Komentari na vest

Vaclik: Dmitrović dolazi u Sevilju, pa ne znam da li ostajem

Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

Vidi se po kritikama Marko na raznoraznim portalima da 99% Srpske fudbalske publike nikad nije stalo na gol liniju. Prvi Srpski golman da ume da igra s nogama, što se može reći za desetak sličnih na svetu. Prvi Srpski golman da postane standardan u nekoj od liga petice. Po procenama mnogih Španskih stručnjaka, najbolji golman Primere zadnje tri godine, posle Oblaka, Kurtoe, i Ter Štegena. Biće prva opcija u Sevilji, a onomad je u Zvezdi grejao klupu jednom Bajkoviću. Šta drugo napisati...
W

WildCard

pre oko 3 godine

Koliko je samo napredovao u poslednje 4 godine! Pronasao je sebe u Spaniji, godi mu kao zemlja, i to se odmah vidi. Takodje, branio je u 2 kluba (Alkorkon i Eibar) koji su dosta slabi, i to je samim tim izazov iz utakmice u utakmicu za golmana, i to mu je sigurno pomoglo da raste! Sada je vec formiran, iskusan, u zenitu karijere i pravi veliki korak napred! Inace, to je i zacrtao sebi, kao sledecu stanicu. Dokaz da se moze lepo i pametno graditi karijera, zdravo sto se kaze. Jedno veliko bravo!!! Steta, sto u Srbiji nista od toga nije prepoznato. Mozda se konacno nesto i promeni, dolaskom Piksija kao selektora. Nadam se.
B

Bzzz

pre oko 3 godine

Bravo Marko ! Odlican klub, grad, takodje odlicna zemlja i liga i drago mi je sto ostaje tamo. Hejteri ga osporavaju zbog reprezwntacije a Krstajic unistio tim i odbranu.