Batadjoristi Sa vrteske stop! Valdas i ozbiljan sportski direktor.

Tunin Dudić

pre 4 meseca

FEĐA DUDIĆ

Tunin Dudić

pre 4 meseca

FEĐA DUDIČ BAŠ DOBAR TRENER
N

Naopako

pre 4 meseca

Litvanac je 90% zavrsen.
B

Bane1989Ns

pre 4 meseca

uvek je Lalatovic po meni bio pravi trener za Vošu
T

Tube

pre 4 meseca

Dzabe pisete stop Lalatu,dobice vas 100 posto
N

Nada Topdzagic

pre 4 meseca

Posto vam ne valjaju imena koja ovde nabrajate posto ste veliki klub pa ocekujete Murinjo da se sam javi i dodje kod vas, dok on ne dodje dovedite Krileta Golubovica nema angazman u zadruzi pa ni mogao vas da trenira
S

Stari navijač Voše

pre 4 meseca

Najpre, domaći treneri prema mom mišljenju nisu pravo rešenje jer se postavlja jedno važno pitanje: ZA KOGA NAVIJAJU? U Vošu posledenje vreme dolaze oni koji treniranju naš voljeni klub a u srcu su im C. Zvezda ili Partizan, Konačno, bolje da to bude strani trener koji će napraviti igru evropskog nivoa i neće biti pristrasan ni prema jednom klubu u super-ligi a radiće svoj posao profesionalno. Setite se kada smo bili šampioni, kada je na klupi bio trener iz Hrvatske a isto tako i u upravi kluba. Time ne mislim da on mora odande doći, već samo pričam o nečemu što je dalo pozitivan rezultat a pri tome je ta liga u Bivšoj Jugoslaviji bila mnogo jača.
B

Beks - NUFC

pre 4 meseca

Moj prvi pik je Matijaš Kek. Strašan trener koji bi unapredio Vošu. Čovek ima znanje, treba razmisliti o njemu.
V

VaC24

pre 4 meseca

Amara Osima za trenera.
G

Gc

pre 4 meseca

Mislim ako si covek a znamo vecina nas da nisi,trebao bi da ostanes u Spartaku stvarno nema smisla da ih posle par utakmica ostavis...a ne znam sta bi ti toliko Vojvodini pomogao pa opet...
O

Opusti

pre 4 meseca

Se malo prijatelju. Možda imaš neke poluinformacije a l šta očekivati od ovih neg da dođe neki gariša kako Novosađani u žargonu zovu poznanike od veselih sedamdesetih
V

VosaTelep

pre 4 meseca

Ovaj Litvanac je studirao u Londonu, ima fakultetsku diplomu, radio 6 godina u Manchester Unitedu, osvajao kupove, titule, radio u raznim zemljama. Cita, trci polumaratone, prica nekoliko jezika, moderan i porodican covek. Igrao evropu, svuda je izgradio sistem. Ako Zbiljic prica o projektima na nekoliko godina, ovaj mu je kao nacrtan za to. Naravno, ako projekat je stvaran, a ne samo prica. Moj glad ide za Vladasa!
?

?!?!

pre 4 meseca

U zadnjih par god koliki je rok trajanja trenera u Vojvodini? Par meseci!!! Pa o kakvom onda sistemu mi pricamo!!!
D

Dekaccc

pre 4 meseca

Samo Valdas!!! Stop za ove batadjorine iz vrteske... Zbiljo uozbilji se.
G

Gost091221

pre 4 meseca

Dovedite bivšeg trenera Zorana Vasiljević,trenutno u Rumi,bio u IMT-u,Kabelu..omlad.školi Vojvodine. On bi nastavio niz novosadski trenera,demagoga,isprazne taktike,ubijanja mladih igrača..Mi iz Više smo rođeni za takve likove..bosanski šmek Novog Sad.
S

Slanina

pre 4 meseca

Ubijanja mladih igraca kazes? Vasiljevic je vodio mladje generacije iz kojih su izasli Radoja, Poletanovic, Nastic, evo samo iz glave na prvu loptu.
4

4S

pre 4 meseca

Lalatovic je bas los trener,u Banjaluci je bas zabrljao. Zasto nezovu Drulovica,on bi bio super resenje.
A

Artegor

pre 4 meseca

Drulović dobar trener? Stvarno, za mlađe reprezentativne kategorije svakako, bez daljnjeg. Ali za A tim, ne. Neka ostane kao pomoćni u reprezentaciji i to je to.
L

Libero MakarOn

pre 4 meseca

Iz aviona se vidi da se gosp. Milošević informiše, uglavnom s navijačkog foruma Voše... međutim, pri licitiranju s imenima tzv. novog šefa Vošine struke, prevideo veoma bitnu stvar: Lalatović je (uglavnom svojim zaslugama) persona non grata u FKV. Uzgred budi rečeno, sva ova naklapanja su najobičnije ČARŠIJSKE PRIČE, koje mediji vešto koriste. Strpljen spašen...
C

Chiske1

pre 4 meseca

Na forumu ni jednom Dambrauskas nije pomenut! Mitrovic je odavno zelja i to prva zelja Zbiljica jos od Rastavca. A za lalatovica znam iz prve ruke da je opcija!
P

Pokret ZAMLAT_bg

pre 4 meseca

O Beharu su do juce pisane pesme, stihovi, eseji a danas vise ne postoji. Ma ni rec. Gde je, sta radi? Kako je pondeo taj sms gde mu napisali da od ponedeljka odmara? Sme li ista da se capisse, spomene?

gemathegreat

pre 4 meseca

Stigla ga Borjanova kletva.
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Kradljivče, otputovao je u Izrael. Ne mora ništa da radi. Zvezda mu dodje cca. 3 miliona!
G

Gostfcv19141989

pre 4 meseca

Valdas da! Mitrovic mozda. Lalatovic, Krivokapic, Rogan, Vignjevic I slicni S T O P ! ! !
C

Chiske1

pre 4 meseca

Bojkot ako dodju ovi poluraspadi od trenera! Lalat linta i ostali!
M

Malajacc

pre 4 meseca

Vladas je omiljen u Splitu, doneo je kup I napravio tim za titulu. Nije hteo da mu sastavljaju tim i dobio je otkaz. Studiozan, pametan, elokventan i moderan strucnjak. Najbolje resenje. Lalat sto dalje!
c

cobu

pre 4 meseca

Izgleda Dobrasinovic iz pazara

welcomee

pre 4 meseca

Marko Savic, Marko Mitrovic, Nikola Trajkovic, to su mladi, perspektivni treneri. Lalat, Rogan, Vignjevic nikako!!! Litvanac je ubedljivo najbolje resenje! Covek radio u Manchester Unitedu, ima titule, igrao evropu, radio u raznim sredinama! Covek ima dubinu i sirinu!
p

prijatelj

pre 4 meseca

Zbiljina zelja je Aleksandar Rogic, a za Vladasa je dobio preporuke sa nekoliko strana i predlozio ga je struci. MaradonaMJ zeli Marka Mitrovica. Tuzno je da se najvise u klubu pitaju mladji veterani(lane, krasa, joca), koji uvek guraju svoje opcije. Marko Savic je blizi odlasku u inostranstvo. Vladas je najprofesionalniji, nije ga interesovala ponuda, ugovor, nego dodatni video materijal da prostudira klub, tim, igrace, igru. Lalatovic, Krivokapic stop! Dovesti novog sportskog direktora! Stopirati dolaske CG dvojice blizanackih otpadaka, povratnika(sredina terena
P

Peterka

pre 4 meseca

Valdas Dambrauskas je svuda igrao lepo, atraktivno 3-5-2 ili 4-4-2. Gospodin covek.
S

Srbija 1999

pre 4 meseca

Promenite jos nekog do kraj sezone..hahhHa
A

AvangardZ

pre 4 meseca

Neka dovedu Lalatovica da upotpune ovaj cirkus od naseg fudbala. Covek ko stenica gde god krocis on se nekako stvori. Ja nzm evo kao da ne postoje neki drugi treneri. Nema ama bas nikakvog uspeha a vrti se po nasoj ligi kao da je neki ekspert.
S

Slaninar

pre 4 meseca

A gde su Vosini treneri, zasto dovoditi trenera a ne dati priliku nekom od ovih njihovih iz akademije, mozda ovom sto je otisao u Mladoat Gat ili recimo Gaga Radojicic koji zivi u Novom Sadu a bio je vec na klupi Vose ... kakav Lalatovic i kompanija - ovi ovde i bolji i jeftiniji
K

Kalabasas

pre 4 meseca

Zato sto je taj iz gata tatin sin koji ne zna sta ce sa sobom,a gaga se bavi staklenom ambalazom 0.75l.
M

Monteroo

pre 4 meseca

Vojvodina koja je treci klub u drzavi bori se za stranacke restlove,na jadnijim granama klub nije bio u istoriji,u svojim redovima ima 70 posto ljudi koji je buse. I najvaznije veliki boss zbiljic ima samo jedan zadatak da bude skoncentrisan i da se javi kad stigne poziv iz BG a i dobro zapamti sta mu je ciniti narednih sedam dana,i tako svaki ponedeljak.
K

Kukiiii

pre 4 meseca

Vladas 1 Mitrovic 2 Lalat stop!
M

Max alegri

pre 4 meseca

Ova Vojvodina je izbacila Samdoriju pa smenila trenera, najsramniji klub u zemlji posle Zvezdanovog
S

Sega89

pre 4 meseca

Jazavci sto ne objavljujete komentare
G

Gost773

pre 4 meseca

Lalatović Nenad je trener koji zna kako se prave rezultati. U svakom klubu u Srbiji u kojem je radio je imao uspeha, i to samo oni ostrašćeni mu neće priznati. Kad je sa raspalim Borcem iz Čačka mogao biti drugi u ligi, šta dalje da pričamo... Sa Vojvodinom kup, Radnički Niš i Čukaricu izveo u Evropu, sa Borcem, Napredkom i Voždovcem vrh tabele, Radnički KG iz nemoguće situacije spasao ispadanja, sad sa Spartakom fin početak saradnje.Može pričat ko šta hoće ali rezultati tih klubova pre, a i posle njegovog odlaska i za vreme njegovog boravka - nebo i zemlja.
G

Gustafson

pre 4 meseca

Kad se rehabilituje, neka dodje
v

v1ad

pre 4 meseca

Lalatovic je provaljen odavno. A i lik menja klubove ko carape a nisam siguran da Vojvodini treba trener koji ce da ode posle 6 meseci ili krace. Ovaj Litvanac je najbolja opcija. Ima isto godina koliko i Lalatovic a trenirao je nesto i po Evropi (Ludogorec, Hrvatska).
M

Madjija

pre 4 meseca

Da Dr Terza resi pitanje u Zvezdi pa ce se posvetiti najboljem resenju za svoju filijalu.Neka cuje svaki lala...
B

Bumba

pre 4 meseca

Tumba!
D

DoIaa

pre 4 meseca

И онда кажеш што се људи буне, што не воле политичаре, функционере, фудбал наш . Па овде се у лице смеју, и пркосе навијачима и добронамерним људима. Да једна Војводина која би требала да буде по свему уз близанце, да гледа да доведе неког достојног тренера историји клуба, она доводи људе попут Лалатовића који зна се како је освојио куп, па и да је тренерски маг понашањем не заслужује легендарни клуб. А на крају шта су ти тренери урадили ван наше лиге где је све сумњиво да тако кажемо. Ако већ доводе неког а не могу баш јако име ево Дудић из Крагујевца је одличан и одлична нападачка игра што је реткост код нас. Или овог из Вождовца не знам име али је питање дал би он дошао јер је ово корак у назад на жалост. Трајковић је ок тренер мада није имао резултат и тражио га Раднички Ниш који је тек посрнули гигант. Дамир Чакар није био лош у Новом пазару, имао је лепе резултате зашто не њега. А нама на крају требају тренери страни да мало научимо нешто друго не само ових пар шта се смењују
B

Burek

pre 4 meseca

A kako je Lalat osvojio kup ? Što je otresao Partizan nakon penala ? Jel Savi on kriv što nije bolje igrao finale ?
м

манки

pre 4 meseca

Нудили су им Немца, али они хоће неког од ове тројице, све класа
L

Logitech

pre 4 meseca

Neka dovedu Nebojsu Vignjevica ili Dejana Vukicevica.
G

Gost emisije

pre 4 meseca

Lalatovic sta god mislili za nasu ligu medju najboljim trenerila, ali u ovom trenutku njegova najvaznija preporuka je potpis i podrska listi koju su potpisli i Zbiljic i Tanjga. Kao navijac Vose, svejedno mi je, moze doci i onaj Jasar iz CG ili Okuka, tako mi je svejedno,kao i mnogim navijacima.
I

Ili

pre 4 meseca

Gaćinović Zagorčić ili neko treći..
P

Pišite

pre 4 meseca

Da lalata neće Zbiljić ko ni pr 2 godine jer osim halabuke ne može igru da napravi pogotovo bez Bratića i Šarca koji su u svakom klubu gde su radili zajedno vodili treninge i pravili sistem dok je tralalatije samo galami i pravio atmosferu kad kad pozitivnu više negativnu. Ovo sa liitvancem nema veze a Mitrovića ne pušta američki savez. Najbliži su Vojvodini Krivokapić i bivši pomoćnik Jokana Španac. Pitajte Tanjgu. Njegov glas za trenera će biti odlučujući
S

Steva ns

pre 4 meseca

Trajković!!!
H

Holse

pre 4 meseca

Nece biti niko od navedenih,provereno..nema vojvodina bas neki izbor trenutno,bice jedan domaći trener koji je bio u dosta klubova ovde ali nije još u vojvodini
B

Br1

pre 4 meseca

Dušan Đorđević
R

Realno...

pre 4 meseca

Jer ovi su predobri treneri za naše uslove...Mislim pogotovu za ovu dvojicu...Lalat je po meni dobar, uporedjujući sa ostalima u ligi...Ali malo sa glavom čudan.
G

Gost555

pre 4 meseca

Da nije Slavoljub Djordjevic?