Marko Dmitrović (©Reuters)
Marko Dmitrović (©Reuters)

Vaclik: Dmitrović dolazi u Sevilju, pa ne znam da li ostajem

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 16:54

“Agent mi je rekao da je to završeno”, otkrio Čeh

Svi su španski mediji objavili da je prelazak Marka Dmitrovića u Sevilju na leto gotova stvar, ali nigde još ta informacija nije zvanično potvrđena. Ni od Sevilje, ni od Eibara. Ni od Dmitrovića.

Ima smisla što je tako, jer srpski reprezentativac ima ugovor sa Eibarom do kraja sezone, kada će otići kao slobodan igrač. Ipak, potvrda da je Markov dolazak na Sančez Pishuan stadion gotova stvar stigla je iz – Češke.

Izabrane vesti

Rezervni čuvar mreže Sevilje Tomaš Vaclik rekao je za češku verziju portala Gol da ne zna gde će braniti sledeće sezone, jer je dobio pouzdanu informaciju da je klub već potpisao saradnju sa Dmitrovićem. A njemu ionako ugovor ističe u junu.

Niko mi još ništa nije zvanično rekao kakvi su planovi što se mene tiče. Ali, agent koji me je doveo u Sevilju pre tri godine mi je rekao da je golman Eibara (Dmitrovića) već sve dogovorio oko dolaska. To me ne dotiče u smislu da će uticati na moje partije do kraja sezone, ali videćemo na leto šta će se dogoditi”, rekao je Vaclik.

A, dogodiće se, po svemu sudeći, to da mu Sevilja neće ponuditi novi ugovor. Za sada nije. I Vaclik će moći kao slobodan igrač da bira novi klub.

Španska liga je jedna od najboljih na svetu i svakako da mi je cilj da ostanem u njoj. Moja prodica i ja smo se navikli na život u Sevilji i trenutno nisam u kontaktu ni sa jednim drugim klubom. Ima još dosta vremena do kraja sezone. Moj agent me o svemu uredno obaveštava”, istakao je Vaclik.

Čeh je ove sezone branio na sedam utakmica za Sevilju na svim frontovima, dok je Bono “broj jedan” crveno-belih iz Andaluzije. Bar dok Dmitrović ne dođe...

PAŽNJA! PAŽNJA!

Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.


tagovi

Tomaš VaclikMarko DmitrovićSeviljaEibarPrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara