Ruben Baraha (©Reuters)
Ruben Baraha (©Reuters)

Valensija juri Evropu, Granada se sprema za Segundu

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.04.24. | 12:49

Primera: Slepi miševi danas (21.00) gostuju u Andaluziji u odloženom meču 26. kola

Solidnu sezonu ima Valensija. Naravno, daleko je to od onih dana kada je osvajala titulu, borila se za Ligu šampiona, ali bolje nego prethodnih godina. U protekloj Primeri Slepi miševi bili su na dva boda od ispadanja, a sada mogu čak i do plasmana u međunarodna takmičenja.

Nekadašnji igrač ovog kluba, Ruben Baraha, stabilizovao je klub sa Mestalje. Igra toplo-hladno, sada je opet u malom padu, samo bod u dva kola, i to bez postignutog pogotka, ali plasman u neko od evropskih takmičenja je realan.

Izabrane vesti

Granada je prežaljena. Tim iz Andaluzije se sprema za Segundu. Selta beži 14 bodova, pa je jasno da će crveno-beli opet da vojevaju bitke u drugoj ligi. Utakmice će biti omaž Anhelu Kastelanosu koji je bio legenda oba kluba, a preminuo je 2. januara.

21.00: (3,05) Granada (3,10) Valensija (2,50

Utakmice je odložena prošlog meseca zbog požara u naselje Kampanar u Valensiji. Za goste van stroja su Dijakabi, Jaremčuk i Gaja. Napad Slepih miševa predvodiće Ugo Duro i Guera. Domaćin igra za čast i možda da izbegne poslednje mesto na kome je sada Almerija. Kod domaćina je jedino povređen Valjeho.

--------------------

Sve utakmice španske Primere možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je da budete registrovani, a registracija je besplatna.

--------------------

Granada je u seriji od četiri poraza, poslednja dva minimalnim rezultatom od Kadiza i Majorke. U prvom delu šampionata u duelu ovh timova na Mestalji bilo je 1:0 za domaćina, a gol vredan tri boda delo je Pepelua u poslednjim trenucima prvog poluvremena iz jedanaesterca. Valensija ima samo tri pobede na 14 mečeva ove sezone na gostovanjima, a tri vezana poraza ima tim Rubena Barahe. Tim iz Andaluzije je bez pobede na svom terenu već tri meseca.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

PRIMERA – ODLOŽENI MEČ 26. KOLO

Četvrtak

21.00: (3,05) Granada (3,10) Valensija (2,50)

***kvote su podložne promenama



tagovi

PrimeraValensijaAtalanta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara